evet ya var. adet agrisi gibide ama degil gibide. Boyle gobegimin alt kisminda bazen sag bazen sol kasigimda. Kasikta olunca sanki bacagimada vuruyo. Insallah tutunmaya calisiyolardirda onun agrisidir. Sen nasilsin canim?hayırlı olsun arkadaşım umarım güzel haberleri verirsin ağrın sızın varmı?
evet ya var. adet agrisi gibide ama degil gibide. Boyle gobegimin alt kisminda bazen sag bazen sol kasigimda. Kasikta olunca sanki bacagimada vuruyo. Insallah tutunmaya calisiyolardirda onun agrisidir. Sen nasilsin canim?
kızlarrr hepinize çok teşekkür ederim desteklerinizden dolayı ama yok canlarım başta ağladım ama şimdi iyiyim çünkü biliyorumki rabbim ne zaman vaktiyse ozaman verecekk şimdi değilmiş demek ki hepinizi öpüyorummm.....
kızlarrr hepinize çok teşekkür ederim desteklerinizden dolayı ama yok canlarım başta ağladım ama şimdi iyiyim çünkü biliyorumki rabbim ne zaman vaktiyse ozaman verecekk şimdi değilmiş demek ki hepinizi öpüyorummm.....
muuj beta hcg degerin degil mi canim? neden sevinemedin? Super iste hamissin cok sukur. tebrikler... darisi hepimizin basina insallah; amin.kızlar 10.günüm transfer sonrası değerim 378.99 :))
yaa nasıl sizce çokmu bu yazılanları okuyorum benim ki çok yüksek gibi sevinemedim bile..(
kızlar 10.günüm transfer sonrası değerim 378.99 :))
yaa nasıl sizce çokmu bu yazılanları okuyorum benim ki çok yüksek gibi sevinemedim bile..(
arkadaşım 10 gün degerlerine bakıyorum en fazla 100 benimki çok mu yüksek normal mi bu..anlamadım ki ..rabbim inşallah bu sefer güldürür
canım tebrık ederım darısı basımıza ne guzel hamılesın ıste .canım ya benımde 9.gunum ara ara sag sol kasıgıma agrı gelıyor goguslerım agrıyor o kadar sende nasıl belırtıler varmıydı bende pek bı sey yok.ıns. senın gibi guzel haberler verırız bızde buraya canımmmm
adet gibi belirti vardı ve şiskinlik oda bazen inşallah canım seninde güzel haberlerini alıcaz ..stres yapma bebişe
ben devamlı gogus uclarıma bakıyorum kararmısmı buyumusmu oyle olmusmu of yaaa. ınsallah senın gıbı guzel haberler alırım cnm.ne guzel yaa cok sevındım senın adınaaa...
ben devamlı gogus uclarıma bakıyorum kararmısmı buyumusmu oyle olmusmu of yaaa. ınsallah senın gıbı guzel haberler alırım cnm.ne guzel yaa cok sevındım senın adınaaa...
cnm normal degerı senden dahada yuksek olanlar var dıger sayfalarda ben cok okudum rahat ol mutlu ol dahası varmı hamılesın ıste ıkızdır belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?