Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ayyy hadi inşallahhh cnm yaaa rabbim yüzünü güldürcek gibi bendede onlar var ama bilmiyorummm işte biyandan heves biyandan korku iki duyguyu birden yaşıyorumm ...

Arkadaşlar merhaba, bugün test günüydü ancak oturabildim bilgisayarın başına bir tütlü yazamadım. beta hcg199 çıktı : Allahıma şükürler olsun bugünü de gördük, şimdi perşembe günü tekrar bakılacak 2'ye katlaması gerekiyor. Sonu da güzel olsun inaşallah, Allah hepimizin tüm güzel haberlerin paylaşmak nasip etsin, kucaklarımzı doldursun...

ayyy hadi inşallahhh cnm yaaa rabbim yüzünü güldürcek gibi bendede onlar var ama bilmiyorummm işte biyandan heves biyandan korku iki duyguyu birden yaşıyorumm ...

yeşil, hiç korkma, bak seninki de gayet iyi çıkacak. 9. ve 10. gün o kadar çok ağrım vardı ki anlatamam, bitti bu iş buraya kadarmış heralde dedim. evdekilere de söyledim pek heveslenmesinler diye hatta. ama bak rabbim yazdıysa oluyor. benim 12.günde çıktı, istersen yaptır. yurtdışında 10., 12., 15. günlerde ölçüyorlar. bence çıkar, ama unutma ki herşeyin hayırlısı arkadaşım. Ben tutmasını o kadar çok istemem rağmen ilkinde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı dua ederken "allahım dedim, geçen seferki gibi olacaksa tutmasın!!!" onun için hayırlısı.... zaman çok zor geçiyor tabii; ama ne demişler "1 gün gelecek, 1 gün kalacak" o günü hep bekliyor olacağız....

Son düzenleme:

marydell canım çok tebrikler inan kendim kadar sevindimm hep olumsuz sonuç alıcakmışım gibi geliyor o yuzden de gidip yaptıramıyorum inatla sonuç gününe kadar beklemk geliyor içimden allah ım güzel sonucu bi alabilsem bende offff sıkkınım çokk karnımda ara ara ağrılar göğüslerde acı adet olucam gibiyimm..neyse herşeyin hayırlısı tabikide kocaman sevgiler canım sana

tebrıkler canım allahım kucagınada almayı nasıp etsın insallah ne mutlu sana.bızede dua et cnm hamılelrın duası kabul olurmusss allahım bızede bu mutlulugu yasatsın .benımde 4. gunum bugun daha cok varrrrrrrrrrrr

arkadaşlar ayın 19unda transfer oldum 2 tane transfer ettiler.
dün test yaptırdım sonuç 137.5 düşük mü arkadaşlar.tranferle birlikte 10. günüm

tbr ederim cnm bende 12. test günümde 137 çıkmıştı ve şuan 5,5 aylık hamileyim:))

tbr ederim cnm.hayırlı ugurlu olsun. inş bidahaki degerin kat kat katlanır inşş

bence hiçdurma 12. gün yaptır derim.inş iyi sonuc çıkacak seninde.bizlerde hep yani ben ve bi çok ark 12.gün yaptık testleri.

ayzun.muuj ve bi çok tedavi olan olupta gün sayan arkadaşlar inş hepiniz olumlu snuclar alıcaksınız.bizim bu topigimiz çok ugurlu maşallahhh subanallahhsizlerede ugurlu olcagına inanıyorum...

