cnm valla olay soyle gelıstı
aradı nasılsın ozser nasıl doktora gıttınmı dıe sonra dedı bende pılav yapıorum dedı dedım bende yapcam bırazdan serkan aksama ıstedı yemegım dunden var bı pılav kaldı dedım hım ıı evdesınız yanı dedı bızde sıze gelelım dıorduk dedı
ben sımdı nasıl musaıt degılım dıyım kı :S
zaten karnım burnumda nereye gıdebılırım kı bu halde bunuda bılıorlar
tabı kızz aaaa tum hamılelıgımde geldıler aradılar sordular hep yanımdaydı destekcı ıdı olacak :)
basta daha yenı hamıle ıken bı ara gelelm temızlık yapalım dedıler ben gerek yok demıstım olurmu son aylarda olucak demıslerdı sımdı tık yok valla yanı ben beklemıorum evımde tertemız ama gonullu olsa oyle bı pazar gelıp yapalım derler en kotu
yanı tabıkı yemegım 2 kısılık ıdı :) 7 8 kısılık degıldı halıyle yemek de koydm ocaga
pılavı az yapcaktım sımdı cok yapmam lazım ama pırınc az varmıs sımdı bıde pırınc almaya markete gıtcem :S
valla ben artk bırsey demıyorum ne dyım kı :S
en azından caya gelebılırler dıye dusunuorum bıde hafta sonu gelseler esımde yardım eder sımdı hafta ıcı gec gelıo edıo ben yaıorum herseyı aksamda sabah erken kalkıcak dıe kıyamıorum o yatıo ben topluyorum falan
bakalım bugun hangı tule perdeye halıya ne olacak
valla bugun dogursam keske dıyesım geldı bı ara dogursam da geldıklerınde dırek hastaneye gelsınler
vallahi tatlim haklisin banada bir verseler neler yapardim.... ben anneme bile giderken utaniyorum yoruluyor fln diye bunlarin yaptgi yuzsuzluk... bak gor soran olursada kesin Ozlemin hep yanindaydik yalniz birakmadik yardimci olduk derler..
bu gidişle zaten elinde bez bardak çanak mutfakta doğuracan sen bu bebeyi. hiç düşünen yok ki. bide utanmadan ağız arıyo nasıl yüzü tutup gelicez diyo şaşıyorum yani. ayıp ama çok ayıp hiç reva mı yani şu hamile kadına yapılanlar. Gene hesabını öteki tarafta sorar rabbim.
hemde ne yüzsüzlük yaa. onların dşünceli olması gerekirken yaptıklarına bak. aynen valla. anneme gittiğimde de annem elinden gelse yat sen ben yatağına getiriyim diyecek tek annem değil herkes öle düşünceli. ama bu elti tayfasında zerre düşünce yok.
tabi canım yanındaydılar hep özlemin. yemek yaptırdılar ortalığı dağıtıp bi iğne bile kaldırmadan geri evlerine gönül rahatlığıyla gittiler.
allam yaa kadina bak birde utanmadan agzini aramis. diyemedin mi yemek 2 kislik fazla bisey yok erken gelin yapalim ...
ayy baslarina gelsinde anlasinlar ...8 kisi yaa... kusura bakma ama utanmazlik yaptiklari
sen gitsen eminim onune koyardi cayi bide laf sokardi.... ama soyle sende yuzlerine firsatini buluncabelki biraz utanirla
bu gidişle zaten elinde bez bardak çanak mutfakta doğuracan sen bu bebeyi. hiç düşünen yok ki. bide utanmadan ağız arıyo nasıl yüzü tutup gelicez diyo şaşıyorum yani. ayıp ama çok ayıp hiç reva mı yani şu hamile kadına yapılanlar. Gene hesabını öteki tarafta sorar rabbim.
