meraba arkadaşlar bebeğim tutmuştu ama kaybediyorum galiba 11 gün 41,7 çıkmıştı 13 gün 32,6 ya düşmüş sizce tekrar yükselir mi çok korkuyorum eğer bunuda kaybedersem bi daha hiç cesaretim kalmayacak
arkadaşlarım hepinize iyi günler benim de 3.tüp tedavim geçen pazar negatifle sonuçlandı çok üzüldük yıkıldık resmen ama allaha şükür 3 tane dondurulmuş civcivimiz var dr um bidaha ki ay adetimin 2.günü çağardı merak ediyorum acaba herhangi ilaç kullanmam gerekecek mi yoksa direkt transfer mi olacak bi de transfer ücreti aşağı yukarı ne kadardır merak ediyorum üzüntüden sormayı unuttum cevaplarsanız sevinirim
senşu an yaşadığını ben ilk tüp bebek denememdegeçtiğimiz ocak ayında yaşadım,neler hissettiğini çok ii anlıyorum..malesef kimyasal gebelik yaşıyorsun ve bebeğin seni bırakıcak..umarım dondurulmuşların vardır bende bugün ilk dondurulmuşumu merkezden aldım şuan dinleniyorum..allah kucaklarımızı boş bırakmasın..
haydaaa...e2 ne ile ilgiliymiş peki. Benimde cuma kontrolüm var. Süreci paylaşırım bende seninle. Ama nerdeyse senin 2.adet dönemin gelecek.
bu benim 2. denemem canım ilkinide 8 haftalıkken kaybetmiştim çok kötüyüm şu an( 13. gün akşam tekrar yaptırdım 26 çıkmıştı 15. gün yaptırdığımda 38 e çıkmış dr.um ilaçlarımı bırakmamı söyledi çok çaresizim dondurulmuşumda yok malesef yumurtalarım toplandıktan sonra ohss oldum ertelenmişti 3 tane dondurmuştuk bu ay 1 tanesi yaşadı onuda kaybettim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ((((
slm arkadaşlar ii akşamlar.. çok mutluyum ama inş. daim olur ...dün gebelik testi yaptım pazartesi bakılacaktı ama dayanamadım silikte olsa çift çizgi gördüm ...varmıdır yokmudur bilemiyorum ama onu görmek bile çıldırttı beni allahım herkese yaşatsın o duyguyu..inş. kandada çıkar duanızı eksik etmeyin kızlar hamiş olmak hepimizn kakkı öyle değilmi
ben bu steye yeni girenlerdenim sizlerin yazısını okuyunca girmeye karar verdim çünkü bende dondurulmuş bebişlerimi almak için tedaviye başladım bir hafta önce rahim duvarını inceltmek için bi operasyon geçirdim,şimdi adetim bekleniyor neler yaşıycamı bilmiyorum yine üzüntü yaşamaktan korkuyorum umarım sizler ve ben ve isteyen herkes bebişini saglıkla kucagına alır dualarınızı eksik temeyin neoolur
kızlar bugün transferde 7. günüm ama karnımda ağrılar var adet olucam gibi bilmiyorum göğüslerim inanılmaz acıyor..ne demek çok merak ediyorum..
Kızlar bugün test yaptırdım sonucum pozitif değerim 429,53 şükürler olsun hamileyim, Ulun beyden Allah razı olsun tuttuğunu altın etsin çok mutluyum çoookk Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın...
beklif kaçıncı günü testi yapmış oldun merak ettim bende 3 gün olmasına karşı beklemek istemiyorumdaa çook merak ettim ..inşallah vardır yanılmazsın allah kucağında fotoğraflarınıda koymayı nasip eder siteye:26:
MUUJ TRANSFERDEN SONRA 10.GÜNÜMDE YAPTIM TAM NET ÇIKMADI SİLİK ŞEKİLDEYDİ AMA ÖYLE OLANIDA ÇOK DUYDUM UMUTLUYUM İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİ SEVİNDİRSİN SABAH SONUÇ ALICAZ BAKALIM KANDA NE ÇIKACAK DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN...BEN HEPİMİZE DUA EDİYORUM VE BİLİYORUM RABBİM GERÇEKTEN İSTEYEN HERKESE GEÇTE OLSA NASİBEDECEK...İNŞ. FOTOLARIMIZIDA KOYARIZ ...BU İLK FOTOSU AL SANA :)
merhaba arkadaslarr cumartesi transferım yapııldı bugun 3.gunum transfer gunu sayılıyormu sayılmıyorsa 2.gunum yatıyorum sadece wc ve yemek ıcın kalkıyorum hıc agrım sızım yok hanı kossam kosacam o kadaar bı seyım yok yanı. doktorum 3 gun dınlın dedı boyle kızlar.Allahım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah sonuclarımız pozıtıf olsunnnnnn
merhaba arkadaslarr cumartesi transferım yapııldı bugun 3.gunum transfer gunu sayılıyormu sayılmıyorsa 2.gunum yatıyorum sadece wc ve yemek ıcın kalkıyorum hıc agrım sızım yok hanı kossam kosacam o kadaar bı seyım yok yanı. doktorum 3 gun dınlın dedı boyle kızlar.Allahım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah sonuclarımız pozıtıf olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?