Kediler insanları sever ama, misal benim 2 tane dünyalar tontişi kedim var beni çook seviyorlarBenim de yasadigim yerde bikac kisi vardir görüştüğüm.Nedense hic ugrasmiyorum cevremi genisletmeye...insan sevmeyen bir kedi miyim yoksa:))
Insallah canim insallah.Benim dersler yuzunden hic bos vakit kalmiyor.cik disari gez keyfini cikar:)Ne çok isterdim gelmeyi inan şuan hele nasıl sıkılıyorum evdeCumartesi eşim çalışıyor akşama kadar, ben evdeyim. İş yapayım diyorum canımda istemiyor, napıcam tüm gün sıkıntıdan patlıycam herhalde Kpss içinde 8 yıl hazırlanıp 9. yılında atanan insanlar biliyorum. Asla umudunu kaybetme,elbet olacak. Buna inan, stres yapma
Öncelikle "Dost edinemiyorum, onları da kaybediyorum" diye bir konum yok. Arkadaşlıkla ilgili geçmişte açtığım 2 konu var. Biri, konumda bahsettiğim "üniversitede dost dediğim kişinin sevgilimi ayartmaya çalışması" üzerine içlenip açtığım bir konuydu. Diğeride başka bir dost dediğimin "bana attığı kazıkların toplamının boyumu aşması" üzerine içlenip açtığım bir konuydu. İkinci bahsettiğim zat-ı muhterem de zaten her ne yaparsa yapsın affettiğim ve dostluğuma devam ettiğim şuanki konumda geçen 2 dostumdan biridir. Yalpalaya yalpalaya benim affedişlerime rağmen devam etsede düğünden sonra tam anlamıyla koptuk. Dost edinemesem sende takdir edersinki, düğünden sonra koptuk diye bir sorunda ortaya çıkmazdı. Ben farklı birşeyden bahsetmeye çalışıyorum, 2 yıl önceki konular için 2 yıl önce yorum yapsaydın keşke. O zaman bir faydan dokunabilirdi
Evet kedilerim var hemde 2 taneEvli,mutlu, kedili yazıyor avatarının altında, sanırım kedilerin var=)) O halde yalnız değilsin
39 yaşındayım; hayatımda tanıdığım en sağlam dost kediler
Yeryüzünde hiç bir şey burnuna dayanmış küçücük bir kedi burnunun verdiği huzuru veremez bana
Evet kedilerim var hemde 2 taneOnlar benim herşeyim... Çok şükür ki yalnız değilim kedilerim, eşim, sevdiklerim var. Ama oturup iki muhabbet edebileceğim insan fakirliği çekiyorum ama napalım..
Öyleymiş inan.. Bende bireysel takılmayı öğreneceğim zamanla artık ne yapayımBunu hiç dert etme
Zamanında bende çektim bu sıkıntıyı
Yaşlar geçtikçe, arkadaşlıklar kirleniyor, okul yıllarındaki gibi olmuyor hiç bir şey
Bi kasılma, bir yarıştır gidiyor, boşver, uzak olan her zaman tatlı =))
Teşekkür ederim Mavikara beni mutlu ettin.. Peki senin neden dostun yok ?Yazdıkların çok samimi geldi. Keşke senin gibi bi arkadaşım dostum olsaydı ama yok malesef
Yukarıda bi arkadaş yazmış herkes bi yarış içinde diye. Gerçekten de öyle herkes bi yarış içinde. Herkes şundan Nekadar üstün olabilirim nasıl hava atabilirim peşinde. Büyüdükçe bunları okadar iyi görebiliyorum ki... Bende evlendikten sonra arkadaş sayım azaldı. Dostum diyebilecek kimsem yok şuan. Hiç kimseye derdimi anlatamıyorum ailem ve eşim dışında çünkü kimseye güvenim yok. Gerçekten karşıma kardeşim gibi olacak birinin çıkmasını olmasını çok isterdimTeşekkür ederim Mavikara beni mutlu ettin.. Peki senin neden dostun yok ?
Belki çıkar bizimde karşımıza kendimiz gibi bir dostYukarıda bi arkadaş yazmış herkes bi yarış içinde diye. Gerçekten de öyle herkes bi yarış içinde. Herkes şundan Nekadar üstün olabilirim nasıl hava atabilirim peşinde. Büyüdükçe bunları okadar iyi görebiliyorum ki... Bende evlendikten sonra arkadaş sayım azaldı. Dostum diyebilecek kimsem yok şuan. Hiç kimseye derdimi anlatamıyorum ailem ve eşim dışında çünkü kimseye güvenim yok. Gerçekten karşıma kardeşim gibi olacak birinin çıkmasını olmasını çok isterdim
Okadar sevinirimkiBende yalnızlıktan bunalımdayım. Gel bunalımlarımız ortak olsun be Depiedra'cım ne dersin
Benim o:) kalbinizi karartmayın lütfen. Ben artık anlara bakıyorum devamlılığa ya da yıllara değil. Kürtaj olduğumda bir ay sonra oturmaya gelen arkadaşlarımın aksine karşı komşum(kendisi yabancı) bir an olsun iki aylık bebeğiyle beni yanlız bırakmadı. Bi de hastanede "üzülme lütfen, al bak benim bebeğim senin bebeğin" diye teselli ettiBelki çıkar bizimde karşımıza kendimiz gibi bir dost28 yaşında dost edinmiş bir arkadaş var burada. Yani sonradanda edinilebiliyor, dost dediğin illa ilkokul yada lise sıralarından kalacak diye bir kaide yokmuş. Hayırlı olmayacak kimse girmesin hayatımıza, hayırlı olacak insanları da nasip etsin bize Allah
Canım sıkkın, cidden sıkkın, hani ağladım ağlayacağım..
