[sıze="3"]yeşil[/sıze]
cnm panik yapma sadece dua et bol bol allahım yardımcın olsun gönlündekini hayırlı kılsın rabbim
Kızlarr korkuyorum yaaaa offff bilmiyorum...allah ım bana sabır ver....
YA NEDEN KORKUYORSUNKİ YA VAR YA YOK ZATEN İKİSİNEDE HAZIR OLMAMIZ GEREKİYOR... AMA UNUTMA RABBİM SEVDİĞİ KULLARA ÇEKTİRİRMİŞ... VE DUA EDELİMKİ UNUTULMAYAN KULLARDAN EYLESİN...DAHA YAPMADIN DEMİ SEN CESUR OL PANİK YAPMA VE İNAN SADECE BEBİŞİNİN HBRİNİ ALACAKSIN HADİ ÇABUK OL ....BU GECE RAHAT UYU HAMİŞ HAMİŞ...
canım bekfilcim bir şey soracağım sağlık ocağı demişsin orası bu testi yapıyormu beni aydınlatsana canım yaa nasıl yapmam lazım
yeşil sağlıkocağı idrarda gebelik testi yapıyor kanda değil..hani bazıları silik çizgi görüyor ya ondan yaptırsaydık silik çıkarsa cesaret olur diye dediler sanırım..ama korkunun ecele faydası yok derler(yda onun gibi bir şey:)) yani yaptır ve kurtul bence....
inan ben senden meraklıyım
kızlarrr canlarımm yaptımm maalesef silik bile çıkmadı şu anda ağlıyorumm çok kötüyümm yok sanırımm
kızlarrr canlarımm yaptımm maalesef silik bile çıkmadı şu anda ağlıyorumm çok kötüyümm yok sanırımm
Yeşiiiil arkadaşım selam sonucun nasıııl
sakın sakın isyana yer yok arkadaşım allah korusun....sen zaten farkındasın canım inançlısın rabbim isyana yöneltmesin ...bende ara ara girip okuyorum yazıları daha çok güç buluyorum.. Bi ara yaşadıklarımın bir özetini paylaşmıştım bende rahatlıyor insan ama bak şimdi bebeişimle yatıyoruz(daha onu göremedim 7 sinde ilk ultrason ama onun varlığını hissediyorum )sabrın sonu selamaet sakın kötü dününme nolur ii düşün emin ol güzel hbr alacaksın.. Ben hepinize dua ediyorum allahım kabul ederse inş...olumlu sonuçları mutlaka en kısa zamanda bekliyorum, inanıyorum ,umutluyum ....rabbime emanet olun...
canım bebişini görücegini yazmışsın inan heycanla hemen eşime söyledim bilmiyorum sende mi dondurulmuşla kavuştun bebişine ama inan bize çok büyük umut ve heyecan oldun rabbimden dilegim sağ salim evladını kucagına alman allahım yalvarıyoruz bizide hayırlıHayırlı anne eyle amiiiiiiiiiiiiin
Yeşiiiil arkadaşım selam sonucun nasıııl
ben iki gün sonra test yaptırdım sonuç 267 çıktı ama yinede rahat değilim
ben iki gün sonra test yaptırdım sonuç 267 çıktı ama yinede rahat değilim
Andaccım merak ettim 2 gün mü 12. Günmü ben 12 gün yaptırdım 367.9 bak şimdi çokmu az benimki ya ...bak şimdi bende bunu düşünürüm sbaha kadar :)
yesil .!.:kızlarrr canlarımm yaptımm maalesef silik bile çıkmadı şu anda ağlıyorumm çok kötüyümm yok sanırımm
bekfilcim slm, değerlerin gayet iyi sanırım tebrikler. Ben de bugün 2.kan testini yaptırdım (14.gün) 600 çıktı ama keseyi görmeden rahat yok tabiii...14 nisan'a randevu aldım bakacağız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?