Dost dost diye nicesine sarıldım, benim sadık yarim Kadınlar Klübüymüş..

O biraz risk li. Düşünsene burda birbiri ne onca saydıran kadının birbirine yakın olduğunu. Hadi diyelim nick le gizlendi ama yok bence gizli kalmaz. Bide ya tanıdık kişiler varsa :)
Burda esip gürlüyoruz belki ama kız biz kadınız sonuçta yüzyüze öyle olmaz bence gayet güzel olur .Nickler gizlenecek..isteyen buluşmada açıklayabilir.baktık tanıdık yok açıklarız kız neolcak.evet bu fikre evet diyenler gelin buluşalım tabi istanbuldakiler önce çoğunluk olarak he he

O biraz risk li. Düşünsene burda birbiri ne onca saydıran kadının birbirine yakın olduğunu. Hadi diyelim nick le gizlendi ama yok bence gizli kalmaz. Bide ya tanıdık kişiler varsa :)
İlle reel ortam değildir ki tanışıp buluşmak. Sanal ortam da da çok güzel dostluklar kurulabilir. Ki benim sürekli sohbet ettiğim buradan edindiğim 1-2 arkadaşım da vardı ama birkaç ay foruma girmedim, girdim onlar yok, akibetleri ne oldu bilmiyorum

Benim hemde kuzenim bu anlattığım
Neyim olursa olsun
Bir sorarım iki sorarım üçte kendi haline bırakırım
Evlenmek yasak mı, evlilerler bekarlar eski dostluğu devam ettiremez mi
Medeni halim değişse de ben aynı benim
Bi cacık anlamadım kapris çekemem diye bıraktım gitti

Onu zaten surekli yapıyoruz canım. Biz hep burdayız seb niye bizi bir kaç ay ihmal ettin o nu söyle bakayım:))) 

Evet ama galiba sanırsam evlenen insanın içine cin girdiğine falan inanılıyor. Bekarlara lanet getiren bir cin. Şuan hayal dünyamın sınırlarını zorladım Kendileri de evlendikleri zaman anlayacaklar başının göğe ermediğini yada içine cin kaçmadığını.. Ama iş işten geçecek. Arkadaş ortamında ilk evlenen olmak iyi birşey değilmiş.

Onu zaten surekli yapıyoruz canım. Biz hep burdayız seb niye bizi bir kaç ay ihmal ettin o nu söyle bakayım:))) 
Evlilik sürecinde kaynanamla savaşmaktan KK'da sevişmeye fırsat kalmadı diye slogan da atayım Son girdiğimde evlenmeye niyetleniyordum ki, yeniden girdiğimde evliyim. O aradaki dönem burada yok

Evlilik sürecinde kaynanamla savaşmaktan KK'da sevişmeye fırsat kalmadı diye slogan da atayım Son girdiğimde evlenmeye niyetleniyordum ki, yeniden girdiğimde evliyim. O aradaki dönem burada yok
Ben alındım şahsen:)

Şaka bir yana. Arkadaş dost denen şey gerçekten büyük bir uydurma. 20 senelik arkadaşım var herşeyimi anlatmam. Mesela ben yeni yeni anladım kendisini. Arkadaşının yada senin arasındaki farklılıklar kariyer evlilik maddiyat vs aslında balon bir sevgi yaşadığını gözler önüne seriyor.

İnsanlar her daim hayatımıza girip çıkacak. Kimisi daha kıymetli kimi daha az kıymetli. Aslolan sizsiniz. Çok klasik olacak ama insana ederi kadar değer verin. Benzer şeyleri bende yaşadım üzüldüm bazen arkalarından ağladım ama değmiyormuş.

Evkendikten sonra ya gorusemezsek diyerek aglayan arkadasinizi arayin ciddi bir konusma yapin. Bence bize yazdiklarinizi soyleyin belki psikolojikmen uzak duruyordur ki durum onu gosteriyor ne bileyim siz benim dostumsunuz esim hayat arkadasim ama sizde en guvendigim insanlardiniz ne oldu boyle?bir sorununuz varsa dinlerom yardimci olmaya calisirim asalim bu uzakligi diye konusun acik olun icinize atmayin ve esinizin oldugu ortamda degil uzun sure yalniz kalabileceginiz bir ortamda konusun basbasa olun onlarla hep onlar esinizin degil sizin arkadaslariniz bilemeyizki ne dusunuyorlar kusup darilmayin sorun arastirin baktiniz ki olmuyor vardir bir hayir diyin ve Selamlasin arada ama kusmeyin hani derler ya eski dost dusman olmaz diye...

Ayni sehirde ilk defa bir meslektasimla dost oldum.Ben bir hastanede o baska bir hastanede calisiyor.Benzer dertleeimiz biraraya getirdi de diyebiliriz.O da bosanmis ve de cocuklu.Gecen hafta nikahi oldu.Haziranda tayinini baska sehre aldiraxak esinin yanina.Nasil huzunluyum anlatamam...Eskisi gibi olmayacak ki..Baska bir sehir yani evliligi gectim..

