Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

iyi akşamlar arkadaşlar bizde 4. denememize nisan ortasında başlıcaz bu sefer dondurulmuşlarlaa

CNM DEĞERİNİN YÜKSELMESİNE ÇOK SEVİNDİM ULTR. NE ZAMAN BAKILACAK HBERSİZ BIRAKMA BENİ BEN EVE YENİ GELDİM YATIYORUM İSTİRAHATE DEVAM..BEBİŞİ VE SENİ ÖPTM KENDİNİZE İİ BAKIN....

canımm çook sevindim aklım sendeydi..benim ilk kontrolüm 25 nisan tam 3 hafta sonra ..off uzun yaa..
5 hafta 2 günlük minik desene kalbi atıyormuydu azıcık anlatsana çook kısa kesmişsin..bebişe ii bak öpüyorum sizi

Ayzun senle aramda 3 gun var benimde 9. gun. cumartesi test gunu ama hatirladigim kadariyla sen benden sonra test yaptircaksin. Embriyolarin gunu ile mi alakali acaba.

valla cnm anladım ben yaa herkesin benden once test gunu neden boyle bende bılmıyorum cnm.herhalde oyle nasıl hesaplıyorlarsa canım ya hayırlısıyla guzel sonucu alıyımda gec olsun cnm ya..
hadı bakalım o zaman ılk senı kutları insallah cnm.

Okadar heyecanlıki anlatacak bişey olmadı aslında daha çok küçük 2 gün sonra 6.hafta bitecek kalp atışını duymadık daha...2hafta sonraya randevu verdi sanırım o zaman dinlicez...önce kasıktan bakalım göremezsek alttan bakarız dedi...aleti koyar koymaz belli etti zaten kendini oo alttan bakmaya gerek yok işte kesemiz dedi....kalınlığpa falan baktı herşey normalmiş 2tane foto çekti :) sonra kahve çay asitli içecekler yasak ilişki yasak yatmaya devam dedi...eşim yine göremedi haberi aldığımdada yoktu yanımda bu heyecanları hep yalnız yaşıyorum en çokta o koyuyor bana heyecanın yanı sıra buruklukta oldu işte...teyzesi bebiş gayet ii ona elimden geldiği kadar ii bakıyorum önce allahın izniyle,sende ii bak 25i gerçekten uzun bir süre ama olsun sabrımızı kontrol ediyoruz aynı zamanda...belki biliyorsundur ama günde 2 tane ceviz bir tane kivi mutlaka ye sabaahları kuru incir siyah çekirdekli üzüm ve kayısı mutlaka ye imkanın dahilinde.....kansızlık için bebişin beyin gelişimi ve senin bağırsakların için bunlar...öle işte merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin cnm ok bende sizi çok öptm sayılı gün çabuk geçer 25ine ne kaldıki şurda ona ii bak olurmu allaha emanet olun cnm...

arkadaşlar çok teşekkür ederim günlerdir bir tek kişi bile kaale alıp cevap verme gereği duymadı sağolun varolun
dondurulmuşlarla tecrübe yaşadınız mutlaka ama bu tecrübeyi paylaşırsanız eksilir diyemi korkuyorsunuz?????

valla ben henüz yaptırmadım bir iki ay sonra dondurulmuş tedavi göreceğim ama siteyi takip ediyorum. hatta biliyorum süreci ama yaşamadığım için yanlış yönlendirmekten korktum. bide cevap vereni görünce inanın ben bile rahatladım dün yazsam mı yazmasammı diye düşündüm baya..

süperrrrr haber bekfil çok çok sevindim, insan gerçekten çok heyecanlanıyor, inşallah daha birçok güzel ultrasonlar çektireceğiz...sevgiler....

slm yıldız1980, ben çok düzenli girmiyorum nete, yeni gördüm msj'ını..

transfer son adetinin 15.-19. günü arasında oluyor (benim 18.günde yapıldı)
transfer gününü belirleyen en önemli unsur rahimin kalınlaşması; belli bir aralık var(9.00-15.00mm), buna gelene kadar östrojen almaya devam ediyorsun (son adetin 3.günü başlıyorsun)
progesteron kullanmaya ben transferden 3 gün önce başladım (2x1, vajinal jel şeklinde)

aslında extra yumurtalamayacağın ve toplanmayacağı için extra hormon yüklemesi yapılmıyor vücuda, bu da normal gebelik nasıl başlıyorsa o seviyede hormon ile başlamaya neden oluyor ki bunun da taze transferden çok daha sağlıklı olduğu söyleniyor. tabii donmuş embriyolar sağlıklı çözülüp, normal gelişimlerine devam edebilecek mi en önemli kriter burada. klinikte transferden 1 gün önce embriyoları çözüp 24 saat boyunca gelişimlerine bakıyorlar, birkaç tane varsa en iyi olanını/olanlarını transfer ediyorlar...

durum bu şekilde yani...

tşkler cnm inş. çok çok çektirdiğimiz fotolar olacak bir gün bebişlerimizin fotolarını burada paylaşırız öptm cnm allaha emanet olun..
süperrrrr haber bekfil çok çok sevindim, insan gerçekten çok heyecanlanıyor, inşallah daha birçok güzel ultrasonlar çektireceğiz...sevgiler....

