- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi ayseayseli
-
Bak görüyorsun ki ,nasıl sen Onun anlattığı şeyi bize anlatıyorsan,O da senin anlattıklarını başkasına anlatır.mesela bu kız eşiyle baya rahat yani ailelerin yanında sarılıp aşkım falan diyolarmış. ben de biz yapmayız öyle şeyler dedim. durdu baktı bence eşin ailesini senden önde tutuyor dedi. orda ne alaka diyemedim sonra da içimde patladı
ne mutlu size.. ama ben bu yaştan sonra dost bulamam sanırım 26 yaşındayımBenim iki dostum var allaha sukurler olsun birbirimizin cigerini biliriz o derece yanikimin derdi olsa care bulmaya calisiri kendi derdimiz gibi uzulur hatta aglariz bile,keza mutlulugumuzu da paylasir sevgi yumagi oluruz allah bizi ayirmasin gercekten gercek dost bulmak cok zor rabbim iyilerle karsilastirsin cumlemizi...iyiki varsiniz candostalarim sizi cok seviyorum her ne kadar burayi okumasanizda hep kalbimdesiniz konu sahibi arkadasim insallah sende candan bir dosta sahip olursun cunku cok guzel bir duygu paylasmak guvenmek
merhaba, arkadaşlar benim derdim kimseye derdimi anlatamamam.
ne zaman bir arkadaşıma sıkıntılı anımda dayanamayıp derdimi anlatsam daha sonra pişman oluyorum. mesela eşimle tartıştım bunu anlatıyorum sonra eşimle aram düzelince pişman oluyorum anlattığıma.
örnek vereyim bir arkadaşım var eşimin sevmediğim bir özelliğini anlattım hemen kendi kocasının asla öyle olmadığını vs anlatıyor belki bir saat kocasını övmeye başlıyor
onun da eşiyle anlaşamadığı ona çok kızdığı dönemleri biliyorum ama ben sıkıntılıysam bana aslında benim eşim gül gibi adam hep benim huysuzluğum diyor
diğer bir arkadaşım anlatıyorum dinliyor sonra en olmadık zamanda yüzüme vuruyor bu konuyu.
benim arkadaşlarımda mı bir problem var yoksa dizi filmlerdeki gibi sıkı fıkı her halini anlatan yakın dostluklar sadece orda mı olur
Off.Çok yaşlıymışsın sende canımne mutlu size.. ama ben bu yaştan sonra dost bulamam sanırım 26 yaşındayım
Bak görüyorsun ki ,nasıl sen Onun anlattığı şeyi bize anlatıyorsan,O da senin anlattıklarını başkasına anlatır.
yok yani artık öğrenim hayatım bitti komşudan da dost olmaz nerden bulayım o anlamda:)Off.Çok yaşlıymışsın sende canım
Ne alakasi var canim ben de 34 yasindayim ve bu dostlarim 4 yildir hayatimda:)hic bisey icin gec degildir yeterki secmesini bil,kosulsuz cikarsiz heleki zor zamanlarinda yanindaysa iste ona dost diyebilirsin..cunku herkesede guvenilmez sonucta..ne mutlu size.. ama ben bu yaştan sonra dost bulamam sanırım 26 yaşındayım
Ne alakasi var canim ben de 34 yasindayim ve bu dostlarim 4 yildir hayatimda:)hic bisey icin gec degildir yeterki secmesini bil,kosulsuz cikarsiz heleki zor zamanlarinda yanindaysa iste ona dost diyebilirsin..cunku herkesede guvenilmez sonucta..
amma özendirdin insani be nanelimon ya :)Ne alakasi var canim ben de 34 yasindayim ve bu dostlarim 4 yildir hayatimda:)hic bisey icin gec degildir yeterki secmesini bil,kosulsuz cikarsiz heleki zor zamanlarinda yanindaysa iste ona dost diyebilirsin..cunku herkesede guvenilmez sonucta..
Aynen katiliyorum sizeÖncelikle arkadaş ve dost kavramını ayır. Arkadaş yapar bu dediklerini.
Dost olan kişi, senin hüznüne çomak sokmaz. Sen sıkıntıdayken kendini övmez aksine senin sıkıntını çözmek için yol arar.
Arkadaşı her dakika arayamazsın, adı üstünde arka - daş tır.
Dost her gün her saat yanında olamasa bile bi telefonun ucundadır. Bunu hissettiren insanlar malesef çok çok az. Hatta hiç kalmadı diyebilirim.
Son olarak da , dost dediğin 3. şahısları araya katıp seni küçültmez.
