Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Canim çok tesekkürler cevabin icin benim 3günlük iki emriyo konulacak hanimilelik testi 15gün sonra yapiliyor ya bende diyorum kendi kendime normalde 10gün sonra adet olmam gerekiyor nasil olcak diye insallah olmam o ayri bisey...Ama gercekten cok sagol cevabin icin...

rica ederim. inşallah tutarda gebelik haftası hesaplamada 03,05,11 sat olarak doğuma gidersn.

merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun, ben de dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım şuan 12 haftalık hamileyim darısı senin başına inşallah, benimde transferim adetime bir hafta kala yapılmıştı bende bu konuda çok endişeliydim transfere girmeden doktorumla konuştum ben adet olucak gibiyim adet belirtilerim başladı falan demiştim doktorumda korkma adet olmazsın falan demişti sen onları düşünme demişti çok iyi hatırlıyorum.... benim rahim yeterli kalınlığa ulaşması beklendiğinden geç yapıldı transferim bu arada estrofem tablet kullandım , bu ilaç rahim duvarının kalınlaşmasını sağlayarak adetin geçiktirmesi yapıyomuş.

çok sagol canim ya cevabin icin icim biraz olsun rahatladi ama bana ilac falan verilmedi!
Sana transferden sonrami verdiler?
simdiden tesekkur ederim cevabin icin hamileligin hayirli olsun insallah bebegin saglikli bir sekilde kucagina alirsin iyi dileklerin icinde cok sagol allah yüzünü güldürmüs insallah benimde yüzümü güldürür...

Güzel dileklerin için sağol canım bu güzel duyguları en kısa zamanda sen de yaşarsın inşallah, estrofem tableti ben transferden önce kullanmaya başladım ve gebeliğimin 12. haftasına kadar kullandım.benim rahim duvarım ince olduğu için vermişti doktorum rahim duvarını kalınlaştırarak bebeğin daha rahat tutunmasını sağlıyor gerekli durumlarda veriliyodur sen de problem olmadığı iiçin ilaç verilmemiştir diye düşünüyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar.bi sorum olacaktı,cevaplarsanız sevinirim.dondurulmuşlarım var.gelecek ay kullanmayı düşünüyorum.3 başarısız taze denemem var.dr tutunmama nedeni için histeroskopi önerdi.dondurulmuş tedaviden hemen önce yaptıran var mı

Arkadaşlar benimde işallah haziran ayında dondurulmuş transferim olacak....

benimde haziranda olacak Allah izin verirse. işte haziran 7 de falat adet sonrasanda endemetrium kalınlığı için sürekli kontrol istenilen kalınlığa gelince de transfer olcak ama artık benim hiç mi hiç heyecanım kalmadı ilk tüp bebek tedavim çok iyiydi fakat tutmadı. öyle heveslenmiştim ki şimdi ne heves nede heyecan sadece tutmayınca moral bozukluğu o kadar bu kez moralimde bozulmaz galiba

Merhaba arkadaşlar eşimde azospermi vardı çok şükür sperm bulundu ve bütün spermlerimiz donduruldu.Fakat spermlerimiz hareketsiz çıktı.Hareketsizlerle hamile kalınabiliniyormu?

Merhaba arkadaşlar eşimde azospermi vardı çok şükür sperm bulundu ve bütün spermlerimiz donduruldu.Fakat spermlerimiz hareketsiz çıktı.Hareketsizlerle hamile kalınabiliniyormu?

canim spermlerin 100% harektsiz olup olmamasina bagli eger cok düsükte olsa bir hareketlilik varsa tüp bebekle hamile kalma sansin var ama eger hareketsizlik 100% ise bu durumda biopsiye basvurulmak zorunda biopsi ile testislerde canli sperm aranir ve geneldede bulunur.
Allah yar ve yardimcin olsun insallah.

selam hamişler ve hamiş adayları;

ben ilk denemem başarısız oldu ve artık biraz kendime geldim. dondurulmuşlarımla bu ay deniycem,tedavime de başladım. embriyolarım başka bir merkezde ve benim onları yeni merkeze taşımam gerekiyor.

şimdiki doktor ve merkez çok içime sindi ama taşınırken sorun olur mu,şansım azalır mı diye düşünmeden edemiyorum. sizin çevrenizde var mı bu durumu yaşayan????

yardımlarınızı bekliyorum

nerede tedavi olmuştun?bence aynı yerde deneseydin dondurulmuşları, ya bozulursa taşırken.

arkadaşlar dondurulmuşlarla deneme yapacaktım, rahim kalınlaşmadığı için yarım kaldı
fakat iki ay arka arkaya estrofem kullanmıştım, sonuçta E2 yükselmiş. benim gibi E2 si yükselen var mı? düşürmek için ne yaptınız ?

Boniibon ikimizde tedavi zamanlar aynı zamana tek geliyor herlade benimde haziranın 7 si gibi adet göreceğim herşeyin hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlarım bende dün transfer oldum iki tane dondurulmuş blast embrıyo verildi doktor şansın yüksek dedi ama herşin en güzelini allah bilir bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sğlıklı evlatlar versin evlerimize bolluk bereket huzur ve sağlık versin aminnnnn

aminnn.ne durumdasın gelişme var mı?

arkadaşlar merhaba acil yardıma ihtiyacım var ben 3. tüpümü dondurulmuşlarla 5.gün embriyosu iki tane koydurdum bugün transfer gününü saymazsak 8.gün üç gündür kahve rengi akıntı geliyo çok korkuyorum bazen belim ve karnım ağırıyo off ya allahım ne olur bana yadım et içinizde böyle olan varmı bu arada jel kullanıyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…