EVET ARKADAŞIM ÇOK SIK GİREMİYORUM NETE EŞM PC DEN UZAK DURMAMI İSTİYOR YOKKEN GİRİYORUM :)) BUGÜN HASTANEYE GİTTİM KAN VERDİM YİNE BHCG VE PROGESTERON BAKILACAK...HCG 12986 mIU/mL BU 19. GÜN SONUCUM CNM ŞİMDİ TEL. ETTİM AKŞAM DÖNECEKLER NASIL OLDUĞUNU YAZARIM AKŞAM....367.9 OLAN 12. GÜNÜM İDİ OZAMAN SONUÇ ÇOK İİ DEMİŞLERDİ SENİNDE GÜZEL KAFANA TAKMA OLURMU..21 GÜN SONRA KALP ATIŞIRINA FALAN BAKILACAK KESE GÖRÜNECEK FALAN FİLAN İŞTE DUR ÖNCE ŞU SONUÇLARIMIZDA İNŞ. SORUN ÇIKAMAZ ALLAHIN İZNİYLE...BEN 12 GÜN VE 19. GÜN YAPTIM İŞTE..BENDE ÇOK HEYECANLIYIM...HAKKIMIZDA HAYIRLISI CNM BENİM..
Kizlar bugun durmadan kendimi dinliyorum oldu mu olmadi mi. Gogsumde degisiklik yok kararmadi olmadi tutmadi diyorum agliyorum. Sonra karnim agriyor tutunuyor agri yapiyor diye icimden geciyor seviniyorum.Artik kendimi taniyamiyorum paranoyak oldum. Gunler yaklastikca korkum artiyor. icimi bir korku kapladi resmen.
ay ne guzel degerlerınız kızlar bende bu degerlerı gorebılecekmıyım yaa.ınsalah hersey guzel gıder guzel haberler verırım bende sıze ınsalah kısmet olur banadaa allahım ne olurr.
yesılcım benımde 3. denemem bu 3. olunca bırcok test yaptılar kromozon testı rahım fılmı cekılmemıstı mesela bende ona bakltırlar bır kac kan testlerı cok ınceledıler yani bahcecı erbıl beye gıdıyorum ben memnunum ılgılıler ama tabii kısmet artık hayırlısı ınsallah guzel sonuclar alırız. canını sen sıkma ınslah guZel olucak canım hersey guzel bı yer sec kendıne 3. denemlerde arastırma yapılıyor cunku zaten yapılmasıda gereklı.ınsallah hersey cok guzel gıder cnm bızlerde hamısss klaırızz..
ay ne guzel degerlerınız kızlar bende bu degerlerı gorebılecekmıyım yaa.ınsalah hersey guzel gıder guzel haberler verırım bende sıze ınsalah kısmet olur banadaa allahım ne olurr.
yesılcım benımde 3. denemem bu 3. olunca bırcok test yaptılar kromozon testı rahım fılmı cekılmemıstı mesela bende ona bakltırlar bır kac kan testlerı cok ınceledıler yani bahcecı erbıl beye gıdıyorum ben memnunum ılgılıler ama tabii kısmet artık hayırlısı ınsallah guzel sonuclar alırız. canını sen sıkma ınslah guZel olucak canım hersey guzel bı yer sec kendıne 3. denemlerde arastırma yapılıyor cunku zaten yapılmasıda gereklı.ınsallah hersey cok guzel gıder cnm bızlerde hamısss klaırızz..
Kizlar bugun durmadan kendimi dinliyorum oldu mu olmadi mi. Gogsumde degisiklik yok kararmadi olmadi tutmadi diyorum agliyorum. Sonra karnim agriyor tutunuyor agri yapiyor diye icimden geciyor seviniyorum.Artik kendimi taniyamiyorum paranoyak oldum. Gunler yaklastikca korkum artiyor. icimi bir korku kapladi resmen.
ayzuncuğum inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz..stress yapma sakin ol..inşallah her şey çok güzel olucak bıdığın haberini alınca kutlama yapıcağız..
