Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

donmuşlarla 5. gün embiryosu ikiz anne adayı olarak sana yazıyorum:
8. günde kahve lekelenmem başladı 11. güne kadar devam etti sonuç 24 haftalık olduk:)))) inşallah senin bu lekelenmende yerleşme çalışmasıdır canım allah gönlündekini versin tez zamanda

kimse yok mu... kızlar ben estrafem banda ve ilaçlara başladım bugün itibari ile işallah hayırlısı olur.....

hayırlı olsun inşallah dondurulmuş embiryo deneyeceksin galiba kaçıncı gün embiryosu?benimde dondurulmuş embiryom var 5..gün embiryosu kısmetse eylül gibi düşünüyorum

hayırlı olsun inşallah dondurulmuş embiryo deneyeceksin galiba kaçıncı gün embiryosu?benimde dondurulmuş embiryom var 5..gün embiryosu kısmetse eylül gibi düşünüyorum

merhaba cnm benim de negatif çıkınca bu topiğe tranfer oldum,ulun bey temmuz gibi transfer yapabiliriz dedi,bazı genetik testler istedi

merhaba cnm benim de negatif çıkınca bu topiğe tranfer oldum,ulun bey temmuz gibi transfer yapabiliriz dedi,bazı genetik testler istedi

canım benim üzülme bende 1 hafta kadar önce negatif sonuç aldım çok üzüldüm ağlamaktan şiş gözlerler dolaştım ortalıklarda şükür Rabbim sabrını veriyor bir kaç gündür daha iyiyim.İnşallah bende eylül gibi dondurulmuş embiryomu umut tüp bebek ten alacağım benimde drum süleyman bey Allahım yüzümüzü güldrür inşallah

canım benim üzülme bende 1 hafta kadar önce negatif sonuç aldım çok üzüldüm ağlamaktan şiş gözlerler dolaştım ortalıklarda şükür Rabbim sabrını veriyor bir kaç gündür daha iyiyim.İnşallah bende eylül gibi dondurulmuş embiryomu umut tüp bebek ten alacağım benimde drum süleyman bey Allahım yüzümüzü güldrür inşallah

selam arkadaşlar;

benim de dondurulmuş blast embriyolarla 4 haziranda transferim oldu. 16 haziran test günüm.şimdi bol bol dinleniyorum. bugün bel ağrım başladı, göğüslerimde falan bişey yok. illa ki göğüs hassasiyeti yada lekelenme olması mı lazım?

:26:

sephira işallah güzel haberlerini verirsin canım herşeyin hayırlısı olsun

sephira işallah güzel haberlerini verirsin canım herşeyin hayırlısı olsun

aminnn kelebek, ilk denemem başarısız olmuştu. o zaman bel,kasık ve göğüs ağrılarım vardı. test yaptırmaya bile vakit kalmadan regl oldum,acillerde süründüm. çok kötü deneyimler bunlar.

umarım herkesin hayalleri gerçekleşsin, Allah bizi bu duyguyla yaratmış, inşallah herkese de yaşamayı nasip eder.

sen denemede misin,yoksa hamiş mi?:)

canım yaa inşallah güzel haberler alırsın benmde ilk denemem de daha test yaptırmadan regli olmuştum Allah nasip ederse eylül ekim gibi dondurulmuş bebişlerimle 2.yi deneyeceğim

ilk deneme sonucum negatif çıktı...hiç üzülmedim..çünkü transferden önce doktorum dondurulmuşlarla birlikte başarı şansımız %60 dedi ve o an içimden bu olmayacak dondurulmuşlarım tutacak diye bir his doğdu...7 haziran da dondurulmuşu koyduk bekliyorum..tutmazsa bu sefer harbi üzüleceğim ama hala içimde tuttu diye bir his var...hadi hayırlısı...benim 3. gün donduruldu 6 haziran da çözüldü 7 haziran da transfer oldu..

Son düzenleme:
canım yaa inşallah güzel haberler alırsın benmde ilk denemem de daha test yaptırmadan regli olmuştum Allah nasip ederse eylül ekim gibi dondurulmuş bebişlerimle 2.yi deneyeceğim

inşallah banban:) senin kaç tane dondurulmuşun var,kaçıncı gün donduruldu? bu tedavi çok rahat,hiç bişey anlamıyosun.
ben çok paniktim,4 tane dondurulmuşum vardı,onları başka merkeze taşıdım. 2 tanesi blast aşamasına kadar geldi. doktorum ve ekip çok rahattı,ben de hiç kasmadım. evde bol bol dinlendim, belirti arıyorum biraz ama dün biraz bel ağrım vardı bugün 7. günüm ama belirtim yok:) bakalım,herşeyin hayırlısı:78:

benimde 4 tane 5.gün embiryom var umut tüp bebekte deneyeceğim dr süleyman tosun inşallah canım dondurulmuşlarla yüzümüz güler hamiş olruzbence belirti arama bazıları çok belirgin belirtiler hissederken bazılarıda hiç belirtisi olmadan hamiş oluyor Allahım nasip etsin de
sephira bence hamiş olacaksın sennn dondurulmuşların şansı çok yüksekmiş

inşallah bebişlerin seninledirler canım bende öyle hisettim sende hamiş olacaksın

merhaba benimde blast embriyolarla 4 haziranda transferim oldu ama bana test günü 18 haziran yazmışlardı doktorum yurtdışına çıkacağı için 17 haziranda yaptır dedi aslında ilk denememde 12 gün sonraydı benimkini yanlış hesapladılar herhalde

hepimizin allah yardımcısı olsun benim 3 gündür sol tarafım ağrıyordu ilk denememde kızım var çok şükür ondada aynı şeyi yaşamıştım hatta hafif bir sertlik vardı sol tarafımda bugün sol tarafımdan belime bıçak saplanıyor 3 sene oldu tam belirtileri hatırlamıyorum sadece son 2 gün kala sık tuvalete çıkıyordum göğüs ağrısı ve lekelenme olmadı kesinlikle

hadi bakalım, aynı gün olmuş transferimiz aynı gün yüzümüz gülsün:)

sana kaç embriyo transfer edildi?

belirti aramak ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…