Eki Görüntüle 828299
bu patıgı ust kattakı arkadasın bebısıne ordum demın kız 1,5 saatte bıtıor tıkır tıkır
sımdı ıcımden namaz kılmak( 7 8 aydır tembellık ıle bırakmıstım ) ve kuran okumak geldı kızlar sımdılık bıraz mola verıorum hepınıze dua edecegım ınsallah
gorusmek uzere
Anaam ne güzel olmuş bu yaa çok beğendim eline sağlık güzel günlerde giysin PaşamızGünaydın sekerler nsılsınız bakalmmmm
belgın ne yaptın canım gelısme var mı?
Bu hulya 0311 nerelerde ya kayıplar bı suredır
Eki Görüntüle 827958
Olmusmu Feride ve İrem teyzoslar :)
Bilmeiyim gun asiru cok geliyor insana..
artik gorev oldugu icin erkeklerde istemiyot.
bizdede oyle olmustu.
yaa kizlar sabahlari trt 1 de beni boyle sev.dizisini izliyorim.
cok hos diziymis. :))
Kizlar eve Sali gunu oglen geldik ama inanin firsat bulup yazamadim.
Ins burdayim tekrar ..
Biliyormusunuz benim Meryem`im buyudu teyzeleri bugun tam 1 haftalik ve 1 saat once gobegimiz dustu :))
Bakalim bizim gobus kime gitmis ilk mujdeyi kim vercek, bir sonraki prenses icin .. :))
Ins guzel haberlerimiz vardir biz buralarda yokken :)
Canim dunurum benim, merakta edermis gelinini :))
Eksik olma canim, iyiz cok sukur annemde Allah`im izniyle gelcek aksam 8 gibi nmesi gerek ucaginin ..
Hayatim hastaneden geldim Melegin yatagini hazirladim kendi nevresimleri degistirdim , hesapta babaanesi yapcakti ama ustelik hastaneden bir gun gec ciktik. Hatta eve donerken melegimle dedim unutcam herseyi yeniden baslicam diye koca gece eve gitcez diye uyuyamadim soyle olcak boyle olcak diye..
Eve bir geldik bisi yok , esime kizmiyorum sagolsun evi supurmus, viladalamis en azindan , insaat baya ilerlemis pencere siparisleri verilmis , hastaneden gelince evde yemek yok dolap bos, sagolsun ben yatak odasini toparlarken gitti oda tencereyle corba yemek almis gelmis restauranttan, o yemek almaya diye cikti anasi bizdeydi arkasindan anneside evine gitti ocakta yemegim var bakiyim yine gelirim diye.. O kadar agrima gitti ki anlatamam kizlar. Eve donus gunumuzu hic boyle dusunmemistim. Yemek yedim Meryemi emzirdim, mutfagi fln toparla ev isine daldim gene aksam yataga sirf meme saati diye yikandim girdim ..
Ama olsun Allah`im binlerce sukur kizim saglikli biraz emme sorunumuz var hala buyuyoruz kilo aliyoruz, anneanneside gelcek hafta sonu suslucez yatagimizi cibinligimizi takicaz , oda suslerimizi takicaz , cikolatalarimiz gelcek .. Ohhhh
Kiz Ozlem cidden beni dogurta dogurta ruyanda dogurdum sonunda, hamis kizlar cidden hamilelik , dogum isin en kolay kismiymis , simdi daha cok teredutte oluyor insan, acaba doydumu, aglasa niye agliyor acmi canimi yaniyor, aglamasa ama cok uyuydu elini kolunu niye az oynatiyor atesimi var hastami olduDaha bir suru endise , 3 saatte bir 1 saat meme zamani sonunda doydumu doymadimi .. Allah`im isteyen herkese gobis, tum gobisteki yada dogmus bebeklere saglik versin ins ..
Yaa ben cok sulu goz oldum anlatamam altini degistiriyom iki gozum iki cesme , size yazarken bile hangisini once yazsam aklimda bir suru sey , gozler dolu dolu..
Canim sen igne vurildun zaten catlaycak yumurta coktan catlamistir bizim dktr uc defa iliski onerdi gerisi sizin zevkinize dedi
oyy allah kabul etsinnnn bizleri de kat dualarına unutm aolurmu ne kadar guzel allah huzuruna çağırmış senii
bu patiklerden artık bize de kargolarsın şekerim
Hayatim cok sagol, ins damadimizda gelcek saglikla annesine kavuscak..
