Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

KORKMA SAKIN STRESTE EYAPMA BEBİŞ ÜZÜLÜR BENİM HEP VARDI AKINTI AÇIK KAHVEDE KOYUDA GELDİ HEP 10.GÜNDEN SONRA BUGÜN BİZİM TRANSFERDEN SONRAKİ 23.GÜNÜMÜZ BEBİŞTE 6+1 HAFTALIK....

KORKMA SAKIN STRESTE EYAPMA BEBİŞ ÜZÜLÜR BENİM HEP VARDI AKINTI AÇIK KAHVEDE KOYUDA GELDİ HEP 10.GÜNDEN SONRA BUGÜN BİZİM TRANSFERDEN SONRAKİ 23.GÜNÜMÜZ BEBİŞTE 6+1 HAFTALIK....

insallah cnm dedıgın gıbıdır. cok sagol ınsallah yerlesme kanamasıdır ınsallah yarın pozitif sonuc alırım.cok sagol.ayyy sneınkı buyumus ınsallah bızde o gunlerı goruruz.

önce allahın izniyle tabi...ama yarın ,inanıyorum güzel haberler alıcaksın sonra bebişe güzel bir pasta alıp kesiceksin ....sonra ye tatlıyı çıkar hakkıyı olcak :))) xcanımsın hayırlı haberlerini beklicem yarın ....yatakta yazmak zor olur arada harfler karışıo kusura bakma...

insallah cnm cok sagol.harfler onemlı degıl cnm ben anlıyorum bırbırımızı bızden baska kım anlar.ins.hersey hepımız ıcın guzl olur cnm.allahım buyuk.insallah dedıgın gıbı guzel guzel haberler veririm.

Amin...cnm sen neredeydin bu arada merak ettim yakın olsakta yüz yüze dertleşebilsek dediğin gibi bizi bizden başka anlayan olmaz....

şükür haklısın...ben izmirdeyim...

ayrı sehırlerdeymıs cnm ama olsun kalplerımız bır :) canım kendıne cok cok cok ıyı bak ben cıkıyorum sımdı.bebısını kocamann opuyorum.dıkkat edın kendınıze.dualarını eksık etme cnm.dualarım senınle

Arkadaşlar ne olur bilen yardımcı olsun,22 martta dondurulmuş embiyo tedavim başladı,14 gün suprafact burun spreyinden sonra,düncyclo progynova hapa başladılar,ama kanaman olursa bizi ara dediler,bugün hapın 2. günü az önce baktım çok az kanamam olmuş,hastaneyi aradım,tüp bebek merkezi kapalıymış,yarın arayın dediler,şimdi benim yaşadığım bu durumu yaşayan var mı acaba?böyle olunca tedavi iptal mi olur ki?nolur böyle durum yaşayan varsa cevap yazsın,tedavimi izmir şifa hastanesinde yaptırıyorum,çok tedirginim kızlar,ne zormuş bu işler......

Kizlar dayanadamdim gittim kan verdim bu aksam ve pozitif cikti. Cok sukur yarabbim. Hala inanamiyorum ve cok saskinim. Ayzun cum sana dua ediyorum insallah seninde guzel haberlerini alicaz burdan. kalbini ferah tut.

Cnm cengiz beyi cepten ara istersen yardımcı olur mutlaka..ferah tut içini bişey olmıcak ...hayır tedavi iptal olmaz daha bebişlerin çözünmedi merak etme ama sen yinede cengiz beye cepten ulaş...YARINDA ARASAN OLUR BENDEDE ÖYLE OLDU ADET OLACAKSIN BİTECEK SANIRIM BENDE ÖYLE OLDU...AMA SIKINTI YAPMA HAYIRLISI OLSUN....

Son düzenleme:
AYYY İNANMIYORUM BAK POZİTİF RABBİM KUAĞINA ALMAYI NASİBETSİN İNŞ. HADİ BAKALIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN..SONUÇ GÜZEL AMA KENDİNİ VE BEBİŞİ KORUMAYA DEVAM ...
Kizlar dayanadamdim gittim kan verdim bu aksam ve pozitif cikti. Cok sukur yarabbim. Hala inanamiyorum ve cok saskinim. Ayzun cum sana dua ediyorum insallah seninde guzel haberlerini alicaz burdan. kalbini ferah tut.

canım cok mutlu oldummm tebrık ederımmm
darısı basıma .ınan cok cok sevındım ne mutlu sanaaa

canım tebrik ederim.allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun sana 9 ay sağlıklı bir hamilelik diliyorum darısı tüm uğraş verenlerin başına.

kızlar merhabaaaa doktor gelıyorum testımı yaptırıdm mutlu haberı aldım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
hepimize cok tesekkur ederım guzel dıleklerınız dualarınız ıcın kızlarr.Allahım kucagımıza almayı nasıp etsın sızleri kocaman opuyorummm cok cok cok mutluyummmmmm.....

meraba arkadaslar bende dondurulmuslarla deniyorum ama kafama takilan birsey var bugun 9 pregnul 5000 igneyaptircam ve 15 transverim olucak aradaki zaman 7 gun cok deilmi ?????????? bundan onceki transverde 16 sinda igne oldum 21 transver oldu 6 gun neden boyle yada aranizda boyle olan varmi lutven cevap ......... herkeza hayirli tedaviler hamilelerede hayirlisiyla kucana alsinlar darisi umutla bekliyenlerin basina .............

önemli bir şey olmamasına sevindim arkadaşım..heralde sen üstüne görme derler ya ondan oldun..bende kanama yok sadece dün gece wc ye kalktığımda jel kalıntıları pemmbemsi geldi gece hep sık sık gidip onu kontrol ettim senide okuyunca endişelendim..ama şuan ne jel nede başka bir ey bu arada sanki gögüslerim dolgunlaştı erkenmi sence yada sendede varmı hissettiğin bir şey ..rabbim bebişlerimii korusun..kendine ii bak bol bol dinlen süt imeye devam öpüyorum seniii

arkadaşım yardımcı olmak isterdim ama ben dondurulmuşlarda hiç iğne olmadım..üzgünüm..

CANIM DUALARIMIZ KABÜL OOLDU ALLAH SAĞLIKLI HAMİLELİK NASİP ETSİN SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH..BEBİŞE İİ BAK DİNLEN İİ BESLENMEYİDE UNUTMA..BİZİDE HABERSİZ BIRAKMA
GÜZEL ANNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…