Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ben de yemiştim ananas ama olmadı.işte bizimki biz elimizden geleni yapalım da...meselesi

Merhaba arkadaşım, öncelikle tedavin hayırlı olsun.
ben transferden sonra aynı sedyedeyüzü koyun 3saat kalmadan yattım. sonra kalktıktan sonra hep yumurta üzerinde yürür vaziyette ve evdede yatar pozisyonda 12günü geçirdim. bu süreçte sürekli ananas kabak çekirdeği fındık, badem ve ceviz yiyerek ve ayağımın altındadahafif yastıkla yatarak doldurdum. çünkü ilkinde yasa çıkmamıştı 3emriyo ile hamile kalamamıştım bunun nedeni 4gün sonra masa başı iş nede olsa diyip çalştığımdan dolayı vicdan azabı çekmiştim. oyüzden budefa aynı hatayı yapmamak adına yumurta üzerinde yürür şekilde wc yatak arasında geçirdim 12günü ve arkadaşlarıma bunu önerdim enyakın arkadaşımda 2gün önce sonucu aldıtek emriyo ile oda hamile. kesinlikle yatmanın etkisi %80 ve. stres olmamaya bak. dondurulmuş emriyoda şans daha yüksek. çünkü donduruluna kadar yaşadığına ve çözülüpte transfer olana kadarda yaşıyorsa o emriyo çok sağlıklı demek. zaten sağlıklı değilse çözülünce yaşamıyor. eğer ege üniv.gidiyorsan blastokist transferi istiyorum lütfen bu isteyimi not alın de. emriyologlar çözülme olduğunda emriyonun kalitesine göre buna karar verebilirler. yani bukonuda çok ısrarcı olmana gerek yok. belirtmen yeterli. kimi emriyo labor.ortamını değilde anne rahmini daha çok sevebiliyor mesela. bunlara çok takılma. sadece transferden sonra çok sıkışık olmamak şartıyla yat. jele gelince wc densonra yattığın yerde kullanıpayaklarının altında dediğim gibi herzaman biraz yüksek olcak şekilde istirahat et. eve gidincede sonuç alana kadar yat.inşallah pozitif sonucu alıncada 2hafta daha istirahat şeklince kal. ve 3ay dolmadan asla garanti deme :) hep dikkatli ol.
her neolursa olsun istirahat halindeyken bebeğine inan ve onun sana sımsıkı tutunması için dua et.

çok teşekkürler,inşallah ben de olumlu sonucumu paylaşırım sizlerle,şimdi bekleme aşamasındayım.ben şifada yaptırmıştım olmadı.doktorlarımız aynı.transferden önce çok su içmişmiydin,ben çok içtim herhalde yaaa kendimi zor tuttum.
senin bebiş kaç aylık şimdi?:)

12 günü wc ile yatak arasında geçirmişim demişsin,yemek içinde mi kalkmadın.ben yemekler için kalktım.

kızım şuanda 5aylık.
ben transfere giderken çok su içmedim. sabah ilk transfer benimdi. gidene kadar yolda yarım lt. içtim okadar. sen doktorumuza güven. doktorumuzda şifada bu konuda çok iyi. inşallah hayırlısıyla meleğin sana sımsıkı tutunur.

maşallah,Allah analı bablı büyütsün.inşallah.

sizde sorun neydi eğer sakıncası yoksa?

dondurulmuşlarla 2011 2.yarısında tüp bebek yaptıracak olan yok mu?burdan bilgilerimizi,yaşadıklarımızı paylaşırsak belki yardımcı oluruz birbirimize?

ben varım dondurulmuş deneyecek olan
benim ilk denememde 3 blastokist transferi oldu ve tek tuttu kızımda 2009 da dünyaya geldi çok şükür şimdi 4 tane dondurulmuşum vardı ve bahçecide denemeyi düşünüyorum geçen ay olacaktı transferim ama adetim kesilmedi doktorumda kan değerlerin normal ama endometrium çok hareketli bir sonraki ay deneyelim dedi şimdi farlutal içiyorum pko olduğum için adetim düzensiz bişey çıkmazsa haziranın 4-5-6 sı gibi transferim olacak benim için dinlenmek zor çünkü 2.5 yaşındaki kızım tam anlamıyla azmanlık döneminde birde çok anneci korumak zor olacak ama bu ara bebeklerini bile kardeşim diye seviyor inşallah tutarda gerçek kardeşini sever ya kızım olduğu için yada işlemlere tam başlamadığımız için çok stresli değilim
hepimiz için hayırlısı olsun

merhaba,
2009 şubat ayında başladığım tüp bebek tedavim ile bir kızım oldu. 5 adet dondurulmuş 5. günlük embriyom vardı. 10 mayısta 1 adet transferim gerçekleşti. Şimdi izin aldım pazartesi gününe kadar evde dinleniyorum. Allah hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin.:)

kolay gelsin...inşallah kızınıza bir de kardeş gelir.

sece arkadaşımız da aynı durumda.o da ikinci bebek için dondurulmuş deneyecekmiş.inşallah herkesin dileği olur.bizim gibi hiç olmayanlarında en kısa zamanda olur inşallah. Allah bize de bir taneyi kısmet etsin inşallah.

Kizlar dondurulmuslarla deneyim yasamis arkaslara bir sorum olacak transfer gününüzü nasil belirlediler benim dondurulmuslarla transferim yapilacak cuma günü ve kafam cok karisik regl olmadan 10gün önce normalmi sizce ya ben bisi anlamadim bu isten???
Bana cevap verirseniz memnun olurum...

canım öncelikle hayırlı olsun. hesaplama benimkinde şöyle olmuştu; transfer gününü 14.gün hesapladılar + kaç günlük emriyo ise onu eklediler benim 5günlük blast emriyo idi..= 19gün oldu. transfer gününden 19gün geriye gidince S.A.T. belirlendi. ve ogün benim son adet tarihim olarak hamileliğim boyunca kullandığım tarih oldu. aslına bakarsan sat ogün değildi ama gebelik hesaplamada hep okullanıldı. senin için 20/05/2011 trasfer günü ise 14gün+5günlük embryo olduğunu farzedersek 01/05/2011 S.A.T. olarak hesaplanıyor. inşallah bebeğin sımsıkı tutunur ve 9ay boyunca her kontrolünde S.A.T. 01/05/2011 dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…