Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Canım merhaba transferin olmuş inşallah güzel haberlerini alırız RABBİM yardımcın olsun canım.
RABBİM yardımcın olsun canım kalınlaştımı kalınlaşmadımı diyede kafana takma pozitif düşün pozitif olsun.

aminn canımm inşallahhh allah yüzümü güldürsün bu sefer

SAgol Allah razı olsun moral oluyosun bize... Sen de olmasan.....:26::26:

günaydın kızlar bugün 8. günüm ve regli günüm dünkü ağrılarımdan eser kalmadı bugün acaba regli mi olucam ya eğer olmazsam yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorumm bu arada kabızlık şikayetim var sizde de böyle şikayeti olan var mı kan testi yaptırırsam kesin sonuç çıkar mı???

Canım inşallah güzel haber alacağız aklına kötü şeyler getirme kabız olduysan duphalac diye şurup var sabah akşam çeyrek ölçek içebilirsin bebişlerede veriyorlar bunu bitkisel bende kullandım doktorum verdi hiç bir yan etkisi yok ben 10. gün yaptırmıştım canım ama yarın yaptırıyım diyosan ben kanda çıkar diyorum RABBİM yardımcın olsun.

çok saol canımm inşallahh sonucum pozitif çıkar dualarınızı bekliyorumm yarın kan testi sonucum pozitif çıkarsa hemen o şuruptan alıcamm inşallah hamileyimdir öyle çok istiyorumm allah bu sefer yüzümü güldürür inşallah..

dularımız seninle inşallah hamilesindir cnm Allahım bütün isteyenlere nasip etsin sağ salim sağlıkla

AMİNNNN canım inşallah dualarımız seninle RABBİM gönlüne göre versin tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

günaydın kızlarheycandan uyuyamadım erkenden kalktımm saat 10 da gidip kan vericemm bakalım hayırlısı dün regl günümdü olmadım inşallah hamileyimdir ve müjdeli haberlerle dönerim evimee dualarınızı eksik etmeyin...

kızlarr ben kan verip geldim sonucu saat 2' de arayıp öğrenicem nasipse inşallah pozitif alırımda sizlere de moral olurumm

kızlarr bugün transferim oldu şuanda merkezde yatıyorumm birazdan çıkacağım herşey yolunda gitti rabbim inşallah yüzümü güldürür cümlemizin cuması hayırlı olsun...andaccım ne yaptın arkadaşım benim bitti hayırlısı ile....kocaman sevgiler:))

allahim yardimcin olsun insallah sana siki siki tutunurlar aminnnn

Canım merhaba şükür transferin bitmiş hayırlı uğurlu olsun canım RABBİM yardımcın olsun inşallah buradan güzel haberlerini alırız .Kendine dikkat et.

Son düzenleme:
BABY2435 cnm yazılarına baktım değerim düşük çıktı demişsin kaç çıktı inşallah geç tutunmuşturda ondan düşük çıkmıştır..

Canım merhaba şükür transferin bitmiş hayırlı uğurlu olsun canım RABBİM yardımcın olsun inşallah buradan güzel haberlerini alırız .Kendine dikkat et.

Yeşil hayırlı olsun arkadaşım, güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de transferim dün oldu. geçen sene mayıs ayında 3 embryo 3. günde dondurulmuştu; 5, 6 ev 8 hücreli. Çarşamba günü 3'ü de canlı olarak çözüldü; 24 saat sonunda 5 hücrelinin gelişmesi yavaş olmuş onu elimine ettik. 6 hücreli olan 12 hücreye, 8 hücreli olan morula denilen forma geldi. 4. gün transferi olarak bu ikisini transfer ettiler. Eşimle konuşuyoruz; bu iş bilgisayar oyunu gibi, aşama aşama bekliyorsun, oynuyorsun, geçiyorsun, sonra tekrar şimdi embryo tutunma seviyesindeyiz, yüce allahım inşallah hepimize bu aşamaları sağlıkla geçmeyi nasip eder. Birbirimize buradan güzel haberler veririz. 29'unda kan testi var. Bu 2 gün evde hep dinlendim, işten izin almıştım. Haftaya da işe gitmeyeceğim. Kuluçkaya yattık bekliyoruz bakalım

ahhh canım yaaa sorme hemde ne yatmak benim test 15gün sonra dediler ayın 2de oluyor senin daha mı erken sölemişler off neyse bakıcaz bakalımm arkadaşımmm bende izinliyimm dün yattım bugünde öle çok fazla yatamıyorum yaaa sorma sen nasıl hareket ettin arada kalktın dimi rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallhhh ....kaç günden sonra daha rahat hareket edebilirizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…