yeşil bence yaptır 10 gündede çıkıyor zaten 2 kere yaptıracaksın bir şey değişmez kii..katlanıyormu diye bakıcaklar ayy bene çok heyecanlandımm yaptırırsan yaz bizede...
ilk üç gün yattım sadece tuvalet ve yemek dışında kalkmadım
salı gün uçakla geldim.
o gün bu gündür hiç yatmadım
hergün arabamla iğneye gidiyorum
sadece arada adet öncsi gibi ağrı var
ayyy hadi inşallahhh cnm yaaa rabbim yüzünü güldürcek gibi bendede onlar var ama bilmiyorummm işte biyandan heves biyandan korku iki duyguyu birden yaşıyorumm ...
arkadaşlar ayın 19unda transfer oldum 2 tane transfer ettiler.
dün test yaptırdım sonuç 137.5 düşük mü arkadaşlar.tranferle birlikte 10. günüm
Arkadaşlar merhaba, bugün test günüydü ancak oturabildim bilgisayarın başına bir tütlü yazamadım. beta hcg199 çıktı :Allahıma şükürler olsun bugünü de gördük, şimdi perşembe günü tekrar bakılacak 2'ye katlaması gerekiyor. Sonu da güzel olsun inaşallah, Allah hepimizin tüm güzel haberlerin paylaşmak nasip etsin, kucaklarımzı doldursun...
yeşil, hiç korkma, bak seninki de gayet iyi çıkacak. 9. ve 10. gün o kadar çok ağrım vardı ki anlatamam, bitti bu iş buraya kadarmış heralde dedim. evdekilere de söyledim pek heveslenmesinler diye hatta. ama bak rabbim yazdıysa oluyor. benim 12.günde çıktı, istersen yaptır. yurtdışında 10., 12., 15. günlerde ölçüyorlar. bence çıkar, ama unutma ki herşeyin hayırlısı arkadaşım. Ben tutmasını o kadar çok istemem rağmen ilkinde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı dua ederken "allahım dedim, geçen seferki gibi olacaksa tutmasın!!!" onun için hayırlısı.... zaman çok zor geçiyor tabii; ama ne demişler "1 gün gelecek, 1 gün kalacak" o günü hep bekliyor olacağız....
Arkadaşlar merhaba, bugün test günüydü ancak oturabildim bilgisayarın başına bir tütlü yazamadım. beta hcg199 çıktı :Allahıma şükürler olsun bugünü de gördük, şimdi perşembe günü tekrar bakılacak 2'ye katlaması gerekiyor. Sonu da güzel olsun inaşallah, Allah hepimizin tüm güzel haberlerin paylaşmak nasip etsin, kucaklarımzı doldursun...
arkadaşlar ayın 19unda transfer oldum 2 tane transfer ettiler.
dün test yaptırdım sonuç 137.5 düşük mü arkadaşlar.tranferle birlikte 10. günüm
kızlar merhaba bugün transferimin 11. Günü bana test için 15 gün dolunca dediler yarın 12. Gün test alıp evde yapsammı acaba diye düşünüyorumm çok heyecanlıyım ama kızlar dün adet günümdü olmadım sma iğnelerdendir mi yoksa bir şeymi var bilmiyorum. Arada kasıklarıma ağrı giriyor heh şimdi oldum diyorum göğüslerimdede sızı var ağrıyor offfff bilmiyorum sizlere kaç gün sonra test verdiler bu beklemek beni deli ediyor...
bence hiçdurma 12. gün yaptır derim.inş iyi sonuc çıkacak seninde.bizlerde hep yani ben ve bi çok ark 12.gün yaptık testleri.
cnm ilk oncelikle tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın.ama cok sey yasamıssın mukafatınıda almıssın dıyorum ama okuyunca yasadıklarına uzuldum gercekten.ama cok sukur sonuc guzel olmus canım.pozıtıf enerjı evet bende cok ınanıyorum bugun 4. gunumdeyım ve bende agrı sızı hıc bısey yok bende elımı karnıma koyarak pozıtıf olup dusunuyorum . hayırlısı allahım herseyın hayırlısını bılır.sanadaaamasallah dıyorum bebısıneee
dondurulmuşlarda 15 gün
ayzun.muuj ve bi çok tedavi olan olupta gün sayan arkadaşlar inş hepiniz olumlu snuclar alıcaksınız.bizim bu topigimiz çok ugurlu maşallahhh subanallahhsizlerede ugurlu olcagına inanıyorum...
bekfil yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ama bunca şeyden sonra bebşin gelmesi harika bir olay allah bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın hamilenin duası tutarmış sende bize et ben çok sabırsızım geceleri uyku uyuyamıyorum..kendimi en azından %50 olsada ihtimalin var diyorum çünkü normal yolla böyle bir şansımda yok hayırlısı rabbimden ..ben pek yatamadım ilk sefer ki gibi ilkinde herkese söylemiştim bütün eş dost yardıma gelmişti şimdi kimseye söylemedim annem yanımda oda yeni ayaklandı bel fıtığından dolayısıyla iş yapmak zorundada kalıyorum süpürmesemde toparlıyorum filan ..artık rabbim ol derse oluck diyorumm çünkü burdan atalayan zıplayanların bile hamile kaldığını okudum neyse kısmet artık..çenem düştü..senin adına çook mutlu oldummm sanki ben sonucumu aldım inşallah herşey yolunda gider sağ salim kucağına alırsın kaçıncı gün sonucun bu..öpüyorum kocamanhamiş annemizii
benimde dondurulmuştu.12.gün yapıldı test :)
ayzun.muuj ve bi çok tedavi olan olupta gün sayan arkadaşlar inş hepiniz olumlu snuclar alıcaksınız.bizim bu topigimiz çok ugurlu maşallahhh subanallahhsizlerede ugurlu olcagına inanıyorum...
EVET ÇOK KÖTÜ ŞEYLERDİ MUUJJ AMA GEÇTİ HEP DUA ETTİM İYİ VE POZİTİF DÜŞÜNDÜM RABBİM MÜKAFATLANDIRDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENDE İNŞ. SONU HAYIRLI OUR CNM... AMA SEN KARAMSARSIN OLMAZ BÖYLE BEBİŞ KÜSER GİDER SAKIN HA...ŞİMDİ EVİ TOPLAMAYI BİLMEM NEYİ BIRAK DÜNYADA SADECE BEBİŞİN VE SEN VARSIN!!!!!!!BUNU EN AZ NORMAL HAMİLE KALANLAR KADAR HAKEDİYORUZ... RABBİM OL DERSE OLUR AMENNAH AMA SEN TEDBİRİNİDE AL DER DEMİ...YAT KALKMA .. BEN EN FAZLA 2GÜN DE DUŞA GİRERDİM DÜŞÜN BUGÜN SABAH 2.DUŞUMU AALDIM 13 GÜNDE... BU ARADA SONUCU 12. GÜNÜ ALDIM BEN..İNANIYORUM SENDE HAMİLESİN AMA BUNA GERÇEKTEN İNAN .. KARNINDA BİR CAN TAŞIYOR GİBİ HAREKETLERRİNE DİKKATE ET.... AYZUNADA YAZDIM CAN SIKACAK ŞEYLERİ ÜZÜLECEĞİN SIKILACAĞIN HEYECANLANACAĞIN ŞEYLERİ HİÇ DÜŞÜNME DUYMA GÖRME... VE TABİKİ TESBİH ÇEK YATARKEN..HAYIRLI HABERLERİ BEKLİYORUM İNŞ.... İKİNİZEDE ÖPTÜM RABBİME EMANET OLUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?