Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

[arkadaşım az kaldı sende güzel hberler vericeksin merak etme bak marydele kanama diye gidiyor bebişi görüyor harika...

Son düzenleme:

aman arkadaşım dinlen bebişine ii bak ne güzell süpriz yapmış bebiş size çook öpüyrum ikinizide..allah kucağına almayıda nasip etsin..

aman arkadaşım dinlen bebişine ii bak ne güzell süpriz yapmış bebiş size çook öpüyrum ikinizide..allah kucağına almayıda nasip etsin..

günaydın kızlarr nasılsınızz .bugun ben 11.gunumdeyım hadı bakalım hayırlısı.sızlerde ne var ne yok.

canım tşk ederim..hadi sıra sende artık güzel haberlerin için dua ediyorum az kaldı ha gayret..

sagol cnm benım dualarını eksık etme cnm cok sagol.ınsallah bende senın gıbı boyle guzel degerler gorurum az kaldı valla zaman cabuk gecıyor.sende dıkkat et kendıne bebısıne ıyı bakkkkk

günaydın kızlarr nasılsınızz .bugun ben 11.gunumdeyım hadı bakalım hayırlısı.sızlerde ne var ne yok.
Ayzun senle aramda 3 gun var benimde 9. gun. cumartesi test gunu ama hatirladigim kadariyla sen benden sonra test yaptircaksin. Embriyolarin gunu ile mi alakali acaba.

KIZLAR MÜJDE İLK FOTOMUZU ÇEKTİRDİK 5 HAFTA 5 GÜNLÜK HERŞEY ŞUAN NORMAL 2HAFTA SONRA TEKRAR KONTROLÜMÜZ VAR ...ALLAHIM HERKESE NASİBETSİN ...

arkadaşlar merhaba,ben mart ayında tup denedık olmadı.nısanda dondurulmuşlardan denicez.transfer kaçıncı gün oluyor.bu konuda bana bigi verirmisiniz

arkadaşlar merhaba,ben mart ayında tup denedık olmadı.nısanda dondurulmuşlardan denicez.transfer kaçıncı gün oluyor.bu konuda bana bigi verirmisiniz

Canim ben 9 mart ta adet oldum 12 martta ilaclara basladim transferim 28 martta oldu. dr rahim kalinligi ve embriyolarin kacinci gun dondurulduklarina gore tarihe karar verdiklerini soylemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…