Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ayzun 1 gün oynuyo aramızda ama senin test tarihin benden çok sonra bana 10 .günü yani 3 nisan dedi pazara geliyor diye 4 nisan yaptırıcağım..inşallah yazarız çokk merak diyorummbu sefer göğüste şişkinlik filanda yok benimde dondurulmuşlarla ilk inallah son olurda tutar..öpüyorum seniii

oo senın cok once vermısler tarıhı ne guzel az kalmıs hadı hayırlı haberlerını duyalım canım.valla bendede hıcc bı agrı sancı yok suan sonra ne olur bılmem ama.yeter ki sonuc güzel olsun cnm.bende opuyorum ıyı bak kendıneee

slm ayzun ve muuj sizin sonuç alacagınız tarihlerde benimde tedavi sürecim belirlenecek bende dondurulmuşlarla deniycem şansımı sizi heycanla takip ediyorum inş sizi mutlu edecek banada umut olacak haberlerinizi yazarsınız ALLAHım yalvarırım bizlerede hayırlısıyla bu mutluluğu yaşat neooooolur :18::18::18:

RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.. KIZLAR SONUCU ALDIM MÜJDELER OLSUN BUGÜN 12. GÜNÜM VE SONU. POZİTİF BENİMDE BEBİŞİM OLACAK ALLAHIM HERKEZE TATTIRSIN TÜM KALPTEN İSTEYENLERE
MUUJ BETA HCG 367.9 ÇIKTI ....DRM ARADI 7.SİNDE ULTRASONLA BAKACAKMIŞ... DAULARIM SİZE İNŞ..........RABBİM YERYÜZÜNDE NEKADAR AĞAÇ VARSA BUNLARIN TÜM YAPRAKLARI KADAR HER SANİYE SANA ŞÜKÜR ETSEM AZDIR..ŞÜKÜRLER OLSUN HAMDUSENALAR OLSUN YARABBİM...MÜKAFAT OLDU KIZLAR BANA YAZDIKLARINIZA BAKTIMDA EMİN OLUN BEN ÖLÜMLERDEN DÖNEREK GELDİM BUGÜNE ŞÜKÜRÜ ASLA DİLİNİZDEN BIRAKMAYIN...BEN İNANIYORUM MUUJ PAZARETSİ SENİNDE DEĞERİN 300 CİVARI ÇIKACAK ALLAHIN İZNİYLE.. KIZLAR BEN YUMURTALAR TOPLANDIKTAN SONRA 2HAFTA HASTANEDEN YATTIM C.TESİ TOPLANDI PAZAR YATTIM KARNIM ŞİŞTİ DAMARLARDAN GERİ EMİLİM OLMADI 39 YUMURTA TOPLANMIŞTI...KARNIMDAN 2SEFER SU ÇEKİRDİ 3.YÜ ÇEKMEK İSTEMEDİLER KENDİM POZİTİF ENERJİYLE YENDİM... HİÇBİRŞEY YİYİP İÇEMEDİM.. SU CİĞERLERİME KAÇTI CİĞERLERDEN SU ÇEKİLDİ..(KARNIMDAN BİR SEFERDE 5LT ÇEKİLDİ) AKCİĞER ANJİOSU YAPILDI DAHA NELER NELER ÖDEM SONRA ALT TARAFLARA İNDİ YÜRRÜYEMEZ HALE GELDİM ELLERİM YÜZÜM BURUŞ BURUŞ OLDU KENDİMİ TANIYAMAZ HALE GELDİM ANLAYACAĞINIZ.. AMA SAKIN KORKMAYIN BUNLAR HERKESİN BAŞINA GELEN ŞEYLER DEĞİLMİŞ... BEN BUNLARI YAŞARKEN BEBİŞLERİMİZİ DONDURDULAR ..YENİ YILADA HASTANEDE GİRDİM...PERİŞAN OLDUM... SON ŞİŞKİNLİK H.SONUNA DENK GELDİ VE ÇEKMEDİLER 9 AYLIK HAMİLE GİBİ ATLATTIM HAFTA SONUNU... AMA EMİN OLUN POZİTİF ENERJİMLE DÜZELDİM ŞAŞIRDILAR ERKEN DÜZELMEME.. AMA ŞÜKÜRLER OLSUN SONRA AHMİMİ DÜZENLEYİP KOYDULAR 16 SINDA BUGÜN HAMİLEYİM ... BUNLAR BAŞINIZA GELECEK DİYE YAZMADIM SAKIN KORKMAYIN TEKRAR SÖYLÜYORUM SAKIN ...AMA BİLİN İSTEDİM..ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZE KUCAKLAMAK NASİBETSİN ....BU ARADA KIZLAR TRANSFERDEN SONRA BENDE GÖĞÜS AĞRISI FALAN OLMADI .. KASIK VE BEL AĞRISI OLDU AKINTILAR OLUNCA KORKTUM ADET OLUCA SANDIM AMA ORMALMİŞ ALINAN İLAÇLARDAN...TRANSFERDEN SONRA 5,5 SAAT KARNIMIN ÜZERİNE YATTIM SONRASIDA BU GÜNE KADAR SADECE WC KALKTIM ...

