Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Kızlar bişey sorucam. Bu kullandığımız estrofem ilacı sizde de yan etkiler yapıyor mu ? Kasıklarımda batmalar oluyor benim birde aşırı duygusal oldum. Sizde de var mı bunun gibi etkiler ?

neden böyle bir kararsızlığa kapılıyorsun ki.öncekiler gibi kötü olacağını düşünme.buda bizim için bir sınav bende önümüzdeki regl döneminde vitamine başlayacam, sonraki regl döneminde rahimi kalınlaştırmak için ilaca başlayacam.dondurulmuşların tutunma olasılığı daha yüksek diyorlar herhangi bir bilgin varmı bununla ilgili...benimde ilk gebelikte hamile kaldım 6.haftada kürtaj oldum kalp sesini duyamadık.rabbim isteyen herkese gönlünce istediği kadarını verir inşallah...

Kızlar bişey sorucam. Bu kullandığımız estrofem ilacı sizde de yan etkiler yapıyor mu ? Kasıklarımda batmalar oluyor benim birde aşırı duygusal oldum. Sizde de var mı bunun gibi etkiler ?

thirdeyescim bu ilaç ne işe yarıyor.biraz bilgilendirebilirmisin beni.dondurulmuşlarda hangi aşamalardan geçiliyor...

cnm zor şeyler yaşamışsın senin ve eşinin sağlığı yerinde olsun gerisi olur Allahın izniyle elbet bunların mükafatı olacak

estrofem bende kullandım bana bi yan etkisi olmadı cnm yada ben farketmedim

thirdeyescim çok geçmiş olsun allah bizlere bu canı veriyor ardından da kullarınn katlanacağı kadar dertler veriyor bunuda atlatabilecek mi diye,bizede bu derdi verdi allahtanki birde çözüm yolu verdi.bazen çok düşünüyorum neden böyle neden herşey beni buluyor diye.sonra rabbim öyle bir dert veriyor ki canın daha çok yanıyor. biz kendimizi üzüyoruz rabbim diyorki sana bu canı verdim değerini iyi bil ona sahip çık diyor.cidden de öyle....
başımdan geçen bir şeyi anlatayım size 2007 yılında nişanlandım yaklaşık 2 yıl kadar nişanlı kaldım üzülüyordum neden evlenemiyoruz diye sonra 2008 yılında trafik kazası geçirdik şans eseri hayatta kaldık sonrasında bazı sağlık sorunları yaşadık ve ardından eşyaları aldık evi tuttuk çorap söküğü gibi geldi hepsi. ben bundan büyük ders aldım dedimki kendi kendime önce bana verilen canın değerini bilmeye başladım.
şimdide öyle neden benimde bir bebeğim olmuyor diye çok üzülüyorum ama kendimi frenliyorum bundada bir hayır vardır diyorum...

arkadaşlar estrafem bende mide bulantısı yapmıştı 3 ,44 günsonra geçti bende sürekli nane çayı içiyordum 2 kilo vermiştim ama sonra bünyem alıştı galiba geçti...

Canım bebeğine üzüldüm. Benimde doktorum 2 tane koyucaz dedi ben tereddüt edince yine ikiz olursa diye o zaman ama bunlar dondurulmuş dedi. Yani oran düşüyomuş ama tabi bilinmez bunu onlarda bilemez. Estrafom ilacı kullanıyorum dedim ya rahim duvarını kalınlaştıran ilaç o. 3 mayısta kontrole gidicem kalınlık ne kadar oldu diye. İnşallah sende kucağına alırsın bebeğini.

Evet canım herşeyde vardır bir hayır. Yaşadıkların senden bişeyler alıp götürüyor ama eskisi gibi olmuyosun. Biryönden de baktığında kim dertsiz ki diyosun. Herkesin hayatında bişeyler yaşanıyor o yüzden sana verilenle mutlu olmayı öğreniyosun yada hayatı kendine çekilmez yapıyosun. Ne olursa olsun en başı sağlık. Benim bebeklerim birer hafta arayla öldüler cuma günü ikisi yanyana yatıyolar. bunların hep bir işaret olduğuna inanıyorum ben sınandım diyorum onların görevi buydu. Onlar melekler geldiler ve gittiler. Şimdi tedavime başladım içimden bu seferde olacak ve hiç sorun yaşamayacağım diyorum. Ama olmazsada çok fazla yıpratmıcam kendimi hayırlısı. Dilerim seninde herşey gönlünce olur.

thirdeyescim bu ilaç ne işe yarıyor.biraz bilgilendirebilirmisin beni.dondurulmuşlarda hangi aşamalardan geçiliyor...

