Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

mujj.

merhaba nasılsın mıgde bulantıların basladı demek cnm benım.ne kadarlık oldu bebek bende cuma gunun ılk ultrason olucak ben yıne heyecanlıyım gormeden keseyı rahat edemıycem anlasılan cnm.senın ılk deger kac cıkmıstı kanda

canım kanda ilk değerim 378 cıkmıştı ben hala görmedim keseyi dr 7 haftada çağırdı 25 nisanda gidiceğim şuan 5+3 aslında bulantı için erken benimki nasıl anlatsam kusma yok ama canım birsey istemiyor içim bulanıyor işte..senin ne kadarlık oldu nasıl gidiYOR

bilmiyorum cnm benım cuma belli olucak ultrasonda artık.hayırlısı

slm cnm mide bulantıları normal benimde oluyordu kusma yok ama tiksinme başlamıştı bendede..bizim bugün 7.haftamız doldu inş....dün drmla konuştum sonuçlar gayet ii dediler iğneyide ARTIK 5 GÜNDE bir yaptıracakmışım..ben prulaton iğne ,progestan kapsül (vajinal) (4x2), folik plus(3x1), birde o beyaz dediğimiz ilaç cyclo-progynova(2x1) kullanıyoum cnm..rabbim dualarımızı kabul etsin cnm kucaklarımızı doldursun inş...sende bebişe ii bak gelişmeleri mutlaka yaz girdiğim zaman okurum ben olurmu...allaha emanet olun

Son düzenleme:
canm seninde başlıcak 1aftaya kadar ultrasonla görmekte yetmiyor sonra ben gibi kalp atışını merak ediyosun bende çatlıcam 19.unda bizimde randevu... bebişe ve kendine ii bak tatlım çok öptm

slm bende 3. tüp denememin dondurulmuşlarla tedavisine başladım
merak ettiğim benim embryolar 3 gün donduruldu çözülünce aynı günm ü trasfer oluyo yoksa 4 e 5 e kadar gidiyo mu????

slm allah sonunu hayıretsn inş. cnm....anlayamadım ben 3 gün donduruldu yazmışsın yumurtalar toplandıktan sonramı 3gün geçti biraz detayını anlatırsan sana yardımcı olmaya çalışırım kalitesi konusunda sıkıntın olmasın zaten en sağlıklılarını seçiyorlar dr.lar....
slm bende 3. tüp denememin dondurulmuşlarla tedavisine başladım
merak ettiğim benim embryolar 3 gün donduruldu çözülünce aynı günm ü trasfer oluyo yoksa 4 e 5 e kadar gidiyo mu????

3. gün donduruldu 4 tane 1 taneside 3.gün embriyosu olarak transfer edil di
ama çözüldükten sonra nasıl oluyor hemen transfer mi oluyo yoksa biraz bekliyolar mı 4. günü 5. günü

arkadaşlar iki kez dondurulmuşlarla denemeye hazırlandım ama yarı yolda kaldım, nedeni rahim 7 mm altında kaldı ve transfere gidemedim, , bunu yaşayan var mı aranızda? rahim kalınlığı problemini aşan arkadaşların deneyimlerine ihtiyacım var.
yada şunu kullandım kalınlaştırmaya etkisi olmadı ama bunu kullanınca işe yaradı gibi yorumu olan var mı?

cnm böyle bi problemim olmadı ama olanlardan nar suyu kullananları duymuştum bi araştır istersen

ama çözüldükten sonra nasıl oluyor hemen transfer mi oluyo yoksa biraz bekliyolar mı 4. günü 5. günü

çözülen embriyolar aynı gün transfer edilir hatta transferden 1 saat önce son onay alınıp öyle çözdürülüyor cnm

canım merhaba..ne bileyim bana çok erken geldi son adet tarihine göre 5+5 günlük ama dün çok kötüydüm hiç yemek yiyemedim tek yediğim beyaz peynirli sandiviçti bir de tuzlu leblebii ve hep uyudum..bu sabahta öyle tam açılmış değilim..ilaçlarada aynen devam ediyorum estrofem 3*1,ecoprin günde 1 tane, folbiol günde 1 tane ,crinol jel sabah akşam 25 de kontroll bakalım hayırlısı çokk heyecanlanıyorum takvime bakınca gittikçe yaklaşıyor gün..

seninde her şeyin yoluna girdiğine çook sevindim..ilaçlarını ihmal etme allaha emanet ol

arkadaşım hiç beklemiyorlar çözülüyor seni arıyorlar 1 saat içinde burda ol deniyor bende öyle oldu..rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın güzel haberlerini bekliyoruz..

