Maile cevap gelmedi ama gercegi ogrendim. Ortak arkadasimi aradim isten olumsuz yanit geldi dedim sasirmadim dedi neden dedim. Zehra o pozisyonu cok istiyormus nasil bir dusuncesizmisim ben arkadasimin istedigi isi elinden almaya calismisim birde kac senelik isinde onun ustu olcakmisim diye bir suru dert yanmis ortak arkadasa ve demis ki ben ona yapacagimi yaptim gelsinde girsin ise girebiliyorsa demis. Ortak arkadasimda ne yaptin demis zehra da demis yakin olan is arkadaslarimin hepsine onu kotuledim ise alacak olan kisilerede gidip onun isinde basarisiz tembel sinirli oldugunu eski is yerinde de olay cikartip ayrildigini soyledim ben o isi alamiyorsam o da alamasin demis. Ortak arkadasima dedim sen birsey demedin mi diye o da kem kum etti of sinirden olcem ya. Bu arada cv me ekledigim is yeride kapanmis oranin telefonuna da ulasamadilarsa zehranin dediklerini dogru kabul etmislerdir. Bundan onceki is yerimdekileri zaten yazmamistim cv nin referansina off.IK cevap vermez daha cvp veren ik görmedim
Ay Allahım sen böylelerinden bizi muhafaza et. Korkunç.Maile cevap gelmedi ama gercegi ogrendim. Ortak arkadasimi aradim isten olumsuz yanit geldi dedim sasirmadim dedi neden dedim. Zehra o pozisyonu cok istiyormus nasil bir dusuncesizmisim ben arkadasimin istedigi isi elinden almaya calismisim birde kac senelik isinde onun ustu olcakmisim diye bir suru dert yanmis ortak arkadasa ve demis ki ben ona yapacagimi yaptim gelsinde girsin ise girebiliyorsa demis. Ortak arkadasimda ne yaptin demis zehra da demis yakin olan is arkadaslarimin hepsine onu kotuledim ise alacak olan kisilerede gidip onun isinde basarisiz tembel sinirli oldugunu eski is yerinde de olay cikartip ayrildigini soyledim ben o isi alamiyorsam o da alamasin demis. Ortak arkadasima dedim sen birsey demedin mi diye o da kem kum etti of sinirden olcem ya. Bu arada cv me ekledigim is yeride kapanmis oranin telefonuna da ulasamadilarsa zehranin dediklerini dogru kabul etmislerdir. Bundan onceki is yerimdekileri zaten yazmamistim cv nin referansina off.
Arkadaşınız değilmiş. Hayırlısı olsun ya böyle biriyle çalışmanız daha kötü olurdu bence.Maile cevap gelmedi ama gercegi ogrendim. Ortak arkadasimi aradim isten olumsuz yanit geldi dedim sasirmadim dedi neden dedim. Zehra o pozisyonu cok istiyormus nasil bir dusuncesizmisim ben arkadasimin istedigi isi elinden almaya calismisim birde kac senelik isinde onun ustu olcakmisim diye bir suru dert yanmis ortak arkadasa ve demis ki ben ona yapacagimi yaptim gelsinde girsin ise girebiliyorsa demis. Ortak arkadasimda ne yaptin demis zehra da demis yakin olan is arkadaslarimin hepsine onu kotuledim ise alacak olan kisilerede gidip onun isinde basarisiz tembel sinirli oldugunu eski is yerinde de olay cikartip ayrildigini soyledim ben o isi alamiyorsam o da alamasin demis. Ortak arkadasima dedim sen birsey demedin mi diye o da kem kum etti of sinirden olcem ya. Bu arada cv me ekledigim is yeride kapanmis oranin telefonuna da ulasamadilarsa zehranin dediklerini dogru kabul etmislerdir. Bundan onceki is yerimdekileri zaten yazmamistim cv nin referansina off.
Bende boylece iki arkadasimin da arkadas olmadigini gordum. Evet calismadigim orada cok iyi olmus arkamdan kim bilir baska ne gibi kuyular kazicakti.Arkadaşınız değilmiş. Hayırlısı olsun ya böyle biriyle çalışmanız daha kötü olurdu bence.
Ilk basvuru yaptigimda sevinmisti cunku onunla esit bir seviyedeydi. Diger pozisyonu da ben kendim istememistim bana gorusmede bu pozisyonu uygun gorduklerini soylemislerdi. Bir suredir sikintidaydim biliyordu insan boyle birsey yapmaz ya bence ve ya ben olsam yapmazdim o yuzden bu kadat agrima gidiyor.Disaridaki arkadaşlarin calişma arkadaşi olmasi genelde sıkıntı cikartir zaten, girseydiniz de sıkıntı olabilirdi.
Eşim sevdigi bir arkadaşini almak istedi mesela(eşim üstü olacakti) cokta iyi bir maaş ve sartlarla ama arkadaşi kabul etmedi, iş yeri başka arkadaşlik başka.Disardaki arkadaşimin direkt benim ustum olarak calismasini ben de istemezdim. Ha boyle bir şey yapip hakini çalmaktan korkardim o ayri.