Canım benim 4 tane 2+2 dondurulmuşum var. 2 tanesi transfer edilecek. 7 gündür estrafem(rahim duvarını kalınlaştırmak için), fabiol vitamin birde ekosprin(yazımı yanlış olabilir)
kullanıyorum. 3 mayısta kontrole gidicem. Kalınlığın ne kadar olduğuna bakacak. Ne zaman transfer yapar bilmiyorum doktordan gelince yine yazarım sana.

canım ya ne zor günler yaşamışsın . bende bir kendimi sanıyorum zorda. işte imtihan dünyası. tüp bebek yaptırmak zorunda olduğumu duyunca çok ağladım babamın kanser olduğunu öğrendim, daha çok ağladım, bebeğimi kaybettiğim artık öyle ağlıyordum öyle ağlıyordum ki kör olacaktım nerdeyse eşim ağlama dur yapma Allahın gücüne gider dedi ben kendimi kontrol edemiyordum 15 gün aralıksız ağladım,sizdeki gibi eşim rahatsızlandı karaciğerinden. hemen tahlillere başladılar altından kanser çıkabilir dedi doktorlar.o gün bıraktım ağlamayı. 7 gün sonuçların çıkmasını bekledik ama ne 7 gün. çok şükür temiz çıktı . ben o gün bu gündür herşeyi kötü de olsa tebessümle karşılıyorum vardır bunda da bir hayır diyorum yaşıyorsak sağlıklıysak çözeriz gözüyle bakıyorum herşeye..

İnşallah güzel günler yakındır. tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah. minik mucizelerine kavuşursun , tüm isteyenler kavuşur..

ssağol canım haberlerini bekliyorum tanıştığıma çok memnun oldum bende önümüzdeki ay 1+2 kaldı benimde tek olanı koyduracam allahtan bi zeval gelmezse...
Bence içimden geçti şimdi senin ikizler tutunacak ve sana zorluk çıkarmayacaklar:)allahın izniyle...

Bende memnun oldum canım. İnşallah. Allah bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

Güzel dileklerin için sağol papatyacım. Sende inşallah bundan sonra sadece mutluluktan gözyaşı dökersin. Çok geçmiş olsun sanada. Hiç olumsuz düşünme gerçektende yaşadığımız sürece hiçbirşeyin sonu değil.

angel 80 merhaba,bebeğin analı babalı büyüsün,darısı başımıza inşallah.benim debaşarısız bir tüp bebek denemem oldu.2 tane dondurulmuşum var onları deneyeceğim.senden bazı konularda bilgi almak istiyorum.özel mesaj hakkım henüz olmadığı için burdan mesaj yazmak zorunda kaldım.transferden sonra yüzüstü hiç kıpırdamadan mı yattın, ben tuvalet ihtiyacımdan dolayı odaya gelir gelmez ördeğe yaptım.sen ilk tuvalet ihtiyacını ne zaman gidermiştin.o geceyi hastanede mi geçirdiniz.genel olarak transferden sonra 12 günü nasıl geçirdin,nasıl beslendin.yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum.önerdiğin kitabı ben de alacağım.benim dondurulmuşlarla pek ümidim yoktu fakat seni görünce bana umut oldun,doktorlarımız aynı.benim de 2 dondurulmuş var.p.tesi toplanmıştı,perşembe transfer yapıldı ve 2 tane donduruldu yani 3.gün mü 4.gün mü dondurulmuş oluyor.pazartesiyi saymamız gerekiyor mu,ben de blastokist olması için konuşmalımıyım.crinone jel kullandıysan bu ilacı kullandıktan sonra ne yaptın.bir arkadaşım ilaçtan sonra ilacın yayılması için yürünmesi gerektiğini,başka bir arkadaşım da kendisinin kullandıktan sonra bacaklarını havaya kaldırarak yattığını söylüyor.sen ne yapmıştın kullandıktan sonra?başka özellikle önerdiğin bir konu varsa transferden sonrası için paylaşırmısın.sevgiler.

moralim çok bozuk arkadaşlar,2.tüp bebek deneyimim de negatifle sonuçlandı,dondurulmuş embriyoydu,değerim 0 çıktı,bir de akşam üzeri dr. aradı,burada e2 ve progesteron da baktırmıştım,progesteronum 23 çıktı,dr. dondurulmuş embriyo için çok yüksek bir değer,tekrar baktırıp bizi arayın dedi,canım sıkıldı,sizin negatif sonuç için kaç çıkmıştı acaba?progestan capsülü transferden sonra 4x2 vaginal olarak kullandım,yani günde 8 adet,acaba doz mu fazla geldi,siz nasıl kullanmıştınız?şunu çok iyi anladım ki;merkez seçimi gerçekten çok çok önemliymiş,sakın güzelce araştırmadan tedaviye başlamayın,benim yaptığım hatayı yapmayın,sol overimde kist oluştu tedavi sırasında ben sormasam o ne olacak diye telefonda,hiç açıklama gereği bile duymuyor dr.,canım çok sıkkın,çok üzgünüm............

moralini bozma arkadaşım tekrar tekrara deneyeceğiz mecburen,bizim de kaderimiz buymuş.inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.doktor, merkez neresiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…