güzel dileklerin icin cok sagol arkadasım ınsallah bızde guzel haberler verırız.valla bende aynıyım 10.gun artık son 1 hafta kendımı dınlıyorum goguslerıme bakıyorum gunde kac kere bılmıyorum o kadar yanı guluyorum halıme ya ama korkmaya basladım bende ne olucak hersey guzel olucakmı.hıc bı belırtı yok neden yok bunları dusunuyorum durmadan hayırlısı artık sonuclarımız ınsallah pozitif olur degerlerımız yuksek olurrr AMİNNNNNNNN
ayzuncum, umutly de yazdığım gibi belirti olsa da endişelenecek birşey buluyorsun, olmasa da, inşallah senin de az kaldı pozif sonuç haberine buradan hep birlikte sevineceğiz
bendede aynı durumlar arkadaşım eşim kızıyor..bende bugün dr.konuştum çok ii dedi ama yarın tekrarlamamı istedi 2 ye katlıyormu diye bakılacak sanırım ve 3 hafta sonraya rendevu vericekmiş kontrol için bakalım artık.bu gecede test heyecanından uyuyamam:)))
sık sık yaz ne oldu ne bitti merakta bırakma bizi..çok öptüm canım..bebişe ii bak
insalah canım yaa o gunlerım gorurum ınsallah bende.
Inşallah ayzuncum allahın iznyle güzel haberlerini alıcaz...sabır en büyük erdem cnm..
Ancak bu sabah hafif pembe renkli bir kanama oldu, hemen hastaneye gittik. doktorum ilk önce henüz ultrasonda birşey görülmeyebilir, kan testini tekraralayalım dedi. ama gelmişken de bir kontrolde mahzur yok dedi. bir de ne görelim "gebelik kesesi"!!! kan testine gerek kalmadı. ultrason muayene günüme daha 10 gün vardı, her ne kadar hafif bir kanama atlatsak da içim biraz rahatladı, malum kan da çıksa bile sağlıkla kucağımıza alana kadar rahat yok. insan her aşayı merak ediyor, bunu olumsuz tecrübeler de perçinliyor. neyse şimdi yine yatak istirahatine çekildik....
Belirti yok diyede canını sıkma daha varmış o belirtilere benim 19.günüm bugün ...dün göğüslerimde hassaslığı hissettim ama kararma falan yok ağrılarım çok hafif kasık ve belde...birde herkesin aynı olmuyormuş bazılarında hiçbir belirti göstermezken bazılarındaa ilk aylardan başlayabiliyormuş...onun için en güzeli beklemek ve sabretmek ..bende çatlamak üzereyim bizi rahatsız eden şey belirsizlik zaten...
[/QUOTE]CANIMSIN YA İNANIMAZ RAHATLADIM BENDE ÇOK SEVİNDİM YEMİN EDERİM HATTA OKUYUNCA BAĞIRMIŞIM EŞİM DÖNDÜ HAYIRDIR NOLDU DEDİ... SIKMA CANINI GAYET RAHAT OL YATAKTAN SADECE TUVALETE KALK BENDE ÖLE YAPIYORUM BAK BEN DAHA KESEYİ BİLE GÖREMEDİM...SAKIN CANINI BİŞEY SIKMASIN SADECE BEBEİŞE ODAKLAN ONA İİ BAK OLURMU...ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASİBETSİN ÇOK SEVİNDİM İNAN... RABBİM KORUSUN ONLARI BİŞZE BAĞIİŞASIN...41 KERE MAŞALLAH BU ARADA UNUTMA HAMİLEYKEN ADET BİLE GÖREN VAR SIKMA SAKIN CANINI ÖPTM İKİNİZİDE KENDİNİZE İİ BAKIN.. AYYY ÇOK MUTLU OLDUM..
canım allahım bebsını korusun.Saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım.
hemde nasıl cnm.bi gelse su tahlıl gunum ınsallahda guzel sonuc alrısam herhalde rahatlarım gerci zaman yaklastıkca korkuda artıyor ama hayırlısı
CANIM ŞİMDİ TEL GELDİ YARIN 4 TE ULTRASON İÇİN ÇAĞIRDILAR 7 SİNDE GİDECEKTİM AMA BUGÜNKÜ SONUCA GÖRE YARINA ALMALARI CANIMI SIKTI BENİMDE Bİ YÖNDEN İİ OLDU GÖREBİLECEĞİM BEBEĞİMİ DUA ET İNŞ. TERS GİDEN BİŞEYLER YOKTUR..BAK DEDİM BEN SANA SONUCUN İİ DİYE ALLAHA ŞÜKÜR RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİBETSİN ..SENDE MUTLAKA SONUÇLARINI YAZ CNM MERAKTA BIRAKMA BEBİŞİNE SENDE ÇOK İİ BAK ÖP YERİME SENİDE ÖPTM... 41 KERE MAŞALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?