Özlem ve Snnn siz neler aldınız bakalım bebekleriniz için bi liste yapsanıza..
hastane çıkışı olsun zıbınlar olsun hepsini yazında bizde kendi listemizle karşılaştırıp başlayalım alışverişe :)
bide ne zaman almaya başlasak 32. haftadan sonra daha mı iyi olur ki ? :44:
Canım ben çok erken başladım cinsiyetini öğrendiğim an Almaya'da başladım .. Listeyi yarın pc den paylaşırım telden giriyorum çünkü .. Bi bakmışsınız zaman geçmiş ben çok anlamadım nasıl geçtiğini Rabbim hepimde hayırlısını nasip etsin ..
bir gün girmedik.yopikte doğum başlamış da bitmiş.
ne hamaratsınız maşallah!
çok sevindim burcuya.gözlerim doldu.ne mucizedir ya buu...
içinde bir yavru ve artık kollarında.
Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin.
Allah bağışlasın meleğimizi...
umudunu yitirme tatlım.
ben de aylarca her bebiş haberi aldığımda,her regl olduğumda gözyaşlarına boğuldum.
kendimi yatağa atıp hıçkıra hıçkıra ağladım.
bir süreden sonra demek ki zamanı değilmiş bu ay diye düşünmeye başladım.
Rabbim her şeyin en iyisini bilir dedim.
o kadar çok üzülmedim.ve bikaç aya geldi bebişim.
seninki de aniden geliverecek hiç üzülme.
hııı ayrıca ben testi reglden 1 gün önce yaptığımda bile çok silik çıkmıştı.
ama anında çıkmıştı...inşşş senin de öyle olur canımsın.
ne düşüncesiz karılar var yarabbim.
ellerine 2 kap yemek alıp gelselermiş.
hiç mi düşünce yok.nasıl bir vicdan.
zaten düşünceli insanlara hep düşüncesizler denk gelir.2 kere 2= 4 eder işte.
uyuzlarrrr...nasıl yediriyorlar kendilerine,anlam veremiyorum.
inşallah bebeğim benim bebeğimde en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bende aslında aya okadar umutlu başlıyorum ki ama maalesef öle bitmiyor ay benim için rabbiminnnn elbet bildiği vardır diyorum herşeyin hayırlısını o bilir
canımmm seni o kadar iyi anlıyorum ki,çünkü seninle aynı durumdayım,rabbim inşallah en yakın zamanda bu duyguyu bizlerede yaşşatır
EBDAAAAAAAAAAAAA
sana bir sorum var,sen gebeliğini öğrendiğin ay mı progesteron testi yaptırdın,
Hulya hamule kalmadan oncwki ve o ay yaptirmisti progesteron testini.
ptesi yaptıracağım bende,ama içime bir korku geldi esra yaa,evet illa olacak diye birşey yok ama çatlasa döllenme olmayabiliyormuş,büyük bir hayalkırıklıgı olur bende
Sen simdi olamiyormusu birak igneni oldun calismalara t gaz devam. no stresssss :))). Rahatla olumlu dusun.evet her zaman olmuyor. ebda yapmisti hatorliyosan olmamisti. sonraki ay. param bosa gitmesin dedi. kozalaklada kusmustu zaten. ama o ay bebisi geldi.
Insallah seninde gelecek cankmmm....dualarjmiz dizlerle dun sabahnamazi dua ettim size....
bende bayramdan sonra yavaş yavaş almaya başlayayım diyorum. havalar soğur birden dışarı da çıkamam doru dürüst sen paylaş bakalım da ona göre alalım :) Amin canım inşallah
inşallah sıpa çok bekletmez canım,3 yumyumdan bari biri tutsun inşallah,
Canım ben çok erken başladım cinsiyetini öğrendiğim an Almaya'da başladım .. Listeyi yarın pc den paylaşırım telden giriyorum çünkü .. Bi bakmışsınız zaman geçmiş ben çok anlamadım nasıl geçtiğini Rabbim hepimde hayırlısını nasip etsin ..
ayy ben artık makarnaya aşermekten bıktım yaahep bu saatlerde makarna yiyorum yoğurtlu yoğurtlu . nolcak böle. şuan ocakta su kaynıyo içine makarna atılcak birazdan
kiz sayiylami yapiyorsun... bata kadar devam... catlama dollenme fln yumurta 24 saatten fazla yasayabiliyor.. bos gecme ....
her firsati degerlendir ...
oo ii ozaman asagi yukari bu haftalar ogrenmis olsan cinsiyeti cok beklemeden baslamissin...
bende bayramda 2-3 bisi bakicam kayinvalidemler yurtdisina gidiyor eline bi liste veirm ben onun...
ayy ben artık makarnaya aşermekten bıktım yaahep bu saatlerde makarna yiyorum yoğurtlu yoğurtlu . nolcak böle. şuan ocakta su kaynıyo içine makarna atılcak birazdan
dun aksam bende yaptim aynisini... yarin icinde aklimda makarna salatasi var soyle yogurtlu mayonezli tursu salatali
once ruyamda sonra oglende yicem...
kiz karbonhidrat eksigimiz var demekki ...
yok tatlım sayıyla değilde,hazır o kadar varken biri tutsa,hayırlısı olsun yaa
bizede var mııııı,çok severim yogurtlu makarnayıı
Günaydın kızlar nasılsınız..
İnanılmaz bir baş ağrısıyla uyandım bu sabah çok kötü başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?