dost diye bir şey yok mu

ayseayseli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
157
56
13
37
merhaba, arkadaşlar benim derdim kimseye derdimi anlatamamam.

ne zaman bir arkadaşıma sıkıntılı anımda dayanamayıp derdimi anlatsam daha sonra pişman oluyorum. mesela eşimle tartıştım bunu anlatıyorum sonra eşimle aram düzelince pişman oluyorum anlattığıma.
örnek vereyim bir arkadaşım var eşimin sevmediğim bir özelliğini anlattım hemen kendi kocasının asla öyle olmadığını vs anlatıyor belki bir saat kocasını övmeye başlıyor
onun da eşiyle anlaşamadığı ona çok kızdığı dönemleri biliyorum ama ben sıkıntılıysam bana aslında benim eşim gül gibi adam hep benim huysuzluğum diyor

diğer bir arkadaşım anlatıyorum dinliyor sonra en olmadık zamanda yüzüme vuruyor bu konuyu.

benim arkadaşlarımda mı bir problem var yoksa dizi filmlerdeki gibi sıkı fıkı her halini anlatan yakın dostluklar sadece orda mı olur

Mesafeyi korusanız bunlar olmaz
Arkadaşta olsa anlatmayın aile içi meselelerinizi
İçinizde kalsın hayat işte olan şeyler .....

Sırrını söyleme dostuna,dosyunun da dostu vardır,O da söyler dostuna diye bir söz vardır.Siz sırrınızı bize söyleyin,aramızda kalır,kimsecikler haberdar olmaz

evet ama insan bazen çok yakın arkadaşına da bir şeyler anlatmak istiyor. yüz yüze.

Mesafeyi korusanız bunlar olmaz
Arkadaşta olsa anlatmayın aile içi meselelerinizi
İçinizde kalsın hayat işte olan şeyler .....

bende mi bir gariplik var diye açtım aslında konuyu demek kimse arkadaşına anlatmıyor derdini

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Zor zamanında bırakıp giderler en çok ihtiyacın olduğunda ilgilenmezler.
Dost diye bir şeyin kaldığına inanmıyorum ben

En iyi dost insanın kendisidir illa anlatasın varsa aynanın karşısına geç kendine anlat annene ailene de anlatma çünkü sen problemi düzeltince eşinle iyi olabiliyorsun ama ailen seni üzdüğü için kolay kolay unutmuyo doğal olarak bitmeyen bir soğukluk giriyor araya dost diye bildiğin kişilere de anlatma kimse iyi değil şu hayatta artık dediğim gibi ya aynanın lariısına geç kendine anlat ya da bdv ye yaz burda kimse yüzüne vurmaz kendi kocasını övmez:))

dost diye bişey var tabiki.
sadece çok iyi seçmen lazım.
26 yaşındayım. çok yakın bir dostum var liseden ama o ız çok sakin sessiz biri ya gerçekten derdi yok eş- kv- günlük dertler. ya da anlatmayı sevmiyor. e hiç bir şeyini anlatmayan birine de insan bir şeyini açmak istemiyor hep ben anlatıyor gibi oluyorum

he bu arada bu yaşa kadar dost edinemediysem bundan sonra da edinemem o zaman

Bende bu konuya benzer bi konu açmıştim evet dost bulmak zor vardır belki de bulmak mesele güvenilir kimse yok aynı frekansı yakalamak da zor insanlarla

Anlik ofkee anlatmayin cunku sevginiz agir basiyor o ardada esinizle arayi duzeltmis oluyorsunuz ve pismanlik diz boyuu arkadaslarinizda garip davrniyir sizde kendinizi iyice kotu hissediyorsunuz yuze vuran insani sevmem....digeride kocasini ovecegine az destek olsun hani insan ister dost omuz aglamak ...bunlar yoksa cokta samimi olmanin luzumu yok

evet anneler çok üzülüyor ona anlatmak istemiyorum.
ama ne bileyim bi arkadaşım var eşi çok cimri o dert yanar mesela ama ben de bir güne bir gün benim eşimin eli çok boldur demem niye diyim erkekler hep böyle boşver falan diyorum. niye eşimi öveyim ki insanları anlamak zor.

Artık bu devirde dostluk diye bir kavram kalmadı çoğu dostluk ilişkisi çıkar iliskisine dönüşüyor eğer bir derdin olursa annene anlat eğer annenede anlatmak istemezsen buraya yaz yardimci oluruz 26 yaşında ki arkadasinin da vardır illa bir derdi ama insanlara güvenemedigi için anlatmiyordur haklı olarak.

mesela bu kız eşiyle baya rahat yani ailelerin yanında sarılıp aşkım falan diyolarmış. ben de biz yapmayız öyle şeyler dedim. durdu baktı bence eşin ailesini senden önde tutuyor dedi. orda ne alaka diyemedim sonra da içimde patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…