arkadaşlar ayın 19unda transfer oldum 2 tane transfer ettiler.
dün test yaptırdım sonuç 137.5 düşük mü arkadaşlar.tranferle birlikte 10. günüm
ayzun.muuj ve bi çok tedavi olan olupta gün sayan arkadaşlar inş hepiniz olumlu snuclar alıcaksınız.bizim bu topigimiz çok ugurlu maşallahhh subanallahhsizlerede ugurlu olcagına inanıyorum...
AYZUNCUM ÇOK TŞKLER ALLAH RAZI OLSUN .. ASLINDA YAŞADIKLARIMI YAZMAK İSTEMEMİŞTİM KAFASINA TAKAN OLURMU DİYE ACABA BENDEMİ YAŞAYACAĞIM DÜŞÜNCESİ OLUŞMASIN KİMSENİN KAFASINDA DİYE AMA ASIL VERMEK İSTEDİĞİM İŞTE OYDU POZİTİFLİK GÜZEL SONUÇ VERİR HERZAMAN ...4. GÜNÜN AMA SAKIN KALKMA YAT EV PİSMİŞ GELEN OLMUŞ HİÇBİŞEY UMRUNDA OLMASIN CANINI SIKAN ŞEYLERİ SAKIN DUYMA GÖRME SADECE BEBEĞİNE ODAKLAN GERÇEKTEN İÇİNDE O ONU DÜŞÜN VE ZAMANINI ONUNLA GEÇİR... BU ARADA BUGÜN BİŞEY ÖĞRENDİM İDRARDA BAKARSAN ÇIKARMIŞ TÜP BEBEKLERDE 1 GÜN BİLE GEÇSE HORMONLARLA OYNANDIĞI İÇİN ÇIKARMIŞ AMA ASIL NET SONUÇ KAN SONUCU ....ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.. AĞRILARIN 1-2 GÜNE KADAR BAŞLAYACAK AKINTIN FALAN OLACAK SAKIN KORKMA 8 GÜN BAŞLADI BENİM AKINTIM DR.MU ARADIM KORKMMA DEDİ ÖNCE SONRA ÇOK GELİO AMA FALAN DEDİM TUTMAMIŞ OLABİLİR ADET OLUYOR OLABİLİRSİN DEDİ AMA BEN BEBEĞİMLE KONUŞMAYA DEVAM ETTİM AMA RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİBETSİN .. HAYIRLI SONUÇLARINI BEKLİCEM DUAM SİZLERLE ALLAHA EMANET OLUN...BEBİŞİNİDE SENİDE ÖPTM ...
canım cok sagolll dıleklerın ıcın duaların ıcın alah razı olsun.insaah hersey guzel gıder işste neden agrım yok neden su yok bwende fln dıyorum arada sonra allahıma emanet hayırlısı dıyorum pozıtıf oluyorumbugun 5. gunum yıne evdeyım dınlenıyorum evde doasıyorum hayırlısı ınsaah tabi agrım ok derken bı sag bı sol kasıgıma agrı gırıyor kısa suruyor gecıyor oyle basladı bugun onun dısında ıyıyım.ınsallah senın gıbı guzel sonuclar alırız allahım buyuk hamılelerın duaları kabul olurmus bol bol bızede dua et benımde dualarım senınle allahım saglıklı saglıkla bebısını kucagına almayı nasıp etsınnn.allahım nazarlardan korusun .