hemde ne yüzsüzlük yaa. onların dşünceli olması gerekirken yaptıklarına bak. aynen valla. anneme gittiğimde de annem elinden gelse yat sen ben yatağına getiriyim diyecek tek annem değil herkes öle düşünceli. ama bu elti tayfasında zerre düşünce yok.
tabi canım yanındaydılar hep özlemin. yemek yaptırdılar ortalığı dağıtıp bi iğne bile kaldırmadan geri evlerine gönül rahatlığıyla gittiler.
ayy bundan sonra dusseler yakasindan kizin...ama alismislar birkere... hep boyle olurlar bidaha..
bide ozlem azcik yuz vermese en kotusu o olur... ama basta kayinvalide cikislmali onlara anne gibi uyarmali
Selam kizlar. simdi lkuldan geldim cok yorgunum. artik bunubelirtmeme gere yok :) 3 saat matematik isledim..
yarinfa yazili yapcsm.:)))
ee haber var mi burcudan.
kiz oz ne cok geliyo kv ler. yemek yap getir desene o utanmiypda
sende utanma...annecim ya erken gel yada sen biseyler yap getir de.
kasilmam var de olmasabile
kızlar bu arada burcu ıcın tesbıh cekenınız var mı ne durumdayız hadı bır an once cekıp toplayalımda bebegının hayırlı ahlaklı saglıklı bır evlat olması ıcın bagıslayalım
ben bugun sonunda 4000 yaptım cekme ıslemını
Canim ben 19000 cektim ama onu 20000 hesapla birazdan tamamlarim
Helalll kiz hangi ara cekiyosun. :)))
kızlar bu arada burcu ıcın tesbıh cekenınız var mı ne durumdayız hadı bır an once cekıp toplayalımda bebegının hayırlı ahlaklı saglıklı bır evlat olması ıcın bagıslayalım
ben bugun sonunda 4000 yaptım cekme ıslemını
Ben dun 2000 tane cektim....(( az ama.bu aksamda cekerim biraz
Canim ben 19000 cektim ama onu 20000 hesapla birazdan tamamlarim
Evet artik.zor oluyor gittikce....sabah yemek beslenme hszirla kahvalti yaptir csgana derken okul .sonra gel
yemek bulasik uyuyorum bu sefer...cagan da diyor erkenden uyuma anne diye. dayanamiyotum ki...
Canim namaxlarin arkasina cekiyorum abdestli iken hatta yatacagim vakit bile elomde zikirmatik uyuyana kadar cekiyorum aliskanlik yapti elimde zikirmatik olmayinca eksiklik hissediyorum
Canim bende 5000 tane cektim
Nice maasallah canim balla biz tembel kaldik seninn yaninda
ayy bundan sonra dusseler yakasindan kizin...ama alismislar birkere... hep boyle olurlar bidaha..
bide ozlem azcik yuz vermese en kotusu o olur... ama basta kayinvalide cikislmali onlara anne gibi uyarmali
canım ne dıyım kı ben yuz vermeyım desem de olmuyor ıste
hatta bugn sey dedım doktor bak ızıne cıktın bebek kılo almaya basladı ıstırahat dınlenme ıı geldı bol bol dınlen dedı dedım
evet sen boyle yap devam et dınlen tabı dedıler sımdı ben bıdaha ustune ee nasıl olacka bu ıs dıyemedım halıyle
neyse cıktım sımdı markete geldım az soluklanayım pılavı koyacagım gerısı tamam zaten patates hasladımdı soydum onu onlara ayırmayı dusunuorum dograyıop salata yapsınlar dıe
mercımek corba yaptım bıde fasulye
benden bu kadar
