Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz,inş,ama sonuç ne olursa olsun şunu unutma bizler hz.aişe validemizin yoldaşlarıyız (bir gün odadan içeriye giren hz.Peygamberimiz S.A.V hz. aişe validemizi yaptıgı oyuncak bebeklerle oynarken görür ve ya aişe bunlar nedir diye sorar oda bunlar benim kızlarım derhz.Peygamber S.A.V tebessüm ederek onu bağrına basar ve ya aişe ALLAH sana cennettinde daha güzellerini hazırladı buyurur)bilmem belkide bizim bebişlerimiz de bizleri orda bekliyodurRABBİMDEN dilegim bizileri bu dünyadada muradına erenlerden eylesin

hayırlı olsun arkadaşım umarım güzel haberleri verirsin ağrın sızın varmı?
evet ya var. adet agrisi gibide ama degil gibide. Boyle gobegimin alt kisminda bazen sag bazen sol kasigimda. Kasikta olunca sanki bacagimada vuruyo. Insallah tutunmaya calisiyolardirda onun agrisidir. Sen nasilsin canim?

evet ya var. adet agrisi gibide ama degil gibide. Boyle gobegimin alt kisminda bazen sag bazen sol kasigimda. Kasikta olunca sanki bacagimada vuruyo. Insallah tutunmaya calisiyolardirda onun agrisidir. Sen nasilsin canim?

aynen benimde öyle arkadaşım bazen adet olucam diyorum bazende yok yerleşi galiba diyorum bazende şişkinlik..bakalım hakkımızda hayırlısı...

kızlarrr hepinize çok teşekkür ederim desteklerinizden dolayı ama yok canlarım başta ağladım ama şimdi iyiyim çünkü biliyorumki rabbim ne zaman vaktiyse ozaman verecekk şimdi değilmiş demek ki hepinizi öpüyorummm.....

canım şimdi ne desem tesellidegil sen zaten söylenecek bütün sözlerin bilincindesin,önceki yazımdada yazdım biz hz.aişenin kaderini mirasını taşıyanlardanız RABBİMden dilegim hz..aişeyi bizlerle anne etti bizide hayırlı,sağlıklı evlatlarla anne eylemesi biz istemeye devam edicez hazinesinde bol olan RABBİM inş bigün bizede lutfedicek seni ve sevdiklerini ihsanı,merhameti,rahmeti bol olan ALLAHıma emanet ediyorum

yeşilciğim teselli edecek söz bulamıyorum..ama hayırlısı diyorum.daha zamanı var demekki..rabbim kısa zamanda yüzümüzü güldürsün..

Canım gerçekten çok üzüldüm...vakti gelmemeden dediğin gibi biz tırnağını bile yaratamayıx rabbim ol ddiyecekki olsun .. Allah sabır güç kuvvet versin cnm...ne söylesek boş biliyorum ama....bende seni öptm cnm..

kızlar 10.günüm transfer sonrası değerim 378.99 :))
yaa nasıl sizce çokmu bu yazılanları okuyorum benim ki çok yüksek gibi sevinemedim bile..(

Yesil cim umudunu hic kaybetme hep pozitif kal. Bu uzun mesakketli bir yol hakikaten. Sabirli ve umutlu olmak gerekiyor. Seninde yazdigin gibi herseyin bir zamani var. Cok opuyorum canim.

yaa nasıl sizce çokmu bu yazılanları okuyorum benim ki çok yüksek gibi sevinemedim bile..(
muuj beta hcg degerin degil mi canim? neden sevinemedin? Super iste hamissin cok sukur. tebrikler... darisi hepimizin basina insallah; amin.

