CNM DEĞERİNİN YÜKSELMESİNE ÇOK SEVİNDİM ULTR. NE ZAMAN BAKILACAK HBERSİZ BIRAKMA BENİ BEN EVE YENİ GELDİM YATIYORUM İSTİRAHATE DEVAM..BEBİŞİ VE SENİ ÖPTM KENDİNİZE İİ BAKIN....
Ayzun senle aramda 3 gun var benimde 9. gun. cumartesi test gunu ama hatirladigim kadariyla sen benden sonra test yaptircaksin. Embriyolarin gunu ile mi alakali acaba.
canımm çook sevindim aklım sendeydi..benim ilk kontrolüm 25 nisan tam 3 hafta sonra ..off uzun yaa..
5 hafta 2 günlük minik desene kalbi atıyormuydu azıcık anlatsana çook kısa kesmişsin..bebişe ii bak öpüyorum sizi
merhaba arkadaşlar,
birşey danışıcam dondurulmuşların transferi kaçıncı gün oluyordu,
rahim ince kalırsa bu süreyi uzatabiliyor mı?
birde kaçıncı gün progesterona başladınız?
birşey dedim üç şey oldu... :)
peki eski merkez bu dilekçeyi verir değilmi zorluk çıkarmaz inşallah
zorluk çıkartacaklarını sanmam. bir arkadaşım kendi yazıp imzaladı dilekçeyi yani herhangi bir yerden almadı belgeyi. senin yaptıracağın yerin uygulaması nasıl olur bilmiyorum. tedaiye başlamadan önce konuşursun yaptıracağın yerle ama unutma bu senin yasal hakkın zorluk çıkartacaklarını sanmam çıkartırlarsada sen de zorluk çıkar hakkını kullan. ee bizimgibiler ne zorluklarla uğraşıyor bununlamı uğraşamıyacağız. bide canım merkezlerinde işine geliyor iki tane koymak yani içini ferah tut hiç zorluk çıkartmazlar. çünkü bu yasaya en çok onlar tepki göstermişti.
arkadaşlar çok teşekkür ederim günlerdir bir tek kişi bile kaale alıp cevap verme gereği duymadı sağolun varolun
dondurulmuşlarla tecrübe yaşadınız mutlaka ama bu tecrübeyi paylaşırsanız eksilir diyemi korkuyorsunuz?????
Okadar heyecanlıki anlatacak bişey olmadı aslında daha çok küçük 2 gün sonra 6.hafta bitecek kalp atışını duymadık daha...2hafta sonraya randevu verdi sanırım o zaman dinlicez...önce kasıktan bakalım göremezsek alttan bakarız dedi...aleti koyar koymaz belli etti zaten kendini oo alttan bakmaya gerek yok işte kesemiz dedi....kalınlığpa falan baktı herşey normalmiş 2tane foto çekti :) sonra kahve çay asitli içecekler yasak ilişki yasak yatmaya devam dedi...eşim yine göremedi haberi aldığımdada yoktu yanımda bu heyecanları hep yalnız yaşıyorum en çokta o koyuyor bana heyecanın yanı sıra buruklukta oldu işte...teyzesi bebiş gayet ii ona elimden geldiği kadar ii bakıyorum önce allahın izniyle,sende ii bak 25i gerçekten uzun bir süre ama olsun sabrımızı kontrol ediyoruz aynı zamanda...belki biliyorsundur ama günde 2 tane ceviz bir tane kivi mutlaka ye sabaahları kuru incir siyah çekirdekli üzüm ve kayısı mutlaka ye imkanın dahilinde.....kansızlık için bebişin beyin gelişimi ve senin bağırsakların için bunlar...öle işte merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin cnm ok bende sizi çok öptm sayılı gün çabuk geçer 25ine ne kaldıki şurda ona ii bak olurmu allaha emanet olun cnm...
merhaba arkadaşlar,
birşey danışıcam dondurulmuşların transferi kaçıncı gün oluyordu,
rahim ince kalırsa bu süreyi uzatabiliyor mı?
birde kaçıncı gün progesterona başladınız?
birşey dedim üç şey oldu... :)
süperrrrr haber bekfil çok çok sevindim, insan gerçekten çok heyecanlanıyor, inşallah daha birçok güzel ultrasonlar çektireceğiz...sevgiler....
arkadaşlar çok teşekkür ederim günlerdir bir tek kişi bile kaale alıp cevap verme gereği duymadı sağolun varolun
Dondurulmuşlarla tecrübe yaşadınız mutlaka ama bu tecrübeyi paylaşırsanız eksilir diyemi korkuyorsunuz?????
Okadar heyecanlıki anlatacak bişey olmadı aslında daha çok küçük 2 gün sonra 6.hafta bitecek kalp atışını duymadık daha...2hafta sonraya randevu verdi sanırım o zaman dinlicez...önce kasıktan bakalım göremezsek alttan bakarız dedi...aleti koyar koymaz belli etti zaten kendini oo alttan bakmaya gerek yok işte kesemiz dedi....kalınlığpa falan baktı herşey normalmiş 2tane foto çekti :) sonra kahve çay asitli içecekler yasak ilişki yasak yatmaya devam dedi...eşim yine göremedi haberi aldığımdada yoktu yanımda bu heyecanları hep yalnız yaşıyorum en çokta o koyuyor bana heyecanın yanı sıra buruklukta oldu işte...teyzesi bebiş gayet ii ona elimden geldiği kadar ii bakıyorum önce allahın izniyle,sende ii bak 25i gerçekten uzun bir süre ama olsun sabrımızı kontrol ediyoruz aynı zamanda...belki biliyorsundur ama günde 2 tane ceviz bir tane kivi mutlaka ye sabaahları kuru incir siyah çekirdekli üzüm ve kayısı mutlaka ye imkanın dahilinde.....kansızlık için bebişin beyin gelişimi ve senin bağırsakların için bunlar...öle işte merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin cnm ok bende sizi çok öptm sayılı gün çabuk geçer 25ine ne kaldıki şurda ona ii bak olurmu allaha emanet olun cnm...
arkadaşım nerelerdesin test tarihine ne kadar kaldıı..?
arkadaşşlar 19 martta transferim oldu 28 martta test sonucum 137 30 martta 267 2 nisanda 943 o gün kahve lekem oldu
4 nisan gecesi gece ağrıyla uyandım o da ne kıpkırmızı kan
1-2 saat sonra ağrım geçti ama kahve leke şeklinde devam etti taaaki bugüne kadar bugün kahve siyah parçalar geldi test verdim sonuç 699 yani bebeğm beni terketmiş çok hem de çok üzgünüm bende durumlar böyle hala inanamıyorum umudum dondurulmuş 4 emryomda
arkadaşım ne güzel anlatmışsın inşallah bende böyle yazarım eşin nerede bu arada üzüldüm yalnız olmana ama takma kafana bebiş için emin ol eşinde üzülüyordur..ceviz kiviyi biliyordum ama yapmıyordum yapmaya hemen başladım ii yi ki hatırlattın sağolasın..şimdi ben şunu çözmeye çalışıyorum 1 kaç gündür sen benden 1 hafta öncesin demekki 5+2 olduğuna öre ben hesaplamalarda 4+2 çıkıyorum son adet tarihin ne arkadaşım bir transfer tarihin bende sana göre kendi tarihimi bulmaya çalışıyorum napıyım dr.kontrolüme çok var o zaman sanırım 7 haftada olucağım ..inşşallah o günleride görürüz sağ salimm bir kucağımıza alsak..allah tüm bekleyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün..senide bebişide öpüyorumm ii bak kendinize bol bol dinleninn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?