Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

bendede aynı durumlar arkadaşım eşim kızıyor..bende bugün dr.konuştum çok ii dedi ama yarın tekrarlamamı istedi 2 ye katlıyormu diye bakılacak sanırım ve 3 hafta sonraya rendevu vericekmiş kontrol için bakalım artık.bu gecede test heyecanından uyuyamam:)))
sık sık yaz ne oldu ne bitti merakta bırakma bizi..çok öptüm canım..bebişe ii bak

bende öyleyim test yaptırıcam uyuyamadım..test sonucunu aldım katlanıcakmı uyku yok hayırlısı artık..delirmiş gibiyim..agresif biri oldum...hakımızda hayırlısı arkadaşım rabbim yüzümüzü güldüsün..

ayzun, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz....

yeşil, ben de bahçecinin iyi olduğunu çok yerden okudum da duydum da, ben amerikan da yaptırdım. geçen sene 1. deneme de aslında tutmuştu ancak MonoamniyotikMonokoryonik ikiz (tek yumurta)oldukları için için 15.hafta kaybetmiştik. 2. denemem donmuşlarla idi yine amerikanda devam ettik. Çok şükür şimdilik problem yok, devam ediyor.

Ancak bu sabah hafif pembe renkli bir kanama oldu, hemen hastaneye gittik. doktorum ilk önce henüz ultrasonda birşey görülmeyebilir, kan testini tekraralayalım dedi. ama gelmişken de bir kontrolde mahzur yok dedi. bir de ne görelim "gebelik kesesi"!!! kan testine gerek kalmadı. ultrason muayene günüme daha 10 gün vardı, her ne kadar hafif bir kanama atlatsak da içim biraz rahatladı, malum kan da çıksa bile sağlıkla kucağımıza alana kadar rahat yok. insan her aşayı merak ediyor, bunu olumsuz tecrübeler de perçinliyor. neyse şimdi yine yatak istirahatine çekildik....

ayzuncuğum inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz..stress yapma sakin ol..inşallah her şey çok güzel olucak bıdığın haberini alınca kutlama yapıcağız..

güzel dileklerin icin cok sagol arkadasım ınsallah bızde guzel haberler verırız.valla bende aynıyım 10.gun artık son 1 hafta kendımı dınlıyorum goguslerıme bakıyorum gunde kac kere bılmıyorum o kadar yanı guluyorum halıme ya ama korkmaya basladım bende ne olucak hersey guzel olucakmı.hıc bı belırtı yok neden yok bunları dusunuyorum durmadan hayırlısı artık sonuclarımız ınsallah pozitif olur degerlerımız yuksek olurrr AMİNNNNNNNN

sevgili umutly, ben 2 kere birçok arkadaşım da defalarca geçti o yollardan. biliyorum çok zor ama biraz sakin olmaya çalışmak da fayda var. transfer sonrası 9-10. gününde çok ağrım vardı, o zaman ağrım var adet göreceğim diye ağlıyordum; sonra ağrılarım geçti, eyvah bu sefer de herşey bitti diye ağlamaya başlamıştım. Hiçbir faydası olmuyor, allah ne yazdıysa o oluyor cnm. onun için çok hırpalama kendini :)

ayzuncum, umutly de yazdığım gibi belirti olsa da endişelenecek birşey buluyorsun, olmasa da, inşallah senin de az kaldı pozif sonuç haberine buradan hep birlikte sevineceğiz

ayzuncum, umutly de yazdığım gibi belirti olsa da endişelenecek birşey buluyorsun, olmasa da, inşallah senin de az kaldı pozif sonuç haberine buradan hep birlikte sevineceğiz

sagol cnm ya boyle pozıtıf sozler duyunca ınsanın ıcı rahatlıyor cok sagolun.

CANIM ŞİMDİ TEL GELDİ YARIN 4 TE ULTRASON İÇİN ÇAĞIRDILAR 7 SİNDE GİDECEKTİM AMA BUGÜNKÜ SONUCA GÖRE YARINA ALMALARI CANIMI SIKTI BENİMDE Bİ YÖNDEN İİ OLDU GÖREBİLECEĞİM BEBEĞİMİ DUA ET İNŞ. TERS GİDEN BİŞEYLER YOKTUR..BAK DEDİM BEN SANA SONUCUN İİ DİYE ALLAHA ŞÜKÜR RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİBETSİN ..SENDE MUTLAKA SONUÇLARINI YAZ CNM MERAKTA BIRAKMA BEBİŞİNE SENDE ÇOK İİ BAK ÖP YERİME SENİDE ÖPTM...41 KERE MAŞALLAH...

