Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Maşallah canim ya ne kadar hamaratsin sen boyle allahim kabul etsin dualarini canım

Günaydın sekerler nsılsınız bakalmmmm

belgın ne yaptın canım gelısme var mı?
Bu hulya 0311 nerelerde ya kayıplar bı suredır
Eki Görüntüle 827958

Olmusmu Feride ve İrem teyzoslar :)
Anaam ne güzel olmuş bu yaa çok beğendim eline sağlık güzel günlerde giysin Paşamız

Bilmeiyim gun asiru cok geliyor insana..
artik gorev oldugu icin erkeklerde istemiyot.
bizdede oyle olmustu.

yaa kizlar sabahlari trt 1 de beni boyle sev.dizisini izliyorim.
cok hos diziymis. :))

Sen bide her pazartesi akşamı yeni bölümünü izle zamanla fitil olursun o kıza. hamile kaldı bi söyleyemiyo aptal aptal düşünüyo. Özlemin dediği gibi mıymıy biraz.

Maşallah canım negüzel daha da çabuk büyüyecek o annesi sen anlamadan kalacaksın :)

Olsun canım hiç bişeyi düşünüp takma kafana. sen kızına odaklan. Maşallah eşinde baya destekçi olmuş bu konularda sana. Annende gelsin hayırlısıyla halledilir herşey.
Enee anne psikolojisi bu mu acabaa :) duygusallık tavan tabi bide loğusalık durumu var. olacak o kadar.
Ama Meryemimiz de çok güzel ya maşallah. O arabadaki fotosuna bayıldım. Saçları desen bambaşka güzel. Rabbim bahtınıda güzel etsin. Maşallah kırkbinkere

Özlemcim Allah kabul etsin dualarını, namazınııı, kalbi güzel arkadaşımmmm...

Canim sen igne vurildun zaten catlaycak yumurta coktan catlamistir bizim dktr uc defa iliski onerdi gerisi sizin zevkinize dedi

nebiliyim canım doktor bize öyle zevkine falan demediği için ,prgesteronuma baktırdım 23,3 çıktı bu durumda çatlamış,ama inşallah bi yaramaz döllenmesinede yardımcı olmuştur

oyy allah kabul etsinnnn bizleri de kat dualarına unutm aolurmu ne kadar guzel allah huzuruna çağırmış senii
bu patiklerden artık bize de kargolarsın şekerim

unuturmuyum canım hepınıze dua ettım rabım kabul eder ınsallah

tabkı kargolarım sekerım ne demek sız ısteyen yegenlere can kurban

tmm canım o zaman beklıoruz makınayı sonrada fotoları :)
allahım ıcındekı sakınlıgı hıc bozmasın ınsallah

nıyetım bozuk valla dogurtucam tek tek :) gobek devrı olmalı sen sımdı gobusu devrettın ınsallah bakalım belgınle ben kıme devredıcez :)

Hamarat dunurum benim, cok guzel olmus masallah :))
Hadi Allah kabul etsin, bu arada tesbih icin bende baslicam ins kanamam kesilince..

amın canım amın bıldıgım kadarı ıle 40 gun surmesı lazım o kanamanın
tesekkur ederım dunurum dunurum

Maşallah canim ya ne kadar hamaratsin sen boyle allahim kabul etsin dualarini canım

amın canım tesekkur ederım ne demek ferıde ve ırem gaza getırdı ama haklarını yemeyeyım sımdı

sagol sekerım ne demek sızın gazınızla basladım baktım gerısı gelıor tıpır tıpır

hakıkaten cok mıymıs ben guncel bolumlerı degıl sabahları erken kalkınca bakorum ama afakan basıor
kapatıyorum tv yı

Özlemcim Allah kabul etsin dualarını, namazınııı, kalbi güzel arkadaşımmmm...

