Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım çok sağol,az önce merkezle görüştüm,hocayla konuşup bana döndüler,tedaviye aynen devam etmemi istediler,pzt.günü kanamam kesilmezse tekrar aramamı söylediler,benim anlayamadığım bişey var,kanama tekrar olunca yani resmen adet gibi,kalınlaşan endometrium incelmez mi?planlanan transfer tarihim 21 nisan,o tarihe kadar yine kalınlaşır mı ki?kafam çok karıştı,sana nasıl bir tedavi uygulanmıştı,şu anda hamile misin?herşey için sağol canım,çok teşekkür ederim.......

canım çok sevindim haberi okuyunca RABBİMden dileğim sağlıklı bi hamilelik geçirdikten sonra sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alman ,sonrada darısı başımızainş

Kızlaaaaar nihayet tedavim başladı:18:şimdilik hapları kullanıyorum,cumartesi kontrolüm var nasibse salısınada transfer olucak :18:tabiii buarada kalbim durmazsa heycandan:18:yaaaaaaaaaa offfff biran önce neolucaksa olsunbeklemek nekadar zor ALLAHım bekleyen herkese güzel sonuçlarla sevindirsin inş,güzel haberler alanlarıda bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasibetsin inş

Cok sukur canim ya gercekten cok sevindim :) Insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.

ahh canım kıyamamm bilmiyordum allah bebişini sana bağışlasın ...kucağında görmeni nasip etsin amin inşallah

sagolun kızlar cok tesekkur ederım.sımdı dınlenıyorum yatıryom boyle gecıyor .sızler ne asamadasınız

merhaba arkadaşlar ben de dondurulmuşlarla tedaviye başlayacağım ama nasıl oluyor tedavi,hiç bilgim yok...yardımcı olursanız sevinirim...

allah tamamına erdirdin 9 ayı sağlıkla doldurmanı diliyorum

bu başlıktaki pozitif sonuçlar çok güzel... benim dondurulmuşlardan yana o kadar umudum yoktu. ama dondurulmuş deneyip yüzü gülen çok varrrrr. bende yakında dondurulmuşlarla deniycem. biraz güven geldi banada.

arkadaşlar dondurulmuş tedavisinde cyclo progynova kullandınız mı?
kaç gün beyazlara devam ettiniz? tedaviniz kaç gün sürdü?

vereceğiniz bilgi benim için çok çok önemli ....

selam ,
ben bir arkadaş adına yazıyorum , internete girmeye ve böyle yazı yazmaya ne yazıkki vakti yok, ve açıkçasıda farklı bilgiler alır da iyice kafası karışır diye girmek istemiyor,

yaşı 26, yumurta zarı kalın olduğundan normal yolla döllenme olmuyordu, tüp denediler, ama ilkinde tutmadı, sonra epey bir ara verdi, 2.ci kez normal yolla hamile kaldı, ama düşük yaptı, bu sefer gene başladılar, dr, u 12 yumurta elde etmiş, bunların 9 u döllnemiş embrio olmuş, tabi mikro enjeksiyon ile yapılınca sorun çıkmamış, ancak dondurmaya karar vermişler, sanıyorum, transfer olma imkanı yoktu geçen ay bazı önemli sebeplerden dolayı,
bu sebeple önümüzdeki aya kalmış,
arkadaşım şunu merak ediyor, dondurulmuş embrio da yaşlar gençte olsa, çükü kaliteleri oldukça iyimiş, çözülürken veya transfer sonrasında, dondurulmadan transfer edilen embrio ya göre çok fark ve rısk varmı?
yani yaş genç embrio kaliteli genede çözülürken ve transfer sonrası bunun tazeye göre olma olaslığı nedir? ,
bunu bu topicde tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok memnun olurum, zira heyecanla benden haber bekliyorlar:),

sagol cnm cok tesekkur ederım.dene cnm dondurulmuslarla kolay tedavı oluyor hem yumurta toplaması olmadıgı ıcın rahım dınlenmıs oluyor allahım nasıp etsın yeter ki cnm.insallah senınde guzel haberlerını alırız burdan.ınsallah allahım bu duyguyu sana ve ısteyen herkese nasıp etsin cnm.

arkadaşlar dondurulmuş tedavisinde cyclo progynova kullandınız mı?
kaç gün beyazlara devam ettiniz? tedaviniz kaç gün sürdü?

vereceğiniz bilgi benim için çok çok önemli ....

