Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Evet canim 15.30 randevumuz kesemizi gorucez insallah :))

az kaldı ınsallah hersey yolunda gıdıcek canım
kucuk bıreyımızın fotosunu al gel :)

canım valla bırsey demeyım dıyorum ama ılk cocugnuda kendı buyuttu denemez annem buyutttu evde ıken bıle gece emzırır anneme verırdı annem gece 3 4 onu uyuturdu sonra hala yemek saatı uyku saatı annemın kontrolnde ıkıncı cocuk nasıl olacak ayrı merak konusu

anneme cok ezıyet olucak kesınlıkle hepde ozlemınde bebegını yasına getırıp bırakıp gıtcem buraları dıyordu gıtmesın dıye onune engel koymak ıstedıler herhalde

20 yasında 2 cocuk sahıbı olacka Allahın gucune gıtmesın ama cehalet mı dıyım delı cesaretı mı dıyım yoksa boxvermıslık vurdumduymazlık mı dıyım ne dıyım kı
asgarı ucret alıor abım ıkı cocuk yazık cok yazık

Tünaydın kızlar,

ay ne çok konuşmuşsunuz okumaktan yazamadım.Sabah dusta yıgıldım ben elım ayağım bembeyaz kesıldı kendımı zor salona attım hemen anacıgımı aradm galıba tansyonum dustu doktora gttım c vıtmını verdı brde grıp ılacı brde serum taktılar sımdı de ofse geldım işte

cokkk guzel haberler alınmıs dun.

burcummm ayyy bebegın maasallah kocamn olmus prenses ya hayırlısıyla bebegıne kucagına al da hayatına yenı bır ısık gelsın ınsallah canım.

sense canım senınde pasacık gelıyrmus maasallah pasalarımız cogaldı artık prenseslerınde zamanı geldı ınsallah prenseslerden de bız bat bekleyenlerden gelır ınsallah

nuran senınde kıst gıtmıs prolaktın dusmus hadı gozun aydın gelsın bebsler cfter cfter ınsallah

kızlar gozden kacrdıgım varsa kusura bakmayın.

huluuuuu ya bana kızmayın ama ben hala 1 yasını okuyamadım arkadasım kac gundur hastalıktan ya yerıme bırı alsa vıcdan azabı cekıyorum benımde duam olsun dyordum ama benım yuzumden eksık kalırsa coook uzulurum yerıme bırı alabılırse alsın ben aksam okuyabılırsem yıne ozgenıme ıleterek okuyacagım ınsallah

mervecım ne oluyor sana ya bence daha ıı arastırılsın bu hastalık durumun bence hayıra ısaret degıl bu agrılar bu bayılmalar falan

ayy bir yok oldum pc basindan alip basinizi gittmissiniz masallah...
ellerinize kuvvet hanimlar...

cnm bnce gayet normal yaz... laf almaya bile calisiyorlarsa alttan alttan ince ince sok lafi...
ama bnce kiz bile durumu fark etti sana yazdi... ztn sonraki cevabinda daha net anlarsin laf mi almaya calisiyor diye...

baby star, milupa, ParentzWorld, hero baby, cici bebe,
PAVLODERM, humana , molfix, can bebe, rozi,

bunlara numune ıstegı yaptım kızlar sızde yapabılırsınız

mervecım ne oluyor sana ya bence daha ıı arastırılsın bu hastalık durumun bence hayıra ısaret degıl bu agrılar bu bayılmalar falan

ya bende anlamadım kendımden okadar korktum kı bırde dusta olunca ya olursem cırılcıplak dıye ınan ıcıme fenalık geldı hastanelere gıtmekten yasadıgım stres sıkıntı benı hepten cokerttı canımmmm aslında coooook uzun bır tatıle dınlenmeye ıhtıyacım var ben dırenclı olmalıyım kı bebegım gelsın ama olmuyor hep bır puruz cıkıyor maalesef

Tamam kizlar oyle genel bir cevap yaziyim ..

Yaa valla bu gunlerde herkes mahcup ediyor beni , Allah Razi olsun dusunmeniz soylemeniz yeter .. Yeni tedaviye baslayan , yada dogumu benden yakin olan varsa once onlara okuyalim.. Hakkinizi helal edin o kadar emek veriyorsunuz, ins hepinizin dualari yureginizden gecen kabul olsun ..

