selam kızlar oldukça uzun süredir yazamıyorum. 1 dondurulmuşum var ama nasipolmadı transferettirmek bir türlü. Mayısta yada haziranda transfer olacak. Tek tane 1 tane o ne denle çok umutlanmak istemiyorum ama yinede 1 umut işte ayrıca ananas deneyen varmı yani bebek tutsun diye yiyen bilginiz var mııııııııııııı
selam kızlar oldukça uzun süredir yazamıyorum. 1 dondurulmuşum var ama nasipolmadı transferettirmek bir türlü. Mayısta yada haziranda transfer olacak. Tek tane 1 tane o ne denle çok umutlanmak istemiyorum ama yinede 1 umut işte ayrıca ananas deneyen varmı yani bebek tutsun diye yiyen bilginiz var mııııııııııııı
Merhaba arkadaşlar ben de sizlerden fikirlerinizi bekliyorum 3.gun dondurulmuş 2 embrıyom var doktorum çözdürüp 2 gün bekletcez dedi sizce bekletelimmi yoksa transfer mi yaptırayım kafam çok karışık ya 5.gune gitmezsse dıye ama doktorum şöyle bırseyde söyledi dışarda gitmezsse içerdede tutmaz zaten dedi acil fikirlernnizi bekliyorum
Merhaba
Dondurulmuş transferinde gebelik belirtileri ne zaman başlar acaba ? Benim 23 Nisanda transferim oldu ama hiç bir şey hissetmiyorum...
selam cnm hayırlıolsun merakettim kaç tane transferedilmişti
Merhaba Arkadaşlar,
Herkesin tedavisi hayırlı olsun. Benim dondurulnuşlarla 2. denemem Estroferle başladım. 7 günüm. Hamile olan arkadaşlarıda kutlarım. Allah kucağınıza almayı nasip etsin Sağlıklı sıhhatli. Asıl önemli olan bu çünkü ben 2 bebeğini kaybettim doğduktan sonra.
Aslında sizi üzmek istemiyorum ama belki faydası olr preklemsi oldum. 3 tane transfer edildi 3 de tuttu sonra birine redüksiyon yapıldı ense kalınlığıda yüksek çıkmıştı. Hiçbir sorunum yoktu ne aşerdim ne kustum nede ağrım oldu(Sadece 7 ayımda bacaklarım çok şişti doktorum bunu dikkate almadı). Ama 31 haftamda bir gece öğürmeyle uyandım hastaneye gittik tansiyonum 20 ve doğum başlamıştı. Edirneye gönderdi yine bana durumumun ne kadar önemli olduğunu söylemeyen doktorum sayesinde(oradaki doktorada sadece tansiyon takibi yapılacak diye konuştu doğuma gitmedim) Edirneye gittik ve o koridorlarda kaç saat bekledim bilmiyorum. o gün beni 22 tansiyonla doğuma aldılar. Çıkınca bebeklerimde bende yoğun bakımdaydık. 1 hafta tansiyonum düşmedi gözüm günlerce görmedi. Bebekleride ani doğumla tranva yaşadılar. Birinin başında su toplandı 4 evre beyin kanaması yaşadı rezervuar takıldı(yani sakat kalma olasılığı yüksekti) Diğerinin bağırsaklaı gelişmedi. 45 gün yaşadılat birer hafta arayla kaybettim. İşte böyle... Dilerim kimse yaşamasın çok çok zor birde herşeyi 2 kere yaşadım. İnşallah bu sefer güzel olacak.amin cnm saol umarım birdaha yaşamazsın seni üzmezsem sorabilirmiyim neden kaybettin çünkü bizde heran tedirginiz
Merhaba Arkadaşlar,
Herkesin tedavisi hayırlı olsun. Benim dondurulnuşlarla 2. denemem Estroferle başladım. 7 günüm. Hamile olan arkadaşlarıda kutlarım. Allah kucağınıza almayı nasip etsin Sağlıklı sıhhatli. Asıl önemli olan bu çünkü ben 2 bebeğini kaybettim doğduktan sonra.[/QUO
Allah sabır versin İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı ve hayırlı uzun bir ömrü birlikte geçirmeyi nasip eder rabbim.
Aslında sizi üzmek istemiyorum ama belki faydası olr preklemsi oldum. 3 tane transfer edildi 3 de tuttu sonra birine redüksiyon yapıldı ense kalınlığıda yüksek çıkmıştı. Hiçbir sorunum yoktu ne aşerdim ne kustum nede ağrım oldu(Sadece 7 ayımda bacaklarım çok şişti doktorum bunu dikkate almadı). Ama 31 haftamda bir gece öğürmeyle uyandım hastaneye gittik tansiyonum 20 ve doğum başlamıştı. Edirneye gönderdi yine bana durumumun ne kadar önemli olduğunu söylemeyen doktorum sayesinde(oradaki doktorada sadece tansiyon takibi yapılacak diye konuştu doğuma gitmedim) Edirneye gittik ve o koridorlarda kaç saat bekledim bilmiyorum. o gün beni 22 tansiyonla doğuma aldılar. Çıkınca bebeklerimde bende yoğun bakımdaydık. 1 hafta tansiyonum düşmedi gözüm günlerce görmedi. Bebekleride ani doğumla tranva yaşadılar. Birinin başında su toplandı 4 evre beyin kanaması yaşadı rezervuar takıldı(yani sakat kalma olasılığı yüksekti) Diğerinin bağırsaklaı gelişmedi. 45 gün yaşadılat birer hafta arayla kaybettim. İşte böyle... Dilerim kimse yaşamasın çok çok zor birde herşeyi 2 kere yaşadım. İnşallah bu sefer güzel olacak.
