ayzun, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz....
Ancak bu sabah hafif pembe renkli bir kanama oldu, hemen hastaneye gittik. doktorum ilk önce henüz ultrasonda birşey görülmeyebilir, kan testini tekraralayalım dedi. ama gelmişken de bir kontrolde mahzur yok dedi. bir de ne görelim "gebelik kesesi"!!! kan testine gerek kalmadı. ultrason muayene günüme daha 10 gün vardı, her ne kadar hafif bir kanama atlatsak da içim biraz rahatladı, malum kan da çıksa bile sağlıkla kucağımıza alana kadar rahat yok. insan her aşayı merak ediyor, bunu olumsuz tecrübeler de perçinliyor. neyse şimdi yine yatak istirahatine çekildik....
ayzun, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz....
Ancak bu sabah hafif pembe renkli bir kanama oldu, hemen hastaneye gittik. doktorum ilk önce henüz ultrasonda birşey görülmeyebilir, kan testini tekraralayalım dedi. ama gelmişken de bir kontrolde mahzur yok dedi. bir de ne görelim "gebelik kesesi"!!! kan testine gerek kalmadı. ultrason muayene günüme daha 10 gün vardı, her ne kadar hafif bir kanama atlatsak da içim biraz rahatladı, malum kan da çıksa bile sağlıkla kucağımıza alana kadar rahat yok. insan her aşayı merak ediyor, bunu olumsuz tecrübeler de perçinliyor. neyse şimdi yine yatak istirahatine çekildik....
yok canım dondurulmuş hakkım bitti . ben taze tüp yapıcam ama baişka merkezde istiyorum ..[/Q
soruna cevap veren oldumu bilmiyorum ama ilk iki denemede tek embriyo 3 ve daha sonraki denemelerde 2 embriyo yerleştiriyorlar. 35 yaşın üstünde ise kaçıncı deneme olursa olsun iki embriyo konuluyor.
yani sizin 3. denemeniz olacağı için iki embriyo koydurabilirsiniz
arkadaşlar çok mutluyum değerim 859 yükselmiş katından fazla:)
yok canım dondurulmuş hakkım bitti . ben taze tüp yapıcam ama baişka merkezde istiyorum ..[/Q
soruna cevap veren oldumu bilmiyorum ama ilk iki denemede tek embriyo 3 ve daha sonraki denemelerde 2 embriyo yerleştiriyorlar. 35 yaşın üstünde ise kaçıncı deneme olursa olsun iki embriyo konuluyor.
yani sizin 3. denemeniz olacağı için iki embriyo koydurabilirsiniz
sevgili papatya 3.denemede iki tane oluyor evet benim derdim farklı bir merkezde yapılırsa 3.deneme iki tane hakkımı kaybedermiyim.öpüyorum çok
sevgili papatya 3.denemede iki tane oluyor evet benim derdim farklı bir merkezde yapılırsa 3.deneme iki tane hakkımı kaybedermiyim.öpüyorum çok
tabiki hayır nerde yaptırırsan yaptır, iki tane transfer edilmesini talep edebilirsin. senden bir dilekçe isteyeceklerdir daha önceden iki kere tüp bebek denemesi yaptırdığını belirten. İnşallah bu denemende bebeklerine kavuşursun.
canım tşk ederim..hadi sıra sende artık güzel haberlerin için dua ediyorum az kaldı ha gayret..
Ayzun senle aramda 3 gun var benimde 9. gun. cumartesi test gunu ama hatirladigim kadariyla sen benden sonra test yaptircaksin. Embriyolarin gunu ile mi alakali acaba.günaydın kızlarr nasılsınızz .bugun ben 11.gunumdeyım hadı bakalım hayırlısı.sızlerde ne var ne yok.
bekfil nerelerdesin? merak ettim..
bekfil nerelerdesin? merak ettim..
KIZLAR MÜJDE İLK FOTOMUZU ÇEKTİRDİK 5 HAFTA 5 GÜNLÜK HERŞEY ŞUAN NORMAL 2HAFTA SONRA TEKRAR KONTROLÜMÜZ VAR ...ALLAHIM HERKESE NASİBETSİN ...
arkadaşlar merhaba,ben mart ayında tup denedık olmadı.nısanda dondurulmuşlardan denicez.transfer kaçıncı gün oluyor.bu konuda bana bigi verirmisiniz
tabiki hayır nerde yaptırırsan yaptır, iki tane transfer edilmesini talep edebilirsin. senden bir dilekçe isteyeceklerdir daha önceden iki kere tüp bebek denemesi yaptırdığını belirten. İnşallah bu denemende bebeklerine kavuşursun.
peki eski merkez bu dilekçeyi verir değilmi zorluk çıkarmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?