Dost dediğim insanın dün akşam yaptıkları...

Adam resmen size sarkmis ne abartmasi

Bir insanın senden hoşlanması ayıp değil.
Senin aynı türde hislerin yoksa, açıkça söylersin, senden olumsuz cevap aldığında uzatacağını da sanmıyorum.

Evet sanırım benziyor biraz hikayeler. Bakalım bizimkisi ne olucak. Çok teşekkürler :)

doğal bişi, bir erkek bir bayandan etkilenebilir,kızacak durum da yok bence, mesafenizi ona öre ayarlarsınız olur biter, kınamamak gerek

ay uzuldum adama. sen ona dost ayagiyla yaklastikca o sana asikmis meger. ona kizmamalisiniz insan kime asik olacagini bilemiyor.

Dostunla yemeğe gittiğinde soğanlı sarımsaklı bişeyler söyle, işkembe çorbası falan... Fazla yaklaşmasın koku sebebiyle...

Ateş & barut ilişkisi..
Iıı-h olmaz. . .

Kankalarin sevgili oldugu bir donemde yasiyoruz.. annem hep der erkekten arkadas olmaz diye hakliymis kadin .. keza bende gecmiste dostum demis oldugum birine sence bizden sevgili olurmu diye soru yoneltmistim bayan olarak, adam kipkirmizi oldu.. bence o size karsi bos degil... Adam kotu birsey yapmamiski zaten... Olabilir dostluklarda aska donusebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…