Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yalnız benim rahim duvarı inceliği problemim var...bu problemi yaşayan arkadaşlar varmı acaba?

cnm ben bunu anlatmaktan bıktım ama sanada anlatayım transferin 11. günü idrar testi yaptım negatif çıktı ertesi gün ilaçlarımı bıraktım kan testine gitmedim çok kötüydüm merkezden aradılar gelmiyomusunuz diye yok dedim gelin bi kan testi yapalım dediler 13.gün merkeze gittim kan verdim 3 saat sonra tlf geldi Allahıma şükürler olsun hamilelik haberini aldım değerim 724 tü ve idrarda çıkmamıştı Şükürler olsun ikizlerime hamileyim sende o testleri dikkate alırsan kendine ve bebişine zarar verirsin Rabbim yardımcın olsun açılan elleri boş çevirmiyo sadece zamanının gelmesi gerekiyo inancıonı yitirme...

merhaba arkadaslar nasılsınızz 6.gunumdeyım ınsallah bızlerde bekleyenler guzel haberler alırız.
bende agrı sızı hala yok gercı okuduklarıma gore herkesınde agrısı sızı oluyor dıye bısey yok artık ksımet.yesılcım uzulme allah buyuk cnm ınsallah hamıssın kanda kesın cıkar ıdrar testı saglıklı bı test degıl zaten bozma canım moralını.guzel haberlerını beklıyoruzz.

Kızlar merhaba nasılsınız? Hepinize hayırlı cumalar.RABBİM hepimizin gönlüne göre versin.AMİNNNN

Amin kızlar inşallah yarın bende güzel sonuç alırım da mutluluğumu sizlerle paylaşırım mübarek ezan okuyor allh ım dualarımızı kabul eyle ...

Amin kızlar inşallah yarın bende güzel sonuç alırım da mutluluğumu sizlerle paylaşırım mübarek ezan okuyor allh ım dualarımızı kabul eyle ...

amiiiiiiiiiiiiinn çok yürekten amiiiiiiiiiinnnnnn Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın

kızlarrr benim ilk transferim 12 martta oldu ve 5+2 iken kimyasal gebelik olduğunu öğrendim şimdi düşmesini bekliorum 2 ay sonra tekrar denicez beni neler bekliooo?

Gunaydin herkese. Bende bu konuyu yeni kesfettim. Dondurululmuslarla denedim bende. 3. denemem; cift embriyo transfer oldu. Bugun 6. gunum transferimin. haftaya c.tesi test gunum.

kızlarrr benim ilk transferim 12 martta oldu ve 5+2 iken kimyasal gebelik olduğunu öğrendim şimdi düşmesini bekliorum 2 ay sonra tekrar denicez beni neler bekliooo?

canım bende senin yaşadıklarını ocak ayında denedim..şimdi dondurulmuş ilk embriyomu aldım kolay bir tedaviydi.3 gidişimde bebişimi alıp eve geldim..adetin 3.günü gidip ilaca başladım.rahim duvarı kalınlığı ölçüldü 10 gün sonra gittim ilave olarak jel kullanmaya başladım 1 hafta sonrasıda transfer oldu iğne yok stress yok..şimdi beklemedeyip p.tesi test günüm..inşallah sende böyle kolayca bebişini merkezden alıp gelirsin..:)

yeşil bugü test günündü değilmi?
hayırlısı arkadaşım sonucunu bekliyoruzz ..güzel haberlerle inşallah rabbim yüzünü güldürsün..

Gunaydin herkese. Bende bu konuyu yeni kesfettim. Dondurululmuslarla denedim bende. 3. denemem; cift embriyo transfer oldu. Bugun 6. gunum transferimin. haftaya c.tesi test gunum.

hayırlısı olsun arkadasım ınsallah guzel sonular alırız senın cumartesı benımde pazartesı test gunum hayırlısı olur ıns. guzel haberler verırız cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…