Canm hamileyim hala kullanıyorum beyazları hiç bırakmadım..1x1
canım kanda ilk değerim 378 cıkmıştı ben hala görmedim keseyi dr 7 haftada çağırdı 25 nisanda gidiceğim şuan 5+3 aslında bulantı için erken benimki nasıl anlatsam kusma yok ama canım birsey istemiyor içim bulanıyor işte..senin ne kadarlık oldu nasıl gidiYOR
bende pek giremiyorum arkadaım ook halsizim..midem bulanmaya başladı psikolojikmi anlamadım bir tuhafım kısaca..sende bebişe dikkat et dr.sonucunu yaz merakta bırakta..rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın tamamına erdirsin..
mujj.
merhaba nasılsın mıgde bulantıların basladı demek cnm benım.ne kadarlık oldu bebek bende cuma gunun ılk ultrason olucak ben yıne heyecanlıyım gormeden keseyı rahat edemıycem anlasılan cnm.senın ılk deger kac cıkmıstı kanda
slm bende 3. tüp denememin dondurulmuşlarla tedavisine başladım
merak ettiğim benim embryolar 3 gün donduruldu çözülünce aynı günm ü trasfer oluyo yoksa 4 e 5 e kadar gidiyo mu????
arkadaşlar iki kez dondurulmuşlarla denemeye hazırlandım ama yarı yolda kaldım, nedeni rahim 7 mm altında kaldı ve transfere gidemedim, , bunu yaşayan var mı aranızda? rahim kalınlığı problemini aşan arkadaşların deneyimlerine ihtiyacım var.
yada şunu kullandım kalınlaştırmaya etkisi olmadı ama bunu kullanınca işe yaradı gibi yorumu olan var mı?
3. gün donduruldu 4 tane 1 taneside 3.gün embriyosu olarak transfer edil di
ama çözüldükten sonra nasıl oluyor hemen transfer mi oluyo yoksa biraz bekliyolar mı 4. günü 5. günü
slm cnm mide bulantıları normal benimde oluyordu kusma yok ama tiksinme başlamıştı bendede..bizim bugün 7.haftamız doldu inş....dün drmla konuştum sonuçlar gayet ii dediler iğneyide ARTIK 5 GÜNDE bir yaptıracakmışım..ben prulaton iğne ,progestan kapsül (vajinal) (4x2), folik plus(3x1), birde o beyaz dediğimiz ilaç cyclo-progynova(2x1) kullanıyoum cnm..rabbim dualarımızı kabul etsin cnm kucaklarımızı doldursun inş...sende bebişe ii bak gelişmeleri mutlaka yaz girdiğim zaman okurum ben olurmu...allaha emanet olun
3. gün donduruldu 4 tane 1 taneside 3.gün embriyosu olarak transfer edil di
ama çözüldükten sonra nasıl oluyor hemen transfer mi oluyo yoksa biraz bekliyolar mı 4. günü 5. günü
bilmiyorum cnm benım cuma belli olucak ultrasonda artık.hayırlısı
:emir_be
canım bende kendim netten hesapladım tüp bebek hesaplayıcılarından bilmiyorum yoksa benim ilk kontrolüm 7 haftada daha 1 haftam var..
sen ne yaptın kontrolün nasıl geçti..nasıl bir duygu ilk kez karşılaşmak..bizede yaz..kan değerin ne kadar ıktı seninle transfer günlerimiz yakındı doğum günlerimizde yakın olacak sanırım..kendine dikkat et öpüyorumm bebişide senide allaha emanet olun..nazar:
Merhaba, gelecek ay (mayıs) dondurulmuş tedavisi başlayacağım. 5. gün embiryosu olarak 3 tüp halinde var. Siz tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim;
şimdiden vitamin ilaçlarımı almaya başlayayım mı?
bir ay öncesinden beslenmenize dikkat ettnizmi? (ilk tüp denemem negatif sonuçlandı ve rahimde sıvı birikmesi nedeniyle olabileceğini söylemişlerdi, bir de keşke bir aydır et, balık tavuk, süt yumurta gibi gıdalarla beslenseydin demişlerdi( )
birde üç tüp embiryonun hepsini mi cözdürecekler yoksa teker teker mi?
yani bu negatif olursa bir kez daha dondurulmuş deneme sansım oluru yoksa sıfırdan mı başlarım?
okadar çok soru varki kafamda, Allah sonunu hayırlı etsin inşaallah...
çözülen embriyolar aynı gün transfer edilir hatta transferden 1 saat önce son onay alınıp öyle çözdürülüyor cnm
arkadaşım hiç beklemiyorlar çözülüyor seni arıyorlar 1 saat içinde burda ol deniyor bende öyle oldu..rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın güzel haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?