Dost dost diye nicesine sarıldım, benim sadık yarim Kadınlar Klübüymüş..

Aynı durumdayım..çok sevdiğim iki dostum var onlarda benim yaşadığım ülkede değiller. Yazdan yaza görüşüyoruz. Yurt dışına gelin geldiğimden beri bu ülkede hiç dost edinemedim. Arkadaş çok. .ama dost yok.
Sağlık olsun napalim.hayat işte. .

Karşılıklı cay içemedikten sonra neyapayım sanal arkadaşlığı...
Evet hep l KADINLAR KÜLÜBÜ UYELERI bir yer belirleyip bireer fincan kahve içsek valla iyi olur du derler ya bir kahvenin kırk yıl hatri var diye gerçi burda ne kadar üye var bu kadar üye ye ne kadar kahve yeter oda ayrı bi muamma

Genelde çevremden gördüğüm kadarıyla evlenen kişi değişiyor ve arkadaşlık öyle bitiyor.
Ama siz demişsiniz zaten "daha fazla aradım sordum"
Belki de sebep budur?
Bazı insanlara fazla değer gösterince totoları tavana değiyor

Benim dostumun benim kadar fedakar olmayacagini bilsem de benim bir sekilde gonlumu alir udare edee yani yoksa benim gozume de batardi.Ama ikimi de bekar olmamiza ragmen sik gorusemedik.Cunku nobetlerimiz cakisiyor genelde bir de cocuklu yasli annesi var evin isleri onda.Ben hem cicuksuzum hem evin yuku bende degil...Bazen gunduz cikisi onun nobetine yanina giderdim.Bazen de o oglunu okuldan almadan once iste benim yanima ugrardi.Hastanelerimiz yakin.Evi de yakin..

Ben artık arkadaşlık kurmuyorum artık kimseyle zaten .
Şu ana kadar en yakın bi kaç arkadaşım oldu hepsi de fesatlık çıkardı , arkamdan iş karıştırdı , sevgilimi ayartmaya çalıştı .
Gerçek dostu olanlar şanslı ne yazık ki ben kıskanmayan , kendine güveni olan bi arkadaş edinemedim .
Bundan sonra da istemem kafam rahat böyle

Görüşseydik şimdi 23. seneye gireceğimiz iki dostum var / vardı. Dile kolay 23 sene... Ben 2004' de ilk evliliğimi yaptım 2007' de boşandım. Benim en kötü günlerim ikisinin de yükseliş dönemine denk geldi. Kariyer yaptılar, güzel evlilikleri ve çocukları oldu. Bu dönemde yanımda olmadılar maalesef. Ki ben genç kızlığımızda hep alttan alan, arayan, alınganlık etmeyen birleştirici taraftım. Ama yok.. Koptuk.

Şimdi hiç görüşmüyoruz. Tek çocuk olduğumdan mıdır nedir koymuyor da bana. Yalnızlığa alıştım.

Bunun pek çok sebebi olabilir.

Bu aralar işleri yoğun olabilir.

Eşinizi sevmiyor olabilirler.

Sizi gerçekten rahatsız etmekten çekiniyor olabilirler. Bir sürü sebep olabilir yani. Bunu konuşmadan anlayamazsiniz açık açık sorun kendilerine.

Son düzenleme:
Şu hayatta şanslı olduğum tek konu dostluklardan yanadır.

Çok şükür sayıca çok dostum var.

Benim için dostluk çok önemli bir kavram nerdeyse en başta geliyor.
Bu sebeple hiç bir şeye değişmem güzel dostlukları.

İnşallah sizin de olur üzülmeyin.

Belki yeni evlisiniz diye böyle davranıyorlardır.
Yeni evli çok rahatsız edilmez derler ya hani.

Siz arayın, davet edin, hadi çıkalım deyin olmaz mı?

"Çok arkadaşı olanın hiç arkadaşı yoktur, bana bir iki sağlam dost yeter." gibi çok yaygın fakat yanlış bi düşünceye kapılmışsınız. Yaşadıklarınızda bunun da payı oldugunu düsünüyorum.

Aslında sadece size de söylemiyorum bunu, sokaktan 10 kişiyi çevirsek en az 6sı benzer cümleler kurar adım kadar eminim. Ha kalanı napar derseniz 2si egosunun rüzgarına kapılır popüler görünmeye kasar, 1i de tamamen asosyal olsa geriye sosyal ilişkileri yolunda 1 kişi ya kalır ya kalmaz.

Bu herkesin kalabalıklar içindeki yalnız oldugu sanrısı, gerçek dostlugun 3-5 kişilik sağlam kız grupları arasında oldugu algısı hollywood klişesinden başka bi şey degil emin olun.

Çeşitlilik kaliteyi arttırır diyecegim, biraz pazarlama sloganı gibi olacak ama aslında durumun özeti bu.

