Dost dost diye nicesine sarıldım, benim sadık yarim Kadınlar Klübüymüş..

Benim de yasadigim yerde bikac kisi vardir görüştüğüm.Nedense hic ugrasmiyorum cevremi genisletmeye...insan sevmeyen bir kedi miyim yoksa:))
Kediler insanları sever ama, misal benim 2 tane dünyalar tontişi kedim var beni çook seviyorlar Sen sahip olduğu insanlarla yetinebilen, mutlu olabilen bir insansın demekki. Ne güzel... Zaten bende çevremi genişletme derdinde hiç olmadım. Az olsun, öz olsun.. En güzeli budur

Insallah canim insallah.Benim dersler yuzunden hic bos vakit kalmiyor.cik disari gez keyfini cikar:)

Evli,mutlu, kedili yazıyor avatarının altında, sanırım kedilerin var=)) O halde yalnız değilsin
39 yaşındayım; hayatımda tanıdığım en sağlam dost kediler
Yeryüzünde hiç bir şey burnuna dayanmış küçücük bir kedi burnunun verdiği huzuru veremez bana

Evet kedilerim var hemde 2 tane Onlar benim herşeyim... Çok şükür ki yalnız değilim kedilerim, eşim, sevdiklerim var. Ama oturup iki muhabbet edebileceğim insan fakirliği çekiyorum ama napalım..

Evet kedilerim var hemde 2 tane Onlar benim herşeyim... Çok şükür ki yalnız değilim kedilerim, eşim, sevdiklerim var. Ama oturup iki muhabbet edebileceğim insan fakirliği çekiyorum ama napalım..

Bunu hiç dert etme
Zamanında bende çektim bu sıkıntıyı
Yaşlar geçtikçe, arkadaşlıklar kirleniyor, okul yıllarındaki gibi olmuyor hiç bir şey
Bi kasılma, bir yarıştır gidiyor, boşver, uzak olan her zaman tatlı =))

Öyleymiş inan.. Bende bireysel takılmayı öğreneceğim zamanla artık ne yapayım

Teşekkür ederim Mavikara beni mutlu ettin.. Peki senin neden dostun yok ?
Yukarıda bi arkadaş yazmış herkes bi yarış içinde diye. Gerçekten de öyle herkes bi yarış içinde. Herkes şundan Nekadar üstün olabilirim nasıl hava atabilirim peşinde. Büyüdükçe bunları okadar iyi görebiliyorum ki... Bende evlendikten sonra arkadaş sayım azaldı. Dostum diyebilecek kimsem yok şuan. Hiç kimseye derdimi anlatamıyorum ailem ve eşim dışında çünkü kimseye güvenim yok. Gerçekten karşıma kardeşim gibi olacak birinin çıkmasını olmasını çok isterdim

Belki çıkar bizimde karşımıza kendimiz gibi bir dost 28 yaşında dost edinmiş bir arkadaş var burada. Yani sonradanda edinilebiliyor, dost dediğin illa ilkokul yada lise sıralarından kalacak diye bir kaide yokmuş. Hayırlı olmayacak kimse girmesin hayatımıza, hayırlı olacak insanları da nasip etsin bize Allah

kişiden kişiye göre değişiyor canım benim de 2 arkadaşım yakında ama olmuyorlar benim gibi hiç arkadaşım yok çok sıkılıyorum. bana hiç zaman ayırmıyorlar benden isteseler hemen zaman bulurum ama yok ben bekarım arkadaşım evlendi iyice iletişimiz kesindi. ben de bıraktım artık ne yapalım. senin eşin var şükret rabbim huzur versin evine muhabbetinizi artıksın rabbim takma kafana

Benim o:) kalbinizi karartmayın lütfen. Ben artık anlara bakıyorum devamlılığa ya da yıllara değil. Kürtaj olduğumda bir ay sonra oturmaya gelen arkadaşlarımın aksine karşı komşum(kendisi yabancı) bir an olsun iki aylık bebeğiyle beni yanlız bırakmadı. Bi de hastanede "üzülme lütfen, al bak benim bebeğim senin bebeğin" diye teselli etti diğer komşum da keşke senin dilini bilsem de seni teselli etsem diye yakındı durdu.. Kalbimi çıkartıp onlara vermek istedim o anlarda. Ben bu anı, bu insanların yaptığını hangi arkadaşa, hangi sohbete değişebilirim ki diye düşünüyorum hep o günden beri. Bir de memlekette bir M. ablam vardı. Çok muhabbetimiz yoktu 1 yıllık tanışmışlığımız 5-6 kere bir araya gelmişliğimiz vardı. Masal gibi kadındı. İnsan gibi muamele görmediğimde de hep onu hatırlar "benim hayatımda öyle bir abla var" derim. Gerçekten çok güzel insanlar var. Kendi ihtiyaçlarımız uğruna tüketmemek lazım duyguları. Demlendirelim

Dostluk konusunda fedakar oldukca boyle oluyor.

Bazi insanlar deger gormeyi hak etmiyor bence.

Umarım gercek dostlar bulursunuz.

Büyük bir şehirde yaşıyorum. Çok sevdiğim arkadaşlarim olmasına rağmen sürekli görüşemiyoruz.
Ancak dostluğumuz güzel bu da yetiyor bana.
Genelde is arkadaslarimla gorusuyorum. Bir kahve içmek gibi.
Dertlerimi çok bunalmazsam dostlarıma bile açmam. Kimseyi uzmeyi sevmem.
Umarım güzel arkadasliklariniz olur

Sen ne kadar çok değer verirsen, sadık, verici olursan o kadar dost bulmakta zorlanıyor, kazık yiyorsun, bunu anladım.
Benimde yüzüm gülmedi insanlardan yana. Ya hiç bulamıcam ya da bir tane olursa olur, o da ne zaman bakalım.
Ben de zorumdur o ayrı ama o kadar çok verecek değerim var ki, verecek adam yok, en iyisini de bulsam bi çok şey içimde kalacak gibi, korkarım bir anda bir şeylerin altüst olmasından. Neler yapabilirdim ama olmuyor yaramıyor.

Amin canım benim çok teşekkür ederim.. Çok şükür ki eşim var o benim en iyi dostum ama insan yinede bir hemcisini arıyor işte.. Rabbim hepimize hayırlısı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…