arkadaşşlar 19 martta transferim oldu 28 martta test sonucum 137 30 martta 267 2 nisanda 943 o gün kahve lekem oldu
4 nisan gecesi gece ağrıyla uyandım o da ne kıpkırmızı kan
1-2 saat sonra ağrım geçti ama kahve leke şeklinde devam etti taaaki bugüne kadar bugün kahve siyah parçalar geldi test verdim sonuç 699 yani bebeğm beni terketmiş çok hem de çok üzgünüm bende durumlar böyle hala inanamıyorum umudum dondurulmuş 4 emryomda
arkadaşşlar 19 martta transferim oldu 28 martta test sonucum 137 30 martta 267 2 nisanda 943 o gün kahve lekem oldu
4 nisan gecesi gece ağrıyla uyandım o da ne kıpkırmızı kan
1-2 saat sonra ağrım geçti ama kahve leke şeklinde devam etti taaaki bugüne kadar bugün kahve siyah parçalar geldi test verdim sonuç 699 yani bebeğm beni terketmiş çok hem de çok üzgünüm bende durumlar böyle hala inanamıyorum umudum dondurulmuş 4 emryomda
andaç inan çok üzüldüm, diyecek birşey bulamıyorum, herşeyde bir hayır vardır. Inşallah bir dahaki sefere daha sıkı tutunacak bebeklerin seninle olacak. Allahtan bak daha 4 dondurulmuş embriyon var, hayırlısıyla onlardan en az birini kucağına almak nasip etsin allahım. Kendine dikkat et. Bu arada p.tesi günü benimde hafif pembe bir kanamam oldu, keseyi gördük rahatladık ama şimdi endişelenmeye başladım işin açıkçası. Kanaman çok mu olmuştu, yani tüm gün mü devam etti?
Kızlarrrrrrrrrr oradamısınızzzzzzz ben çok sıkıldım yatmaktan ....
arkadaşım çok üzüldüm bir o kadar da şaşkınım ne diyeceğimi bilemiyorum..rabbim sabır versin sabrınıda bir daha böyle sınamasın inşallah bol bol dinlen allah dondurulmuşlarda kucagını boş bırakmasın
valla ben henüz yaptırmadım bir iki ay sonra dondurulmuş tedavi göreceğim ama siteyi takip ediyorum. hatta biliyorum süreci ama yaşamadığım için yanlış yönlendirmekten korktum. bide cevap vereni görünce inanın ben bile rahatladım dün yazsam mı yazmasammı diye düşündüm baya..
slm yıldız1980, ben çok düzenli girmiyorum nete, yeni gördüm msj'ını..
transfer son adetinin 15.-19. günü arasında oluyor (benim 18.günde yapıldı)
transfer gününü belirleyen en önemli unsur rahimin kalınlaşması; belli bir aralık var(9.00-15.00mm), buna gelene kadar östrojen almaya devam ediyorsun (son adetin 3.günü başlıyorsun)
progesteron kullanmaya ben transferden 3 gün önce başladım (2x1, vajinal jel şeklinde)
aslında extra yumurtalamayacağın ve toplanmayacağı için extra hormon yüklemesi yapılmıyor vücuda, bu da normal gebelik nasıl başlıyorsa o seviyede hormon ile başlamaya neden oluyor ki bunun da taze transferden çok daha sağlıklı olduğu söyleniyor. tabii donmuş embriyolar sağlıklı çözülüp, normal gelişimlerine devam edebilecek mi en önemli kriter burada. klinikte transferden 1 gün önce embriyoları çözüp 24 saat boyunca gelişimlerine bakıyorlar, birkaç tane varsa en iyi olanını/olanlarını transfer ediyorlar...
durum bu şekilde yani...
Canımsın ya kusura bakma bende çok sık giremiyorum girincede adıma yazılanlar varsa hemen cvplayıp çıkıyorum pc başında çok kalmam yazsak..gelelim soruna arkadaşımızın birisi gereken şeyleri yaklaşık gün ve değerlerden bahsetmiş benim durum farklı olduğu için net cvp veremicem sana ama başka sorun olduğunda emin ol yardımcı olmaya çalışırım benimde dondurulmuşlarla yapıldı ama uzun hikaye benimkisi...rabbim sanada nasibetsin inş. Bebişini kucağına almayı....çok öptm allaha emanet olun...
arkadaşım haklısın yazamadık ama banada yasak cep tel giriyorum çoğu zaman o yüzden ayrıntılı yazmakta zor oluyor..umarım seni çok üzmemişizdir..
ben bendeki durumu yazayım 7 mart adet tarihimdi estrafem,folbiol ve coraspine başladım 3 günde estrafem günde 3 defa bu rahim duvarını kalınlaştıracak dedi dr..10 gün sonra kontrole gitti kalınlık 7.2 idi ilaçlara aynen devam 1 gün sonra corolin jele başlıyorsun sabah akşam dedi(adı yalnış yazmış olabilirim )1 hafta sonra 25 martta arıyacağız aynı gün transfere geliyorsun dedi dondurulmuşu çözeceğiz ii durumdaysa gelirsiniz dedi olmadı diğerlerini çözeceğiz..neyse herşey yolunda gitti 25 martta ilk denedikleri embriyo sağlıklı çözüldü..ve transfer edildi 3 nisandada pozitif sonucu aldım çook şükür..25 martta rahim duvarının kalınlığı 9 du 9-11 normal diye biliyorumm...umarım yardımcı olabilmişimdir..geç oldu ama kusura bakma ..bol şanslar umarım her şey yolunda gider bebiş haberinide burdan alırızz
İNŞ. CNM SENDENDE EN KISA ZAMANDA KÜÇÜK VE TATI BİR HİKAYE BEKLİYORUM....EŞİM YOĞUN ÇALIŞIYOR BU ARA YANIMDA OLAMADI AMA ODA ÇOK ÜZGÜN....CANIM BEN SON ADET TARİHİMİ İNAN HATIRLAMIYOPRUM BİLE AMA AYIN 16.SINDA TRANSFER YAPILDI BUGÜN 21. GÜNÜM....AMA ULTR.DA YARIN 6+0 OLUYOR....SAĞLIK OCAĞINA GÖRE ASLINDA BENDE ŞUAN 7.HAFTADA FALAN OLMAM LAZIMDI AMA ÖNEMLİ OLAN FOTODA ÇIKAN :) HERKESİN AYNI OLMUYORMUŞ BİRDE CNMSABRET AZ KALDI ...AMİN AMİN RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINDA GÖRMEYİ NASİBEDER İNŞ. ....SENDE BEBİŞE İİ BAK BOL BOL DİNLEDİN SAĞLIKLI BÜYÜYELİM İNŞ.ÖPTM CNM İKİNİZİDE ALLAHA EMANET OLUN..