Birincisi ne kadar çok insan bilir, görür, tanırsanız sosyal ufkunuz o kadar genisler. Hangi mimik hangi söz hangi kapıya çıkıyor çok daha kolay ayırırsınız. Kime ne kadar açılacağınızı daha iyi kestirirsiniz. Fazla kırılıp dökülmeden önlem alacak kadar insan tartmayı öğrenirsiniz. Sınırlı çevreler ve koşulsuz güvenle bu becerileri kazanmak çok zor, zira ben de dahil hicbirimiz dogustan Sherlock Holmes degiliz.

İkincisi her insanla her aktivite yapılmaz, her konu konuşulmaz, her şey paylaşılmaz. Eşinizin, ailenizin bile size sağlayamayacagı bi seyi "dost" adını verdiginiz insanlardan beklemek hem onlara hem size çok agır yük, bağınızı da yıpratan bi talep. İnsanlara hem hak etmedikleri tam de taşımaktan yorulacakları anlamlar yüklemeyin.

Kimi insan vardır onla eğlenmesi zevklidir ama zor gününüzde dut yemis bülbül gibi kalır karsınızda, anlamaz bu teselli işlerinden. Kimi insan vardır onla dertleşmenin rahatlıgı başkadır, sizi anlar, güvende hissettirir ama ortak yapacak bi tane eglenceli aktivite bulamazsınız. Kiminin zekası zehir gibi isler, tavsiye için ilk koşulacak kapı odur, sohbeti hem eglenceli hem doludur doyum olmaz ama bi gün orada bi gün buradadır, 40 yılda 1 gün vakit bulur size ayıracak.

Yani herkesin kendine göre bi huyu suyu, bi yetişme şekli, travmaları, kendine güvensizlikleri, işi gücü, hayatı var. Her kumaştan her elbise çıkmaz ama sizin istediginiz elbise cıkmıyor diye de bundan hicbi sey olmaz deyip o insan kenara atılmaz. Tanıyıp oldugu gibi kabul etseniz hem sevecek bi yönünü mutlaka bulursunuz hem de zor zamanda degilse de en kötü boş zamanda size yarenlik eder.

Ve son olarak her iliskinin çoook kısa ya da çook uzun olsa da bi ömrü vardır, kimi iliskiyi zaman bitirir, kimisini birbirinizin degisimine ayak uyduramamak bitirir, kimisini mesafe bitirir.

Gidenleri güzel hatırlayıp gelenlere yer açarsanız gönlünüz rahat keyfiniz bol olur.

kıskançlık olabilir. ğenelde yeni evliler intagram ya da facebookta sürekle foto paylaşıyor aşkoom bunu almış kocacım şöyle etmiş gibi gibi valla oldum olası sevmiyorum ben bu tür şeyleri benim eşimde alır eder ama kimseye de demem yer bildirimini bile yapmayı sevmiyorum hani böyle bi şey varsa kıskanıyor olabilirler

Acaba farkında olmadan evliliğini ve eşini övüyor olabilir misin? Rahatsız oluyor olabilirler mi?

Canım benim sanki beni anlatmışsın bende evlendiğimden beri herkes bi tuhaf davrandı. Arkdas? Yoktu uzaklastilar... Ama ben diyorum bundada vardır bir hayır yanliz olmak belki en iyisi. Bilemiyoruz...
Derdinmı var bir mutlugunmu var paylaşacak eşim ve ailem var gerisi yok benim için. Ve kadınlar klubum sizler varsınız iyiki varsınız burada istediğimizi paylaşa biliriz. Allahım kötü insanlar dam korusun bizi

herşey de anlatılmıyor ki. mesela benim fikir almak istediğim bir konu var açamıyorum buraya. bi açsam hurraaa üstüme çullanır kk hanımları
Niye çullanirlarki üstüneki bi detdin varsa şöyliyeceksiñki bizde seni yönlendirelim burda herkesin ylrumu hem akillica hem mantiklioluyo şu an benimde bi derdim var amabende kararsizkaldim konu açsammi açmasammi diyorum eğer ďüşündüğüm gibiyseyani doğru olduna emin olduğum zaman burdan da bi fikir alcam konu açip ta ya diyorum ki bu dert bitmeden öbürü başliyor

Inan ki bosver.benim tek dostum var oda ayri sehirde.telde konusuruz oyle saatlerce.yasadigim sehirde sadece arkadaslarim var.ani yasadigim falan.bir unv arkadasim vardi.nisanlisi uzun donem askerdeydi.bende yeni evlenmistim.heran gorusurduk.ben planimi ona gore yapardim aptalim ya.sonra nisanlisi geldi evlendi.baska arkadas buldu takiliyorlar oyle.bende en zor gunlerini atlattigi yalnizliginda oyalandigi arkadasi kaldim.

Su kadar soyliyim.kpss ye calisiyorum.keske atansamda eve gelip doya doya yemek yapsam tv karsisinda pineklesem.surekli ders calismaktan esimle dogru duzgun vakit gecirememekten yoruldum.keyfini cikar.bunaldikcada yaz bana veya bize.

benimde cevremde çok kız zarkadaşım vardı dağıldık görüşemez olduk çok özlüyorum çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…