Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Canım ben çok erken başladım cinsiyetini öğrendiğim an Almaya'da başladım .. Listeyi yarın pc den paylaşırım telden giriyorum çünkü .. Bi bakmışsınız zaman geçmiş ben çok anlamadım nasıl geçtiğini Rabbim hepimde hayırlısını nasip etsin ..

bende bayramdan sonra yavaş yavaş almaya başlayayım diyorum. havalar soğur birden dışarı da çıkamam doru dürüst sen paylaş bakalım da ona göre alalım :) Amin canım inşallah

inşallah bebeğim benim bebeğimde en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bende aslında aya okadar umutlu başlıyorum ki ama maalesef öle bitmiyor ay benim için rabbiminnnn elbet bildiği vardır diyorum herşeyin hayırlısını o bilir

canımmm seni o kadar iyi anlıyorum ki,çünkü seninle aynı durumdayım,rabbim inşallah en yakın zamanda bu duyguyu bizlerede yaşşatır

EBDAAAAAAAAAAAAA
sana bir sorum var,sen gebeliğini öğrendiğin ay mı progesteron testi yaptırdın,

Hulya hamule kalmadan oncwki ve o ay yaptirmisti progesteron testini.

ptesi yaptıracağım bende,ama içime bir korku geldi esra yaa,evet illa olacak diye birşey yok ama çatlasa döllenme olmayabiliyormuş,büyük bir hayalkırıklıgı olur bende

Sen simdi olamiyormusu birak igneni oldun calismalara t gaz devam. no stresssss :))). Rahatla olumlu dusun.evet her zaman olmuyor. ebda yapmisti hatorliyosan olmamisti. sonraki ay. param bosa gitmesin dedi. kozalaklada kusmustu zaten. ama o ay bebisi geldi.
Insallah seninde gelecek cankmmm....dualarjmiz dizlerle dun sabahnamazi dua ettim size....

inşallah sıpa çok bekletmez canım,3 yumyumdan bari biri tutsun inşallah,

bende bayramdan sonra yavaş yavaş almaya başlayayım diyorum. havalar soğur birden dışarı da çıkamam doru dürüst sen paylaş bakalım da ona göre alalım :) Amin canım inşallah

Ben ce de canım hem bi anda masraf olmuyor az az alınca göze gelmiyor toplu alındığında çok gözüküyor tamam canım yarın paylaşırım mutlaka ...

inşallah sıpa çok bekletmez canım,3 yumyumdan bari biri tutsun inşallah,

kiz sayiylami yapiyorsun... bata kadar devam... catlama dollenme fln yumurta 24 saatten fazla yasayabiliyor.. bos gecme ....
her firsati degerlendir ...

oo ii ozaman asagi yukari bu haftalar ogrenmis olsan cinsiyeti cok beklemeden baslamissin...
bende bayramda 2-3 bisi bakicam kayinvalidemler yurtdisina gidiyor eline bi liste veirm ben onun...

ayy ben artık makarnaya aşermekten bıktım yaa hep bu saatlerde makarna yiyorum yoğurtlu yoğurtlu . nolcak böle. şuan ocakta su kaynıyo içine makarna atılcak birazdan

ayy ben artık makarnaya aşermekten bıktım yaa hep bu saatlerde makarna yiyorum yoğurtlu yoğurtlu . nolcak böle. şuan ocakta su kaynıyo içine makarna atılcak birazdan

dun aksam bende yaptim aynisini... yarin icinde aklimda makarna salatasi var soyle yogurtlu mayonezli tursu salatali
once ruyamda sonra oglende yicem...

kiz karbonhidrat eksigimiz var demekki ...

yok tatlım sayıyla değilde,hazır o kadar varken biri tutsa,hayırlısı olsun yaa

bizede var mııııı,çok severim yogurtlu makarnayıı

dun aksam bende yaptim aynisini... yarin icinde aklimda makarna salatasi var soyle yogurtlu mayonezli tursu salatali
once ruyamda sonra oglende yicem...

