CANIM İNAN ÇOK SEVİNDİM OKADAR MUTLUYUMKİ...BENİM 12.GÜNDE 367.9 DU MUUJ NORMAL ÇOK ÇOK İİ DEDİLER BANA SENİNDE NORMAL AMA HAMİLEYİM DİYE SEVİNİRKEN HERŞEY BU KADAR DİYE BEBİŞLE KONUŞMAYI BIRAKMA VE DİNLENMEYE DEVAM ULTRASONDA GÖRENE VE ONLARIN SENİ YÖNLENDİREMESİNE KADAR... RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİBETSİN VE HERKESE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN ..BENDE HALA TEDİRGİNİM 7 SİNDE RANDEVUM GÜNLER GEÇMYOR.....ALLAHA EMANET OLUN BEBEİŞİDE SENİDE ÖPTM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN TATLIM
Canım ben duyunca gebeliğimi milupa anne bebek klübüne üye oldum tavsiye ederim hafta hafta takipte edebiliyorsun ve hediyelerinide gönderiyorlarmış tamamiyle hamileliğe kaptırdım ben kendimi birde bizim dölleme dışarda olduğu için 3 hafta üzerine saymaya devam edicez yanlış bilmiyorsam yani sen 5. Haftada falansın sanırımşuanda bende 8. Haftaya girdim ama kesin haftamı perşembe yazarım inş. Allahtan bir mani çıkmazsa........
kızlarrr hepinize çok teşekkür ederim desteklerinizden dolayı ama yok canlarım başta ağladım ama şimdi iyiyim çünkü biliyorumki rabbim ne zaman vaktiyse ozaman verecekk şimdi değilmiş demek ki hepinizi öpüyorummm.....
kızlar 10.günüm transfer sonrası değerim 378.99 :))
yaa nasıl sizce çokmu bu yazılanları okuyorum benim ki çok yüksek gibi sevinemedim bile..(
cnm niye sevinemedin anlamadım ya çok erken tutunuştur bebişin yada ikizdir benimde değerlerim buna yakındı tadını çıkarmaya bak Allahım sanada bu duyguyu bahşetmiş tüm isteyenlere dileyenlerede Rabbim biran önce nasip etsin inşallah
aysun valla bende senin gibi gögüslerime bakıyordum ama tık yoktu ne acıma ne şişkinlik..inşallah canım seninde güzel haberlerini okuyacağın şimdi yarında yaptırıcam bakalım katlanmışmı..ama karnımda ağrıyor adet olucam sanki anlamadım..kafam karıştı:26:
ayzun akşam uyuyamadım walla eşinde kızdı kaldırdı beni bilgisayardan cep tel okudum gece yazdıklarını içim rahatladı biraz allah hepimizi güldürsün canım çokk öpüyorum seni bebişe ii bak stress yapma..:))
canlarım benim ayzun, bekfil, andac, muuj hangi merkezlerde yaptırdınız bebekleri paylaşabilirmisiniz benimle öptümm
canım merhaba nasılsın ben bahcecı klinigi fulyada yaptırdım.bakalım sonuc ne olucak hayırlısı artık
iyiyim canım nasıl olsun işte iş başı yaptım çalışıyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın tüm kalbimle diliyorum ben iyi bir doktor ve iyi bir merkez arıyorum memnunmusun merkezden. 3. ye artık iyice araştırıcam bakalımm kısmet tabiki herşey.
bir şey daha soracağım acaba kızlar hepinizie soruyorum ben şimdi 2 kere vbaşka merkezde yaptırdım 3. yü başka merkezde yaptırısam 3. de 2 tane hakkım saklımıdır. yoksa yok bizde yaptırmadınız koyamayız derler mi.
cnm merkezine bağlı konuşman lazım bazıları kesinlikle kabul etmiyo bazılarıda kabul ediyo sen dondurulmuşlarlamı deneyeceksin birde 2 kez denediysen 3. için bi takım testler yapıyolar onlarıda bi araştır istersen kromozom analizi falan gibi....
canlarım benim ayzun, bekfil, andac, muuj hangi merkezlerde yaptırdınız bebekleri paylaşabilirmisiniz benimle öptümm
yaa nerdesin arkadaşım dün daha önce yazdığın yazıyıda bulamadım bana değerin seninde 300 lerde çıkıcak demiştin ya kafayı yedim..sana dr.ne dedi diye bende dr.aradım bu sa bah dönmesini bekliyorum işlemdeymiş..benim 10 gün değerim bu normal dimi..şimdide bununla kafayı yiğcem..
7 de randevun yani transfer sonrası kaçıncı gün oluyor senin? bana 21 gün sonra gel diyorlar çatlarım benn ama..hakkımızda hayırlısı işallah rabbim kucağımıza almayıda nasip eder çook heyecanlıyım..sen 2 gün sonrada tekrarladınmı testi..?
ay ne guzel degerlerınız kızlar bende bu degerlerı gorebılecekmıyım yaa.ınsalah hersey guzel gıder guzel haberler verırım bende sıze ınsalah kısmet olur banadaa allahım ne olurr.
Yesılcım benımde 3. Denemem bu 3. Olunca bırcok test yaptılar kromozon testı rahım fılmı cekılmemıstı mesela bende ona bakltırlar bır kac kan testlerı cok ınceledıler yani bahcecı erbıl beye gıdıyorum ben memnunum ılgılıler ama tabii kısmet artık hayırlısı ınsallah guzel sonuclar alırız. Canını sen sıkma ınslah guzel olucak canım hersey guzel bı yer sec kendıne 3. Denemlerde arastırma yapılıyor cunku zaten yapılmasıda gereklı.ınsallah hersey cok guzel gıder cnm bızlerde hamısss klaırızz..
kızlarrr hepinize çok teşekkür ederim desteklerinizden dolayı ama yok canlarım başta ağladım ama şimdi iyiyim çünkü biliyorumki rabbim ne zaman vaktiyse ozaman verecekk şimdi değilmiş demek ki hepinizi öpüyorummm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?