arkadaşım yardımcı olmak isterdim ama ben dondurulmuşlarda hiç iğne olmadım..üzgünüm..
Cnm cengiz beyi cepten ara istersen yardımcı olur mutlaka..ferah tut içini bişey olmıcak ...hayır tedavi iptal olmaz daha bebişlerin çözünmedi merak etme ama sen yinede cengiz beye cepten ulaş...YARINDA ARASAN OLUR BENDEDE ÖYLE OLDU ADET OLACAKSIN BİTECEK SANIRIM BENDE ÖYLE OLDU...AMA SIKINTI YAPMA HAYIRLISI OLSUN....
kızlar merhabaaaa doktor gelıyorum testımı yaptırıdm mutlu haberı aldım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
hepimize cok tesekkur ederım guzel dıleklerınız dualarınız ıcın kızlarr.Allahım kucagımıza almayı nasıp etsın sızleri kocaman opuyorummm cok cok cok mutluyummmmmm.....
Cok sukur canim ya gercekten cok sevindim :) Insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.kızlar merhabaaaa doktor gelıyorum testımı yaptırıdm mutlu haberı aldım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
hepimize cok tesekkur ederım guzel dıleklerınız dualarınız ıcın kızlarr.Allahım kucagımıza almayı nasıp etsın sızleri kocaman opuyorummm cok cok cok mutluyummmmmm.....
slm cnm haklısın aslında bende yatmak istemiyorum ...çalışıyordum ben öğretmenim bebeğim için işi bıraktım şimdi tamamiyle yatağa bağladım kendimi dün kanamam geldi iğneye başladık umarım ona bişey olmamıştır p.tesiye kadar yatıcaz...dr.m yat dedi bu arada..
kızlar merhabaaaa doktor gelıyorum testımı yaptırıdm mutlu haberı aldım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
allah tamamına erdirdin 9 ayı sağlıkla doldurmanı diliyorum
bu başlıktaki pozitif sonuçlar çok güzel... benim dondurulmuşlardan yana o kadar umudum yoktu. ama dondurulmuş deneyip yüzü gülen çok varrrrr. bende yakında dondurulmuşlarla deniycem. biraz güven geldi banada.
arkadaşlar dondurulmuş tedavisinde cyclo progynova kullandınız mı?
kaç gün beyazlara devam ettiniz? tedaviniz kaç gün sürdü?
vereceğiniz bilgi benim için çok çok önemli ....
mrb canım ben de şu anda cyclo progynova kullanıyorum,benim tedavi protokolün 4 gün 1x1,sonraki 4gün 2X1,SONRAKİ 4 GÜN 3X1 AMA bu protokol kişiden kişiye değişebiyor bildiğim kadarıyla,sonraki 2 gün tekrar 2x1 ve progestan ovül ve sonra da transfer,sen nerde tedavi görüyorsun?ALLAH C.C. hepimizin yardımcısı olsun inşallah.....
canım sadece beyaz olanları kullanıyorsun değilmi? yani beyazlarla 1x1 başladın ve 3x1 şeklinde devam edeceksin. beyazlar östrojenmiş, kutuda 10 tane var sanıyorum beyaz olanlardan 3x1 kullandığında 3 gün gidiyor olmalı.
bana estrofem verdiler şuan 4x1 alıyorum, ama rahim kalınlığına etki etmedi.daha önce birkez cyclo progynova kullanmıştım o zaman etki etmişti ama şimdiki doktor bunu vermiyor.
senin rahim kalınlığı nasıl?
çok teşekkür ediyorum sana ... bu yolda herkes muradına ersin inşallah .
evet canım sadece beyaz olanları kullanıyorum,benim rahim kalınlığım iyiydi,en son 7 nisanda 8.6 mm.idi,fakat suprafacct sprey ile öyle olmuştu,benim 9 nisan gecesi kanamam başladı,hapın 2.günüydü,merkezi aradım tedaviye aynen devam edin,kanama olabilir dediler,zaten kanaman olursa ara diye de onlar söylemişti,şimdi 2x1 devam ediyorum,senin de ara kanaman oldu mu benim gibi,inşallah herşey yolunda gider canım,stres yapmayalım,önce YÜCE RABBİMİZE sonra da doktorlarımıza güvenmek zorundayız,RABBİM bu yolda herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah.....
önemli bir şey olmamasına sevindim arkadaşım..heralde sen üstüne görme derler ya ondan oldun..bende kanama yok sadece dün gece wc ye kalktığımda jel kalıntıları pemmbemsi geldi gece hep sık sık gidip onu kontrol ettim senide okuyunca endişelendim..ama şuan ne jel nede başka bir ey bu arada sanki gögüslerim dolgunlaştı erkenmi sence yada sendede varmı hissettiğin bir şey ..rabbim bebişlerimii korusun..kendine ii bak bol bol dinlen süt imeye devam öpüyorum seniii
arkadaşlar dondurulmuş tedavisinde cyclo progynova kullandınız mı?
Kaç gün beyazlara devam ettiniz? Tedaviniz kaç gün sürdü?
Vereceğiniz bilgi benim için çok çok önemli ....
CANIM BENDE DURUM HENÜZ BELLİ DEĞİL ..2 GÜNDÜR GİREMEDİM...BUGÜN GİTTİM KAN VERDİM YİNE BHCG VE PROGESTERON AMA SONUÇLARI GÖREMİYORUM ONUN İÇİN DR.UMU ARAYAMADIM YARINA KALDI ..KANAMAM İĞNEYİ YAPTIRDIM BİDAHA GELMEDİ KAHVERENGİYE DÖNÜŞMÜŞTÜ ONUDA SORDUM NORMAL OLACAK DEDİLER AMA ŞİMDİ SARI GİBİ BİŞEY GELİYOR AMA YATMAYA DEVAM... ALLAHIM BİZE BAĞIŞLASIN BEBİŞLERİMİZİ ARKADAŞIM DUALARINI ESİRGEME DUAM SİZLERLE...BU ARADA BEN SÜT İÇEMİYORUM BOL BOL YOĞURT YİYORUM...BEBİŞE VE KENDİNE İİ BAK ÖPÜYORUM CNM...GÖĞÜSLERİM EVET DEDİĞİN GİBİ DOLGUNLAŞTI VE AŞIRI HASSAS NORMAL GEÇ DEĞİL ERKENDE DEĞİL KAFANI TAKMA SAKIN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?