Son düzenleme:

bekfil yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ama bunca şeyden sonra bebşin gelmesi harika bir olay allah bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın hamilenin duası tutarmış sende bize et ben çok sabırsızım geceleri uyku uyuyamıyorum..kendimi en azından %50 olsada ihtimalin var diyorum çünkü normal yolla böyle bir şansımda yok hayırlısı rabbimden ..ben pek yatamadım ilk sefer ki gibi ilkinde herkese söylemiştim bütün eş dost yardıma gelmişti şimdi kimseye söylemedim annem yanımda oda yeni ayaklandı bel fıtığından dolayısıyla iş yapmak zorundada kalıyorum süpürmesemde toparlıyorum filan ..artık rabbim ol derse oluck diyorumm çünkü burdan atalayan zıplayanların bile hamile kaldığını okudum neyse kısmet artık..çenem düştü..senin adına çook mutlu oldummm sanki ben sonucumu aldım inşallah herşey yolunda gider sağ salim kucağına alırsın kaçıncı gün sonucun bu..öpüyorum kocaman hamiş annemizii

efkar günaydın..bende senin gibi herkesi takip ediyordum tedavi sürecini beklerken..inşallah güzel sonuçlar alırsın sende..bizde beklemedeyiz inşallah arka arkaya sıralarız hamileyiz diye..

inşallah ayzuncuğum..çatlayacağım sonucu öğrenemeden...

tedavın hayırlı olsun cnm.allahım hepımıze tum ıstıyenlere guzel sonuclar almayı cocuklarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın.ins. güzel haberler verırız ve umut oluruz sana cnm .bugun 4.gunum benım bende hıcc bısey yok arkadaslar agrı fln bazen arada sag sol kasık agrır gıbı bı sınyal gelıyor gıdıyor o kadar baskada bı seyım yok sızde neler var.hayırlısı artık

cnm ilk oncelikle tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın.ama cok sey yasamıssın mukafatınıda almıssın dıyorum ama okuyunca yasadıklarına uzuldum gercekten.ama cok sukur sonuc guzel olmus canım.pozıtıf enerjı evet bende cok ınanıyorum bugun 4. gunumdeyım ve bende agrı sızı hıc bısey yok bende elımı karnıma koyarak pozıtıf olup dusunuyorum . hayırlısı allahım herseyın hayırlısını bılır.sanadaaa masallah dıyorum bebısıneee

kızlar merhaba bugün transferimin 11. Günü bana test için 15 gün dolunca dediler yarın 12. Gün test alıp evde yapsammı acaba diye düşünüyorumm çok heyecanlıyım ama kızlar dün adet günümdü olmadım sma iğnelerdendir mi yoksa bir şeymi var bilmiyorum. Arada kasıklarıma ağrı giriyor heh şimdi oldum diyorum göğüslerimdede sızı var ağrıyor offfff bilmiyorum sizlere kaç gün sonra test verdiler bu beklemek beni deli ediyor...

Canım idrarda değilde kanda baktırırsan daha sağlıklı sonuç alırısn bende 10.gün kanda baktırmıştım canım.RABBİM yardımcın olsun gönlüne göre versin.

Canım idrarda değilde kanda baktırırsan daha sağlıklı sonuç alırısn bende 10.gün kanda baktırmıştım canım.RABBİM yardımcın olsun gönlüne göre versin.

nilucum saolasın bana 15 gün sonra dediler niye o kadar geç dediler anlamadım bi de bu testi nerelerde yaptırabilirimm benn

canım bence sabret ve test gununu bekle derım karar senın tabıı.benımde bugun 4. gunum ve test tarıhım 11 nısan senın gıbı benımde 15 gun sonra neden bu kadar gec bılmıyorum .ınsallah guzel sonuclar alırız cnm.güzel sonuclarını beklıyoruzzz.

arkadaşlar ayın 19unda transfer oldum 2 tane transfer ettiler.
dün test yaptırdım sonuç 137.5 düşük mü arkadaşlar.tranferle birlikte 10. günüm

arkadaşlar ayın 19unda transfer oldum 2 tane transfer ettiler.
dün test yaptırdım sonuç 137.5 düşük mü arkadaşlar.tranferle birlikte 10. günüm

andaccım bişey sorcamm neler yaptın hep yattınmı yaa ben yatamadım valla dışarı bile çıktımm göğüslerim ağrıyoo adet günpm geçti bilmiyorumm yaa offf patlıcammm

arkadaşlar benimde transfer sonrası 5.günüm 5 gün sonra test günüm yani bana 10 gün sonrasını verdiler size 15 gün demişler sanırım ,hakkımızda hayırlısı ama kan tesi yaptır bencede özel hastanelerde hemen yapıyorlar hakkımızda hayırlısı sonucu bizede yaz..bende ölücem meraktan geçmiyor 5 gün ara ara giren sancı dışında bir şeyim yok adet sancısı gibi..arada hızlı hareket bile ediyorum bebişi unutup..güzel haberleri paylaşmak dileğiyle..öpüyorum sizi...

andaccım bişey sorcamm neler yaptın hep yattınmı yaa ben yatamadım valla dışarı bile çıktımm göğüslerim ağrıyoo adet günpm geçti bilmiyorumm yaa offf patlıcammm

yeşil bence yaptır 10 gündede çıkıyor zaten 2 kere yaptıracaksın bir şey değişmez kii..katlanıyormu diye bakıcaklar ayy bene çok heyecanlandımm yaptırırsan yaz bizede...

ilk üç gün yattım sadece tuvalet ve yemek dışında kalkmadım
salı gün uçakla geldim.
o gün bu gündür hiç yatmadım
hergün arabamla iğneye gidiyorum
sadece arada adet öncsi gibi ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…