Sizinki normal görüşme talebi yine.. Benim arkadaşlarım geçen yıl ben yanlız yaşarken sürekli buluşurduk, çoğunlukla benim evimde. Hasta olduğunu duyunca çorba yapıp götürdüm o kadar uzağa. Kendileri ev kadını, ben deli gibi yoğun çalışıyorum. Bu yıl düşük yaptım, kürtaj oldum. Hastaneden ağlayarak aradım x ben hastanedeyim çok kötüyüm diye bir ay sonra oturmaya geldile o zamana kadar da senin eşin var o senle ilgilenir diye geçiştirdiler. Öyle içim yandı ki, hala çok kötü oluyorum.

Oyy benim arkadasim aglayarak arasa yanina gitmeye calisirim.Isten izin alabiliyorsam baska sehir icin...Ayni sehirse zaten yaninda kolayca olurum...Ama o benim kadar fedakar degil hissediyorum.Ama ben onu sevsigim icin karsiliksiz yaparim..
Biz onla ilceden birlikte ile geldik..ilk tanidigim gun daha icim isindi ona.Kuzum ya ..Evlimisin diye sordugumda pat diye bosandim demisti saf ve masum bir sekildeIcini acmisti yani.Normalde icler kolay acilmaz bizim meslekte.

bende aynı durumdayım desem.. bunca zaman hep fedakarlık yaptim kendimden feragat ettim hep onların dertleri dinlenirdi benim bi sorunum olsa takmazlardı sonra üniversiteyi kazandım 2012 de bayaa uzak biyere gittim onlarla aynı üniversiteyi yazmadım diye trip yedim sanki hayalimiz ayni olmak zorundaymis gibi yazdan yaza geliyordum zaman gecirmek istiyordum onlarda bana istanbuldayiz diyip (tekirdagda yaşıyoruz normalde) bulusmuslar hep ne diyim kırıldım gerçekten şuan o kadar soğuk ve mesafeliyim ki kimseyle arkadaş olmiycam bundan sonra galiba

Gercek dostluk var mi ki? Aslinda var belkide ama benim gordugum kadariyla iki taraftan biri daha cok dost oluyor daha cok fedakar oluyor. Benimde cok onceden dost diye dusundugum bikac kisi vardi ama cidden ilk defa bukadar cabuk ısınabilmistim dertlerimizi anlatmistik. Daha sonra okul bitti simdi baska yerde okuyor and bikac davranisindan oturu kendisinden soğudum. Simdi ise normal arkadasim. Konu sahibi dediniz ya arkadaslarim sen evlisin seni rahatsiz etmek ostemiyoruz diye belkide gercekten oyle dusunuyorlardir yani siz bu konu gectiginde guzelce belirtirsiniz rahatsiz olmayacaginizi aksine sevineceginizi. Benim de dostum dedigim kisi 10 yildan fazla taniyorum gecen yil evlendi bende baslarda eskisi gibi aramaya mesaj atmaya cekiniyordum ama direktde soylemistim bunu :) Tabii gercek dost olup olmadiklarini siz daha iyi anlarsiniz ama ben artik and iki tarafinda dost olabilecegine cok da inanmiyorum bi yil iki yil 10 yil sonra o iki taraftan biri cok da dost olmuyor yada Ben yanlis biliyorum. Insallah gercek dostunuz olur sizde gercek dost olursunuz.

Evlilere normal gelen muhabbetler mesela camasirim birikti, evi supurmem lazim, perdelerim tozlandi; bekarlara sıkıcı gelir.
Bekarlar der ki ay surekli ev isinden bahsediyor evlendi biyeri kalkti. Evli icin ev isinden bahsetmek ne kadar normalse, bekarlar icin de boyle dusunmek o kadar normaldir.
Belki de yeni evlilik heyecaniyla biraz fazla evinizden ya da kocanizdan bahsetmis olabilirsiniz..

Valla kiskanclik olabilir, kafalarindan olusmus bir onyargi olabilir hani evlendi bizden kopacak bizimle ayni degil gibi, kocanizdan hoslanmiyor olabilirler, hersey olabilir. Hem 10 sene diyorsunuz 10 senede insan cocukluktan yetiskinlige gecer ve kisiligi cok degisir. O yuzden arkadas konusundaki tercihlerde degisebilir evliligide bahane etmis olabilirler. Insanlar gorusmek istemiyor;larsa israr etmeyin yeni arkadaslar edinin derim. Yok cok uzuluyorsaniz son bir kez acikca konusmanin faydasi var

Benim hic yakın arkadaşım yok artık, kızlarla pek samimi de olmuyorum. Kafam çok rahat. Insan ilişkileri çok çıkarcı ve sinsi bir hale geldi artık. Özellikle de kadın-kadın arkadaşlıkları. Benim de anlasabilecegim tarzda kız sayısı çok az ve yakın çevremde hiç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…