canım tebrık ederım darısı basımıza ne guzel hamılesın ıste .canım ya benımde 9.gunum ara ara sag sol kasıgıma agrı gelıyor goguslerım agrıyor o kadar sende nasıl belırtıler varmıydı bende pek bı sey yok.ıns. senın gibi guzel haberler verırız bızde buraya canımmmm

arkadaşım 10 gün degerlerine bakıyorum en fazla 100 benimki çok mu yüksek normal mi bu..anlamadım ki ..rabbim inşallah bu sefer güldürür

arkadaşım 10 gün degerlerine bakıyorum en fazla 100 benimki çok mu yüksek normal mi bu..anlamadım ki ..rabbim inşallah bu sefer güldürür

cnm normal degerı senden dahada yuksek olanlar var dıger sayfalarda ben cok okudum rahat ol mutlu ol dahası varmı hamılesın ıste ıkızdır belkı

adet gibi belirti vardı ve şiskinlik oda bazen inşallah canım seninde güzel haberlerini alıcaz ..stres yapma bebişe

adet gibi belirti vardı ve şiskinlik oda bazen inşallah canım seninde güzel haberlerini alıcaz ..stres yapma bebişe

ben devamlı gogus uclarıma bakıyorum kararmısmı buyumusmu oyle olmusmu of yaaa. ınsallah senın gıbı guzel haberler alırım cnm.ne guzel yaa cok sevındım senın adınaaa...

CANIM İNAN ÇOK SEVİNDİM OKADAR MUTLUYUMKİ...BENİM 12.GÜNDE 367.9 DU MUUJ NORMAL ÇOK ÇOK İİ DEDİLER BANA SENİNDE NORMAL AMA HAMİLEYİM DİYE SEVİNİRKEN HERŞEY BU KADAR DİYE BEBİŞLE KONUŞMAYI BIRAKMA VE DİNLENMEYE DEVAM ULTRASONDA GÖRENE VE ONLARIN SENİ YÖNLENDİREMESİNE KADAR... RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİBETSİN VE HERKESE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN ..BENDE HALA TEDİRGİNİM 7 SİNDE RANDEVUM GÜNLER GEÇMYOR.....ALLAHA EMANET OLUN BEBEİŞİDE SENİDE ÖPTM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN TATLIM

Ayzuncum bugün 19. Günüm beenim göğüslerim bugün hassaslaştı acımaya başladı kararma daha son aylara doğru başlıyormuş...seninde güzel haberlerini bekliyorum stres yapma sıkma canını gayet rahat bekle haberi bebişlede konuşmaya devam ...rabbim hayırlısını versin...
ben devamlı gogus uclarıma bakıyorum kararmısmı buyumusmu oyle olmusmu of yaaa. ınsallah senın gıbı guzel haberler alırım cnm.ne guzel yaa cok sevındım senın adınaaa...

Canım ben duyunca gebeliğimi milupa anne bebek klübüne üye oldum tavsiye ederim hafta hafta takipte edebiliyorsun ve hediyelerinide gönderiyorlarmış tamamiyle hamileliğe kaptırdım ben kendimi birde bizim dölleme dışarda olduğu için 3 hafta üzerine saymaya devam edicez yanlış bilmiyorsam yani sen 5. Haftada falansın sanırımşuanda bende 8. Haftaya girdim ama kesin haftamı perşembe yazarım inş. Allahtan bir mani çıkmazsa........

aysun valla bende senin gibi gögüslerime bakıyordum ama tık yoktu ne acıma ne şişkinlik..inşallah canım seninde güzel haberlerini okuyacağın şimdi yarında yaptırıcam bakalım katlanmışmı..ama karnımda ağrıyor adet olucam sanki anlamadım..kafam karıştı:26:

cnm normal degerı senden dahada yuksek olanlar var dıger sayfalarda ben cok okudum rahat ol mutlu ol dahası varmı hamılesın ıste ıkızdır belkı

ayzun akşam uyuyamadım walla eşinde kızdı kaldırdı beni bilgisayardan cep tel okudum gece yazdıklarını içim rahatladı biraz allah hepimizi güldürsün canım çokk öpüyorum seni bebişe ii bak stress yapma..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…