Ancak bu sabah hafif pembe renkli bir kanama oldu, hemen hastaneye gittik. doktorum ilk önce henüz ultrasonda birşey görülmeyebilir, kan testini tekraralayalım dedi. ama gelmişken de bir kontrolde mahzur yok dedi. bir de ne görelim "gebelik kesesi"!!! kan testine gerek kalmadı. ultrason muayene günüme daha 10 gün vardı, her ne kadar hafif bir kanama atlatsak da içim biraz rahatladı, malum kan da çıksa bile sağlıkla kucağımıza alana kadar rahat yok. insan her aşayı merak ediyor, bunu olumsuz tecrübeler de perçinliyor. neyse şimdi yine yatak istirahatine çekildik....[/QUOTE]

canım allahım bebsını korusun.Saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım.

CANIMSIN YA İNANIMAZ RAHATLADIM BENDE ÇOK SEVİNDİM YEMİN EDERİM HATTA OKUYUNCA BAĞIRMIŞIM EŞİM DÖNDÜ HAYIRDIR NOLDU DEDİ... SIKMA CANINI GAYET RAHAT OL YATAKTAN SADECE TUVALETE KALK BENDE ÖLE YAPIYORUM BAK BEN DAHA KESEYİ BİLE GÖREMEDİM...SAKIN CANINI BİŞEY SIKMASIN SADECE BEBEİŞE ODAKLAN ONA İİ BAK OLURMU...ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASİBETSİN ÇOK SEVİNDİM İNAN... RABBİM KORUSUN ONLARI BİŞZE BAĞIİŞASIN...41 KERE MAŞALLAH BU ARADA UNUTMA HAMİLEYKEN ADET BİLE GÖREN VAR SIKMA SAKIN CANINI ÖPTM İKİNİZİDE KENDİNİZE İİ BAKIN.. AYYY ÇOK MUTLU OLDUM..
canım allahım bebsını korusun.Saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım.[/QUOTE]

Belirti yok diyede canını sıkma daha varmış o belirtilere benim 19.günüm bugün ...dün göğüslerimde hassaslığı hissettim ama kararma falan yok ağrılarım çok hafif kasık ve belde...birde herkesin aynı olmuyormuş bazılarında hiçbir belirti göstermezken bazılarındaa ilk aylardan başlayabiliyormuş...onun için en güzeli beklemek ve sabretmek ..bende çatlamak üzereyim bizi rahatsız eden şey belirsizlik zaten...

hemde nasıl cnm.bi gelse su tahlıl gunum ınsallahda guzel sonuc alrısam herhalde rahatlarım gerci zaman yaklastıkca korkuda artıyor ama hayırlısı

[/QUOTE]

çok teşekkürler arkadaşlar, bu uzun yolculuğa hep birlikte çıktık; inşallah hepimizi hep çok güzel şeyler bekliyordur, güzel haberlerimizi buradan birbirimize sesleniriz...hepinizi çok öptüm...

Bütün duygular biz insanlar için cnm ....herşeyin sonunu bilsek yada hep mutlu olsak hayat tat vermezdi heralde onun için yaşayarak herşeyi öğreniyoruz işte... Inş. çok ii sonuç alıcaksın bende inş. Yarın bebişimi sağlıklı görürüm....herşeyin hayırlısı beni merakta koymayın ok...hbrleri bekliyorum sabırsızlıkla...
hemde nasıl cnm.bi gelse su tahlıl gunum ınsallahda guzel sonuc alrısam herhalde rahatlarım gerci zaman yaklastıkca korkuda artıyor ama hayırlısı

İNŞ. CNM İNŞ.... BİZDE SENİ ÖPTK....
çok teşekkürler arkadaşlar, bu uzun yolculuğa hep birlikte çıktık; inşallah hepimizi hep çok güzel şeyler bekliyordur, güzel haberlerimizi buradan birbirimize sesleniriz...hepinizi çok öptüm...[/QUOTE]

canım endişelenme değerin güzel ya görülür ultrasonda diye çağırmılardır belkide..stress yok bize unutma..bende öğleden sonra test yaptırmaya gideceğim hayırlısı artık..bebişe ii bak dr.gelince hemen yaz merak ettim..rabbim yüzümüzü güldürsün canım dualarımı seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…