hayırlısı olsun.daha öncekinde olmuşmuydu,burda olup da deneyen çok da ondan dolayı sordum.
canım öncelikle hayırlı olsun. hesaplama benimkinde şöyle olmuştu; transfer gününü 14.gün hesapladılar + kaç günlük emriyo ise onu eklediler benim 5günlük blast emriyo idi..= 19gün oldu. transfer gününden 19gün geriye gidince S.A.T. belirlendi. ve ogün benim son adet tarihim olarak hamileliğim boyunca kullandığım tarih oldu. aslına bakarsan sat ogün değildi ama gebelik hesaplamada hep okullanıldı. senin için 20/05/2011 trasfer günü ise 14gün+5günlük embryo olduğunu farzedersek 01/05/2011 S.A.T. olarak hesaplanıyor. inşallah bebeğin sımsıkı tutunur ve 9ay boyunca her kontrolünde S.A.T. 01/05/2011 dersin
Canim çok tesekkürler cevabin icin benim 3günlük iki emriyo konulacak hanimilelik testi 15gün sonra yapiliyor ya bende diyorum kendi kendime normalde 10gün sonra adet olmam gerekiyor nasil olcak diye insallah olmam o ayri bisey...Ama gercekten cok sagol cevabin icin...
Kizlar dondurulmuslarla deneyim yasamis arkaslara bir sorum olacak transfer gününüzü nasil belirlediler benim dondurulmuslarla transferim yapilacak cuma günü ve kafam cok karisik regl olmadan 10gün önce normalmi sizce ya ben bisi anlamadim bu isten???
Bana cevap verirseniz memnun olurum...
merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun, ben de dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım şuan 12 haftalık hamileyim darısı senin başına inşallah, benimde transferim adetime bir hafta kala yapılmıştı bende bu konuda çok endişeliydim transfere girmeden doktorumla konuştum ben adet olucak gibiyim adet belirtilerim başladı falan demiştim doktorumda korkma adet olmazsın falan demişti sen onları düşünme demişti çok iyi hatırlıyorum.... benim rahim yeterli kalınlığa ulaşması beklendiğinden geç yapıldı transferim bu arada estrofem tablet kullandım , bu ilaç rahim duvarının kalınlaşmasını sağlayarak adetin geçiktirmesi yapıyomuş.
çok sagol canim ya cevabin icin icim biraz olsun rahatladi ama bana ilac falan verilmedi!
Sana transferden sonrami verdiler?
simdiden tesekkur ederim cevabin icin hamileligin hayirli olsun insallah bebeginsaglikli bir sekilde kucagina alirsin iyi dileklerin icinde cok sagol allah yüzünü güldürmüs insallah benimde yüzümü güldürür...
Arkadaşlar benimde işallah haziran ayında dondurulmuş transferim olacak....
Merhaba arkadaşlar eşimde azospermi vardı çok şükür sperm bulundu ve bütün spermlerimiz donduruldu.Fakat spermlerimiz hareketsiz çıktı.Hareketsizlerle hamile kalınabiliniyormu?
selam hamişler ve hamiş adayları;
ben ilk denemem başarısız oldu ve artık biraz kendime geldim. dondurulmuşlarımla bu ay deniycem,tedavime de başladım. embriyolarım başka bir merkezde ve benim onları yeni merkeze taşımam gerekiyor.
şimdiki doktor ve merkez çok içime sindi ama taşınırken sorun olur mu,şansım azalır mı diye düşünmeden edemiyorum. sizin çevrenizde var mı bu durumu yaşayan????
yardımlarınızı bekliyorum
Boniibon ikimizde tedavi zamanlar aynı zamana tek geliyor herlade benimde haziranın 7 si gibi adet göreceğim herşeyin hayırlısı olsunbenimde haziranda olacak Allah izin verirse. işte haziran 7 de falat adet sonrasanda endemetrium kalınlığı için sürekli kontrol istenilen kalınlığa gelince de transfer olcak ama artık benim hiç mi hiç heyecanım kalmadı ilk tüp bebek tedavim çok iyiydi fakat tutmadı. öyle heveslenmiştim ki şimdi ne heves nede heyecan sadece tutmayınca moral bozukluğu o kadar bu kez moralimde bozulmaz galiba
merhaba arkadaşlarım bende dün transfer oldum iki tane dondurulmuş blast embrıyo verildi doktor şansın yüksek dedi ama herşin en güzelini allah bilir bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sğlıklı evlatlar versin evlerimize bolluk bereket huzur ve sağlık versin aminnnnn
nerede tedavi olmuştun?bence aynı yerde deneseydin dondurulmuşları, ya bozulursa taşırken.
merhaba eeeessxx hayırlısıyla transfer oldumu ne aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?