Ozer pasamiz gelmeden sen siradan dogurt bi, kizlari hamis yap bak valla tuttu :))
Amin canim Allah kimsenin evinden huzuru sagligi eksik etmesin, sanki dogumda butun sinirlerim alinmis gibi hissediyorum, etrafi duymuyorum bile kim ne derse desin ne yaparsa yapsin, benim kizim iyi saglikli olsun yeter. Cok sukur babasida hala sokta eve geliyor hemen Meryem`in basina sanki ruya gibi eve gelince burda olmicakmis uyancakmisim gibi diyor :))
Bende iyiyim cok sukur ilaclara bir sure daha devam , kanamamda var hala ama bayagi azaldi agri sizi yok cok sukur..
Babasi gelsin fotograf bastirmak icin ise goturdu makinayi, resimlerimizi atarim ins melegin..
Hamarat dunurum benim, cok guzel olmus masallah :))
Hadi Allah kabul etsin, bu arada tesbih icin bende baslicam ins kanamam kesilince..
Maşallah canim ya ne kadar hamaratsin sen boyle allahim kabul etsin dualarini canım
Anaam ne güzel olmuş bu yaa çok beğendim eline sağlık güzel günlerde giysin Paşamız
Sen bide her pazartesi akşamı yeni bölümünü izle zamanla fitil olursun o kıza. hamile kaldı bi söyleyemiyo aptal aptal düşünüyo. Özlemin dediği gibi mıymıy biraz.
Özlemcim Allah kabul etsin dualarını, namazınııı, kalbi güzel arkadaşımmmm...
Ins burdayim tekrar ..
Biliyormusunuz benim Meryem`im buyudu teyzeleri bugun tam 1 haftalik ve 1 saat once gobegimiz dustu :))
Bakalim bizim gobus kime gitmis ilk mujdeyi kim vercek, bir sonraki prenses icin .. :))
Canim dunurum benim, merakta edermis gelinini :))
Eksik olma canim, iyiz cok sukur annemde Allah`im izniyle gelcek aksam 8 gibi nmesi gerek ucaginin ..
Hayatim hastaneden geldim Melegin yatagini hazirladim kendi nevresimleri degistirdim , hesapta babaanesi yapcakti ama ustelik hastaneden bir gun gec ciktik. Hatta eve donerken melegimle dedim unutcam herseyi yeniden baslicam diye koca gece eve gitcez diye uyuyamadim soyle olcak boyle olcak diye..
Eve bir geldik bisi yok , esime kizmiyorum sagolsun evi supurmus, viladalamis en azindan , insaat baya ilerlemis pencere siparisleri verilmis , hastaneden gelince evde yemek yok dolap bos, sagolsun ben yatak odasini toparlarken gitti oda tencereyle corba yemek almis gelmis restauranttan, o yemek almaya diye cikti anasi bizdeydi arkasindan anneside evine gitti ocakta yemegim var bakiyim yine gelirim diye.. O kadar agrima gitti ki anlatamam kizlar. Eve donus gunumuzu hic boyle dusunmemistim. Yemek yedim Meryemi emzirdim, mutfagi fln toparla ev isine daldim gene aksam yataga sirf meme saati diye yikandim girdim ..
Ama olsun Allah`im binlerce sukur kizim saglikli biraz emme sorunumuz var hala buyuyoruz kilo aliyoruz, anneanneside gelcek hafta sonu suslucez yatagimizi cibinligimizi takicaz , oda suslerimizi takicaz , cikolatalarimiz gelcek .. Ohhhh
Kiz Ozlem cidden beni dogurta dogurta ruyanda dogurdum sonunda, hamis kizlar cidden hamilelik , dogum isin en kolay kismiymis , simdi daha cok teredutte oluyor insan, acaba doydumu, aglasa niye agliyor acmi canimi yaniyor, aglamasa ama cok uyuydu elini kolunu niye az oynatiyor atesimi var hastami olduDaha bir suru endise , 3 saatte bir 1 saat meme zamani sonunda doydumu doymadimi .. Allah`im isteyen herkese gobis, tum gobisteki yada dogmus bebeklere saglik versin ins ..
Yaa ben cok sulu goz oldum anlatamam altini degistiriyom iki gozum iki cesme , size yazarken bile hangisini once yazsam aklimda bir suru sey , gozler dolu dolu..
Kızlar az önce eşim aradı, dün gece rüyasında görmüş demişimki ben dayanamadım erkenden test yaptım hamileyim demişim, ya bi cesaret geldi h ayarın akşam yaptırmışım ha cumartesi sabah sizce ne yapayım???????*
Kızlar az önce eşim aradı, dün gece rüyasında görmüş demişimki ben dayanamadım erkenden test yaptım hamileyim demişim, ya bi cesaret geldi h ayarın akşam yaptırmışım ha cumartesi sabah sizce ne yapayım???????*
ya canım ben sana sormuştum,bir sorununuz var mı diye?
yok demiştin sen de.
hakkaten eşine de sana da test yapılmadan nerden bilebilirsin ki işler yolunda mı?
bence sen o testleri yaptırana kadar hala yolun başındasın.
ben de kendimi öye saymıştım.
pkolu olduğumu bilmeden önce hep boşa kürek çekmişim.
yok yere aylarca ümitlenmişim.
