akasyaaa çok merak ettim sonuç ne oldu arkadaşım...
Sonucum 0,100 NEGATİFF her kış baharı gönlünde saklar eylül - ekim gibi birdaha düşünüyorum.
Sağlık olsun
Hikayemiz cok benziyor canim. Pzt hayirli haberleri verirsin insallah. Dualarim seninle canim.
sevgili bekfil bu kadar yatman neden doktormu yat dedi, yoksa sürekli böle yatmak anlamsız değilmi. Çalışmıyorsun sanırım biz çalışan hanımlar için bu kadar yatmak hayall...ama tabii şansın varsa yat tabiki de bebeğin artık tutunmuş hamilesin, bence bu kadar yatma kan gitsin dolaş gez dışarı çık ..sevgiyle kucaklıyorum
herkese merhaba,
dondurulmuşlarla tedaviye hazırlanıyorum. 9. gün rahim kalınlığı 6 mm çıktı, doktor bir hafta daha estrofem e devam dedi. sizce bu kalınlık 9. günden sonra artabilirmi? benim bildiğim adetin ilk 10. günü hızla artıyor, sonra yavaşlıyor ???
birde estrofem geçen sefer çok akıntı yapmıştı, bu denemede hiç akımtım olmadı anlayamadım hangisi olması gereken??
slm cnm haklısın aslında bende yatmak istemiyorum ...çalışıyordum ben öğretmenim bebeğim için işi bıraktım şimdi tamamiyle yatağa bağladım kendimi dün kanamam geldi iğneye başladık umarım ona bişey olmamıştır p.tesiye kadar yatıcaz...dr.m yat dedi bu arada..
arkadaslar ya moralım aksam aksam cok bozuldu bugun 13.gunumdeyım bıraz once dedım bı banyo yapıyım tam gırıcem bı baktım pembe degıl kahverengı degıl boyle bısey geldı ıste suanda moralım cok fena bozuk olmadımı yani yıne ınanamıyorum.pazartesi test gunumdu ne olucka sımdı
canım senın test gunun yarındı dıme ınsallah hersey guzel olur .ınsallah burdan guzel haberler verırız.
canım ya moralini bozma belki ilaçların etkisidir..dualarımız seninle pazartesi bebiş haberlerini alırız inşallah..pozitif düşün..
bizi habersiz bırakma arkadaşım ..senin için dua edicem güzel haberlerle dön inşallah..
canım ya sagol bugun saat 5 gıbı yıne geldı sonra bıdaha yok doktorumu aradım sen gel yarın test yapalım dedı cnm.valla pozıtıf bu durumda zor oluyorum ama hayırlısı dıyorum cnm
hayırdır arkadaşım ne kanaması bu böyle..allah esirgesin bebişini sana bağışlasın korkuttun beni..
cnm kahverengi akıntım zaten geliyoprdu ama bölesi bir akıntı korkuttu..arkadaşlar bebiş içi pasta falan yapıp getirmişler ayaktada çok durmadım yine yatım bişe yapmadım ama akıntım geldi gidip baktım korktum pembe damla şeklindeydi hemen yattım yine geldi kan boşaldı bu seferama prçe falan yoktu.. hemen dr.mu aradım iğne ismi falan verdi sakın kalkma dedi..sonra bugün tekrar konuştum kahve rengiye geri döndü dedim tamam korkma normal dedi kalan kan faln dedi işte ..pazartesi tahlilleri tekrar yaptırım bidaha bakıcaz...ama arkadaşlar anlatıyor 9 ay adet gören bile varmış kendimi öle teselli ettim çünkü adet zamanım...rabbim hayırlısını versin inş. onları bize bağışlasın...sende varmı bir gelişme hbrlerini bekliyorum..çok öptm bebişide senide allaha emanet olun ...
canım bebısını allah korusun.üzülme cnm doktorunda bısey olmaz demıs.allahım bebısını korusun cnm.kendıne dıkkat et.
amin cnm hepimizinkini korusun rabbim...korktum önce ama hayırlısı nasip...
korkma cnm allahım buyuk bebgını kucagına saglıkla almayı nasıp etsın.hersey guzel olucaktır ferah tut ıcını.
benımde dun acık kahverengı gelmıstı sımdı senden boyle duyunca belkı benımde bısey olmamıstır .bı daha gelmedı ama yarın ogrenıcem artık.acaba lekelenmemıydı benımkı bugunde aksam bıraz kahve geldı off yaaa ne acaba yarın ogrenıcez artık ıste bı umut
Amin cnm hepimiz kucağımıza alıcaz allahın izniyle...şuan içim rahat çok saol arkadaşım sen nasılsın değişiklik varmı anlatsana neler yaptın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?