mrb canım ben de şu anda cyclo progynova kullanıyorum,benim tedavi protokolün 4 gün 1x1,sonraki 4gün 2X1,SONRAKİ 4 GÜN 3X1 AMA bu protokol kişiden kişiye değişebiyor bildiğim kadarıyla,sonraki 2 gün tekrar 2x1 ve progestan ovül ve sonra da transfer,sen nerde tedavi görüyorsun?ALLAH C.C. hepimizin yardımcısı olsun inşallah.....

canım sadece beyaz olanları kullanıyorsun değilmi? yani beyazlarla 1x1 başladın ve 3x1 şeklinde devam edeceksin. beyazlar östrojenmiş, kutuda 10 tane var sanıyorum beyaz olanlardan 3x1 kullandığında 3 gün gidiyor olmalı.

bana estrofem verdiler şuan 4x1 alıyorum, ama rahim kalınlığına etki etmedi.daha önce birkez cyclo progynova kullanmıştım o zaman etki etmişti ama şimdiki doktor bunu vermiyor.
senin rahim kalınlığı nasıl?

çok teşekkür ediyorum sana ... bu yolda herkes muradına ersin inşallah .

evet canım sadece beyaz olanları kullanıyorum,benim rahim kalınlığım iyiydi,en son 7 nisanda 8.6 mm.idi,fakat suprafacct sprey ile öyle olmuştu,benim 9 nisan gecesi kanamam başladı,hapın 2.günüydü,merkezi aradım tedaviye aynen devam edin,kanama olabilir dediler,zaten kanaman olursa ara diye de onlar söylemişti,şimdi 2x1 devam ediyorum,senin de ara kanaman oldu mu benim gibi,inşallah herşey yolunda gider canım,stres yapmayalım,önce YÜCE RABBİMİZE sonra da doktorlarımıza güvenmek zorundayız,RABBİM bu yolda herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah.....

yok canım benim ara kanamam olmadı, ben bu tedavimden önce kullanmıştım bu ilacı ve aynı şekilde benide tembih etmişlerdi, kanama olursa ilacı bırakma devam et demişlerdi. demekki bu ilaçta görülebilen bir ara kanama hali.
ben şuan estrofeme devam ediyorum sadece, ama bu cyclo'da daha iyi rahim kalınlığı oluştuğunu hatirlıyorum.
yarın kontrolüm var bakalım, ya devam yada yarım kalacak.
ben çok uzun senelerdir yorgun ama yılmaz bir savaşçıyım, sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş demeyi öğrendim ve her seferinde hayırlısı diyorum....
stres vüdumuzu ruhumuzu daha çok yorduğuyla kalıyor, sonucu daha çözümsüz hale getiriyor , eğer başarabiliyorsan oluruna bırakmak ve iyi olacağını hayal etmek en iyisi. kötüyü kondurmamak lazım, olumlu enerjiler üretebilirsek zoru başarmamıza yardımcı olacaktır. iyi düşün iyi olsun mantığı...

AYYY İNANMIYORUM BAK POZİTİF RABBİM KUAĞINA ALMAYI NASİBETSİN İNŞ. HADİ BAKALIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN..SONUÇ GÜZEL AMA KENDİNİ VE BEBİŞİ KORUMAYA DEVAM ...

CANIM BENDE DURUM HENÜZ BELLİ DEĞİL ..2 GÜNDÜR GİREMEDİM...BUGÜN GİTTİM KAN VERDİM YİNE BHCG VE PROGESTERON AMA SONUÇLARI GÖREMİYORUM ONUN İÇİN DR.UMU ARAYAMADIM YARINA KALDI ..KANAMAM İĞNEYİ YAPTIRDIM BİDAHA GELMEDİ KAHVERENGİYE DÖNÜŞMÜŞTÜ ONUDA SORDUM NORMAL OLACAK DEDİLER AMA ŞİMDİ SARI GİBİ BİŞEY GELİYOR AMA YATMAYA DEVAM... ALLAHIM BİZE BAĞIŞLASIN BEBİŞLERİMİZİ ARKADAŞIM DUALARINI ESİRGEME DUAM SİZLERLE...BU ARADA BEN SÜT İÇEMİYORUM BOL BOL YOĞURT YİYORUM...BEBİŞE VE KENDİNE İİ BAK ÖPÜYORUM CNM...GÖĞÜSLERİM EVET DEDİĞİN GİBİ DOLGUNLAŞTI VE AŞIRI HASSAS NORMAL GEÇ DEĞİL ERKENDE DEĞİL KAFANI TAKMA SAKIN...

bende pek giremiyorum arkadaım ook halsizim..midem bulanmaya başladı psikolojikmi anlamadım bir tuhafım kısaca..sende bebişe dikkat et dr.sonucunu yaz merakta bırakta..rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın tamamına erdirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…