:emir_be
bilmiyorum cnm benım cuma belli olucak ultrasonda artık.hayırlısı

canım bende kendim netten hesapladım tüp bebek hesaplayıcılarından bilmiyorum yoksa benim ilk kontrolüm 7 haftada daha 1 haftam var..
sen ne yaptın kontrolün nasıl geçti..nasıl bir duygu ilk kez karşılaşmak..bizede yaz..kan değerin ne kadar ıktı seninle transfer günlerimiz yakındı doğum günlerimizde yakın olacak sanırım..kendine dikkat et öpüyorumm bebişide senide allaha emanet olun..nazar:

cnm dun gorduk ultrasonda cok guzel gectı cok mutluyum 5.5 haftalıkmıs cok kucuk dahaaaa sabahları benden hafıf mıgde bulantısı oluyor ama benı rahatsız edecek kadar degıl doktorumda sordu zatn mıgde bulantın olabılır olmayada bılır dedı 2 hafta sonraya gun verdı sımdı zaman yıne gecmez boyle ıste cnm

Merhaba, gelecek ay (mayıs) dondurulmuş tedavisi başlayacağım. 5. gün embiryosu olarak 3 tüp halinde var. Siz tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim;
şimdiden vitamin ilaçlarımı almaya başlayayım mı?
bir ay öncesinden beslenmenize dikkat ettnizmi? (ilk tüp denemem negatif sonuçlandı ve rahimde sıvı birikmesi nedeniyle olabileceğini söylemişlerdi, bir de keşke bir aydır et, balık tavuk, süt yumurta gibi gıdalarla beslenseydin demişlerdi( )
birde üç tüp embiryonun hepsini mi cözdürecekler yoksa teker teker mi?
yani bu negatif olursa bir kez daha dondurulmuş deneme sansım oluru yoksa sıfırdan mı başlarım?
okadar çok soru varki kafamda, Allah sonunu hayırlı etsin inşaallah...

canım doktorunla konuşmana bağlı hepsi ayrı ayrı dondurulduysa istediğin kadarını çözdürebilirsin yani transfer edilecek ambriyo sayısı kadar beslenme konusunda bişey diyemiyorum ama bizim bu topicteki paylaşımlarımızdan ve benimde yaptığım şeyden bahsedeyim transferden 10 gün önce kabakçekirdeği ye her akşam bir avuç çok abartma transferden 6 gün sonrasına kadar dvm et birde transfer günüde dahil 6 gün boyunca bir dilim ananas ye tedavide ve sonrasında nane çiğ soğan çiğ sarımsak kahve çay adaçayı nar cips kola bunlardan uzak dur bol bol meyve ye kuru invir ve kuru kayısı ye şu an aklıma gelenler bunlar Allahım yardımcın olsun

çözülen embriyolar aynı gün transfer edilir hatta transferden 1 saat önce son onay alınıp öyle çözdürülüyor cnm

hıımm anladım hani bazıları 5.güne kadar bekledik diyolarya çözüldükten sonra öyle olucak sandım seninkide 3. gün embr.mu du?

teşek. cvbın için.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın Rabbim bizede tattırsın
bu arada kaçıncı denemendi??

arkadaşım hiç beklemiyorlar çözülüyor seni arıyorlar 1 saat içinde burda ol deniyor bende öyle oldu..rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın güzel haberlerini bekliyoruz..

İnşallah güzel haberlerle gelebilirin iyi dileklerin için teşekkürler Rabbin sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bebeişini, senin kaçın cı denemen di?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…