Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Merhaba bence ananas falan hepsi hikaye rabbim ol derse oluyo yoksa gerısı boş ama kafanı rahatlatmak için herşeyı yap ki şunu yapmadım deme

Merhaba arkadaşlar ben de sizlerden fikirlerinizi bekliyorum 3.gun dondurulmuş 2 embrıyom var doktorum çözdürüp 2 gün bekletcez dedi sizce bekletelimmi yoksa transfer mi yaptırayım kafam çok karışık ya 5.gune gitmezsse dıye ama doktorum şöyle bırseyde söyledi dışarda gitmezsse içerdede tutmaz zaten dedi acil fikirlernnizi bekliyorum

mrb cnm ben transfer edildikten sonra 8 yada 9.gündü yemege başladım onu bende duymuştum.sonuc pozitif çok şükür allaha diger ark dedigi gibi rabbim ol derse olur.yinede kafanda bişe bırakma yapmak istiosan yap.gebelik testi sonrasındada 2 3 hafta kadar günde bir dilim yedim.

mrn cnm benim dondurulmuş tarnferimde hiç bekletilme olmadı.bana transfer günü işinizi garantiye alın yolda fln bişe olmasın buraya gelin biz geldik deyin sonrasında çözdürelim dediler ve öylede oldu hiç bekletilmeden saati saatine transfer edildi.hayırlısı olsun cnm olumlu sonucları alırsınız inş rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.

Merhaba
Dondurulmuş transferinde gebelik belirtileri ne zaman başlar acaba ? Benim 23 Nisanda transferim oldu ama hiç bir şey hissetmiyorum...

Merhaba
Dondurulmuş transferinde gebelik belirtileri ne zaman başlar acaba ? Benim 23 Nisanda transferim oldu ama hiç bir şey hissetmiyorum...

CNM DAHA 3 GÜN OLMUŞ NORMALDİR bazılarında hiçbir belirti olmayabiliyomuş bende kasık ağrısı olmuştu adet günüm geldiğinde olucak gibi bütün belirtiler vardı ama olmadım Rabbim yardımcın olsun cnm

ALLAH HEPİMİZİZN YARDIMCISI OLSUN ARKADAŞLAR BUGÜN 8+6 HAMİLEYİM UZUN ZAMANDIR YAZAMADIM 7 HAAFTALIKKEN KALP ATIŞIMIZIZDA DİNLEDİK ŞUAN HERŞEY NORMAL AMA CANIM BİŞEY İSTEMİYOR SİNİZ OLUYORUM(AŞERMİYORUM) RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİBETSSİN HEERKESE YAŞATSIN İNŞ. MUUJ ,AYZUN VE DİĞER ARKADAŞLAR SON DURUMUNUZ NASIL BENİ HABERSİZ BIRAKMAYIN BEBİŞLERE VE KENDİNİZE İİ BAKIN...YENİ TRANSFER OLACAK ARKADAŞLARADA MORAL VE UMUT OLSUN İNŞ. ....

Merhaba Arkadaşlar,
Herkesin tedavisi hayırlı olsun. Benim dondurulnuşlarla 2. denemem Estroferle başladım. 7 günüm. Hamile olan arkadaşlarıda kutlarım. Allah kucağınıza almayı nasip etsin Sağlıklı sıhhatli. Asıl önemli olan bu çünkü ben 2 bebeğini kaybettim doğduktan sonra.

amin cnm saol umarım birdaha yaşamazsın seni üzmezsem sorabilirmiyim neden kaybettin çünkü bizde heran tedirginiz

amin cnm saol umarım birdaha yaşamazsın seni üzmezsem sorabilirmiyim neden kaybettin çünkü bizde heran tedirginiz
Aslında sizi üzmek istemiyorum ama belki faydası olr preklemsi oldum. 3 tane transfer edildi 3 de tuttu sonra birine redüksiyon yapıldı ense kalınlığıda yüksek çıkmıştı. Hiçbir sorunum yoktu ne aşerdim ne kustum nede ağrım oldu(Sadece 7 ayımda bacaklarım çok şişti doktorum bunu dikkate almadı). Ama 31 haftamda bir gece öğürmeyle uyandım hastaneye gittik tansiyonum 20 ve doğum başlamıştı. Edirneye gönderdi yine bana durumumun ne kadar önemli olduğunu söylemeyen doktorum sayesinde(oradaki doktorada sadece tansiyon takibi yapılacak diye konuştu doğuma gitmedim) Edirneye gittik ve o koridorlarda kaç saat bekledim bilmiyorum. o gün beni 22 tansiyonla doğuma aldılar. Çıkınca bebeklerimde bende yoğun bakımdaydık. 1 hafta tansiyonum düşmedi gözüm günlerce görmedi. Bebekleride ani doğumla tranva yaşadılar. Birinin başında su toplandı 4 evre beyin kanaması yaşadı rezervuar takıldı(yani sakat kalma olasılığı yüksekti) Diğerinin bağırsaklaı gelişmedi. 45 gün yaşadılat birer hafta arayla kaybettim. İşte böyle... Dilerim kimse yaşamasın çok çok zor birde herşeyi 2 kere yaşadım. İnşallah bu sefer güzel olacak.