Aynen katiliyorum sizefedakardir dost dedigin,kendi derdi bilir derdini..dinler cozum arar cirpinir,kiyamaz ve asla yanliz birakmaz..valla haftada 2 kere bulusuruz,yetmezmis gibi allahin her gunu teldeyiz gece gunduz hic farketmez..eslerimiz bilir ve anlayis gosterirler sagolsunlar..bizi ayiramayacaklarini cok iyi biliyolar gece tel calsa ahaa seninki ariyor der bazen kiskanclik yaptigida oluyor hani ne buluyosunuz o kadar konusacak diyor..
Canim sende once bir olcup tartacaksin,tanimaya calisacaksin ooyle pat diye hayatini anlatamassinki...biz 4 yildir samimiyiz bunun oncesinde de 3 yillik bir gecmis var o zaman zarfinda birbirimize guvenmeyi ogrendik alistik..sonrada daha samimi olduk yani oyle haa deyince olmuyor boyle seyler cok riskli...inşallah öyle olur benim de. tam birine güveniyorum ve yine pişman oluyorum anlattığıma
He valla dogru diyosun kizNazar degmesin dilini ısır
Hayatta annen ve baban hariç hiç kimseye güvenmeyeceksin (eş, çocuğun, kardeş de dahil). Seni satmayacak tek kişi annen-babandır.
senin arkadaşlarında bi problem var..merhaba, arkadaşlar benim derdim kimseye derdimi anlatamamam.
ne zaman bir arkadaşıma sıkıntılı anımda dayanamayıp derdimi anlatsam daha sonra pişman oluyorum. mesela eşimle tartıştım bunu anlatıyorum sonra eşimle aram düzelince pişman oluyorum anlattığıma.
örnek vereyim bir arkadaşım var eşimin sevmediğim bir özelliğini anlattım hemen kendi kocasının asla öyle olmadığını vs anlatıyor belki bir saat kocasını övmeye başlıyor
onun da eşiyle anlaşamadığı ona çok kızdığı dönemleri biliyorum ama ben sıkıntılıysam bana aslında benim eşim gül gibi adam hep benim huysuzluğum diyor
diğer bir arkadaşım anlatıyorum dinliyor sonra en olmadık zamanda yüzüme vuruyor bu konuyu.
benim arkadaşlarımda mı bir problem var yoksa dizi filmlerdeki gibi sıkı fıkı her halini anlatan yakın dostluklar sadece orda mı olur
merhaba, arkadaşlar benim derdim kimseye derdimi anlatamamam.
Valla bana kalirsa cok buyuk bir problem olmadigi surece anneye veya kardese bile anlatmamak lazim cift arasinda yasanan sorunlari. Bu devirde kimseye hele hele arkadasa, is yerinden tanidiklara falan hic hic hic ozel hayatinizi anlatmayin. Insanlarda samimiyet dostluk empati yok ki. Herkes sirf fesatligina , merakina, acaba onun hayati benimkinden iyi mi seklinde bilmek amacli boyle cirkin duygularla yaklasiyorlar birbirlerine.
Yani siz orda yakin bulup adam yerine koyup ozelinizi anlatiyorsunuz, sizi teselli edip belki kendince tavsiyelerde bulunacagina `` aaaa yaziiiikkk benim kocam hic boyle degil`` seklinde sanki ona onu sormussunuz gibi anlamsiz cevaplar veriliyor.
Insanlar kotu hanimefendi insanlarda tama manasiyla insanlik kalmadi artik, empati arkadaslik dostluk kalmadi, siz en iyisimi bir suzgecten gecirin etrafinizi, herkesle samimi olmak zorunda degilsiniz, hatta herkesle samimi olmak hic iyi birsey degil. O bahsettiginiz kisilerle merhaba merhaba seklinde olun bundan sonra, sohbet acilirsa havadan sudan konusun.
Bir insanin 3 tane dostu olamaz zaten heleki su hayat sartlarinda 1 tane gercek arkadasiniz varsa sanslisiniz demektir, cunku dostluk arkadaslik kardeslik gibi birseydir esasinda hakkini vererek yasarsiniz. Kardeslikte karsindakinin malini canini korumak onun sevdiklerini sevmek deger verdiklerine deger vermek uzuntusunu paylasmak hafifletmek, sevinci paylasmak cogaltmak, dustugunde kaldirmak, basardiginda sevinmek hep daha iyisini dilemek o kisi icin.
Sizce gunumuzde bu sartlari aile fertlerimizden bile tam anlamiyla saglayan kac kisi var ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?