DUALARIM SİZLERLE HAMİŞLERALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERECEK..TRANSFERDEN SONRASI BİZE KALIYOR UMUTLUYUM HEP BERABER BURADAN BEBİŞLERİMİZİN SOHBETİNİ YAPICAZ...HER ŞERDE BİR HAYIR HER HAYIRDA BİR ŞER VARDIR ..DİLEĞİM RABBİM UTANDIRMASIN HİÇBİRİMİZİ DUALARIMIZI KABUL ETSİN EN ÖNEMLİSİ BU EVREDE SABIR... ASLINDA TÜM YAŞANTIMIZDA SABIR ŞART ARKADAŞLAR...BEN YILLARDIR HASTANELERDEYİM HALA UMUDUMU YİTİRMEDİM İNŞ. SABRIMIZ BOL BEBEİŞLERİMİZ SAĞLIKLI OLUR HEPİMİZ KUCAĞIMIZA ALICAZ ALLAHIN İZNİYLE İNŞ...
inşallah bekfilciğim bir gün bizimde yüzümüz gülecek belkide o gün çook yakında
Allah ım bu günlerde bizlere sabır versin ben bugün 12 günü bitirdim sonuca yaklaşıyorum inşallah buradan güzel haberler vermek nasip olur yarabbim kucaklarımızın dolmasını nasip eyle amin
amin....yesil keşke bugün tahlil yaptırsaydın ben 12.gün öğrendim..allah sabır versin hepimize...güzel hbrleri bekliyorum bende sizden...
kızlaaaaaaaaaar ya ben çok kötüyümher akşam kk ya girip yazılarınızı okuyorum,sizden duyduğum mutlu haberler beni umutlandırıyor heycanımı artırıyor,dilerim hepimizin güzel haberleri yazmasını nasibetsin yüce RABBİM ben bekliyorum ne olacak bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum adetinin 2.günü gelirsin dedi dr.daha bi haftam var ama sanırım bu sitresten dolayı erken olucam sancılarım başladı of ya offfffffff bazen neden ben diyecek oluyorum sonra kendime gelip sakın isyan etme beterin beteri var daha kötüsüyle imtehan olursun deyip tövbe ediyorum of yaaa nebilim işte derdimden en iyi siz anlarsınız diye yazdıkça yazıyorum işte binevi dertleşiyorum çünkü biliyorumki okuyunca en azından halimden anlıycak birileri var orda iyki sizleri buldum inş RABBİM sizide benide bebişlerimize sağlıkla,hayırlısıyla kavuştursun neyse çenem düştü ALLAHıma emanet olun
DUALARIM SİZLERLE HAMİŞLERALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERECEK..TRANSFERDEN SONRASI BİZE KALIYOR UMUTLUYUM HEP BERABER BURADAN BEBİŞLERİMİZİN SOHBETİNİ YAPICAZ...HER ŞERDE BİR HAYIR HER HAYIRDA BİR ŞER VARDIR ..DİLEĞİM RABBİM UTANDIRMASIN HİÇBİRİMİZİ DUALARIMIZI KABUL ETSİN EN ÖNEMLİSİ BU EVREDE SABIR... ASLINDA TÜM YAŞANTIMIZDA SABIR ŞART ARKADAŞLAR...BEN YILLARDIR HASTANELERDEYİM HALA UMUDUMU YİTİRMEDİM İNŞ. SABRIMIZ BOL BEBEİŞLERİMİZ SAĞLIKLI OLUR HEPİMİZ KUCAĞIMIZA ALICAZ ALLAHIN İZNİYLE İNŞ...
kızlaaaaaaaaaar ya ben çok kötüyümher akşam kk ya girip yazılarınızı okuyorum,sizden duyduğum mutlu haberler beni umutlandırıyor heycanımı artırıyor,dilerim hepimizin güzel haberleri yazmasını nasibetsin yüce rabbim ben bekliyorum ne olacak bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum adetinin 2.günü gelirsin dedi dr.daha bi haftam var ama sanırım bu sitresten dolayı erken olucam sancılarım başladı of ya offfffffff bazen neden ben diyecek oluyorum sonra kendime gelip sakın isyan etme beterin beteri var daha kötüsüyle imtehan olursun deyip tövbe ediyorum of yaaa nebilim işte derdimden en iyi siz anlarsınız diye yazdıkça yazıyorum işte binevi dertleşiyorum çünkü biliyorumki okuyunca en azından halimden anlıycak birileri var orda iyki sizleri buldum inş rabbim sizide benide bebişlerimize sağlıkla,hayırlısıyla kavuştursun neyse çenem düştü allahıma emanet olun
saol canım benim yaptırmadım işte bana verdikleri günü bekliyorum bilirsin insanın ayakları gitmiyor eğer olumsuz ise üzülücem biliyorumm kısmetimizde ne varsa onu göreceğiz işin öbür tarafı karnımda ağrılar var adet olucam gibi...hayırlısı işte..