slm bende bu ay 3 .denememi dondurulmuşlarla yapmayı düşünüyorum
sorum şu ilk dr kont adetin kaçıncı günü gittiniz 5. güne kadar gidile biliyo değilmi
Benimde bugün dondurulmuşlarla 12.günüm sabah kan verdim saat 3 de sonucu alacağım hiç heyecanlı değilim , umutsuzum 10.gün idrarda tek çizgi gördüm anlıcanız moralim bozuk saat 3 ün gelmesini istemiyorum . Herkese bol şanss
Benimde bugün dondurulmuşlarla 12.günüm sabah kan verdim saat 3 de sonucu alacağım hiç heyecanlı değilim , umutsuzum 10.gün idrarda tek çizgi gördüm anlıcanız moralim bozuk saat 3 ün gelmesini istemiyorum . Herkese bol şanss
Ayzun canim benimde iki gundur (en son bu sabah ) jelin kalintilariyla bisey geldi. Durmadan gidip baktim. pembe degildi kahve de dedildi dedigin gibi tuhaf bisey. Minik nokta gibilerdi sanki. Jelin icine karismisti. Dun aksam dua edip yattim. sabah azcik daha geldi gun iicnde olmadi bi sey.arkadaslar ya moralım aksam aksam cok bozuldu bugun 13.gunumdeyım bıraz once dedım bı banyo yapıyım tam gırıcem bı baktım pembe degıl kahverengı degıl boyle bısey geldı ıste suanda moralım cok fena bozuk olmadımı yani yıne ınanamıyorum.pazartesi test gunumdu ne olucka sımdı
arkadaslar ya moralım aksam aksam cok bozuldu bugun 13.gunumdeyım bıraz once dedım bı banyo yapıyım tam gırıcem bı baktım pembe degıl kahverengı degıl boyle bısey geldı ıste suanda moralım cok fena bozuk olmadımı yani yıne ınanamıyorum.pazartesi test gunumdu ne olucka sımdı
Ayzun canim benimde iki gundur (en son bu sabah ) jelin kalintilariyla bisey geldi. Durmadan gidip baktim. pembe degildi kahve de dedildi dedigin gibi tuhaf bisey. Minik nokta gibilerdi sanki. Jelin icine karismisti. Dun aksam dua edip yattim. sabah azcik daha geldi gun iicnde olmadi bi sey.
Ben dr a somustum daha once; tutmazda duserse ne zaman gelir diye, oda 5-6-7. gunlerde duser demisti, Biz anlamazmisiz bile . Bazen Kanama yaparmis hafif. Benim ilk denememde aynen oyle olmustu. 7. gunu pembe akinti geldi oda tutmadi. Ikincide hic bisey olamdi bende umutlandim ama oda tutmadi. Okudugum kadariyla 10. gunu filan yasayanlar genelde tutunma kanamasi diyor. Hic moralini bozma. sakin ol test gununu bekle. Ama dr unu ara belki ilaclarini filan degistiriler. ben hemen sormustum dozlari degistirmislerdi. O yuzden gec olmadan dr una sor canim
ayzun merak etme birşey değildir, p.tesi aynı dediğin şey benim başıma geldi sonra gittik keseyi gördük. o günden beri kahve-siyah böyle börtük börtük bişeyler çıkıp duruyor 3 gündür bugün ancak azaldı. crinone jel'in ilacı taşıyıcı sistemi o dışarı atılanlar, korkacak birşey değil. kendini serin tut ltf.
bılmıyorum cnm ıns. kotu bısey degıldır ne dıyım ama dedıgım gıbı benım kalcadan ıgnelerım var hergun onları oluyorum gel yada fıtıl fln yok yani.hayırlısı cnm
Hikayemiz cok benziyor canim. Pzt hayirli haberleri verirsin insallah. Dualarim seninle canim.cnm ben jel fln kullanmıyorum ben ıgne vuruluyorum kalcadan .ama dedıgım gıbı bısey geldı ne pembe kahve ama koyu degıl acık anlamadım.korkuyorum sımdı.benımde senın gıbı ılkınde pembe gelmıstı tutmadı ıkıncıde hıc bısey gelmedı tutmadı.sımdı buda 3. korkuyorum ıste cnm ya annem sıkma canını hıc bellı olmaz dıyor napsam test gunumumu beklesem doktoru arasamda o bana transferden sonra dedı belırtı arama bısey gelse bıle bu bazne ıyıye yorulur bazen bellı olmaz bızım ıcın test gunu onemlı olan dedı pesın pesın konustu yanı benımle boyle cnm offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?