canım bende yemiştim ama iki güne bir dilim üç güne bir dilim şeklinde etkisi oldumu bilmiyorum. pozitifti sonucum ama 8.haftada kalbi durduğu için kaybettim bebeğimi. bence çok aşırıya kaçmayacak şekilde yenilebilir.

Son düzenleme:

Allah o doktorları bildiği gibi yapsın, bu sefer kendine çok iyi bir doktor bul canım,çok zor günler geçirmişsin,inşallah bu sefer mukafatını alacaksın

inşallah yaşadığın acıların sonu olur.sağlıklı bebeklerini biran önce kucağına alırsın Allahın izniyle en azından bizde temkinli yaklaşırız birtakım şeylere

yanlış okumadıysam 3 tane transfer edildi demiştiniz. 1-1-2 olması gerekmiyor mu normalde doktorun insiyatifinde mi bu miktar.

çok büyük geçmiş olsun allah miniklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

Allah o doktorları bildiği gibi yapsın, bu sefer kendine çok iyi bir doktor bul canım,çok zor günler geçirmişsin,inşallah bu sefer mukafatını alacaksın

Bu olayı 2009 aralıkta yaşadım. şimdi özel sigorta yaptırdım en azından riskli gebelik üzerine iyi bir doktora gitmek adına. Ama ben bu doktora giderkende iyi diye gittim 15 günde bir doktara gidiyordum bilmiyorum artık. Tabiki çok zor zamanlardı kendimi toparladım mı bilmiyorum belki de değil ama ekim ayında öyle bir olay yaşadım ki her şeyin ne kadar boş olduğunu anladım. Diğer topikte de paylaşmıştım basındanda duymuş olabilirsin. Eşimde daire bakarken üzerimize 6 kattan tüp düştü ve eşimin başına geldi film gibi o zaman hiçbir şeyin anlamı kalmadı benim için. Sevdiğin kişinin ellerinin arasında kaybettiğini düşünüyosun. Hayatında dakikalar önem taşıdı mı hiç? Bir dakika mesela nedir ki ?
ben o dakikalarla eşimi hastaneye taşıdım. Ameliyathanenin önünde o dakikaları saydım ilk 24 saat sonra 48 sonra 72.... Allah onu bana yada annesine babasına artık kime bilmiyorum bağışladı. Belki birinin duası artık orasını allah biliyor. İşte o zaman hayatın ne kadar boş olduğunu anlıyosun ve ne kadar kısa. Hiçbirşeyi bu kadar çok düşünmemeyi, takmamayı anlıyosun. Ve biliyomusun eşimin yoğun bakımda olduğu her akşam bebeklerim benim rüyamda benimleydi bu inanılmaz bişey taki uyanana kadar. Ben onları her sıkıntımda elle dokunamasamda rüyalarımda görüyorum. Bu yüzden artık üzülmüyorum. Bu sefer inşallah herşey daha güzel olacak. Buna inanmak istiyorum ki öyle olsun.

inşallah yaşadığın acıların sonu olur.sağlıklı bebeklerini biran önce kucağına alırsın Allahın izniyle en azından bizde temkinli yaklaşırız birtakım şeylere

Evet arkadaşım temkinli olmalıyız çünkü biz doktorların hastalarından sadece biriyiz. Kendi kendimizi dinlemeyide bilmeliyiz. Topiklerde okuyorum ikiz gebe olanlar nasıl seviniyolar benim gibi ama aslında ne kadar riskli, ne kadar dikkat etmek gerekiyor ben bebeklerimden oldum kendimde kenarından döndüm bu sefer daha bilinçliyim tabiki kaderde varsa yaşanır ama herşey kader mi?

yanlış okumadıysam 3 tane transfer edildi demiştiniz. 1-1-2 olması gerekmiyor mu normalde doktorun insiyatifinde mi bu miktar.

Asgokcum o zaman sayı sınırlaması yoktu. Merkezimden memnunum ama aslında buna bende takılmıştım çünkü sorun eşimdeydi yani tutmama gibi olasılık azalması gerekiyor, tam transfer esnasında bana 3 tane koyacaklarını söylediler bana 3 ünün tutma ihtimali % 5 dediler ama ben o % 5 i tutturdum. Şimdi dondurulmuşlarım var onuda 2 koyacaklarmış. Kararsızım? Tekrar bir ikiz gebelik olursa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…