Oldum olası çevresinde sürüyle arkadaşı olsun isteyen biri olmadım. Çevresinde çok arkadaşı olanın aslında hiç arkadaşı yoktur buna inanırım. Ben hep 1-2 tane ama güvenebileceğim dostum olsun, onlarla da herşeyimi paylaşabileyim istedim. Hep bu doğrultuda ilerledim. Bir insana zor güvenirim, hemen dost edinemem ama güvendiğim insana da tam güvenirim, onun için her türlü fedakarlığı gösteririm. Dostluk konusunda çok fedakar ve sadığımdır. Ama bu konuda yüzüm cidden gülmedi, hiç gülmedi. Çok da kazık yedim afiyetle..
Örnek vermem gerekirse, hatırlıyorum; üniversitede edindiğim, hasta diye başında sabahladığım, o sınava giremiyor dersten kalacak diye benimde o sınava girmediğim "dost"umun, sevgilimi ayartmaya çalışan ve "QueenBee bence öyle çokta güzel bir kız değil"vari beni yerden yere vurduğu ve yer yer de kötülediği mesajlarını yakalamıştım.. Hani üzerinize afiyet on numara bir kazıktı, bende afiyetle yedim..
En son canımı sıkansa; evlenmeden önce çok samimi olduğum 10 küsür yıllık iki dostumla (ikiside bekar) evlendikten sonra tamamen kopmamız. Evlendim evleneli tövbe bismillah bir haller oldu bunlara. Düğünde yada ertesinde bir kırgınlık mı oldu diye gelmesin sakın aklınıza.. Aksine "evlendi unuttu" demesinler diye öncekinden de özverili olmaya çalıştım arkadaşlık konusunda. Ama resmen evlendiğimden beri benimle görüşmek istemiyorlar. 10 davetimin ikisine teşrif edilirse edilir. Attığım mesajlara doğru düzgün cevap bile verilmez. Nedenini soruyorum; "Sen artık evlisin rahatsız etmek istemiyorum" gibi saçma cevaplar alıyorum. Bana karşı buz kestiler resmen. Biri her doğum günümde gece 12'de arar kutlardı, evlendikten sonraki doğum günümü kutlamadı bile.. Ki düğün günümde "ya eskisi gibi görüşemezsek QueenBee" diye salya sümük ağlayanlarda kendileriydi. Bilemiyorum ya, çok kötü hissediyorum. Evlendikten sonra arkadaşlarıma eskisinden daha çok ihtiyaç duyduğum bu günlerde arkadaş konusunda kendimi çok yalnız hissediyorum. Hani mesaj atarsında görülür ama o cevap saatlerce, günlerce belki de hiç gelmez ya, şuan o haldeyim. Acaba evlendim diye beni kendilerinden farklı görmeye başladılar da görüşmek mi istemiyorlar... Normal mi bu kopuş...
Oturup kendimi değerlendiriyorum acaba bende mi bir sorun var diye ama cidden fedakarlıktan başka yaptığım hiçbirşey göremiyorum. Dostum kötüyüm dese "neden" diye değil "nerdesin" diye soran biriyim. "Kendim gibi bir dostum olsun isterdim" diyebiliyorsam sorun bende değildir diye düşünüyorum. Lanet, aksi yada huysuz biri de değilim, aksine çok neşeliyim (yada neşeliydim).. Ki lanet, aksi yada huysuzların bile ne dostluklar yaşadıklarına şahit oldum ben..
3 aylık evliyim, çok şükür çok da mutluyum, Rabbim hepimizin yuvalarını korusunÖğretmen olduğum için eşimde özel sektörde çalıştığı için eşimden baya bir erken işten çıkıyorum. Akşam eşim gelene kadar boş boş oturup Tv karşısında pineklediğim günümü dostlarımla değerlendirmek isterdim... Ama nasip kısmet mi diyelim..
Burada beni anlayacak çok insan olduğunu düşünüyorum. Belkide işin gerçeği herkes bir nebze benim gibi yalnız hissettiği yada baya baya yalnız olduğu için burada derdimizi, sıkıntımızı, tasamızı tanımadığımız insanlara açıp medet bekliyoruz..
Velhasıl kelam insan nasıl da muhtaç hissediyor kendini iki dost sohbetine ve bulamamak ne kadar da kötü...
Bu da benden böylesi bir dert olsun...
alabilirsiniz sorun yokAman Yarabbim, bu nasıl kendini ifade ediştir. Yazınızı alıp facebook'ta durum güncelemesi olarak paylaşasım geldihatta izin verirseniz yapadabilirimde hani Ağzınıza sağlık.. Çok çok doğru söylediniz
vala çok keyifliydi bidakine senide bekliyoruzHaydaaa benim niye haberim olmadıkine, nasıl geçti bari
Amin canım benim çok teşekkür ederim.. Çok şükür ki eşim var o benim en iyi dostum ama insan yinede bir hemcisini arıyor işte.. Rabbim hepimize hayırlısı versin.kişiden kişiye göre değişiyor canım benim de 2 arkadaşım yakında ama olmuyorlar benim gibi hiç arkadaşım yok çok sıkılıyorum. bana hiç zaman ayırmıyorlar benden isteseler hemen zaman bulurum ama yok ben bekarım arkadaşım evlendi iyice iletişimiz kesindi. ben de bıraktım artık ne yapalım. senin eşin var şükret rabbim huzur versin evine muhabbetinizi artıksın rabbim takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?