ya arkadaşlar çarşamba kontrole gitmiştim. Doktorum 7,5 demişti kalınlık için. Estrofemi 4 den 6 ya çıkarmıştı. Cumartesi kontrole gittim. 7 mm demesinmi ilaçları artırınca kalınlaşacağna incelmiş. Ne bu yaaaa hoffff varmı böle bişeeee. Şaştım kaldım...Bugün üçbucukta tekrar kontrolüm var. Bakalım noldu...
Doktorum üzülme dedi. Bi de örnek vardı. Geçen bir hastamın ilk denemesiydi. Rahim kalınlığı 6 yı geçmedi. Kaliteli embriyoları dondurduk. Düşük kaliteleri verdik endometrium ince diye. Şu an 3.5 aylık hamile ... Üzülme belli olmuyor bu işler dedi.
canım sakın üzülme ben 3 ay bekledim senin durumun benimde başıma geldi yumurtalarım toplandı transfere gittim rahim incelmiş ama çok şükür bu ay iyiydi düzeliyo sakın canını sıkma benim 3 kontrolüm ard arda 8di hiç gelişmedi transfer günü 10 mm olmuş düzelir emin ol bol bol dua et ...
Havuç suyunun çok iyi geldiğini okudum bir yerde, aklınızda olsun arkadaşlar....
canım ben nar suyu olarak biliyorum
ya arkadaşlar çarşamba kontrole gitmiştim. Doktorum 7,5 demişti kalınlık için. Estrofemi 4 den 6 ya çıkarmıştı. Cumartesi kontrole gittim. 7 mm demesinmi ilaçları artırınca kalınlaşacağna incelmiş. Ne bu yaaaa hoffff varmı böle bişeeee. Şaştım kaldım...Bugün üçbucukta tekrar kontrolüm var. Bakalım noldu...
Doktorum üzülme dedi. Bi de örnek vardı. Geçen bir hastamın ilk denemesiydi. Rahim kalınlığı 6 yı geçmedi. Kaliteli embriyoları dondurduk. Düşük kaliteleri verdik endometrium ince diye. Şu an 3.5 aylık hamile ... Üzülme belli olmuyor bu işler dedi.
Cnm olay aslında direkt havuçtan ziyade A vitaminin normalde aldığımızın üzerinde bir miktarda alınması, bunu destekleyen birçok bilimsel yayın var. Sadece infertilite tedavisi görenlerde değil, doğal yollarla hamile kalmak isteyenlerin bile 11-18.günlerde yoğun olarak havuç yenmesi veya suyunun içilmesi tavsiye ediliyor. A vitamini yağda çözüldüğü için de öncesinde veya sonrasında 1 tatlı zeytinyağ alınması yine tavsiyeler arasında...
o zaman şöyle bir sonuca varabilirmiyiz acaba?? ilk 11 gün narsuyu, sonrasında 18. güne kadar havuç suyu ile vücudu desteklemek lazım.
yeşiiiiiiil arkadaşım nerdesiiiiin. Benim kafam karışıııık.. Sen ne alemdesin
ben cuma günü doktora gittim rahim kalınlığım 7.5 tan 7 ye düşmüş.Estrafemi günde 6 ya çıkardı. Kullandım pazartesi gittim kontrole yine aynı 7 mm artmadı. Doktorum artık napalım böle olcak transfere kadar ne kalınlaşırsa dedi. Dün progynex igneye başladım. Coraspin, esrafem, folbiol, deltacortil, tebokana , progynex, tetradoks, deltacortil eklendi dün itibariyle hayırlısı ALLAHTAN.....
Haaa bu arada cumartesi transferim var.... Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..... Allah yardımcımız olsuuun... Neyseki embriyolarım kaliteli...... Tek umut.....
ayy ne gusel benimde cuma günü transferim bakalım hayırlısı inşallah canım yaaa ikimizinde duları kabul olur inşallah hadi bakalım uzun bi ryol bizi bekliyor..birşey sorucam transferden sonra test günü kaçoncı gün oluyor dondurulmuşlarda..
selamm kızlar nasılsınız? 10 martta transferim oldu ve bugün 6. günüm 21 mart da test günüm sizleri habersiz bıraktım biliyorum ama pc ye oturmamı eşim yasakladı uzanıp dinlenmem için zaten görümcem de olduğu için hiç fırsat bulamadım:) yarından sonra adet günüm bakalım adet olucakmıyım merakla bekliyorum ama büyük ihtimal olucam gibi adet belirtilerim başladı yüzümde sivilceler falan çıktı gerçi allah bilir ama ben pek umutlu değilim açıkcası hayırlısıysa olsun eğer olmazsada yapcak bişiy yok herşey allahtan dualarınızı bekliyorumm..:79::79::79:
arkadaşlar merak ettim bi konu var yardımcı olursanız sevinirim 10 mart perşembe günü taransferim oldu yani adetimin 20. günü taransfer edilmiş oldu acaba dondurulmuşlarla denerken herkezin adetinin 20. günü mü transfer yapılıyo 2 gün sonra adet günüm perşembe günü 27 günde bir adet olduğum için eğer embriyolar tutunmadıysa adet görürmüyüm o gün 21 marta test günüm onu merak ediyorum sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo
canım korkma inşallah Allahın izinyle bebişin tutunmuştur adet olacağım zaman benimde çok ağrım oldu hatta benim adet öncesi migrenim tutardı o bile tuttu ama şükürler olsun Rabbime hamileyim yani olsanda olmasanda o ağrıları çekiyosun bol bol dua et
Canım benimde 21.gün transfer yapıldı 8 gün sonra adet günümdü Tam adet günümde ilk adet kanım geldi Çok üzüldüm Ama ertesi güne kadar o kandan başka kan gelmeyince 9.günümde test yaptırdım ve hamileymişim Eğer sende de böyle bir durum olursa sakın üzülme İlaçlarını kullanmaya devam et Gerekirse test yaptır İnşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?