Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yaa nerdesin arkadaşım dün daha önce yazdığın yazıyıda bulamadım bana değerin seninde 300 lerde çıkıcak demiştin ya kafayı yedim..sana dr.ne dedi diye bende dr.aradım bu sabah dönmesini bekliyorum işlemdeymiş..benim 10 gün değerim bu normal dimi..şimdide bununla kafayı yiğcem..
7 de randevun yani transfer sonrası kaçıncı gün oluyor senin? bana 21 gün sonra gel diyorlar çatlarım benn ama..hakkımızda hayırlısı işallah rabbim kucağımıza almayıda nasip eder çook heyecanlıyım..sen 2 gün sonrada tekrarladınmı testi..?

hemen üye olucam arkadaşım..bende hesaplıyorum tüp bebek hesaplayıcılarından 4 hafat gözüküyor ama bilemiyorum artık sen bizi aydınlatıcan

CNM BENİM rABBİM YARDIMCIN OLSUN BU AŞAMALARDAN BİZDE GEÇTİK ama sabret ve hiç umudunu kaybetme bitanem emin ol bebişinle kavuşacaksn Allahın izniyle en kısa zamanda

kızlar 10.günüm transfer sonrası değerim 378.99 :))
yaa nasıl sizce çokmu bu yazılanları okuyorum benim ki çok yüksek gibi sevinemedim bile..(

cnm niye sevinemedin anlamadım ya çok erken tutunuştur bebişin yada ikizdir benimde değerlerim buna yakındı tadını çıkarmaya bak Allahım sanada bu duyguyu bahşetmiş tüm isteyenlere dileyenlerede Rabbim biran önce nasip etsin inşallah

cnm niye sevinemedin anlamadım ya çok erken tutunuştur bebişin yada ikizdir benimde değerlerim buna yakındı tadını çıkarmaya bak Allahım sanada bu duyguyu bahşetmiş tüm isteyenlere dileyenlerede Rabbim biran önce nasip etsin inşallah[/QUOTE]

CANIM sağolasın nebileyim yüksek sandım herkesin 100 lerde okuyunca dış gebelik filanmı dedim ama yazdıklarınızı okuyunca çook mutlu oldumm sağolun..ikiz üçüz farketmez yeterki bebişim olsun..:))

CANIM sağolasın nebileyim yüksek sandım herkesin 100 lerde okuyunca dış gebelik filanmı dedim ama yazdıklarınızı okuyunca çook mutlu oldumm sağolun..ikiz üçüz farketmez yeterki bebişim olsun..:))[/QUOTE]

cnm dış gebelik yada kimyasal gebelik yada başka bi problem varsa bu ancak 2 gün sonra yaptıracağın kan testinde çıkar 45 te olsa - 370 te olsa problem yoktur önemli olan bu değerin 2 günlük aralıklarla 2 katına çıkmasıdır...inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın Allahın izniyle

insallah kat kat katlanır degerın cnm bısey olmaz.umarım dedıgın gıbı olur benımde bugun 10.gun bakalım cok uzun zaman ya 11 nısan daha cokkk zaman onemlı degılde sonuc guzel olsun ınsaallah canım ya.dualarım senınle goruceksın her sey guzel gıdıcek allah buyuk.artık hamıleısn sen dualrını eksık etme bızden cnm ...kafanada bısey takma mutlugunu yasa.ıns. hersey guzel gıdıcek cnm.

valla cnm benım esımde aynı bırı bısey yazmısmı bıraz ıcım rahatlasın dıye bakıyorum esım bırak artık fln dıyor kapatırıyor :)

canlarım benim ayzun, bekfil, andac, muuj hangi merkezlerde yaptırdınız bebekleri paylaşabilirmisiniz benimle öptümm

canım merhaba nasılsın ben bahcecı klinigi fulyada yaptırdım.bakalım sonuc ne olucak hayırlısı artık

iyiyim canım nasıl olsun işte iş başı yaptım çalışıyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın tüm kalbimle diliyorum ben iyi bir doktor ve iyi bir merkez arıyorum memnunmusun merkezden. 3. ye artık iyice araştırıcam bakalımm kısmet tabiki herşey.

bir şey daha soracağım acaba kızlar hepinizie soruyorum ben şimdi 2 kere vbaşka merkezde yaptırdım 3. yü başka merkezde yaptırısam 3. de 2 tane hakkım saklımıdır. yoksa yok bizde yaptırmadınız koyamayız derler mi.