Canımsın ya kusura bakma bende çok sık giremiyorum girincede adıma yazılanlar varsa hemen cvplayıp çıkıyorum pc başında çok kalmam yazsak..gelelim soruna arkadaşımızın birisi gereken şeyleri yaklaşık gün ve değerlerden bahsetmiş benim durum farklı olduğu için net cvp veremicem sana ama başka sorun olduğunda emin ol yardımcı olmaya çalışırım benimde dondurulmuşlarla yapıldı ama uzun hikaye benimkisi...rabbim sanada nasibetsin inş. Bebişini kucağına almayı....çok öptm allaha emanet olun...

arkadaşım ne güzel anlatmışsın inşallah bende böyle yazarım eşin nerede bu arada üzüldüm yalnız olmana ama takma kafana bebiş için emin ol eşinde üzülüyordur..ceviz kiviyi biliyordum ama yapmıyordum yapmaya hemen başladım ii yi ki hatırlattın sağolasın..şimdi ben şunu çözmeye çalışıyorum 1 kaç gündür sen benden 1 hafta öncesin demekki 5+2 olduğuna öre ben hesaplamalarda 4+2 çıkıyorum son adet tarihin ne arkadaşım bir transfer tarihin bende sana göre kendi tarihimi bulmaya çalışıyorum napıyım dr.kontrolüme çok var o zaman sanırım 7 haftada olucağım ..inşşallah o günleride görürüz sağ salimm bir kucağımıza alsak..allah tüm bekleyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün..senide bebişide öpüyorumm ii bak kendinize bol bol dinleninn

arkadaşım haklısın yazamadık ama banada yasak cep tel giriyorum çoğu zaman o yüzden ayrıntılı yazmakta zor oluyor..umarım seni çok üzmemişizdir..
ben bendeki durumu yazayım 7 mart adet tarihimdi estrafem,folbiol ve coraspine başladım 3 günde estrafem günde 3 defa bu rahim duvarını kalınlaştıracak dedi dr..10 gün sonra kontrole gitti kalınlık 7.2 idi ilaçlara aynen devam 1 gün sonra corolin jele başlıyorsun sabah akşam dedi(adı yalnış yazmış olabilirim )1 hafta sonra 25 martta arıyacağız aynı gün transfere geliyorsun dedi dondurulmuşu çözeceğiz ii durumdaysa gelirsiniz dedi olmadı diğerlerini çözeceğiz..neyse herşey yolunda gitti 25 martta ilk denedikleri embriyo sağlıklı çözüldü..ve transfer edildi 3 nisandada pozitif sonucu aldım çook şükür..25 martta rahim duvarının kalınlığı 9 du 9-11 normal diye biliyorumm...umarım yardımcı olabilmişimdir..geç oldu ama kusura bakma ..bol şanslar umarım her şey yolunda gider bebiş haberinide burdan alırızz

arkadaşım nerelerdesin test tarihine ne kadar kaldıı..?

canım benımmm 12.gunumdeyım 4 gunum kaldı 11 nısan test tarıhım cok karısık duygularım anlarsınız benı.bı sevınclıyım bı uzuntulu oyle garıp duygular korkuda var bılmıyorum cnm ya boyle sızlerın haberlerıne cok sevınıyorum mutlu oluyorum benımde ıcıme umut oluyorsunuz.ıns. bu guzel haberlerı bende verırım sıze arkadasım.opuyorum bebıse ıyı bak kendıne cok ıyı bak

arkadaşşlar 19 martta transferim oldu 28 martta test sonucum 137 30 martta 267 2 nisanda 943 o gün kahve lekem oldu
4 nisan gecesi gece ağrıyla uyandım o da ne kıpkırmızı kan
1-2 saat sonra ağrım geçti ama kahve leke şeklinde devam etti taaaki bugüne kadar bugün kahve siyah parçalar geldi test verdim sonuç 699 yani bebeğm beni terketmiş çok hem de çok üzgünüm bende durumlar böyle hala inanamıyorum umudum dondurulmuş 4 emryomda

arkadaşım çok üzüldüm bir o kadar da şaşkınım ne diyeceğimi bilemiyorum..rabbim sabır versin sabrınıda bir daha böyle sınamasın inşallah bol bol dinlen allah dondurulmuşlarda kucagını boş bırakmasın

İNŞ. CNM SENDENDE EN KISA ZAMANDA KÜÇÜK VE TATI BİR HİKAYE BEKLİYORUM....EŞİM YOĞUN ÇALIŞIYOR BU ARA YANIMDA OLAMADI AMA ODA ÇOK ÜZGÜN....CANIM BEN SON ADET TARİHİMİ İNAN HATIRLAMIYOPRUM BİLE AMA AYIN 16.SINDA TRANSFER YAPILDI BUGÜN 21. GÜNÜM....AMA ULTR.DA YARIN 6+0 OLUYOR....SAĞLIK OCAĞINA GÖRE ASLINDA BENDE ŞUAN 7.HAFTADA FALAN OLMAM LAZIMDI AMA ÖNEMLİ OLAN FOTODA ÇIKAN :) HERKESİN AYNI OLMUYORMUŞ BİRDE CNMSABRET AZ KALDI ...AMİN AMİN RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINDA GÖRMEYİ NASİBEDER İNŞ. ....SENDE BEBİŞE İİ BAK BOL BOL DİNLEDİN SAĞLIKLI BÜYÜYELİM İNŞ. ÖPTM CNM İKİNİZİDE ALLAHA EMANET OLUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…