Dostlugun ve dayanışmanın topiği

allam yaa kadina bak birde utanmadan agzini aramis. diyemedin mi yemek 2 kislik fazla bisey yok erken gelin yapalim ...
ayy baslarina gelsinde anlasinlar ...8 kisi yaa... kusura bakma ama utanmazlik yaptiklari
sen gitsen eminim onune koyardi cayi bide laf sokardi.... ama soyle sende yuzlerine firsatini bulunca belki biraz utanirla

bu gidişle zaten elinde bez bardak çanak mutfakta doğuracan sen bu bebeyi. hiç düşünen yok ki. bide utanmadan ağız arıyo nasıl yüzü tutup gelicez diyo şaşıyorum yani. ayıp ama çok ayıp hiç reva mı yani şu hamile kadına yapılanlar. Gene hesabını öteki tarafta sorar rabbim.

vallahi tatlim haklisin banada bir verseler neler yapardim.... ben anneme bile giderken utaniyorum yoruluyor fln diye bunlarin yaptgi yuzsuzluk... bak gor soran olursada kesin Ozlemin hep yanindaydik yalniz birakmadik yardimci olduk derler..

hemde ne yüzsüzlük yaa. onların dşünceli olması gerekirken yaptıklarına bak. aynen valla. anneme gittiğimde de annem elinden gelse yat sen ben yatağına getiriyim diyecek tek annem değil herkes öle düşünceli. ama bu elti tayfasında zerre düşünce yok.
tabi canım yanındaydılar hep özlemin. yemek yaptırdılar ortalığı dağıtıp bi iğne bile kaldırmadan geri evlerine gönül rahatlığıyla gittiler.

ayy bundan sonra dusseler yakasindan kizin...ama alismislar birkere... hep boyle olurlar bidaha..
bide ozlem azcik yuz vermese en kotusu o olur... ama basta kayinvalide cikislmali onlara anne gibi uyarmali

Selam kizlar. simdi lkuldan geldim cok yorgunum. artik bunubelirtmeme gere yok :) 3 saat matematik isledim..

yarinfa yazili yapcsm.:)))

ee haber var mi burcudan.

kiz oz ne cok geliyo kv ler. yemek yap getir desene o utanmiypda
sende utanma...annecim ya erken gel yada sen biseyler yap getir de.
kasilmam var de olmasa bile

ayy bundan sonra dusseler yakasindan kizin...ama alismislar birkere... hep boyle olurlar bidaha..
bide ozlem azcik yuz vermese en kotusu o olur... ama basta kayinvalide cikislmali onlara anne gibi uyarmali

canım ne dıyım kı ben yuz vermeyım desem de olmuyor ıste
hatta bugn sey dedım doktor bak ızıne cıktın bebek kılo almaya basladı ıstırahat dınlenme ıı geldı bol bol dınlen dedı dedım
evet sen boyle yap devam et dınlen tabı dedıler sımdı ben bıdaha ustune ee nasıl olacka bu ıs dıyemedım halıyle

neyse cıktım sımdı markete geldım az soluklanayım pılavı koyacagım gerısı tamam zaten patates hasladımdı soydum onu onlara ayırmayı dusunuorum dograyıop salata yapsınlar dıe
mercımek corba yaptım bıde fasulye

benden bu kadar
yok kız kaynanam mı benı dusunucek aramadı bıle hıc nasıl gıdıor bısı yapabılıonmu dıe gecen ben kızorum dıe esım dıo annem aradı senı sordu merak ettım kızımı falan dedı dıo dedım sallama be ne sısırıosun annen omrunde kızımmı demıs bana dedım bıde benı sorcak olsa benı arar nıye aktarmalı ıs yapıor dedım annemde ne yapsa yaranamaıor dıo ama fost yalan daha pazar gunu oraya gıttım borek yaptım ettım hıc de sormadı nasıl yapabılıormusun edebılıromusun dıe

sende artık ıyıce zorlanmaya basladın demı
hem bebıs agırlasıor hem cagann okulu
hem senın okul
allah yardımcın olsun canım

ayy ne dıyım kı kız valla bı kere tam kasılcam o olacak gecen geldıklerınde oyle sancım vardı kı o aksam acılmam oldu
ahanda dıorum ben keısn bunlar varken bızde dogururum kosturmacaya

kızlar bu arada burcu ıcın tesbıh cekenınız var mı ne durumdayız hadı bır an once cekıp toplayalımda bebegının hayırlı ahlaklı saglıklı bır evlat olması ıcın bagıslayalım

ben bugun sonunda 4000 yaptım cekme ıslemını

Canim ben 19000 cektim ama onu 20000 hesapla birazdan tamamlarim

Evet artik.zor oluyor gittikce....sabah yemek beslenme hszirla kahvalti yaptir csgana derken okul .sonra gel
yemek bulasik uyuyorum bu sefer...cagan da diyor erkenden uyuma anne diye. dayanamiyotum ki...

