Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Sonucum 0,100 NEGATİFF her kış baharı gönlünde saklar eylül - ekim gibi birdaha düşünüyorum.

Sağlık olsun

metanetle karşılamanı takdir ettim ben dahil pek çok insan bunu başaramıyor, ama sonuçta üzül üzül sonuç değişmiyor sadece daha fazla yıpranıyoruz canımızdan can gidiyor biraz daha.
planladığın tarihlerde dilerim vakti saati gelmiştir kısmetine hayırlı bir evlat müjdesi yazılmıştır.
şimdilik evet sağlık olsun biz güçlü olmalıyızki bu zor yol uzadıkça yeniden yeniden deniyebilelim.

herkese merhaba,
dondurulmuşlarla tedaviye hazırlanıyorum. 9. gün rahim kalınlığı 6 mm çıktı, doktor bir hafta daha estrofem e devam dedi. sizce bu kalınlık 9. günden sonra artabilirmi? benim bildiğim adetin ilk 10. günü hızla artıyor, sonra yavaşlıyor ???
birde estrofem geçen sefer çok akıntı yapmıştı, bu denemede hiç akımtım olmadı anlayamadım hangisi olması gereken??

slm cnm haklısın aslında bende yatmak istemiyorum ...çalışıyordum ben öğretmenim bebeğim için işi bıraktım şimdi tamamiyle yatağa bağladım kendimi dün kanamam geldi iğneye başladık umarım ona bişey olmamıştır p.tesiye kadar yatıcaz...dr.m yat dedi bu arada..

arkadaşım benim bildiğim artmaya devam ediyor çünkü benim devam etti..estrofem de ise ilk kullandığımda yani ilk denememde hiç yan etkisi olmamıştı ama ikincisi için başladığımda 4 gün ne yedim ne içtim kusmaktan ölüyordum herkeste kişiye göre değişiyor demekki..bence kafana takma pozitif düşün..hayırlısıyla güzel haberlerini duymak dileğiyle ..

hayırdır arkadaşım ne kanaması bu böyle..allah esirgesin bebişini sana bağışlasın korkuttun beni..

canım ya moralini bozma belki ilaçların etkisidir..dualarımız seninle pazartesi bebiş haberlerini alırız inşallah..pozitif düşün..

canım ya moralini bozma belki ilaçların etkisidir..dualarımız seninle pazartesi bebiş haberlerini alırız inşallah..pozitif düşün..

canım ya sagol bugun saat 5 gıbı yıne geldı sonra bıdaha yok doktorumu aradım sen gel yarın test yapalım dedı cnm.valla pozıtıf bu durumda zor oluyorum ama hayırlısı dıyorum cnm

cnm kahverengi akıntım zaten geliyoprdu ama bölesi bir akıntı korkuttu..arkadaşlar bebiş içi pasta falan yapıp getirmişler ayaktada çok durmadım yine yatım bişe yapmadım ama akıntım geldi gidip baktım korktum pembe damla şeklindeydi hemen yattım yine geldi kan boşaldı bu seferama parça falan yoktu.. hemen dr.mu aradım iğne ismi falan verdi sakın kalkma dedi..sonra bugün tekrar konuştum kahve rengiye geri döndü dedim tamam korkma normal dedi kalan kan faln dedi işte ..pazartesi tahlilleri tekrar yaptırım bidaha bakıcaz...ama arkadaşlar anlatıyor 9 ay adet gören bile varmış kendimi öle teselli ettim çünkü adet zamanım...rabbim hayırlısını versin inş. onları bize bağışlasın...sende varmı bir gelişme hbrlerini bekliyorum..çok öptm bebişide senide allaha emanet olun ...
hayırdır arkadaşım ne kanaması bu böyle..allah esirgesin bebişini sana bağışlasın korkuttun beni..

Son düzenleme:

canım bebısını allah korusun.üzülme cnm doktorunda bısey olmaz demıs.allahım bebısını korusun cnm.kendıne dıkkat et.

benımde dun acık kahverengı gelmıstı sımdı senden boyle duyunca belkı benımde bısey olmamıstır .bı daha gelmedı ama yarın ogrenıcem artık.acaba lekelenmemıydı benımkı bugunde aksam bıraz kahve geldı off yaaa ne acaba yarın ogrenıcez artık ıste bı umut

Amin cnm hepimiz kucağımıza alıcaz allahın izniyle...şuan içim rahat çok saol arkadaşım sen nasılsın değişiklik varmı anlatsana neler yaptın...
korkma cnm allahım buyuk bebgını kucagına saglıkla almayı nasıp etsın.hersey guzel olucaktır ferah tut ıcını.

ŞİMDİ GÖRDÜM CNM YAZINI SAKIN KORKMA ENİ HEP GELDİ KAHVE AKINTIM SONRA BEYAZ OLDU ŞEFFAF OLDU AMA ONLARDA BİR SORUN YOKTU BU OLAY ÜZDÜ BİZİ AMA BENDE PAZARTESİ BAKICAM ARTIK KANDAN TEKRAR TAHLİL YAPICAZ...SENDE İÇİNİ FERAH TUT CNM BEBİŞİNLE HEP KONUŞ İKİNİZİDE ÖPTM KOCAMAN ONA İİ BAK OLURMU...

Amin cnm hepimiz kucağımıza alıcaz allahın izniyle...şuan içim rahat çok saol arkadaşım sen nasılsın değişiklik varmı anlatsana neler yaptın...

canım valla benımde dedıgım gıbı dun aksam 5 gıbı acık kahverengı geldı sonra dedım herhalde adet oluyorum sonra gelmedı .bugunde doktorumla konustum benım pazartesıydı normalde test gunum anlattım dedı gel o zaman yarınj test yapalım sonra yıne aksam saatlerınde bıraz daha acık kahve geldı yıne korktum .oyle cnm dun 13.gundu ıste bugun 14.gun nedır bılmyorum cok korkurum yarın ogrenıcem hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…