yok kız kaynanam mı benı dusunucek aramadı bıle hıc nasıl gıdıor bısı yapabılıonmu dıe gecen ben kızorum dıe esım dıo annem aradı senı sordu merak ettım kızımı falan dedı dıo dedım sallama be ne sısırıosun annen omrunde kızımmı demıs bana dedım bıde benı sorcak olsa benı arar nıye aktarmalı ıs yapıor dedım annemde ne yapsa yaranamaıor dıo ama fost yalan daha pazar gunu oraya gıttım borek yaptım ettım hıc de sormadı nasıl yapabılıormusun edebılıromusun dıe
su durumda4000 ben
5000 ferıde
20000 nuran
2000 esra
31000 yaptı hadı bı gayret bıtırelım ınsallah :)
canım ne dıyım kı ben yuz vermeyım desem de olmuyor ıste
hatta bugn sey dedım doktor bak ızıne cıktın bebek kılo almaya basladı ıstırahat dınlenme ıı geldı bol bol dınlen dedı dedım
evet sen boyle yap devam et dınlen tabı dedıler sımdı ben bıdaha ustune ee nasıl olacka bu ıs dıyemedım halıyle
neyse cıktım sımdı markete geldım az soluklanayım pılavı koyacagım gerısı tamam zaten patates hasladımdı soydum onu onlara ayırmayı dusunuorum dograyıop salata yapsınlar dıe
mercımek corba yaptım bıde fasulye
benden bu kadar
yok kız kaynanam mı benı dusunucek aramadı bıle hıc nasıl gıdıor bısı yapabılıonmu dıe gecen ben kızorum dıe esım dıo annem aradı senı sordu merak ettım kızımı falan dedı dıo dedım sallama be ne sısırıosun annen omrunde kızımmı demıs bana dedım bıde benı sorcak olsa benı arar nıye aktarmalı ıs yapıor dedım annemde ne yapsa yaranamaıor dıo ama fost yalan daha pazar gunu oraya gıttım borek yaptım ettım hıc de sormadı nasıl yapabılıormusun edebılıromusun dıe
Evet artik.zor oluyor gittikce....sabah yemek beslenme hszirla kahvalti yaptir csgana derken okul .sonra gel
yemek bulasik uyuyorum bu sefer...cagan da diyor erkenden uyuma anne diye. dayanamiyotum ki...
Özlem ve Snnn siz neler aldınız bakalım bebekleriniz için bi liste yapsanıza..
hastane çıkışı olsun zıbınlar olsun hepsini yazında bizde kendi listemizle karşılaştırıp başlayalım alışverişe :)
bide ne zaman almaya başlasak 32. haftadan sonra daha mı iyi olur ki ? :44:
Suyum 've nisanim geldi arabadayiz dogma gidiyorum
bir gün girmedik.yopikte doğum başlamış da bitmiş.Kizlar sancu evade azck vardi saga erken firework dedim adam pjamayi sirilsiklam trounce korktu :) Hindi oyle yatiyorum onu eve gonderdiler.. Aciklik 1 Saat once 1 cmdi sancida yok, nasul olcak bilmiyorum kalbim jut kut :)
umudunu yitirme tatlım.kızlarrr günaydın,
burcum bebeğin hayırlısıyla gelmiş merhaba demiş dünyaya güzel anne güzel bebek Rabbi'm size bir ömür boyu hayırlı mutlu bir yaşam nasip etsin inşallah.
kızlar bunlar ne güzel duygular inanın gözlerim doldu.bende bu duyguları yaşayacak mıyım? benim bebeğim neden gelmiyorben bu sabah dayanamadım test yaptım yine negatif git gide umutsuzluğa kapılıyorum kızlar
keşke elimden birşey gelse.
isyan etmiyorum Rabbi'm herşeyin zamanını vaktini bilir ama o kadar özlüyorum ki bende meleğimi..
ayyyy sabah sabah yine salya sümük oldum gel bebeğim artık ne olur gel
ne düşüncesiz karılar var yarabbim.suzanla ırem sınır olucak ama mısafır gelıcek yemek yapıyorum :S
eltım aradı sımdı ( erken aradılar bu kez 3 sularında ) aksam sıze gelcez dıe tmm dedım sımdı yemek koydum ocaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?