AYZUNCUM ÇOK TŞKLER ALLAH RAZI OLSUN .. ASLINDA YAŞADIKLARIMI YAZMAK İSTEMEMİŞTİM KAFASINA TAKAN OLURMU DİYE ACABA BENDEMİ YAŞAYACAĞIM DÜŞÜNCESİ OLUŞMASIN KİMSENİN KAFASINDA DİYE AMA ASIL VERMEK İSTEDİĞİM İŞTE OYDU POZİTİFLİK GÜZEL SONUÇ VERİR HERZAMAN ...4. GÜNÜN AMA SAKIN KALKMA YAT EV PİSMİŞ GELEN OLMUŞ HİÇBİŞEY UMRUNDA OLMASIN CANINI SIKAN ŞEYLERİ SAKIN DUYMA GÖRME SADECE BEBEĞİNE ODAKLAN GERÇEKTEN İÇİNDE O ONU DÜŞÜN VE ZAMANINI ONUNLA GEÇİR... BU ARADA BUGÜN BİŞEY ÖĞRENDİM İDRARDA BAKARSAN ÇIKARMIŞ TÜP BEBEKLERDE 1 GÜN BİLE GEÇSE HORMONLARLA OYNANDIĞI İÇİN ÇIKARMIŞ AMA ASIL NET SONUÇ KAN SONUCU ....ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.. AĞRILARIN 1-2 GÜNE KADAR BAŞLAYACAK AKINTIN FALAN OLACAK SAKIN KORKMA 8 GÜN BAŞLADI BENİM AKINTIM DR.MU ARADIM KORKMMA DEDİ ÖNCE SONRA ÇOK GELİO AMA FALAN DEDİM TUTMAMIŞ OLABİLİR ADET OLUYOR OLABİLİRSİN DEDİ AMA BEN BEBEĞİMLE KONUŞMAYA DEVAM ETTİM AMA RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİBETSİN .. HAYIRLI SONUÇLARINI BEKLİCEM DUAM SİZLERLE ALLAHA EMANET OLUN...BEBİŞİNİDE SENİDE ÖPTM ...

ayzun.muuj ve bi çok tedavi olan olupta gün sayan arkadaşlar inş hepiniz olumlu snuclar alıcaksınız.bizim bu topigimiz çok ugurlu maşallahhh subanallahhsizlerede ugurlu olcagına inanıyorum...

çok saol jaluseciğim inşallah yarın 12. Günüm ctesi 15.günüm eşime dedim yarın yaptıralım tam gününü bekle bence diyor beklicez galiba allahım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bugün harika haberler aldık burada bir haberde ben veririm inşallah amin...

EVET ÇOK KÖTÜ ŞEYLERDİ MUUJJ AMA GEÇTİ HEP DUA ETTİM İYİ VE POZİTİF DÜŞÜNDÜM RABBİM MÜKAFATLANDIRDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENDE İNŞ. SONU HAYIRLI OUR CNM... AMA SEN KARAMSARSIN OLMAZ BÖYLE BEBİŞ KÜSER GİDER SAKIN HA...ŞİMDİ EVİ TOPLAMAYI BİLMEM NEYİ BIRAK DÜNYADA SADECE BEBİŞİN VE SEN VARSIN!!!!!!!BUNU EN AZ NORMAL HAMİLE KALANLAR KADAR HAKEDİYORUZ... RABBİM OL DERSE OLUR AMENNAH AMA SEN TEDBİRİNİDE AL DER DEMİ...YAT KALKMA .. BEN EN FAZLA 2GÜN DE DUŞA GİRERDİM DÜŞÜN BUGÜN SABAH 2.DUŞUMU AALDIM 13 GÜNDE... BU ARADA SONUCU 12. GÜNÜ ALDIM BEN..İNANIYORUM SENDE HAMİLESİN AMA BUNA GERÇEKTEN İNAN .. KARNINDA BİR CAN TAŞIYOR GİBİ HAREKETLERRİNE DİKKATE ET.... AYZUNADA YAZDIM CAN SIKACAK ŞEYLERİ ÜZÜLECEĞİN SIKILACAĞIN HEYECANLANACAĞIN ŞEYLERİ HİÇ DÜŞÜNME DUYMA GÖRME... VE TABİKİ TESBİH ÇEK YATARKEN..HAYIRLI HABERLERİ BEKLİYORUM İNŞ.... İKİNİZEDE ÖPTÜM RABBİME EMANET OLUN...

marydel çok sevindim darısı başımıza..6 günüm ve tık yok ne ağrı ne sızı nede göğüslerde bir belirti..hayırlısı artık seni çok tebrik ediyorumm sağ salim kucağınıda alırsın inşallah..

ağzından ba damlıyor arkadaşım inşallah bizede uğur getirir..dualarınız bizimle olsun ..ben ümitsizim gerçi hiç dinlenemedim ama hayırlısı artık..

beklif yazdıklarını okumak sabah bana öyle moral verdi ki anlatamam bebişimle konuşmaya başladım sıkı tutun annene diye..inşallah dediğin gibi olıur hamilenin duası tutarmış rabbim bizimde yüzümüzü güldürür..sana ve bebişine sağlık diliyorum..herşey gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…