Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar bugün transferde 7. günüm ama karnımda ağrılar var adet olucam gibi bilmiyorum göğüslerim inanılmaz acıyor..ne demek çok merak ediyorum..

senşu an yaşadığını ben ilk tüp bebek denememdegeçtiğimiz ocak ayında yaşadım,neler hissettiğini çok ii anlıyorum..malesef kimyasal gebelik yaşıyorsun ve bebeğin seni bırakıcak..umarım dondurulmuşların vardır bende bugün ilk dondurulmuşumu merkezden aldım şuan dinleniyorum..allah kucaklarımızı boş bırakmasın..

hiç strese sokma kendini çook kolay olucak herşey ..3-4 tane ilaç kullanıcaksın 2 ,3 kere merkeze gidip bebğine kavuşacaksın ve tüp bebeğin 3te 1 fiyatını ödeyeceksin..ben ilk dondurulmuşumu bugün merkezden aldım şuan yatmaktan sıkıldım size yazıyım dedim..3 gidişimde bebğimi aldım umarım pozitifide görürüm ..ve cret olarakta 1250 ilaçlar hariç verdim..ilaçlarla 1500 civarı..umarım sende kolayca bebğine kavuşursun...

bu benim 2. denemem canım ilkinide 8 haftalıkken kaybetmiştim çok kötüyüm şu an ( 13. gün akşam tekrar yaptırdım 26 çıkmıştı 15. gün yaptırdığımda 38 e çıkmış dr.um ilaçlarımı bırakmamı söyledi çok çaresizim dondurulmuşumda yok malesef yumurtalarım toplandıktan sonra ohss oldum ertelenmişti 3 tane dondurmuştuk bu ay 1 tanesi yaşadı onuda kaybettim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın((((

slm arkadaşlar ii akşamlar.. çok mutluyum ama inş. daim olur ...dün gebelik testi yaptım pazartesi bakılacaktı ama dayanamadım silikte olsa çift çizgi gördüm ...varmıdır yokmudur bilemiyorum ama onu görmek bile çıldırttı beni allahım herkese yaşatsın o duyguyu..inş. kandada çıkar duanızı eksik etmeyin kızlar hamiş olmak hepimizn kakkı öyle değilmi
haydaaa...e2 ne ile ilgiliymiş peki. Benimde cuma kontrolüm var. Süreci paylaşırım bende seninle. Ama nerdeyse senin 2.adet dönemin gelecek.

çok üzüldüm arzu..dr.ilaçlarını bırakmanı söylemiş bir kaç gün sonra adet olursun..tam sevinirken böyle bir şey yaşamak çok üzücü ben 2 denememe rağmen sanki tutmayacakmış gibi geliyor ..vardır bir zamanı deyip teselli ediyoruz kendimizi işte..hayırlısı hakkımızda hepimiz için...

ben bu steye yeni girenlerdenim sizlerin yazısını okuyunca girmeye karar verdim çünkü bende dondurulmuş bebişlerimi almak için tedaviye başladım bir hafta önce rahim duvarını inceltmek için bi operasyon geçirdim,şimdi adetim bekleniyor neler yaşıycamı bilmiyorum yine üzüntü yaşamaktan korkuyorum umarım sizler ve ben ve isteyen herkes bebişini saglıkla kucagına alır dualarınızı eksik temeyin neoolur

beklif kaçıncı günü testi yapmış oldun merak ettim bende 3 gün olmasına karşı beklemek istemiyorumdaa çook merak ettim ..inşallah vardır yanılmazsın allah kucağında fotoğraflarınıda koymayı nasip eder siteye:26:

efkar transferi olmuş ve beklemede olan biri olarak tek yaptığım kuran okumak ,,allah hepimizin yardımcısı olsun ..ve dayanma sabrı versin..hepimize..

