Dost dost diye nicesine sarıldım, benim sadık yarim Kadınlar Klübüymüş..

Amin canim amin:) insallah ilk hazirlanmanda atanirsin bu benim 2.hazirlanisim.cok sancilar cektim cok agir yani..halada oyle son 1 ay var ve hala stresliyim:)
Arkadaslarimdan iyice koptum sorma.Off dertliyim cay demledim gelde iki laf edek

kıskanmış olabilirler, seni mutlu mesut yuva kurman onları çatlatmış olabilirsin farkında olmadan ki dost arkadaşım dediğimde, mutlu olurlar senin mutluluğunu gördükçe fesat kişilerse tam tersi demekki dost arkadaşım dediğin kocaman hikaye yalan olmuş öğretmenim

aynenn

Sizi çok iyi anlıyorum. Malesef işin içinde insan oldugunda egolar,bencillikler tavan oluyor zamanla. Benimde ilkokul arkadasim vardi canimdi lisede ayri okullardaydik ama gorustuk derken azalmaya basladi ve zamanla koptuk. Ben yine gecenlerde mesaj attim gordu yazmadi :) olsum cani sagolsun ne diyim. Bende hep dost dedigin bir iki kisidir dusuncesindeyim hep. Bir arkadasim daha var yeni evlendi,hamile onunlada sık olmasada gorusuypruz ama gorusunce konusacak cok seyimiz oluyor dostlugumuzu diri tutabiliyoruz. Demem o ki dostluk iki kisinin fedakarligiyla diri tutulur, yasar. Tek tarafli hicbir iliski yurumez, hep kirilan, uzulen taraf olmak yorar insanı. Rabbim iyi dostlar cikarsin karsimiza. Sizde fazla takilmayin,uzmeyin kendinizi. Umarim kendiniz gibi guzel insanlarla karsilasirsiniz :)

Queen bursadamsn geçenlerde buluştuk kk hanımlarıyla çok keyifliydi belki aramızdan bı dost seçerdin

Dost bir tane olur.
Arkadaş sayısı değişir az çok vesaire...
Dostluk elbette var ama bir merhaba dediğiniz insana dost diyemezsiniz uzun zaman alır dost olmak...
Gerçek dost düşman da olmaz eğer olmuşsa o dost değildir..
Dar zor zamanınızda oralı olmamışsa da dost değildir...
Bazen arkadaş gözüyle baktığınız sıkça görüşemediğiniz bir insan falanca dost dediğiniz umursamazken bir bakmışsınız ki el uzatıp omuzunu size gösterir..
Sürekli görüşmekte dostluk göstergesi değildir uzaktayken yanınızda hissettirilen samimiyet sadakat dostluktur...
Çok fazla çevre sahibi olmakta pek sağlıklı değil... insanın karakateri yaşam tarzı herkese uymaz herkese uyarım anlaşırım diyen insanları da samimi bulmam sadece ambalajdır...
Hayat dan edindiğim tecrübeler dahilinde yazdım son nefese kadar da neler göreceğiz...
Bir söz var SERHAT TUNCER in sanırım imtihan kağıt kalemle olmaz kul kul ile sınanır

Queen bursadamsn geçenlerde buluştuk kk hanımlarıyla çok keyifliydi belki aramızdan bı dost seçerdin
Aaa gerçektenmi buluştunuzmu hangi ilde oldu bulşma ne zaman ayy keşke bende oldaydim ne iyi olur du ki kız mutlu olmuşun baksana kalpler havada uçuşuyo bide benden sana gelsin kalp alaç elini♡♡♡♡♡♡♡♡
Ayyy bende olsaydim keske

Bende seninle ayni kaziklari yedim ve suan yalnizliktan bunalimdayim evime cagarip yedirip icirmeye bile kimsem yok inanamiyorum ya

Harikaymış

Bursa da yaşayan kk hanımlarıyla görüştük biz konu sahibininde yaşadığı yer bursa ondan dolayı yazdım buluşma çok iyi geçti zaten burda az çok yorumlardan birbirimizi tanıyoruz muhabbet hiç bitmedi anlicaginiz :)

Bizlere denk gelmiyor bence.. Çünkü çok güzel dostluklara da tanık oluyorum. Erkek arkadaşa göz koyma durumunu ben bir kez kuzenimde bir kez de o bahsettiğim şahısta yaşamıştım.. Nasıl kendilerine yakıştırıyorlar, bilemiyorum. Sizinde arkadaşlık konusunda baya diliniz yanmış anlaşılan..

Seviyan, çok teşekkür ederim. Ne kadar güzel şeyler yazmışsın, çok mutlu ettin beni. O senin içinin güzelliğidir olsa olsa

Evet dilim çok yandı, o yüzden normal hayatımda herkesi kendi hayatıma dahil edemiyorum.Herkesle herşeyimi paylaşamıyorum..Burada olmak daha samimi geliyor.

Tüm profilimi gelmiş geçmiş tüm konularımı didikleyip araştırma özverinizle bu seferde siz Sherlock Holmes'ı anımsattınız bana. Üşenmeyişinizi takdir ediyorum. Teşekkür ederim.

Ben hep insan yaşı ilerledikçe arkadaşlık kurma ihtimalinin zorlaştığını düşünürüm. Ama sizin için bu geçerli olmamış. 28 yaşında bile olsanız güzel bir dostluk kurabilmişsiniz. Benimde etrafımda arkadaşlarım var ama dost olacak elektriği alamıyorum hiçbirinden. Güven problemi değil bu başka bişey. Tam anlamıyla zevk mi alamıyorum kimsenin muhabbetinden bilmiyorum bazı taşlar herkeste yerine oturmuyor...

Karşı cinsse bende evlendikten sonra elimi eteğimi çekerdim sanırım. Çünkü eşinin ne tepki vereceğini bilemem diye düşünürdüm. Ama hemcinsin için bu geçerli olmamalı. İnsan evlendikten sonra dostlarını tanımlayamayacağım kadar daha fazla yanında arıyormuş. Eşimi sevmeme gibi bir durumları inanın yok. Eşimde arkadaş grubuma dahil olmuştu, fazlasıyla sever ve sayarlar eşimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…