Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

arkadaşlar ayın 19unda transfer oldum 2 tane transfer ettiler.
dün test yaptırdım sonuç 137.5 düşük mü arkadaşlar.tranferle birlikte 10. günüm

MASALLAH canım tebrık ederım hamılesın alahım kucagına almayı nasıp etsın ınsa. bu güzel duyguyu bizede nasip etsin.gun gectıkce katlanıcak degerın ıns.

ayzun.muuj ve bi çok tedavi olan olupta gün sayan arkadaşlar inş hepiniz olumlu snuclar alıcaksınız.bizim bu topigimiz çok ugurlu maşallahhh subanallahhsizlerede ugurlu olcagına inanıyorum...

amin cnm ne güzel yazmıssın ins. pozitif sonuclar alırız alahım büyük .hepimiz anne olalım insallahhhhhh

canım cok sagolll dıleklerın ıcın duaların ıcın alah razı olsun.insaah hersey guzel gıder işste neden agrım yok neden su yok bwende fln dıyorum arada sonra allahıma emanet hayırlısı dıyorum pozıtıf oluyorumbugun 5. gunum yıne evdeyım dınlenıyorum evde doasıyorum hayırlısı ınsaah tabi agrım ok derken bı sag bı sol kasıgıma agrı gırıyor kısa suruyor gecıyor oyle basladı bugun onun dısında ıyıyım.ınsallah senın gıbı guzel sonuclar alırız allahım buyuk hamılelerın duaları kabul olurmus bol bol bızede dua et benımde dualarım senınle allahım saglıklı saglıkla bebısını kucagına almayı nasıp etsınnn.allahım nazarlardan korusun .

DUALARIM SİZLERLE HAMİŞLER ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERECEK..TRANSFERDEN SONRASI BİZE KALIYOR UMUTLUYUM HEP BERABER BURADAN BEBİŞLERİMİZİN SOHBETİNİ YAPICAZ...HER ŞERDE BİR HAYIR HER HAYIRDA BİR ŞER VARDIR ..DİLEĞİM RABBİM UTANDIRMASIN HİÇBİRİMİZİ DUALARIMIZI KABUL ETSİN EN ÖNEMLİSİ BU EVREDE SABIR... ASLINDA TÜM YAŞANTIMIZDA SABIR ŞART ARKADAŞLAR...BEN YILLARDIR HASTANELERDEYİM HALA UMUDUMU YİTİRMEDİM İNŞ. SABRIMIZ BOL BEBEİŞLERİMİZ SAĞLIKLI OLUR HEPİMİZ KUCAĞIMIZA ALICAZ ALLAHIN İZNİYLE İNŞ...

inşallah bekfilciğim bir gün bizimde yüzümüz gülecek belkide o gün çook yakında

inşallah bekfilciğim bir gün bizimde yüzümüz gülecek belkide o gün çook yakında

Allah ım bu günlerde bizlere sabır versin ben bugün 12 günü bitirdim sonuca yaklaşıyorum inşallah buradan güzel haberler vermek nasip olur yarabbim kucaklarımızın dolmasını nasip eyle amin

amin....yesil keşke bugün tahlil yaptırsaydın ben 12.gün öğrendim..allah sabır versin hepimize...güzel hbrleri bekliyorum bende sizden...
Allah ım bu günlerde bizlere sabır versin ben bugün 12 günü bitirdim sonuca yaklaşıyorum inşallah buradan güzel haberler vermek nasip olur yarabbim kucaklarımızın dolmasını nasip eyle amin

amin....yesil keşke bugün tahlil yaptırsaydın ben 12.gün öğrendim..allah sabır versin hepimize...güzel hbrleri bekliyorum bende sizden...

saol canım benim yaptırmadım işte bana verdikleri günü bekliyorum bilirsin insanın ayakları gitmiyor eğer olumsuz ise üzülücem biliyorumm kısmetimizde ne varsa onu göreceğiz işin öbür tarafı karnımda ağrılar var adet olucam gibi...hayırlısı işte..

