ahh canım nilucum saol içimi aydınlattın şimdi daha iyiyim allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bebek haberlerimi buradan veririm ...
inşallah olmaz canım br daha zaten içmemde bugün minoset aldım her ihtimale kerşı bendede mgren var ama gerçekten dayanamadım..yoksa asla içmezdim saolun kızlar herşey allahtan hayırlısı bakalım..tutmamasına sebep olmaz gibi geliyor ...
yok sebep olmaz heralde zaten Allah ol dedikten sonra önüne hiçbişey geçemez ama yinede nilunun dediği gibi en güzeli nane yağıya masaj gerçekten iyi geliyor...
AMİNNNN canım benim inşallah buradan güzel haberlerini alacağız sen sakın kendini üzme her şeyi olumlu düşün.
yesil canım birşey olucanı sanmıyorum ama sen dr. ara sor istersen en azınndan için rahat olsun..
Kızlar bugün test yaptırdım sonucum pozitif değerim 429,53 şükürler olsun hamileyim, Ulun beyden Allah razı olsun tuttuğunu altın etsin çok mutluyum çoookk Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın...
Kızlar bugün test yaptırdım sonucum pozitif değerim 429,53 şükürler olsun hamileyim, Ulun beyden Allah razı olsun tuttuğunu altın etsin çok mutluyum çoookk Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın...
canım tebrikler ne mutlu sana..masallah
tebrikler cnm Allahım seni ve bebişini korusun isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Canım benim çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin.Kendine dikkat et canım.AMİNNNNNN
ahh besacığım Allah mutluluğunu daim etsin ne mutlu sana darısı hepimizin başına kucağına almakta nasip olsun inşallah....
haydaaa...e2 ne ile ilgiliymiş peki. Benimde cuma kontrolüm var. Süreci paylaşırım bende seninle. Ama nerdeyse senin 2.adet dönemin gelecek.
Merhaba arkadaslar, bende dondulmuslaral tedavi goruyom.. adetim bittikten bir gun sonra tekrar kanamam basladi, Lupron bide kalcadan veya gobektan yapistirilan Estrafem olmasi lazim bantlari kullaniyoruum... boyle bir durumla karsilasan oldumu, paylasirsanzi sevinirim... Tesekurler
Hepinize merhabalar arkadaşlar bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum allah hepimize sabır ve hayırlı eli yüzü düzgün evlatla nasibetsin...siteye yeni üye oldum bu arada ... Abgel80 benimde dr.m erol bey ve ege hanım 2ay önce yumurtalar toplandı bu ayın 16sında embriyo transferi yapıldı şifada meraktan çatlıyorum bende ilk deneme aşılama falanda olmadı daha önce... çok kasık ağrım var ...pazartesi belli olacak ama sabredemiyorum tuttuğunu belli eden şeyler varmı bildiğiniz kızlar yardımcı olursanız sevinirim...
meraba arkadaşlar bebeğim tutmuştu ama kaybediyorum galiba 11 gün 41,7 çıkmıştı 13 gün 32,6 ya düşmüş sizce tekrar yükselir mi çok korkuyorum eğer bunuda kaybedersem bi daha hiç cesaretim kalmayacak
arkadaşlarım hepinize iyi günler benim de 3.tüp tedavim geçen pazar negatifle sonuçlandı çok üzüldük yıkıldık resmen ama allaha şükür 3 tane dondurulmuş civcivimiz var dr um bidaha ki ay adetimin 2.günü çağardı merak ediyorum acaba herhangi ilaç kullanmam gerekecek mi yoksa direkt transfer mi olacak bi de transfer ücreti aşağı yukarı ne kadardır merak ediyorum üzüntüden sormayı unuttum cevaplarsanız sevinirim
Canım RABBİM bundan sonraki denemende meleğini kucağın aalmayı nasip etsin ve RABBİM yardımcın olsun.Adetinin 2 günü gittiğinde tekrar ilaçlara başlıyacaksın herkese farklı ilaçlar veriyorlar toplam tedevi süresi 15 gün felan sürüyo rahim kalınlığına göre transferi yapıyorlar.Ücret için bişey söyleyemem her merkezin farklıdır ama dondurulmuş transfer olduğundan dolayı daha az ücret almaları gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?