RABBİM hepizi umdugumuza nail etsin inş.sevgili muuj kardeşim senin beklentilerinide boşa çıkarmasın inş.inş güzel haberlerle buluşmayı nasib etsinYÜCE MEVLAM

kızlar bugün transferde 7. günüm ama karnımda ağrılar var adet olucam gibi bilmiyorum göğüslerim inanılmaz acıyor..ne demek çok merak ediyorum..

yeşil, sorma arkadaşım benim de karnım 2 gündür ağrıyor. adet sancısı mı, gaz mı yoksa rahim de :) mi birşeyler oluyor anlamadım. Gögüs ağrısı olayı herkesde var sanırım, onu da progesteron yapıyor. Az kaldı salı'ya bakalım göreceğiz...

Kızlar bugün test yaptırdım sonucum pozitif değerim 429,53 şükürler olsun hamileyim, Ulun beyden Allah razı olsun tuttuğunu altın etsin çok mutluyum çoookk Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın...

sevgili besa3467, çok sevindim süperrrrrrr haber hepimize moral oldun...Allah hayırlısıyla tamamlayıp, kucağına almayı nasip etsin. Darısı hepimizin başına, sevgiler...

MUUJ TRANSFERDEN SONRA 10.GÜNÜMDE YAPTIM TAM NET ÇIKMADI SİLİK ŞEKİLDEYDİ AMA ÖYLE OLANIDA ÇOK DUYDUM UMUTLUYUM İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİ SEVİNDİRSİN SABAH SONUÇ ALICAZ BAKALIM KANDA NE ÇIKACAK DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN...BEN HEPİMİZE DUA EDİYORUM VE BİLİYORUM RABBİM GERÇEKTEN İSTEYEN HERKESE GEÇTE OLSA NASİBEDECEK...İNŞ. FOTOLARIMIZIDA KOYARIZ ...BU İLK FOTOSU AL SANA :)

haklısın bende çok okudum benimde test günüm pazara geliyor eşimde pazartesi yaptırırız diyor o yüzden sordum bende deneyeceğim..:)inşallah bugünde pozitif sonuç alırsın haberlerini bekliyorummm çok merak ettim..ilk fotoğrafıda çok beyendm

arkadaşlar bir liste yapsak kim nerde transfer oldu test tarihi ne zaman sonuçları yazarız moral olur öncekki yazılarda okudum ne güzel yapmışlar hadi bizde deneyelimmi??

merhaba arkadaslarr cumartesi transferım yapııldı bugun 3.gunum transfer gunu sayılıyormu sayılmıyorsa 2.gunum yatıyorum sadece wc ve yemek ıcın kalkıyorum hıc agrım sızım yok hanı kossam kosacam o kadaar bı seyım yok yanı. doktorum 3 gun dınlın dedı boyle kızlar.Allahım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah sonuclarımız pozıtıf olsunnnnnn

canım hayırlı olsun inşallah Allah muradını verir ama sürekli yatma günde 3-4 kez evin içinde yürü 5 yada 10 dk. çünkü rahime kan gitmesi gerekiyor.Tabiki kendin için en iyisini sen bilirsin benimkisi sadece bir tavsiye.

merhaba ayzun..transfer günü sayılıyor benimde cuma oldu bugün 4.günüm..ama yatamıyorum geziyorum evden çıkmadım ama devamlı yatamadım..ilk tüp bebk denememde çok ağrım olmuştu gece bile uykudan uyanıyordum ağrıyla şimdi adet sancısı gibi..açıkçası tutmayacakmı diye endişeleniyorum ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı..artık kısmet..rabbim ol derse olur..inşallah güzel sonuçlar alırız test tarihin ne zaman?:26:

test tarıhım 11 nisan.bu 3.denemem benım.ıns. bızde hamileyizzzz yazarız burayaa allahım nasıp etsın ıns.dondurulmuslarla ılk denemem hayırlısı cnm bende hıc agrı fln yok hayırlısı cnm.ıns.pozıtıf sonuclar alırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…