Dost kazigi

gercekten sekretermi atti tuttu yada arkadasinmi atti bunu ögrenin bence

Ik ya bir mail aticam su an duzenliyorum maili. Belki tekrar cagirirlar. Eski is yerimde aslinda referans gosterebilecegim birileri var ama oradaki yonetimin taciziyle istifa ederek ayrildim. Daha eski is yerim cv mde referans olarak var.
Ne yazdın bakalım maili hemen atma bence once kesinleştir oyle miymiş yoksa sekreter mi uydurmus

Son düzenleme:

%10000000000

Ben olsam usttekilere sorardım bir de nedenini.. Arkadaşın o sözleri söylediyse de reddeder üste çıkar zaten.Kim yalancı anlayamazsın.

Yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Dostum dediğiniz birinin size bunları yaptığına iki gündür tanıdığınız biri sebebiyle mi inanıyorsunuz? Sekreterin arkadaşınıza daha önceden kötü his besleyip iftira atmadığına nasıl emin olabiliyorsunuz. Eğer şirket çalışanlarını da dahil ederek yuzlesirseniz rezil olmayacak mısınız?

Ama şöylede birşey var 2 gündür tanıdığı biri neden yalan söylesin? Ne derdi zoru olabilir. Ne elde edecek yani. Hatta alttan konu sahibini uyarmak istemiş dahi olabilir gerçeği söyleyerek.

Ooo coknfena ben olsam sayardim arayip ayip yaa

Ama şöylede birşey var 2 gündür tanıdığı biri neden yalan söylesin? Ne derdi zoru olabilir. Ne elde edecek yani. Hatta alttan konu sahibini uyarmak istemiş dahi olabilir gerçeği söyleyerek.
Eğer arkadaşıyla daha öncesinde sıkıntıları varsa aralarını açmak isteyebilir.

Arkadaşının sekreterle arası kötüyse, belki de ondan arkadaşını kötülemiştir diye olumlu düşünmek istiyorum. Ama asıl olanın, kendisinin üstü olmanı kıskandığıdır diye düşünmeden de edemiyorum.

Aradaki yorumları okumadım, ekleme yaptıysanız bilmiyorum. Ben olsam dayanamaz yuzlesirdim. Sonrasında hayatımdan
tamamen çıkarırdim. Ortak arkadaşlar varsa onlara da başıma geleni anlatırdım. Tabii bütün bunları gerçekten de dost sandığınız kişinin yaotığını varsayarak yazdım. Ortada bir yalan/yanlış anlaşılma var mı önce emin olmak gerek. Arkadaşınızla ilk etapta sakince konuşmak ve olayın iç yüzünü öğrenmek adına iyi olur.

Ne yazdın bakalım maili hemen atma bence once kesinleştir oyle miymiş yoksa sekreter mi uydurmus
Mailde zaten olumsuzlugun nedenini sordum gorusmelerin olumlu gectigini bir hatam varsa bunu ogrenmek istedigimi soyledim baska is gorusmeleri adina. Referanslarimi tekrar incelemeleri icin ekleme yaptigimi belirttim.

Gercek hayattaki insanlar filmlerden daha kotu. Bu arkadasim liseden beri yakinimdi benim. Sirtimdan bicaklanmis hissediyorum.
Emin misiniz arkadasinizin böyle söylediğine? Bunu yapabilecek karakterde mi? Başkalarına karşı bu şekilde bir kötülük yaptığına şahit oldunuz mu?

Emin misiniz arkadasinizin böyle söylediğine? Bunu yapabilecek karakterde mi? Başkalarına karşı bu şekilde bir kötülük yaptığına şahit oldunuz mu?
Aslinda buna benzer bir seye sahit olmadim ama daha once hasetligine sahit olmustum. Birinin birseyini kiskandigindan bahsetmisti ertesi gun o dedigi seyin basina bir is geldi bak benim nazarim nasil degiyor gordun mu demisti.

Sekreterle ve işverenle görüşün dicem de lafa göre ise aliyorlarsa profesyonel bı işletme değil anlaşılan

Dönerci mi nedir kafaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…