kızlaaaaaaaaaar ya ben çok kötüyümher akşam kk ya girip yazılarınızı okuyorum,sizden duyduğum mutlu haberler beni umutlandırıyor heycanımı artırıyor,dilerim hepimizin güzel haberleri yazmasını nasibetsin yüce RABBİMben bekliyorum ne olacak bu süreç nasıl geçecek bilmiyorumadetinin 2.günü gelirsin dedi dr.daha bi haftam var ama sanırım bu sitresten dolayı erken olucam sancılarım başladı of ya offfffffff bazen neden ben diyecek oluyorum sonra kendime gelip sakın isyan etme beterin beteri var daha kötüsüyle imtehan olursun deyip tövbe ediyorumof yaaa nebilim işte derdimden en iyi siz anlarsınız diye yazdıkça yazıyorum işte binevi dertleşiyorum çünkü biliyorumki okuyunca en azından halimden anlıycak birileri var ordaiyki sizleri buldum inş RABBİM sizide benide bebişlerimize sağlıkla,hayırlısıyla kavuştursunneyse çenem düştüALLAHıma emanet olun

canım ne oldu boyle bak bendede hıc bı agrı bı belırtı dıyebılecegım hıc bı sey yok tam neden boyle dıyorum hemen kendımı oyalıycak bu tur dusuncelerı kafamdan atıcak bıseyler yapıyorum .allahım dedıgı olur bızım elımızden gelenı bız yaptık cnm allahım anne olmayı bızede nasıp etsın bırbırımıze dua edıcez müminin mümmine duası kabul olurmus bızd oyle yapıcaz bızden baska bızı kımse anlamaz .her zaman umudumuz olmalı allah buyuk .kendıne ıyı bak kendını sıkma bılıyorsun olan oluyoer zaten degıstıremıyoruz .bızde yazıcaz insallahhhhhhhhhhhh

AMİNNNN AMİNN AMİNNN cnm yaa ins. bizde hamile kalırızda hepımız güzl güzel bebislerımızı konusuruz alahım buyuk dedigin gıbı sabırr insallah bizde güzel sonuclarımızı yazıcazzz.amin insallahhh

sakın sakın isyana yer yok arkadaşım allah korusun....sen zaten farkındasın canım inançlısın rabbim isyana yöneltmesin ...bende ara ara girip okuyorum yazıları daha çok güç buluyorum.. Bi ara yaşadıklarımın bir özetini paylaşmıştım bende rahatlıyor insan ama bak şimdi bebeişimle yatıyoruz(daha onu göremedim 7 sinde ilk ultrason ama onun varlığını hissediyorum )sabrın sonu selamaet sakın kötü dününme nolur ii düşün emin ol güzel hbr alacaksın.. Ben hepinize dua ediyorum allahım kabul ederse inş...olumlu sonuçları mutlaka en kısa zamanda bekliyorum, inanıyorum ,umutluyum....rabbime emanet olun...

40 sefer adet olucam dersen olursun hayır olmıcaksın bendede adet ağrıları oldu bir gün oturdum akşama kadar ağladım hatta dr.mu aradım akıntım olunca tutmamıştır olacaksındır dedi ama olmadım inandım onun varlığına bebeişi hisset nolursun var şimdi içinde emin ol rabbim izin verdiği sürece o içimizde.. Her şeyde vardır bir hayır yoksa bile üzülme bundada hayır vardır de onun vardır bi bildiği amennah.....karnındaki belindeki ağrılar normal ama kalkma sadece wc kalk fırsat buldukça dinlen .. Yanlış anlamayın bu arada arkadaşım sanki akıl verir gibi sürekli ii şeyler yazmaya çalışıyorum moral vermek amaçlı kendi yaşadıklarımı yazıyorum hakkınızı helal edin... Duam sizlerle...

YA BAK ŞİMDİ ÇOK MERAKTA ETTİM EMİNİM ÇIKACAK ŞİMDİ BİRİSİNİ YOLLA ALDIR YADA SAĞLIK OCAĞINA GİT TAHLİL YAPTIR GECİKTİ DE AMA TÜP BEBEK OLDUĞUNU SÖYLERSEN KANDAN İSTERLER... SİLİKTE OLSA ÇİFT ÇIKACAK BUDA SANA MORAL VERECEK... AYAKLARIN GİTSİN HADİ KALK..BÖYLE BEKLEMEKTEN DAHA İİ HADİ HAYIRLI SONUCUNU BEKLİYORUM...

hadii yeşill..sen yaptık ki güzel sonucun bize moral versin..bende çok merak ediyorum bugün hiç ağrım sızım yok zaten çook üzülüyorumm hep bebişime sıkı tutun hadii diyorum hayırlısı artık..::26:

efkarcığım bence stress yapma..sabrın sonu selamet demişler..bizde sabrımızın sonucunu bir gün alıcaz ama bugün ama yarın..senin gibi beklerken bende hep burayı okuyordum şimdi 1 ay sonrası ve yazıyorum bebişimin güzel haberlerinide yazarım burdan inşallahh..allah hpimizin kucaklarını doldursun..

Kızlarr korkuyorum yaaaa offff bilmiyorum...allah ım bana sabır ver....

YEŞİL

CNM panik yapma sadece dua et bol bol Allahım yardımcın olsun gönlündekini hayırlı kılsın Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…