kiz karbonhidrat eksigimiz var demekki ...

sevmezdim ben makarna salatasını ama bi kere yedim pek güzel gidiyo yanında da pogaça ohh mis
ayy ne bileyim dün gece yedim bi tabak dolusu şimdi yedim yine bi tabak dolusu. bi zararı yoktur inşallah. Ama hiç ekmek aramıyorum yanında ondan önce ekmeksiz yiyemezdim şimdi löplöp götürüyom

yok tatlım sayıyla değilde,hazır o kadar varken biri tutsa,hayırlısı olsun yaa

bizede var mııııı,çok severim yogurtlu makarnayıı

yarım paket vardı onu yaptım kalmadı ama sen gel ben gene yaparım senlen yerim yine

Çiller, güneş lekeleri (lentigo), gebelik lekeleri (melasma), bazı iyi huylu cilt benleri, cilt kanseri (melanom), mantar hastalıkları, seboreik keratoz, aktinik keratoz ciltte koyu renkli lekelere neden olurlar. Doğal yöntemler ve bitkisel maskelerle cilt lekelerinden kurtulabilirsiniz. İşte bitkisel maske:

Malzemeler:
* Yarım demet maydanoz,
* yarım fincan yoğurt,
* yarım limon suyu.

Maydanoz püre haline getirilir ve bir kaseye alınır. İçerisine yoğurt ve limon suyu da ilave edilerek karıştırılır. Yüz ve vücuttaki lekelere maske yapılır, 1 saat bekletilir ve sonra çıkarılır.

Ay bu hafta ilk defa uyumadım sabah kalktıktan sonra kimsecikler yok burada. hadi evde olanlar uyuyo peki ya çalışanlar siz ne yapıyorsunuz da girmiyorsunuz. haftanın da son günü yani iş az olur halbusi..

Cumamız Mübarek olsun.
Allah'ım gönlümüzdekileri bizlere hayırlı kılsın dualarımızı kabul etsin. AMİN

günaydın kızlaaaar

ayy ilk bebişimiz gelmiiişş nası tatlııı allah uzun ömürler versin bahtı açık olsun inşallah hülyacım geçmiş olsun canım korkma sen hiçbişeycık olmaz kızlar tam zamanında gelir uzmezler annelerini özleem ha geldi ha gelecek derken maşallah tam zamanında doğacak

eee nasılsınız kızlar halamın oğlunun bebişi erken doğmuştu zaten hamilelik şekeri tansiyonu flnda hep yuksekti annesinin bebiş 155 gündür fln küvezdeydi vefat etmiş çok üzüldüm rabbim sağlıklı sıhhatli bir bebek daha nasip etsin onlara

Günaydın kızlar nasılsınız..
İnanılmaz bir baş ağrısıyla uyandım bu sabah çok kötü başım ağrıyor

gunaydin herkeze

haftanin son gunu
yarin 11 e kadar uyucam kismetse

0311

cnm basiniz sag olsun.... mekani cennet bebisin... Rabbim sabir versin ailesine.. insallah tez zamanda yine guldurur yuzlerini ...

sezggi

kiz maske tarifleri vermeye baslamissin... yaa aklima geldi sana sorim ozmana... ben saclarima sinemaki bitkisini kaynatip duruluyordum hamile kalmadan... sonra biraktim cesaret edemedim hamileler icin cayi fln tavsiye edilmiyor diye..
arada yine saclarimi durulasam oyle bisi olurmu sence ??

Günaydın kızlar nasılsınız..
İnanılmaz bir baş ağrısıyla uyandım bu sabah çok kötü başım ağrıyor

istanbul dami oturuyorsun... eger oyle ise normaldir cnm hava berbat ... bende gecen 2 gun hep oyle uyandim...
nette biraz arastirinca boyle ani hava degisikliklerinde hamilelerde olabiliyormussss ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…