cnm merkezine bağlı konuşman lazım bazıları kesinlikle kabul etmiyo bazılarıda kabul ediyo sen dondurulmuşlarlamı deneyeceksin birde 2 kez denediysen 3. için bi takım testler yapıyolar onlarıda bi araştır istersen kromozom analizi falan gibi....

yok canım dondurulmuş hakkım bitti . ben taze tüp yapıcam ama baişka merkezde istiyorum ..

merhaba arkadaşlar,
birşey danışıcam dondurulmuşların transferi kaçıncı gün oluyordu,
rahim ince kalırsa bu süreyi uzatabiliyor mı?
birde kaçıncı gün progesterona başladınız?
birşey dedim üç şey oldu... :)

canım ben izmir bornova şifa hastanesinde yaptırdım aslında özellerine gittim önce ama işlemleri orada yapılıyormuş.. EROL VE EGE TAVMERGEN KARDEŞLER ....
canlarım benim ayzun, bekfil, andac, muuj hangi merkezlerde yaptırdınız bebekleri paylaşabilirmisiniz benimle öptümm

EVET ARKADAŞIM ÇOK SIK GİREMİYORUM NETE EŞM PC DEN UZAK DURMAMI İSTİYOR YOKKEN GİRİYORUM :)) BUGÜN HASTANEYE GİTTİM KAN VERDİM YİNE BHCG VE PROGESTERON BAKILACAK...HCG 12986 mIU/mL BU 19. GÜN SONUCUM CNM ŞİMDİ TEL. ETTİM AKŞAM DÖNECEKLER NASIL OLDUĞUNU YAZARIM AKŞAM....367.9 OLAN 12. GÜNÜM İDİ OZAMAN SONUÇ ÇOK İİ DEMİŞLERDİ SENİNDE GÜZEL KAFANA TAKMA OLURMU..21 GÜN SONRA KALP ATIŞIRINA FALAN BAKILACAK KESE GÖRÜNECEK FALAN FİLAN İŞTE DUR ÖNCE ŞU SONUÇLARIMIZDA İNŞ. SORUN ÇIKAMAZ ALLAHIN İZNİYLE...BEN 12 GÜN VE 19. GÜN YAPTIM İŞTE..BENDE ÇOK HEYECANLIYIM...HAKKIMIZDA HAYIRLISI CNM BENİM..

ay ne guzel degerlerınız kızlar bende bu degerlerı gorebılecekmıyım yaa.ınsalah hersey guzel gıder guzel haberler verırım bende sıze ınsalah kısmet olur banadaa allahım ne olurr.

yesılcım benımde 3. denemem bu 3. olunca bırcok test yaptılar kromozon testı rahım fılmı cekılmemıstı mesela bende ona bakltırlar bır kac kan testlerı cok ınceledıler yani bahcecı erbıl beye gıdıyorum ben memnunum ılgılıler ama tabii kısmet artık hayırlısı ınsallah guzel sonuclar alırız. canını sen sıkma ınslah guZel olucak canım hersey guzel bı yer sec kendıne 3. denemlerde arastırma yapılıyor cunku zaten yapılmasıda gereklı.ınsallah hersey cok guzel gıder cnm bızlerde hamısss klaırızz..

canım inş. Seninde güzel sonuçlarını okuyacağız buradan ama sevincini emin ol kalpten seninle birlikte yaşarız...vakti zamanı gelince rabbim herkese yaşatır bu sevgiyi duyguyu bakalım bizimde daha herşey normal gibi görünsede sonu hayırlı olur inş...allahım ne verirse hayırlısını versin herkesin kucağını doldursun ...allaha emanet ol umudunu asla yitirme arkadaşım...[/color]

yeşil, şimdi gördüm üzülme sakın arkadaşım, allah ne veriyorsa hayırlısını veriyordur. kendini serin tut, bir sonraki denemelerinde bol şans diliyorum, inşallah hepimizin kucakları dolacak.

Kizlar bugun durmadan kendimi dinliyorum oldu mu olmadi mi. Gogsumde degisiklik yok kararmadi olmadi tutmadi diyorum agliyorum. Sonra karnim agriyor tutunuyor agri yapiyor diye icimden geciyor seviniyorum.Artik kendimi taniyamiyorum paranoyak oldum. Gunler yaklastikca korkum artiyor. icimi bir korku kapladi resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…