Canim abininde bebisi olcakmis, Allah tamamina erdirsin, merak etme anneannesi bakar ikisine birden yazen ozer pasa nerdeyse yasina gelmis olcak Allah`in izniyle..
Kuzeninin bebegide hayirli ugurlu olsun, Allah anali babali saglikla buyutmek nasip etsin.. Ohh Hulyanin dedigi gibi sizin sulalede boy boy bebisler olcak ins :)) Kac haftalik, nasl dogum yapmis kuzenin ?

Canim ne kadarlik evliler ki 20 yasta cok genc Allah kolaylik versin annenede napsin kadin cagiz.. Allah abinede kolaylik versin, bebegi nasip etmis rabbim rizkinida verir ins ama hastanelerde ates pahasi orda ne diyim ben senelerdir ya bakamazsak edemezsek diye endiselendim durdum, simdi birde kredi var cok sukur maaslarimiz iyi ama insan yinede dusunuyor.. Sizinde ev krediniz var kimin kime faydasi olcak, ayni bizdeki hesap annecigin bakicak tam anlamiyla artik

Mervem dikkat et kendine, sicak dus aldiysan dedigin gibi tansiyonun dusmustur, bgn cuma hafta sonu ins guzelce dinlenirsin, moralinide yuksek tut, kozalaginlada ins guzel bir hafta sonu gecirirsiniz evde dinlenin bol bol..

Amin hayatim, ins hepimiz hayirlisiyla kavusucaz bebislerimize, gobisleri size vercez doguma giderken bir gelcez bir suru mujde.. :))

kız yenı geldın tatılden sen en guzelı bu hafta sonu yataktan hıc cıkma tembellık mıskınlık yap dur
ıı gelır belkı tekde dusa gırme bu ara belkı tansıyonun oynuyordur dedıgın gıbı

valla tatlım en az sımdı 5 6 haftalık hamıledır o daha ben dogurana kadar olur 2 aylık 7 aylıkken (ben 6 aylıkken ıse bırakıp gıderım dıyordum) tam anneme ıhtıyac varken onun dogumu gelır valla dusununce ıcım sısıyor ama dusunmemeye calısıorum yakın degılız annemlere de yanı bı oraya bı buraya yetıssın desek ee kadında kalp astım tansıyon hepsıde var ben sıze soyleyım onlar keyfını surer cefasını ozlem ceker ya otrucam cocuguma bakıcam sıkısıcaz falan yada kadın tutucam hergun aglıcam elın kadını bebegmın yanında ben duramıyorum dıe ıkı ucu b.k lu degnek yanı

bıde bana sureklı akham kesıordu ıste ben soyle hamıle ıdım ben bole hamıle ıdım sen soylesın boylesın dıe dedım ıse sokucaktık daha senı oyle hamıle kalıcaktın bı uckuruna sahıp cıkamadın dıyorum ben nasıl yapcam ev hamılelık dıor annem bana gelcek dıe korkusuda onun o dedım herkes yapııor yapcaksın tabı
ay afakan bastı sımdı benı neyse dusunmucem sımdı valla baktım annemde o tarafa kayıyor atar tepem anneme de jayarım valla

kuzenımde 38 hafta sezeryan ıle dogum canım seker hastası ıdı normal yapmaktanda korktu

Amin hayatim, ins hepimiz hayirlisiyla kavusucaz bebislerimize, gobisleri size vercez doguma giderken bir gelcez bir suru mujde.. :))

bende artık buna inanıyorum tatlım.biliyorum hemde çok yakında annesini bekletiyor ama olsun o geldiğinde dünyalar benim olur bu üzüntülerimi beklemelerimi hic birşeyi görmeyecek gözüm o yüzden bebeğimi beklemeye değer hersey :)

canım valla bız 2011 nısanda evlendık onlar 2012 nısanda evlendı ocakta dogdu hemen ılk gunden yaptılar yanı bebegı sımdı 9 aylık oglu ıkıncı gelıor

yanı lafa gelınce sureklı senın evın soyle guzel boyle guzel dıyıp sureklı abımle kavga eder kardesın soyle yapmıs sen nıye yapmıorsn dıe ama ben sureklı calıstım duzenımı kurmadan cocuk ısıne gırısımedım bakamayız edemeyız dıye hep korktum kı hala korkuyorum
delı cesaretı gelmıs herhalde onlara anlamadım valla