Aslında sizi üzmek istemiyorum ama belki faydası olr preklemsi oldum. 3 tane transfer edildi 3 de tuttu sonra birine redüksiyon yapıldı ense kalınlığıda yüksek çıkmıştı. Hiçbir sorunum yoktu ne aşerdim ne kustum nede ağrım oldu(Sadece 7 ayımda bacaklarım çok şişti doktorum bunu dikkate almadı). Ama 31 haftamda bir gece öğürmeyle uyandım hastaneye gittik tansiyonum 20 ve doğum başlamıştı. Edirneye gönderdi yine bana durumumun ne kadar önemli olduğunu söylemeyen doktorum sayesinde(oradaki doktorada sadece tansiyon takibi yapılacak diye konuştu doğuma gitmedim) Edirneye gittik ve o koridorlarda kaç saat bekledim bilmiyorum. o gün beni 22 tansiyonla doğuma aldılar. Çıkınca bebeklerimde bende yoğun bakımdaydık. 1 hafta tansiyonum düşmedi gözüm günlerce görmedi. Bebekleride ani doğumla tranva yaşadılar. Birinin başında su toplandı 4 evre beyin kanaması yaşadı rezervuar takıldı(yani sakat kalma olasılığı yüksekti) Diğerinin bağırsaklaı gelişmedi. 45 gün yaşadılat birer hafta arayla kaybettim. İşte böyle... Dilerim kimse yaşamasın çok çok zor birde herşeyi 2 kere yaşadım. İnşallah bu sefer güzel olacak.
aslında sizi üzmek istemiyorum ama belki faydası olr preklemsi oldum. 3 tane transfer edildi 3 de tuttu sonra birine redüksiyon yapıldı ense kalınlığıda yüksek çıkmıştı. Hiçbir sorunum yoktu ne aşerdim ne kustum nede ağrım oldu(sadece 7 ayımda bacaklarım çok şişti doktorum bunu dikkate almadı). Ama 31 haftamda bir gece öğürmeyle uyandım hastaneye gittik tansiyonum 20 ve doğum başlamıştı. Edirneye gönderdi yine bana durumumun ne kadar önemli olduğunu söylemeyen doktorum sayesinde(oradaki doktorada sadece tansiyon takibi yapılacak diye konuştu doğuma gitmedim) edirneye gittik ve o koridorlarda kaç saat bekledim bilmiyorum. O gün beni 22 tansiyonla doğuma aldılar. çıkınca bebeklerimde bende yoğun bakımdaydık. 1 hafta tansiyonum düşmedi gözüm günlerce görmedi. Bebekleride ani doğumla tranva yaşadılar. Birinin başında su toplandı 4 evre beyin kanaması yaşadı rezervuar takıldı(yani sakat kalma olasılığı yüksekti) diğerinin bağırsaklaı gelişmedi. 45 gün yaşadılat birer hafta arayla kaybettim. Işte böyle... Dilerim kimse yaşamasın çok çok zor birde herşeyi 2 kere yaşadım. Inşallah bu sefer güzel olacak.
aslında sizi üzmek istemiyorum ama belki faydası olr preklemsi oldum. 3 tane transfer edildi 3 de tuttu sonra birine redüksiyon yapıldı ense kalınlığıda yüksek çıkmıştı. Hiçbir sorunum yoktu ne aşerdim ne kustum nede ağrım oldu(sadece 7 ayımda bacaklarım çok şişti doktorum bunu dikkate almadı). Ama 31 haftamda bir gece öğürmeyle uyandım hastaneye gittik tansiyonum 20 ve doğum başlamıştı. Edirneye gönderdi yine bana durumumun ne kadar önemli olduğunu söylemeyen doktorum sayesinde(oradaki doktorada sadece tansiyon takibi yapılacak diye konuştu doğuma gitmedim) edirneye gittik ve o koridorlarda kaç saat bekledim bilmiyorum. O gün beni 22 tansiyonla doğuma aldılar. çıkınca bebeklerimde bende yoğun bakımdaydık. 1 hafta tansiyonum düşmedi gözüm günlerce görmedi. Bebekleride ani doğumla tranva yaşadılar. Birinin başında su toplandı 4 evre beyin kanaması yaşadı rezervuar takıldı(yani sakat kalma olasılığı yüksekti) diğerinin bağırsaklaı gelişmedi. 45 gün yaşadılat birer hafta arayla kaybettim. Işte böyle... Dilerim kimse yaşamasın çok çok zor birde herşeyi 2 kere yaşadım. Inşallah bu sefer güzel olacak.
Allah o doktorları bildiği gibi yapsın, bu sefer kendine çok iyi bir doktor bul canım,çok zor günler geçirmişsin,inşallah bu sefer mukafatını alacaksın
inşallah yaşadığın acıların sonu olur.sağlıklı bebeklerini biran önce kucağına alırsın Allahın izniyle en azından bizde temkinli yaklaşırız birtakım şeylere
yanlış okumadıysam 3 tane transfer edildi demiştiniz. 1-1-2 olması gerekmiyor mu normalde doktorun insiyatifinde mi bu miktar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?