saol canım benim yaptırmadım işte bana verdikleri günü bekliyorum bilirsin insanın ayakları gitmiyor eğer olumsuz ise üzülücem biliyorumm kısmetimizde ne varsa onu göreceğiz işin öbür tarafı karnımda ağrılar var adet olucam gibi...hayırlısı işte..
kızlaaaaaaaaaar ya ben çok kötüyümher akşam kk ya girip yazılarınızı okuyorum,sizden duyduğum mutlu haberler beni umutlandırıyor heycanımı artırıyor,dilerim hepimizin güzel haberleri yazmasını nasibetsin yüce RABBİM ben bekliyorum ne olacak bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum adetinin 2.günü gelirsin dedi dr.daha bi haftam var ama sanırım bu sitresten dolayı erken olucam sancılarım başladı of ya offfffffff bazen neden ben diyecek oluyorum sonra kendime gelip sakın isyan etme beterin beteri var daha kötüsüyle imtehan olursun deyip tövbe ediyorum of yaaa nebilim işte derdimden en iyi siz anlarsınız diye yazdıkça yazıyorum işte binevi dertleşiyorum çünkü biliyorumki okuyunca en azından halimden anlıycak birileri var orda iyki sizleri buldum inş RABBİM sizide benide bebişlerimize sağlıkla,hayırlısıyla kavuştursun neyse çenem düştü ALLAHıma emanet olun
YA BAK ŞİMDİ ÇOK MERAKTA ETTİM EMİNİM ÇIKACAK ŞİMDİ BİRİSİNİ YOLLA ALDIR YADA SAĞLIK OCAĞINA GİT TAHLİL YAPTIR GECİKTİ DE AMA TÜP BEBEK OLDUĞUNU SÖYLERSEN KANDAN İSTERLER... SİLİKTE OLSA ÇİFT ÇIKACAK BUDA SANA MORAL VERECEK... AYAKLARIN GİTSİN HADİ KALK..BÖYLE BEKLEMEKTEN DAHA İİ HADİ HAYIRLI SONUCUNU BEKLİYORUM...
40 sefer adet olucam dersen olursun hayır olmıcaksın bendede adet ağrıları oldu bir gün oturdum akşama kadar ağladım hatta dr.mu aradım akıntım olunca tutmamıştır olacaksındır dedi ama olmadım inandım onun varlığına bebeişi hisset nolursun var şimdi içinde emin ol rabbim izin verdiği sürece o içimizde.. Her şeyde vardır bir hayır yoksa bile üzülme bundada hayır vardır de onun vardır bi bildiği amennah.....karnındaki belindeki ağrılar normal ama kalkma sadece wc kalk fırsat buldukça dinlen .. Yanlış anlamayın bu arada arkadaşım sanki akıl verir gibi sürekli ii şeyler yazmaya çalışıyorum moral vermek amaçlı kendi yaşadıklarımı yazıyorum hakkınızı helal edin... Duam sizlerle...
Kızlarr korkuyorum yaaaa offff bilmiyorum...allah ım bana sabır ver....hadii yeşill..sen yaptık ki güzel sonucun bize moral versin..bende çok merak ediyorum bugün hiç ağrım sızım yok zaten çook üzülüyorumm hep bebişime sıkı tutun hadii diyorum hayırlısı artık..::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?