93 lu ıste canım ne dıyecegımı bılemıorum yanı ınsan elbette sevınıor hamıle haberlerıne ama annem ıkısıne bırden ımkansız bakamaz evlendı dedık ıse gır madem oyle hanı sartlarınız ıı olsun dıe yok dedı ben cocuk ıstıorum dedı yaptı sımdı ıkıncı ay cıldırıcam bız mı cok detaycıyız acaba

Aynen oyle bazi seylerin iki ucu boklu degnek dedigin gibi , Napican Allah herkese sorumluluk duygusuda versin is hamile kalmak dogum yapmakla olmuyor, biseyi istiyorsan once kendine guvenicen senin evladin senin sorumlulugun, simdi annen yanindayken der hastayim iyi degilim bilmem ne , annende kiyamaz gider oteki torununa bakmaya.. Sen sakin ol bak anneninde hastaligi varmis icten ice uzulmesin kadin kizima yapamadim diye .. Allah buyuk bakalim neler olcak , olcaklar bellide sen sikma canini napcan, bazi seylerin onune gecemiyorsun iste haksizlikta olsa ..

Hayatim ama cok stres yapiyorsun herseye , amannn bosver benden degerlimi de gec gitsin.. Kendimizide yesek yine kendimize ediyoruz ne yazikki, kozalaklarin bile umrunda degil, bak benimkine yeni bisiklet sevdasina sormuyor bile kizim nasilmis diye ..
Eee durum napsak degismiyor elbet bizimde keyif catip ettigini bulanlari izlicemiz gunler gelcek.. Sen icini ferah tut, icine huzur gelince insanin evinede huzur geliyor, bak bu hafta agladim sizladim evin huzuruda kacti diyorum .. Hafta sonu dinlen yataginda yapma bisi al cayini yorganini yat ohh miss..

zaten sımdı bısı desem sevınmıor kıskanc bencıl dıye yapıstırıverırler
sustum ıcıme attım ama gırtlagıma kadar sıstım ınan kı hayır vardırı ısın ıcınde dıcem de len sen nasıl korunmazsn el kadar bebegın var neye guvendın dıye sormamak ıcın kendımı zor tutuorum
yap yap Allah bıır de sonra olunca sasırmıs ol eee korunmazsan bı olmazsa bı olur yanı
dıyo nasıl oldu anlamadım dıo bıde dedım ananın evınde tek yatar gıbı yatmasaydın kocanla yattıgını bılıp onlem alsaydın dıyorum ya ne bılım falan sorsan senden benden bılgılı kulturlu kız senı benı begenmez ıse gelınce

ozlem cnm hayirli olsun hala oluyormussun tekrar...
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...

azcik okudum yazdiklarini... biraz deli cesareti oluyor o yaslardakilerde...
onlara oyun gibi hersey simdi...
bak esimin kuzeni 90liydi .... hemen evlendi yapti bebegi... simdi yasina gircek insallah ama kendi itiraf etti sonra bana benim hamile oldugumu ogrenince bendeki ne delilikmis cocuk akli hemen yaptim oyun gibiydi dedi... hic kendime dikkat etmedim bebege dikkat etmedim allah korudu diye hep yolculuk hep bir kosturmaca vardi hayatlarinda...

simdi kimsenin gunahini almak istemem ama belki biraz senden de etkilenmistir... ozenmistir belki... 9 aylik gerci suanki dedin ama yinede buyuk artik... gerci annende var cocuga bakcak yine diyorsun...

annecigine allah kolaylik versin yalniz.. kiz bide resti cekmesin annen evi ayircaz sizin ilkine baktim simdi ozleminkine bakcam diye... :26:

Ayy benim kardesim 95li hala erkek arkadas fln yok ciddilermis evlenceklermis kiziyorum daha yasin kac diye .. Insanin hayatta her istedigi sihirli degnekle hemen olmuyor, hem ev, hem rahatlik, hem cocuk mutlu mesut aile tablosu ask herseyi halletmiyor malesef.. Ins Rabbim haklarinda hayirlisini versin yoksa ilerde bazi seyleri oturtmadan atilan bu adimlara malesef diyorsun..
Heleki cocuk en az bir sene insanin o kisiyle birlikteligiolmasi lazim, flort etmekle ayni sey degil bu , ayni evi paylasmak cok farkli, tabiki bu benim gorusum .. Ne diyelim canim hayirlisi olsun ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…