hıımm anladım hani bazıları 5.güne kadar bekledik diyolarya çözüldükten sonra öyle olucak sandım seninkide 3. gün embr.mu du?
teşek. cvbın için.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın Rabbim bizede tattırsın
bu arada kaçıncı denemendi??
İnşallah güzel haberlerle gelebilirin iyi dileklerin için teşekkürler Rabbin sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bebeişini, senin kaçın cı denemen di?
arkadaşlar merhaba
estrofem kullanarak dondurulmuş transferine hazırlanıyordum rahim kalınlaşmadığı için tedavim iptal oldu .
benim gibi tedavisi yarım kalan arkadaşlar, estrofemi kestikten kaç gün sonra adet oldunuz ???????
Arkadasalar Merhaba, ben silanaz
Donmuslarla deniycek arkadaslara umut olsun diye, bende dondurulmuslarla tedavi goruyodum 4.denemde cok sukur dun 12.gunumde 424.5 lik gibi bir deger aldim, donmuslarla her ne kadar sansin dusuk oluyor deselerde ben hep tersine inandim sizde inanin lutfen bol bol dua edin,banada edinki arkadaslar yarin degerim katlanmis olsun...UMUDUNUZ HIC KAYBETME|YIn
mrb allah tamamına erdirsin kaç tane transfer edildi.
Arkadaşlar çok moralim bozuk,22 martta dondutulmuş tedavim başladım,suprafact sprey ile 7 nisanda endometrium kalınlığı 8.6 mm olmuştu,7 nisanda cycloprogynova tablet başlandı,ve ben 9 nisanda tekrar adet oldum,merkezi aradım ve bana tedaviye aynı şekilde devam et dediler,19 nisanda kontrol için endometrium kalınlığı ölçüldü ve 4.9 mm. dendi,normalde yarın transferim planlanmıştı fakat ertelendi ve hapa 3x1 devam eedin dediler,cuma tekrar kontrole çağırdılar,çok üzüldüm çok ağladım,arada adet olmasaydım endometrium kalınlığı çok iyiydi,şimdi 14 gün boyunca 5 mm.ancak olmuş,sanırım benim tedavim iptal edilecek gibi,işyerimden izin almaya utanıyorum artık,hormonlardan mı bilmem sık sık ağlama krizlerim oluyor,kimseye bişey söylemiyorum anlatmak da içimden gelmiyor zaten,insanlar çok aşırı meraklı,nolur banaa yardımcı olun,genelde güçlüyümdür ama çok güçsüz ve kötü hissediyorum kendimi,asla isyan etmiyorum ama kafam çok karışık,sadece sizinle paylaşmak istedim........
genetık tanı yaptıran varmı aranızda
merhaba,
seni anlayabildiğimi düşünüyorum, çünkü iki kez arka arkaya tedavim iptal oldu, şimdi üçüncüye hazırlanıyorum.üzülmemek elde değil mümkün değil biliyorum, ama güçlü ve sabırlı olmalıyız, eğer yoğun üzüntüyle hareket edersek bu direk hormonlara yansıyor zaten.... herşeyde bir hayır aramak zorundayız, hormonlarında bir dalgalanma olmuş, aslında iptal edilmesi senin yararına desem, çünkü bu şekilde ara kanama yaşayıp tekrar yola devam etmek bana sağlıklı gelmiyor, sonrasında yeni bir ara kanamaada olabilir. endometrium dökülmeye başlamış ve durmuş. ??? rahim kalınlığıda çok önemli 7 mm üzeri şans artıyor, sadece transfer yapmak için yapılmasın 8mm ulaşmazsa bir ay geç olsun,
iş yeri diğer insanları bir yere kadar düşün, en önemlisi senin hayallerin, annelerinin rahmini bekleyen bebeklerin... onları hormonlarının en iyi olduğu şartlarda sarıp sarmalamalısın... tedavi istenmeyen böyle bir sonuç getirdiyse bu sonuca çok isyan etme, gelecek seferçok daha iyisi olacağını düşün. 12 gün sayıp negatifi görmektense gelecek ay umudun daha fazla olur inanki.
yarın transferinm var dua edin.....
Arkadasalar Merhaba, ben silanaz
Donmuslarla deniycek arkadaslara umut olsun diye, bende dondurulmuslarla tedavi goruyodum 4.denemde cok sukur dun 12.gunumde 424.5 lik gibi bir deger aldim, donmuslarla her ne kadar sansin dusuk oluyor deselerde ben hep tersine inandim sizde inanin lutfen bol bol dua edin,banada edinki arkadaslar yarin degerim katlanmis olsun...UMUDUNUZ HIC KAYBETME|YIn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?