Yolabilecek olsam yolardim bu sinirle ama gidip bunun ustune birde dayak yiyebilirim o yuzden siddet kismini es geciyorum.aaaa yelloz zehraya bak sen. gidip kadının saçını başını yolsan haklısın konu sahibi.
Bunu yanina birakmicam da baska yollar dusunuyorum simdilik bilmiyorum sansin. Calistigi yere gidip ortaligi karistirirsam kendi kalitemi dusururum rezil ben olmus olurum diye dusunuyorum.ben dayanamaz gider çatardım hemde çalıştığı yere giderdim madem kavgacı demiş kavgacı sıfatının hakkını vermiş olurdum...oraya gitmeseniz bile bir güzel ağzının payını verin,rezil edin bence
Deccalın yeryüzündeki halleri resmen bu nedir yahu :OMaile cevap gelmedi ama gercegi ogrendim. Ortak arkadasimi aradim isten olumsuz yanit geldi dedim sasirmadim dedi neden dedim. Zehra o pozisyonu cok istiyormus nasil bir dusuncesizmisim ben arkadasimin istedigi isi elinden almaya calismisim birde kac senelik isinde onun ustu olcakmisim diye bir suru dert yanmis ortak arkadasa ve demis ki ben ona yapacagimi yaptim gelsinde girsin ise girebiliyorsa demis. Ortak arkadasimda ne yaptin demis zehra da demis yakin olan is arkadaslarimin hepsine onu kotuledim ise alacak olan kisilerede gidip onun isinde basarisiz tembel sinirli oldugunu eski is yerinde de olay cikartip ayrildigini soyledim ben o isi alamiyorsam o da alamasin demis. Ortak arkadasima dedim sen birsey demedin mi diye o da kem kum etti of sinirden olcem ya. Bu arada cv me ekledigim is yeride kapanmis oranin telefonuna da ulasamadilarsa zehranin dediklerini dogru kabul etmislerdir. Bundan onceki is yerimdekileri zaten yazmamistim cv nin referansina off.
Ilk gorusmede ik ve sekreter vardi. Ikinci gorusmede yoneticilerden biride katildi. Bana hep oldu gibi lanse edildi hatta ise giris evraklarindan bahsedildi. O yuzden olumsuz yanita cok sasirip arastirmak istedim. Mail attim cevap gelir mi bilmiyorum. Ama artik olmicagi belli olmasinda zaten o kisiyle ayni is yerinde calisamam.Patron sirketi mi orasi? Ben kurumsal bir sirkette ekip lideriyim ve boyle kulaktan kulaga yayilan bir dedikodunun bana gelmesine kimse cesaret edemez. 2 mulakat gecmissiniz dolayisiyla IK ile isiniz kalmamis artik supervizorunuz karar verecek ise alinip alinmayacaginiza. Sadece IK ile mi gorustunuz bu surecte anlayamadim
Arkadaşlarının maşallahı varmışMaile cevap gelmedi ama gercegi ogrendim. Ortak arkadasimi aradim isten olumsuz yanit geldi dedim sasirmadim dedi neden dedim. Zehra o pozisyonu cok istiyormus nasil bir dusuncesizmisim ben arkadasimin istedigi isi elinden almaya calismisim birde kac senelik isinde onun ustu olcakmisim diye bir suru dert yanmis ortak arkadasa ve demis ki ben ona yapacagimi yaptim gelsinde girsin ise girebiliyorsa demis. Ortak arkadasimda ne yaptin demis zehra da demis yakin olan is arkadaslarimin hepsine onu kotuledim ise alacak olan kisilerede gidip onun isinde basarisiz tembel sinirli oldugunu eski is yerinde de olay cikartip ayrildigini soyledim ben o isi alamiyorsam o da alamasin demis. Ortak arkadasima dedim sen birsey demedin mi diye o da kem kum etti of sinirden olcem ya. Bu arada cv me ekledigim is yeride kapanmis oranin telefonuna da ulasamadilarsa zehranin dediklerini dogru kabul etmislerdir. Bundan onceki is yerimdekileri zaten yazmamistim cv nin referansina off.
Ya aslinda birsey dusundum ama eminde olamiyorum yapsam mi? Yarin is yerine elimde pastayla gidip yeni pozisyonun hayirli olsun desem o da ne pozisyonu derse ee o kadar beni kotuledin heralde almissindir pozisyonu desem cocukca mi olur?Ben olsam hem arkadaşın dediğini hem de sekreterin dediğinide soylerim onlar düşünsün
Ben o tarz şeyler yapmam ama ya yazarim ya konuşurum bunlar bunlarda açık açık soyledi derim kaosu izlerimYa aslinda birsey dusundum ama eminde olamiyorum yapsam mi? Yarin is yerine elimde pastayla gidip yeni pozisyonun hayirli olsun desem o da ne pozisyonu derse ee o kadar beni kotuledin heralde almissindir pozisyonu desem cocukca mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?