merhaba arkadaşlar sizlere bişiy sormak istiyorumm 17 mart perşembe regli günümdü ve ben regli olmadım bugün itibariyle 3 günlük gecikmem var 10 marta transferim olmuştu ve regli olmayınca acaba hamile olabilirmiyim diye heycan yapıyorumm sizce gecikme olması normal mi eger gebelik yoksa kullandığım puregesterondan dolayı gecikme olmuş olabilir mi yoksa lütfen yorumlarınızı bekliyorumm gebe olmayıpta gününde adet gören var mı????
slm arkadşlr dondulmuşlarda transver öncesi ne yapıyosn negatif sonucu aldıktn ne kadr sonra transver oluyor ortalama maliyeti nedir yardımcı olurmusnz bnmde 6 tane dondurlumuşm inş ihtiyacım kalmz ama bi ön bilgide fena olmzşuan bn tranvern 10. gnndym salı tahlil yaptırjm inlş pozitf olr dua edn ltfn
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım benimde dondurulmuşlarla transferim oldu 22 mart salı test günüm ve ben cuma günü kanda baktırdım transferimin 8. günü beta hcg 0,17 çıktı sizce bu değer katlanır mı yoksa negatif mi sayılıyo lütfen yardım edin benim gibi olup da değeri katlanan var mı ayrıca gebelik olmasa beta hcg 0.00 çıkması gerekmez miydi kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorumm..:84::84::84::84:
selam arkadaşlar , 12 martta transferim yapıldı 24 mart test günüm ama dün kahve rengi leke şeklinde kanamam başladı ara ara devam ediyor adet başlangıcımı acaba tutunma lekesi mi, tutunmadan dolayı olsaydı sürekli devam etmezdi diye düşünüyorum ama adet kanaması gibi değil doktorumu aradım bu şekilde olabilir bol bol dinle ve su iç dedi ama yinede içim rahat değil bu şekilde kanaması olan var mı???
slm arkadşlr dondulmuşlarda transver öncesi ne yapıyosn negatif sonucu aldıktn ne kadr sonra transver oluyor ortalama maliyeti nedir yardımcı olurmusnz bnmde 6 tane dondurlumuşm inş ihtiyacım kalmz ama bi ön bilgide fena olmzşuan bn tranvern 10. gnndym salı tahlil yaptırjm inlş pozitf olr dua edn ltfn
merhaba arkadaşlar sizlere bişiy sormak istiyorumm 17 mart perşembe regli günümdü ve ben regli olmadım bugün itibariyle 3 günlük gecikmem var 10 marta transferim olmuştu ve regli olmayınca acaba hamile olabilirmiyim diye heycan yapıyorumm sizce gecikme olması normal mi eger gebelik yoksa kullandığım puregesterondan dolayı gecikme olmuş olabilir mi yoksa lütfen yorumlarınızı bekliyorumm gebe olmayıpta gününde adet gören var mı????
arkadaşlar ne olur yardımcı olun 11. günüm değerim 41.7 normalmi sizce çok korkuyorum
cnm tam emin değilim ama negatiflik değeri sadece 0 değil belirli bir aralık negatifi veriyor diye biliyorum tam gününü bekleyip tahlililini yaptırırsan en güzeli bence
cnm kırmızı olmadığı sürece problem yoktur herhalde ama dinlensen iyi olur zate adet kanamasını ayırt edebilirsin diğeri baya kahverengi oluyo....
cnm hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın Rabbim yardımcı olsun hepinize ama dondurulmuş transferini düşünmek için daha erken kendini tamamen şu ana kanalize et olumlu düşün ama olmazsada dondurulmuş transferi diğeri kadar maliyetli değil ilaçlarıda o kadar ağır değil ilk denemenin üçte birini düşün maliyet ve ilaç açısından
cnm zaten yarın tahlil günün 1 gün daha sabret inşallah bebeğin seninledir bol bol dua et ilaçlar geciktirebiliyo ama sanırım 2-3 günü geçmez
cnm önemli olan bu değerin 2 gün sonra 2ye katlanması ve her 2 günde bir katlanarak artması 10.gün değeri 36 olan bi arkadaşımız yanlış hatırlamıyosam şu anda hamile Allahım sanada nasip etsinnn.
merhaba arkadaslarrr bugun kontrolum vardı rahım kalınlıgım 10.5 nasıl sızce kısmetse cumartesıde transferım var dondurulmuslarla heyecenlıyım ınsalllah benım ve tum bebıs ısteyen arkadaslarım pozıtıf pozitif sonuclar alırız ..dualarım sızınle sonuc ıcın bekleyen arkadaslarımm.
merhaba arkadaslarrr bugun kontrolum vardı rahım kalınlıgım 10.5 nasıl sızce kısmetse cumartesıde transferım var dondurulmuslarla heyecenlıyım ınsalllah benım ve tum bebıs ısteyen arkadaslarım pozıtıf pozitif sonuclar alırız ..dualarım sızınle sonuc ıcın bekleyen arkadaslarımm.
kızlar bugün transferimin 4.günü dün akşam inanılmaz baş ağrısı çektim sabaha kadar uyuyamadım ..evde minosette yoktu majezik vardı ağrıya daha fazla dayanamadım hapı ikiye böldüm yarısını içtim birşey olurmu şimdi içim çok endişeli rabbim bir şey olmaz inşallah bilgisi olan var mı..
kızlar bugün transferimin 4.günü dün akşam inanılmaz baş ağrısı çektim sabaha kadar uyuyamadım ..evde minosette yoktu majezik vardı ağrıya daha fazla dayanamadım hapı ikiye böldüm yarısını içtim birşey olurmu şimdi içim çok endişeli rabbim bir şey olmaz inşallah bilgisi olan var mı..
Canım bişey olacağını zannetmiyorum ama minoset ve parol kullanabilirsin haberin olsun.Birde nane yağıyla şakaklarını ovabilirisn.Geçmiş olsun.
cnm keşke içmeseydin inşallah bişey olmaz ama benim migrenim var doktor tedavi aşamasındayken bile minosetten başka bişey kullanma demişti doktoruna bi sor istersen
inşallah olmaz canım br daha zaten içmemde bugün minoset aldım her ihtimale kerşı bendede mgren var ama gerçekten dayanamadım..yoksa asla içmezdim saolun kızlar herşey allahtan hayırlısı bakalım..tutmamasına sebep olmaz gibi geliyor ...
Yok canım merak etme sen o kadarda değil üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?