Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

YA NEDEN KORKUYORSUNKİ YA VAR YA YOK ZATEN İKİSİNEDE HAZIR OLMAMIZ GEREKİYOR... AMA UNUTMA RABBİM SEVDİĞİ KULLARA ÇEKTİRİRMİŞ... VE DUA EDELİMKİ UNUTULMAYAN KULLARDAN EYLESİN...DAHA YAPMADIN DEMİ SEN CESUR OL PANİK YAPMA VE İNAN SADECE BEBİŞİNİN HBRİNİ ALACAKSIN HADİ ÇABUK OL ....BU GECE RAHAT UYU HAMİŞ HAMİŞ ...
Kızlarr korkuyorum yaaaa offff bilmiyorum...allah ım bana sabır ver....

canım bekfilcim bir şey soracağım sağlık ocağı demişsin orası bu testi yapıyormu beni aydınlatsana canım yaa nasıl yapmam lazım

canım bekfilcim bir şey soracağım sağlık ocağı demişsin orası bu testi yapıyormu beni aydınlatsana canım yaa nasıl yapmam lazım

yeşil sağlıkocağı idrarda gebelik testi yapıyor kanda değil..hani bazıları silik çizgi görüyor ya ondan yaptırsaydık silik çıkarsa cesaret olur diye dediler sanırım..ama korkunun ecele faydası yok derler(yda onun gibi bir şey:)) yani yaptır ve kurtul bence....
inan ben senden meraklıyım

kızlarrr canlarımm yaptımm maalesef silik bile çıkmadı şu anda ağlıyorumm çok kötüyümm yok sanırımm

kızlarrr canlarımm yaptımm maalesef silik bile çıkmadı şu anda ağlıyorumm çok kötüyümm yok sanırımm

hiç ağlama bence çoğu kişide çıkmıyormuş silik bile..en kesini kan testi biliyorsun çook okuduk burdan negatif deyip kan testini formaliteden yaptırıp pozitif öğrenenleri..yapma ne olur..ayy çoküzüldüm biz sebep olduk keşke sana bu kadar yüklenmeseydik..bizdede merak şimdide kan testi diyorummm idrar aldatıcııı oku bakk burda neler yazıyor araştır...

ya özür dilerim evet çok ısrar ettik yap diye ama olsun dedikya silik bile çıkabilir diye ama olsun bekle sen kaan testini eğer beta hcg yeteri kadar yükselmediyse çıkmaz zaten korkunun ecele faydası yok tabiri caizse tabi... ama umudunu kaybetme hz. meryemi eşsiz bebek veren rabbim herşeyin en hayırlısını bilir hayırlısını dileyelim inş....sakın moralini hemen bozma bizdeki sadece merak hakkını helal et ağlamanı istemem üzülme sakın off bende kötü oldum ama ilk idrarda çıkar falan derler bide yinede kan sonucunu bekleyelim bakalım kaç çıkacak çok öptm allaha emanet ol...

canım bebişini görücegini yazmışsın inan heycanla hemen eşime söyledim bilmiyorum sende mi dondurulmuşla kavuştun bebişine ama inan bize çok büyük umut ve heyecan oldun RABBİMden dilegim sağ salim evladını kucagına alman ALLAHım yalvarıyoruz bizide hayırlı hayırlı anne eyle amiiiiiiiiiiiiin

Umut olmama çok sevindim cnm güzel ve iyi dileklerin karşılıklı bende dua ediyorum hepimizeve amin diyorum..... Aralık 25te yumurta toplandı cumartesi ama ben pazar hastaneye yattığım için donduruldu. Mart 16 da transfer edildi tekrar..inş. Kucağımıza almayı nasibeder rabbi bende çok heyecanlıyım inş. Keseede sorun yokturda sağlıklıdırda sonuna kadar hayırlıdırda hep beraber kucağımıza alırız açıkçası içten içe korkularım var ama herşeyin en iisini düşünüp bebeğimle konuşuyorum darısı sizlere... BU ARADA AŞILAMA FALAN YAPTIRMADAN DİREKT TÜP BEBEĞE GEÇTİM BEN VE İLK DENEMEM İNŞ. HAYIRLISI OLUR...

Son düzenleme:
Yeşiiiil arkadaşım selam sonucun nasıııl

ahh andaccım arkadasım kanda daha baktırmadık ctesi günü inşallah ama evde idrar yaptım hiç bişeyyok üzüldüm tabii umudum birqz tükendi bakalım hayırlısı ctesi ne çıkıcak..senin var dimi çok sevindim..

Andaccım merak ettim 2 gün mü 12. Günmü ben 12 gün yaptırdım 367.9 bak şimdi çokmu az benimki ya ...bak şimdi bende bunu düşünürüm sbaha kadar :)

Bekfilcim slm, değerlerin gayet iyi sanırım tebrikler. Ben de bugün 2.kan testini yaptırdım (14.gün) 600 çıktı ama keseyi görmeden rahat yok tabiii...14 Nisan'a randevu aldım bakacağız artık.

yesil .!.:

Yesilcimm, hiç üzülüp ağlama, bu ölçmeye çalıştığımız değer biliyorsun bir hormon ve rahim'den salgılanıp ilk önce kana pompalanıyor ve de tabii doğal olarak bizim gibi erken gebelik tayin etmeye çalışanlarda ilk önce ancak kanda tespit edilebiliyorlar. Daha sonra idrara geçiyor da tespit edilebilir hale eliyor ama bu 6. haftayı buluyor. Onun için evde idrarla yapılan gebelik testinde çıkmaması çok normal. hiç üzülüp kendini de bebeğini de üzme cnm..c.tesi güzel haberlerini alacağız buradan inşallah.

Ewet cnm sonuç çok ii dediler ama bilemiyorum bende perşembe anlıcam tam gebeliği keseyi görelim biraz daha rahatlıcam ama yinede risk devam ediyor...seninde güzel sonuçlarını bekliyorum ...rabbim hayırlısını versin kucağına almayı nasibetsin sanada...bu arada 14 nisan çok geç değilmi benim 7sinde ...
bekfilcim slm, değerlerin gayet iyi sanırım tebrikler. Ben de bugün 2.kan testini yaptırdım (14.gün) 600 çıktı ama keseyi görmeden rahat yok tabiii...14 nisan'a randevu aldım bakacağız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…