- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi ayseayseli
-
Ohoo siz bu anlattiginiz tipi nasil cekiyorsunuz yaa cidden sabirliymissiniz tam fesatliktan ici kurumus bir model yani..aynen öyle ben senin kocan nasıl diye sormuyorum ki. ki tanıyorum adamı övdüğü gibi süper ötesi bir varlık değil normal bir insan. geçen alışverişe gittik tüm gezme boyunca kocasını övdü. insan ne tepki vereceğini de bilemiyor. kv sini sevmiyor seninki nasıl dedi ben de normal mesafeliyiz çok yakın değiliz ama bir sorunumuz da olmadı dedim. başladı aslında benim kv de çok iyidir bi tek oğluna düşkün o kadar olsun falan dedi. amaç ne yani ben onu anlayamıyorum. zaten benim çok arkadaşım yok onları da süzersem yandım.. ya da sizin dediğiniz gbi normal arkadaşlık etmek derdini anlatmamak
dimi yaSırrını söyleme dostuna,dosyunun da dostu vardır,O da söyler dostuna diye bir söz vardır.Siz sırrınızı bize söyleyin,aramızda kalır,kimsecikler haberdar olmaz
Canim sen bu arkadaslarinla bir daha gorusme. Ikisi de insanliktan nasibini almamis varliklar. Arada boyle bozuk tipler ciksa da, insanlara olan guveninizi kaybetmeyin. Elbette herkes cok sukur boyle degil. Dogru insanlari bulmaniz dilegiyle.merhaba, arkadaşlar benim derdim kimseye derdimi anlatamamam.
ne zaman bir arkadaşıma sıkıntılı anımda dayanamayıp derdimi anlatsam daha sonra pişman oluyorum. mesela eşimle tartıştım bunu anlatıyorum sonra eşimle aram düzelince pişman oluyorum anlattığıma.
örnek vereyim bir arkadaşım var eşimin sevmediğim bir özelliğini anlattım hemen kendi kocasının asla öyle olmadığını vs anlatıyor belki bir saat kocasını övmeye başlıyor
onun da eşiyle anlaşamadığı ona çok kızdığı dönemleri biliyorum ama ben sıkıntılıysam bana aslında benim eşim gül gibi adam hep benim huysuzluğum diyor
diğer bir arkadaşım anlatıyorum dinliyor sonra en olmadık zamanda yüzüme vuruyor bu konuyu.
benim arkadaşlarımda mı bir problem var yoksa dizi filmlerdeki gibi sıkı fıkı her halini anlatan yakın dostluklar sadece orda mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?