Canım merhaba transferin olmuş inşallah güzel haberlerini alırız RABBİM yardımcın olsun canım.selamm kızlar nasılsınız? 10 martta transferim oldu ve bugün 6. günüm 21 mart da test günüm sizleri habersiz bıraktım biliyorum ama pc ye oturmamı eşim yasakladı uzanıp dinlenmem için zaten görümcem de olduğu için hiç fırsat bulamadım:) yarından sonra adet günüm bakalım adet olucakmıyım merakla bekliyorum ama büyük ihtimal olucam gibi adet belirtilerim başladı yüzümde sivilceler falan çıktı gerçi allah bilir ama ben pek umutlu değilim açıkcası hayırlısıysa olsun eğer olmazsada yapcak bişiy yok herşey allahtan dualarınızı bekliyorumm..:79::79::79:
ben cuma günü doktora gittim rahim kalınlığım 7.5 tan 7 ye düşmüş.Estrafemi günde 6 ya çıkardı. Kullandım pazartesi gittim kontrole yine aynı 7 mm artmadı. Doktorum artık napalım böle olcak transfere kadar ne kalınlaşırsa dedi. Dün progynex igneye başladım. Coraspin, esrafem, folbiol, deltacortil, tebokana , progynex, tetradoks, deltacortil eklendi dün itibariyle hayırlısı ALLAHTAN.....
Haaa bu arada cumartesi transferim var.... Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..... Allah yardımcımız olsuuun... Neyseki embriyolarım kaliteli...... Tek umut.....
Canım merhaba transferin olmuş inşallah güzel haberlerini alırız RABBİM yardımcın olsun canım.
RABBİM yardımcın olsun canım kalınlaştımı kalınlaşmadımı diyede kafana takma pozitif düşün pozitif olsun.
Canım merhaba transferin olmuş inşallah güzel haberlerini alırız RABBİM yardımcın olsun canım.
RABBİM yardımcın olsun canım kalınlaştımı kalınlaşmadımı diyede kafana takma pozitif düşün pozitif olsun.
günaydın kızlar bugün 8. günüm ve regli günüm dünkü ağrılarımdan eser kalmadı bugün acaba regli mi olucam ya eğer olmazsam yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorumm bu arada kabızlık şikayetim var sizde de böyle şikayeti olan var mı kan testi yaptırırsam kesin sonuç çıkar mı???
Canım inşallah güzel haber alacağız aklına kötü şeyler getirme kabız olduysan duphalac diye şurup var sabah akşam çeyrek ölçek içebilirsin bebişlerede veriyorlar bunu bitkisel bende kullandım doktorum verdi hiç bir yan etkisi yok ben 10. gün yaptırmıştım canım ama yarın yaptırıyım diyosan ben kanda çıkar diyorum RABBİM yardımcın olsun.
çok saol canımm inşallahh sonucum pozitif çıkar dualarınızı bekliyorumm yarın kan testi sonucum pozitif çıkarsa hemen o şuruptan alıcamm inşallah hamileyimdir öyle çok istiyorumm allah bu sefer yüzümü güldürür inşallah..
çok saol canımm inşallahh sonucum pozitif çıkar dualarınızı bekliyorumm yarın kan testi sonucum pozitif çıkarsa hemen o şuruptan alıcamm inşallah hamileyimdir öyle çok istiyorumm allah bu sefer yüzümü güldürür inşallah..
kızlarr ben kan verip geldim sonucu saat 2' de arayıp öğrenicem nasipse inşallah pozitif alırımda sizlere de moral olurumm
kızlarr bugün transferim oldu şuanda merkezde yatıyorumm birazdan çıkacağım herşey yolunda gitti rabbim inşallah yüzümü güldürür cümlemizin cuması hayırlı olsun...andaccım ne yaptın arkadaşım benim bitti hayırlısı ile....kocaman sevgiler:))
kızlarr bugün transferim oldu şuanda merkezde yatıyorumm birazdan çıkacağım herşey yolunda gitti rabbim inşallah yüzümü güldürür cümlemizin cuması hayırlı olsun...andaccım ne yaptın arkadaşım benim bitti hayırlısı ile....kocaman sevgiler:))
Canım merhaba şükür transferin bitmiş hayırlı uğurlu olsun canım RABBİM yardımcın olsun inşallah buradan güzel haberlerini alırız .Kendine dikkat et.
Yeşil hayırlı olsun arkadaşım, güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de transferim dün oldu. geçen sene mayıs ayında 3 embryo 3. günde dondurulmuştu; 5, 6 ev 8 hücreli. Çarşamba günü 3'ü de canlı olarak çözüldü; 24 saat sonunda 5 hücrelinin gelişmesi yavaş olmuş onu elimine ettik. 6 hücreli olan 12 hücreye, 8 hücreli olan morula denilen forma geldi. 4. gün transferi olarak bu ikisini transfer ettiler. Eşimle konuşuyoruz; bu iş bilgisayar oyunu gibi, aşama aşama bekliyorsun, oynuyorsun, geçiyorsun, sonra tekrarşimdi embryo tutunma seviyesindeyiz, yüce allahım inşallah hepimize bu aşamaları sağlıkla geçmeyi nasip eder. Birbirimize buradan güzel haberler veririz. 29'unda kan testi var. Bu 2 gün evde hep dinlendim, işten izin almıştım. Haftaya da işe gitmeyeceğim. Kuluçkaya yattık bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?