Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

AYY CANIM YAA hadi inşallah ikimizinde guselş olur herşey..benim transfer günüm cuma yani 18 i canım belli oldu bir daha kontrole gitmicem zaten gerek yok dedi dr um. benim embriyolaqr 5.gün donduruldu canım kaliteleri çok ii demişlerdi ama kısmet bakalım hayırlısı inşallah...senin nasıl donduruldu..canım

kızlar günaydın adetin 9.günü estroderm bant kullanıyorum rahim kalınlığı 9 aralığı ne olmalı en ideali nedir?

rahim kalınlığı süper........... embriyonun tutunma şansını artıracak bir kalınlığa sahipsin, transfer gününe kadar dahada kalınlaşır, 12 mm e kadar kalınlaşması normal.
benim rahim kalınlaşmıyor, senden ricam ne kullandın? adetin kaçıncı gün kullanmaya başldın? bilgi verirmisin?

haa birde transfere 4 gün kala progeston iğneye başlıyorum birde prednol hap içeçeceğim..senin kaç adet transfer olucak ben 2 tane istdim ama bilmiyorıum olurmu??

CANIM yıldızcım ben adetin 2.günü estroderm bant kullanmaya başladım. gün aşırı değişiyor yani 48 saatte bir değişim oluyor, ama ilk günler tek adetti sonra 2 ye çıktı dün 3 e çıktı mesela yarın değiştiricem 4 e çıkıyor ondan sonra kide 4 sonra 2 ye düşüyor ve test sonuçlaana kadar 2 şeklinde gidiyor canım..tedavin hayırlıs olsun arkadaşım inşallah seninde rahmin yeterli kalınlığa gelir...

bilgi için çok teşekkürler canım,
seninde tedavin hayırlı olsun hamilelik müjdeni alalım, sonrasında sağlıkla kucağına aldığının müjdesinide allaım hayırlısı ile.

herkese slm
bende gelecek ay inş dondurulmuşlarla 3. tedavime başlamayı düşünüyorum 4 dondurulmuş ebr. var orta kalite
sorum ne kadar sürüyo transfer aşamasına kadar ?aşamaları ne ? geçen ay yaptırdık 2 tüp bebeği bu ay gitmek istedim ama olmaz dedi hemşire:92::92:

canım tedavi yaklaşık 17 gün sürüyor, 18. gün transfer oluyor tabii herşey normal giderse rahim kalınlığı müsaitse bu 17 gün içinde bazı ilaçlar var onları kullanıyorsun bazısı bant bazısı hap filan..hayırlısı olsun canım bebeğine kavuşursun inşallah hepimiz için herşeyin hayırlsıı...

haa birde transfere 4 gün kala progeston iğneye başlıyorum birde prednol hap içeçeceğim..senin kaç adet transfer olucak ben 2 tane istdim ama bilmiyorıum olurmu??

bennim 6 tane 5. gün embriyosu var 2 şer adet dondurdular. Benim 4. denemem olduğu için 2 tane verecekler. Hayırlısı Allahtan, taze transferim de 5. gün süper kalitedeydi. Rahim kalınlığım da 9 un üzerindeydi. Ama ben çok şiştim. Ödem oluştu ve çok stresliydim. Bu sefer daha iyiyim tedavi kolay olduğu içen. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşALLAH ikiz ikiz....

yaa arkadaşlar bişiy sorucam. Ben daha önce bi yerlerde nar suyunu okumuştum. Rahim kalınlığı için doğrumu yaaa içsem mi acaba. Günde kaç bardak falan. Kullanan oldu mu acaba

Canım hoşgeldin aramıza hepimiz zorlu yolardan geçtik ama pes etmek yok canım inşallah her şey güzel olacak pozitif düşün pozitif olsun RABBİM yardımcın olsun ve gönlüne göre versin.
kızlar günaydın adetin 9.günü estroderm bant kullanıyorum rahim kalınlığı 9 aralığı ne olmalı en ideali nedir?
Canım rahim kalınlığın gayet iyi benimde 9,5 'la transeferim yapılmıştı burdan güzel haberlerini alıp hep birlikte halay çekeriz.
yaa arkadaşlar bişiy sorucam. Ben daha önce bi yerlerde nar suyunu okumuştum. Rahim kalınlığı için doğrumu yaaa içsem mi acaba. Günde kaç bardak falan. Kullanan oldu mu acaba

Canım nar suyunu katkısız taze sıkılmış içebilirisin ben diğer topiklerede okumuştum ama genelde tedaviye başlamadan 2 ay önce başlıyorlar ama bence sen içi canım belki bir yararı olur.

CNM nar suyu hiç duymadım ama gebe kaldıktan sonra kullanılmadığını duymuştum Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel inşallah

arkadaşlar demirburçtan haberi olan varmı sonucunu çok merak ediyorum:18:

cnm sonucu aldığında ben msj atmıştım malesef negatif umarım en kısa zamanda oda meleğine kavuşur Allahın izniyle

herşeyin hayırlısı inşallah kısmetimizde ne var ise onu yaşayacağız allah hepimzin yanında olsun hayırlısını versin amin....herkese hayırlı cumalar...

ya arkadaslar nicin o kadar cok dogum kontrol hapi aliyosunuz,,,,, ben bir tane kullaniyorum gunde.. kafam karisti. bende dondurulmus emriyo ile tedavi goruyorum.....

ya arkadaslar nicin o kadar cok dogum kontrol hapi aliyosunuz,,,,, ben bir tane kullaniyorum gunde.. kafam karisti. bende dondurulmus emriyo ile tedavi goruyorum.....

silanaz estrofem doğum kontrol hapi değil canım rahimi gebeliğe hazırlıyo rahimi kalınlaştırarak embriyonun daha iyi tutunmasını sağlıyor, herkeste ilaç dozları değişebiliyor yani kişinin durumuna göre senin rahim kalınlığı iyi olduğu için dozunu az ayarlamıştır doktorun.

bugün kontrolüm vardı: rahim içi kalınlığı 12.3mm olmuş, 5 gün daha 3x1 estrofem kullanmaya devam, bunlara ilaveten son iki gün crinone jel'e başlıyoruz, 17.perşembe günü transfer....hayırlısı bakalım....

mrb arkadaşlar bende bu ay dondurulmuşlarla transfer yaptırıcam salı günü 15 inde.size birşey sorucam bu gün adetimin 17. günü rahim kalınlığım 9mm sizce normalli lütfen yardım edin

Pardon canim, ben dogum kontrol hapi sanmistim... rahimi gebelige hazirlamak icin geneli igne oldum Progestone in oil diye onun icin sanki bu estofem dogum kontrol hapi olarak kalmis alklimda bilgilendirdin cin tesekurler cnaim....

arkadaşlar demirburçtan haberi olan varmı sonucunu çok merak ediyorum:18:

merak ettiğin için sağol canım ama sonucumu yazıp sizi üzmek deneyeceklerin bekleyenlerin umudunu kırmak istemedim inşallah 3.de olur dualarınızı bekliyorum maalesef 2.de negatif

günaydın arkadaşlar sonunda bu ay transferim oldu bugün 3, günüm bebeğim benimledir inşallah rahimim düzelmiyo ve kalınlaşmıyordu bu ay çok şükür herşey yolunda gitti embriyoda çok çok iyi dediler 5. gün embriyosu inşallah tutunmuştur sıkı sıkı bebeğim dualarınızı bekliyorum rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…