Çok teşekkürler :)Tabi ben o an yaninizda degildim bilemem ne kadar yaklasti size ne hissettirdi. Yakinlastiktan sonra siz kizinca da özûr dilemiş. İyi niyetli oldugu görüşündeyim beyefendinin. İlerleyen zamanda asil niyetini daha açik gòsterir belki.
kızlar soruyorda da aynı soruyu sormuşsun kopyala yapıştır yaptıgın için yönlendirme çıkmış :)Siz bilirsiniz inanıp inanmamak sizin tercihiniz. Ama o tarz yönlendirme işlerinden anlamıyorum.
Eveet ondan olabilir, bilerek asla koymam yoksa. Teşekkürlerkızlar soruyorda da aynı soruyu sormuşsun kopyala yapıştır yaptıgın için yönlendirme çıkmış :)
bence bir hissi var biraz daha gözlemle.
Hahaha ay güldüm nedense. Mesajı aldım sağ olunesimin bi lafi var. kanka ayagi g*t ayagi der. cuk oturmus bu olaya:)
Rica ederim. Bozmayın moralinizi hersey olacağına varır.Çok teşekkürler :)
Bende böyle dicektim :)ayy üzüldüm arkadaşınıza da ya.. bi oluru varsa siz de bir düşünün bari.. sizi seviyor belli...
+1Dostluk sevgili olmaya donebilir ,bunda bir ayip yok ,
Adam evli ya da baskasiyla sevgili degilse sana karsi ilgi olusmasi normal ,
Arkadas oldugumuz karsi cinsin bize alici gozuyle bakmadigini saniyorsan yaniliyorsun ,baban degil sonucta
bir romanda okumuştum galibaBana çok değer verdiğini biliyorum. Ama o an o kadar uzun süre bana baktı ve yakınlaştı ki içimden "Napıyor bu" dedim. Böyle pek yakın davranan insanlar da değiliz belki ondan öyle hissettim ama belki de abartmışımdır. Kafam karıştı açıkçası
Benim varkarşı cinsten dost, arkadaş, kanka, kardeş olmazbenim var diyen kendini kandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?