Dost dediğim insanın dün akşam yaptıkları...

Çok teşekkürler :)

Siz bilirsiniz inanıp inanmamak sizin tercihiniz. Ama o tarz yönlendirme işlerinden anlamıyorum.
kızlar soruyorda da aynı soruyu sormuşsun kopyala yapıştır yaptıgın için yönlendirme çıkmış :)
bence bir hissi var biraz daha gözlemle.

Yani arkadasliklara karsi degilim kesinlikle ama atesle barut yan yana durmuyor.
Cok samimi olmamak en guzeli.

Biz de eşimle çok yakın arkadaştık. Benden ilk hoşlandığını söylediğinde çok kızmıştım. 4 ay hiç görüşmedik. İlk görüşmemizde sevgili olduk . İki sene sonra evliydik. 14 sene oldu

ayy üzüldüm arkadaşınıza da ya.. bi oluru varsa siz de bir düşünün bari.. sizi seviyor belli...

karşı cinsten dost, arkadaş, kanka, kardeş olmaz benim var diyen kendini kandırır

size karşı adım atmış tepkinize göre ilerlerdi sanırım geri çekilir artık.

ama size ilgisi var kesinlikle. normal arkadaş üzgünken sarılır ama kötüysen cidden ağlamaklıysan vs. yüzü ellerin arasına almak özel bir hareket arkadaşça değil. hangi kız başka kızın yüzün elleri arasına alıp yakından bakar mesela?

ondan size ilgi olduğu için eski dostunuz şekilde bakamayacaksınız ve ilişkiniz yok olacak ne yazık ki. eski gözle bakamaz insan. hoş değil.

Bana öyle değil de fazla sevecen gibi geldi sadece. Ben de içimde öyle bir niyet olmadan yüzünü izleyebilirim, sarılmak isteyebilirim.

Erkeklerin niyeti hep başka mıdır?

Ha hiç ama hiç zerre kadar cinsel çekim olmayan bir erkek-kadın dostluğu olur mu bilmiyorum. Benim kendimi onunla sevişirken hayal edemediğim ve bunu istemediğim erkek arkadaşım var. Ona böyle şeyler yapabilirim yani. Sevecenlik.

Benimde dostlarim hrp erkeklerden olmustur.
Ama bir noktadan sonra erkekler kizlar gibi bakamadigini fark ettim olay duygusalliga kiskancliga donusuyor onlarda.

bir romanda okumuştum galiba
sizin gibi çok iyi dost battaniye altında deniz manzarasını seyrederken erkek kadının elini tutar
kadın içinden şunu düşünür eğer elini itersem dostluğum aşka dönüşecek ve dostumla da artık
eskisi gibi olamayacam eğer aşk oluşmazsa da bitecek iki arada kaldım o anda
ve dostumun elimi tutmasına izin verdim şu anda evliyim ve çok mutluyum yazıyordu
yaşadıklarınız bana bunları anımsattı

Arkadaşınızın adı Meriç mi
Bana durumdan istifade etmeye çalışıyor gibi geldi

Ben de sonunda zorla bir şeyler yaptı filan sandım. Abartmışsınız evet. Bunu kız kıza yakın arkadaşlar da yapıyor. Teselli amacıyla sarılmak, yüzünü tutmak filan aşk göstergesi olmak için fazla basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…