çünkü daha yumurtlayamıyormuşum bile....
bu nedenle önce testler yapılsın,sonra önüne bakarsın.
burda onca kişi hsg çektiriyor,eşi sperm analizine gidiyor.
sen neden hiç düşünmedin ki?
koş koş hemen yeni bir doktor bul kendine.
yeni bir sayfa aç,ümitlerle dolu
yarin aksam yaptirirsan sonucu esinle almaya gidebilicekmisin?... yok olmasa soyle mail atsinlar maile esin gelince ac oku... yani esinin yaninda olmasini istiyorsan...
Korkunun ecele farydasıııııııııııııı yoooooooook, yarın akşam yap testi gitsin kuzum.
Benim kalbim ferah senden yana oldu bu iş
Yarın tescille bizde burda halayımızı çekelim şekerparem. Hadi göreyim seni...
bence yaptır tatlım bence olduysa zaten yarın aksamda cıkar cumartesıde
kı bence oldu ıcımden ses oyle dıor rabbım gonlunuzden gecenı kucagınıza versn ınsallah
hepinizden allah razı olsun cesaret verdiniz yarın akşam öğrenirsem artık eşim yanımda olmicak süpriz yapıcam bende annemi çağırırım annem yanımda olur
tamam kararımı yıne değiştirdim yarına bitsin bu bekleyiş
Ins burdayim tekrar ..
hepinizden allah razı olsun cesaret verdiniz yarın akşam öğrenirsem artık eşim yanımda olmicak süpriz yapıcam bende annemi çağırırım annem yanımda olur
Amin hayatim Allah hepinizi saglikla kurtarsin, bizim meleklerimizin yerleri bos kalmasin butun gobisler dolsun ins ..
ogren tatlım ogren sende 9 aylık orersın ohh kısa gıyer gosterır hem oglusun
valla ınsana mutluluk oluyor moral oluyor bısıler yapabılıor olmak bebısler ıcın
kımler gelmıs kımler oooyy oyyy
canım gelınımn gobusu bıle dusmus
canım ınsallah senın gobus bır an once sırada bekleyenlere gecsın
(ferıde - tazebahar - nuran - ozge - merve - yeliz ve tum bekleyenlere)
canım erkek bebekler daha nazlı
buarada burcunun dedıgı gıbı ruyamda gore gore dogurttum bu gece de senı mı gorsem ne
ahh ahh etmezmıyım ben hıc canım arkadasımı ve onun kucuk melegını gercı kucuk degıl kocaman kız olmus bıle baksana
ananesının yolunu gozler olmus
Allah kocandan razı olsun ınsallah bu hallerı degısmez sorumluluklarının farkna varmıs olur bebısınızle
kayınvalıden ıcın ıse soylenecek soz yok sen bırak dusunup sakın uzme lohsa hallerın ıle sutun azalır bırak ne yaparsa kendıne sana esın yeter bak annecıgınde gelıo 3 ay senınle mıs gıbı
dıkıslerın nasıl oldu tatlım daha ıyımısınız sımdı
lohusa oldugun ıcın duygusallıgında hat safhadadr kesın agla tabı rahatlarsın ama sakın cokda abartma artık kocaman bır anne oldun sorumluluklarımız arttı kı sen herseyın farkındasın bence anlattıklarına gore her dknı kızın ıcın yasar olmaya baslamıssın bıle rabbım bızlerede bır an once nasıp etsın ınsallah artık gelsın gelsın demeye basladım
artk daha cok gıersın her gun anlatırsın bıze kucuk melegını
bıraz da goster bakalım musaıt anında kucuk afacandan pozlar ıstıoruz tatlım
kendıne lutfen cok dıkkat et guzellıklerı doyasıya yasa ama canını sıkıcak seylere takılma olurmu
cok opuyorum senı
hadı bakalım sekerım sabırsızlıkla bekleyecegız :)
Allah senden de razı olsun canım
canımmmm hoşgeldinnn topiğe maaşallah meryemi mizie :) Rabbi'm ona ailesiyle güzel bir ömür nasip etsin kuzum göbeciğide biz isteyen tüm arkadaslarımıza konsun gelsın ılk olarak ozgen'e sonrada sırasıyla bızlere ınsallahh :) tabı bana konabılmesı ıcın once adet olup sonra calısmam lazım :)
canımmm bencede oldu bu ıs :) cuma gununun yuzu suyu hurmetıne bebegının haberını alırsın tatlım :)
Canım benim inşallah güzel haberler le geleceksin .. Bebeği haberiyle hepimiz çok mutlu olucaz Rabbim gönlüne göre versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?