Canim bende 5000 tane cektim

Nice maasallah canim balla biz tembel kaldik seninn yaninda

Ben dun 2000 tane cektim....(( az ama.bu aksamda cekerim biraz

olsun canım kımın duası gececegı bellı olmaz azı yok bu ısın yuregıne saglık

Canim ben 19000 cektim ama onu 20000 hesapla birazdan tamamlarim

wuwww supersın allah kabul etsın canm

Evet artik.zor oluyor gittikce....sabah yemek beslenme hszirla kahvalti yaptir csgana derken okul .sonra gel
yemek bulasik uyuyorum bu sefer...cagan da diyor erkenden uyuma anne diye. dayanamiyotum ki...

ee cocukta enerjı ıle senın kı nasıl bır olsun kı demı :S
az kaldı dıcem ama nerden baksan 2 aydan fazla daha ıs var demı

Canim namaxlarin arkasina cekiyorum abdestli iken hatta yatacagim vakit bile elomde zikirmatik uyuyana kadar cekiyorum aliskanlik yapti elimde zikirmatik olmayinca eksiklik hissediyorum

bende genelde ole yapıordum bu ara seytan yarısıo benımle abdest tırt gıdıor ya :S

Canim bende 5000 tane cektim

Nice maasallah canim balla biz tembel kaldik seninn yaninda

allah kabul etsın cnm yuregıne saglk

su durumda4000 ben
5000 ferıde
20000 nuran
2000 esra

31000 yaptı hadı bı gayret bıtırelım ınsallah :)

garibim oda bişey diyemiyo ki. hoş öle yüzsüzlere bende bişey diyemezdim.

haha çok güldüm haa :) yazık be bu kozalaklara nasılda iki tarafıda bir tutmaya çalışıyolar :))
sende ne fenasın ama anca eşine söküyo millete karşıda böle olsana. (eltilere)

su durumda4000 ben
5000 ferıde
20000 nuran
2000 esra

31000 yaptı hadı bı gayret bıtırelım ınsallah :)

canım 2800 de feridenin tesbihinden kalanlar vardı. onları da ekle inşallah bende namazlardan sonra okumaya devam edicem. bu aralar kendimi pek halsiz hissediyom. midem bazen ağırlaşıveriyo.

Özlem ve Snnn siz neler aldınız bakalım bebekleriniz için bi liste yapsanıza..
hastane çıkışı olsun zıbınlar olsun hepsini yazında bizde kendi listemizle karşılaştırıp başlayalım alışverişe :)
bide ne zaman almaya başlasak 32. haftadan sonra daha mı iyi olur ki ? :44:

sende haklisin agzini yapmissin ama anlayana....

bu arada bu kozalaklarda illaki polyanna olcaklar hee... hemen ortayi bulcaklar...
adamda goruyodur ama ne desin iste...

yorulursun tabii bebisde gittikce buyuyor artik... insan daha cok uyku ve dinlenme istiyordur... sen yinede cok yormamaya bak kendini ev isleri ile ... okulda cocuklarda yoruyordur insani... ogretmen olmayi hic aklimdan bile geciremem valla.. Allah sabir versin size gercekten zor meslek bana gore...
ahh canm yaa.. cagan allahtan buyukte laf dinler... daha kucuk olsaydi daha zor olurdu ama...

bencede kizlar... hazir listeleriniz vardir kesin paylasinda bizde nasiplenelim...
benim icin daha cok erken ama olsun elimin altinda olsunda liste indirim fln derken yilbasi arifesinde bisiler bakmaya baslarim bende...

ebda

cnm yaa sana bisey sorcam sen hep bas agrim var diyosun yaa
hic tansiyonunu takip ediyormusun ?
seni korkutmim ama ihmal etme oyle durumlarda olctur...
bazen tansiyon ile alakali olabiliyormus cnm benm... tedbiri elden birakmamakta yarar var..

Son düzenleme:
Suyum 've nisanim geldi arabadayiz dogma gidiyorum

Kizlar sancu evade azck vardi saga erken firework dedim adam pjamayi sirilsiklam trounce korktu :) Hindi oyle yatiyorum onu eve gonderdiler.. Aciklik 1 Saat once 1 cmdi sancida yok, nasul olcak bilmiyorum kalbim jut kut :)
bir gün girmedik.yopikte doğum başlamış da bitmiş.
ne hamaratsınız maşallah!
çok sevindim burcuya.gözlerim doldu.ne mucizedir ya buu...
içinde bir yavru ve artık kollarında.
Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin.
Allah bağışlasın meleğimizi...
umudunu yitirme tatlım.
ben de aylarca her bebiş haberi aldığımda,her regl olduğumda gözyaşlarına boğuldum.
kendimi yatağa atıp hıçkıra hıçkıra ağladım.
bir süreden sonra demek ki zamanı değilmiş bu ay diye düşünmeye başladım.
Rabbim her şeyin en iyisini bilir dedim.
o kadar çok üzülmedim.ve bikaç aya geldi bebişim.
seninki de aniden geliverecek hiç üzülme.
hııı ayrıca ben testi reglden 1 gün önce yaptığımda bile çok silik çıkmıştı.
ama anında çıkmıştı...inşşş senin de öyle olur canımsın.
suzanla ırem sınır olucak ama mısafır gelıcek yemek yapıyorum :S
eltım aradı sımdı ( erken aradılar bu kez 3 sularında ) aksam sıze gelcez dıe tmm dedım sımdı yemek koydum ocaga
ne düşüncesiz karılar var yarabbim.
ellerine 2 kap yemek alıp gelselermiş.
hiç mi düşünce yok.nasıl bir vicdan.
zaten düşünceli insanlara hep düşüncesizler denk gelir.2 kere 2= 4 eder işte.
uyuzlarrrr...nasıl yediriyorlar kendilerine,anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…