Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Cnm inan çok üzüdüm allah sabır versin ama vardır bundada bir hayır rabbim verirsede alırsada isyanımız yok o ne verirse hayırlısını versin....ama inan çok üzüldüm...ama sevindimde en azından bak embriyoların var hemde 4 tane..ben öle insanlarla karşlaştımki bebek istiyor fakat aylardır sağlıklı bir yumurta bile bulamıyorlar yinede haliize şükretmeliyiz arkadaşım allaha emanet ol...canınıda sıkma nolur...

andaç inan çok üzüldüm, diyecek birşey bulamıyorum, herşeyde bir hayır vardır. inşallah bir dahaki sefere daha sıkı tutunacak bebeklerin seninle olacak. allahtan bak daha 4 dondurulmuş embriyon var, hayırlısıyla onlardan en az birini kucağına almak nasip etsin allahım. kendine dikkat et. bu arada p.tesi günü benimde hafif pembe bir kanamam oldu, keseyi gördük rahatladık ama şimdi endişelenmeye başladım işin açıkçası. kanaman çok mu olmuştu, yani tüm gün mü devam etti?

öğlene kadar devam etti sonra kahve lekeye döndü

Kızlarrrrrrrrrr oradamısınızzzzzzz ben çok sıkıldım yatmaktan ....

sevgili bekfil bu kadar yatman neden doktormu yat dedi, yoksa sürekli böle yatmak anlamsız değilmi. Çalışmıyorsun sanırım biz çalışan hanımlar için bu kadar yatmak hayall...ama tabii şansın varsa yat tabiki de bebeğin artık tutunmuş hamilesin, bence bu kadar yatma kan gitsin dolaş gez dışarı çık ..sevgiyle kucaklıyorum

andacccccımmmm üzülme sakın demek hayırlısı böyleymiş de. Allah verdiği derdin dayanma sabrınıda veriyor. Şu hayat o kadar garip ki hiç ımmadığın anda çıkıyor bazı şeyler karşına o yüzden bebeğine bende çok üzüldğm ama herşeyin sonu değil umudunu kaybetme herzaman başarmayı hedefle önce Allah sonra biz ...duanı et rabbim hangisi hayırlısı ise onu verecektir...sevgiyle kal..

slm bende bu ay 3 .denememi dondurulmuşlarla yapmayı düşünüyorum

sorum şu ilk dr kont adetin kaçıncı günü gittiniz 5. güne kadar gidile biliyo değilmi

hepinize hayırlı evlatlar ve 9 aylık sağlıklı hamilelik diliyorum, herkesin yüzü gülsün kimse bu yolda üzültü çile çekmesin.

inşallah canım ya ..bende güzel bir hikaye yazarım sen benden 9 gn öndesin benim transfer 25martta oldu..neyseaz kaldı öğreniceğiz..rabbim tamamına erdirsin..ben sağlık ocağına kayıt için muayneyi bekliyorum içim rahat etmicek sanki birde henüz bir belirti yokya ..inanamıyorumm
güzel anne seni öpüyorum allaha emanet olun bebişe çok ii bak..öpüldünüz..

Benimde bugün dondurulmuşlarla 12.günüm sabah kan verdim saat 3 de sonucu alacağım hiç heyecanlı değilim , umutsuzum 10.gün idrarda tek çizgi gördüm anlıcanız moralim bozuk saat 3 ün gelmesini istemiyorum . Herkese bol şanss

akasyaaa çok merak ettim sonuç ne oldu arkadaşım...

canım sonucun ne çıktı belki süpriz olur?

arkadaslar ya moralım aksam aksam cok bozuldu bugun 13.gunumdeyım bıraz once dedım bı banyo yapıyım tam gırıcem bı baktım pembe degıl kahverengı degıl boyle bısey geldı ıste suanda moralım cok fena bozuk olmadımı yani yıne ınanamıyorum.pazartesi test gunumdu ne olucka sımdı

Ayzun canim benimde iki gundur (en son bu sabah ) jelin kalintilariyla bisey geldi. Durmadan gidip baktim. pembe degildi kahve de dedildi dedigin gibi tuhaf bisey. Minik nokta gibilerdi sanki. Jelin icine karismisti. Dun aksam dua edip yattim. sabah azcik daha geldi gun iicnde olmadi bi sey.
Ben dr a somustum daha once; tutmazda duserse ne zaman gelir diye, oda 5-6-7. gunlerde duser demisti, Biz anlamazmisiz bile . Bazen Kanama yaparmis hafif. Benim ilk denememde aynen oyle olmustu. 7. gunu pembe akinti geldi oda tutmadi. Ikincide hic bisey olamdi bende umutlandim ama oda tutmadi. Okudugum kadariyla 10. gunu filan yasayanlar genelde tutunma kanamasi diyor. Hic moralini bozma. sakin ol test gununu bekle. Ama dr unu ara belki ilaclarini filan degistiriler. ben hemen sormustum dozlari degistirmislerdi. O yuzden gec olmadan dr una sor canim

ayzun merak etme birşey değildir, p.tesi aynı dediğin şey benim başıma geldi sonra gittik keseyi gördük. o günden beri kahve-siyah böyle börtük börtük bişeyler çıkıp duruyor 3 gündür bugün ancak azaldı. crinone jel'in ilacı taşıyıcı sistemi o dışarı atılanlar, korkacak birşey değil. kendini serin tut ltf.

cnm ben jel fln kullanmıyorum ben ıgne vuruluyorum kalcadan .ama dedıgım gıbı bısey geldı ne pembe kahve ama koyu degıl acık anlamadım.korkuyorum sımdı.benımde senın gıbı ılkınde pembe gelmıstı tutmadı ıkıncıde hıc bısey gelmedı tutmadı.sımdı buda 3. korkuyorum ıste cnm ya annem sıkma canını hıc bellı olmaz dıyor napsam test gunumumu beklesem doktoru arasamda o bana transferden sonra dedı belırtı arama bısey gelse bıle bu bazne ıyıye yorulur bazen bellı olmaz bızım ıcın test gunu onemlı olan dedı pesın pesın konustu yanı benımle boyle cnm offffff

bılmıyorum cnm ıns. kotu bısey degıldır ne dıyım ama dedıgım gıbı benım kalcadan ıgnelerım var hergun onları oluyorum gel yada fıtıl fln yok yani.hayırlısı cnm

bılmıyorum cnm ıns. kotu bısey degıldır ne dıyım ama dedıgım gıbı benım kalcadan ıgnelerım var hergun onları oluyorum gel yada fıtıl fln yok yani.hayırlısı cnm

anladım cnm, kanama iyice kırmızı gibi oluyor diye duydum ve okudum, birşey yoktur merak etme. iyice dinlenmeye bak 3 gün, uzun uzun yat dinlen. herşeyin hayırlısı, bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi artık allaha kalıyor...

Hikayemiz cok benziyor canim. Pzt hayirli haberleri verirsin insallah. Dualarim seninle canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…