amın canım amın
hepınıze dua ettım rabbım kabul eyler ınsallah

Kızlar az önce eşim aradı, dün gece rüyasında görmüş demişimki ben dayanamadım erkenden test yaptım hamileyim demişim, ya bi cesaret geldi h ayarın akşam yaptırmışım ha cumartesi sabah sizce ne yapayım???????*

cnm benim ohh neguzel evinize gelmissiniz... artik kizinda evine alismistir.... bu aksamda anneannesi gelsin bak gor iyice keyfi yerine gelir... emzirme olayinida kendine stres yapma emdigi kadar ... ac kalmaz merak etme annesi onun midesi daha nedkar ...
vallahi bak kozalaginda hemen alismis kizcesine ne guzel... hemen dusunmus silgi supurge... aferin vallahi ona...
kayinvalidenide hic kendine dert etme... insan ne ekerse onu bicer... omnu misafir gibi gor.... kendi ailene bak... belkide dahha iyi evine karismamasi en azindan edicek lafi olmaz... zaten annecigin bi gelsin bak nasil hallediverir herseyini...
bu arada masallah kizina teee buralardan nazarlamayalim prensesi....

yarin aksam yaptirirsan sonucu esinle almaya gidebilicekmisin?... yok olmasa soyle mail atsinlar maile esin gelince ac oku... yani esinin yaninda olmasini istiyorsan...

Korkunun ecele farydasıııııııııııııı yoooooooook, yarın akşam yap testi gitsin kuzum.
Benim kalbim ferah senden yana oldu bu iş
Yarın tescille bizde burda halayımızı çekelim şekerparem. Hadi göreyim seni...

bence yaptır tatlım bence olduysa zaten yarın aksamda cıkar cumartesıde
kı bence oldu ıcımden ses oyle dıor rabbım gonlunuzden gecenı kucagınıza versn ınsallah

kızlar menude ne var aksama

benım canım uzun zamandır kerevız ıstıordu
sonunda koydum ocaga zeytınyaglı kerevız ımmmmm
yanında pılav var corba var
ve kavun

canım doktoruma her gittiğimde sende sorun yok kafana cok takıyorsunnn 1 yıl deneyın dıyıp hep yolladı benı ama bu artık bardagı tasıran son damla oldu.kardesım hemsıre ve erkek doktorla konusmus o da zaten aynen sızın gıbı demıs esıne bakılmadan hsg cekılmeden nasıl hersey normal denılebılır demıs brde doktor ne dıyordu bılıyor musunuz daha gencsın acelen nıye sanane dıyemedım neyse bunlar hep vesıle erkek doktor benım umıdım olacak ve hala adet olmadım adet olmazsam bayramdan sonra olursam da bıttıkten sonra godecegım doktoraa

yarin aksam yaptirirsan sonucu esinle almaya gidebilicekmisin?... yok olmasa soyle mail atsinlar maile esin gelince ac oku... yani esinin yaninda olmasini istiyorsan...

bence yaptır tatlım bence olduysa zaten yarın aksamda cıkar cumartesıde
kı bence oldu ıcımden ses oyle dıor rabbım gonlunuzden gecenı kucagınıza versn ınsallah

hepinizden allah razı olsun cesaret verdiniz yarın akşam öğrenirsem artık eşim yanımda olmicak süpriz yapıcam bende annemi çağırırım annem yanımda olur
tamam kararımı yıne değiştirdim yarına bitsin bu bekleyiş

hadı bakalım sekerım sabırsızlıkla bekleyecegız :)
Allah senden de razı olsun canım

ve nuran ıcın 1000 tane daha tesbıh cektım ve sayıyı 27000 olarak guncellıyorum kızlar :)

canımmmm hoşgeldinnn topiğe maaşallah meryemi mizie :) Rabbi'm ona ailesiyle güzel bir ömür nasip etsin kuzum göbeciğide biz isteyen tüm arkadaslarımıza konsun gelsın ılk olarak ozgen'e sonrada sırasıyla bızlere ınsallahh :) tabı bana konabılmesı ıcın once adet olup sonra calısmam lazım :)

canımmm bencede oldu bu ıs :) cuma gununun yuzu suyu hurmetıne bebegının haberını alırsın tatlım :)

Amin hayatim Allah hepinizi saglikla kurtarsin, bizim meleklerimizin yerleri bos kalmasin butun gobisler dolsun ins ..

İnşallah canım benim .. Rabbim mutluluğunu daim etsin eşin de bak değişmiş inşallah hep böyle kalır ilğili alakalı Allah razı olsun ondan .. Annen de gelince inşallah hiç bir sıkıntın kalmaz ..
Özlemcim gör gör bende doğurmak bbeişimî kucağım salmak istiyorum artık .. İnşallah Rabbim bize de biran önce sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder .. İsteten arkadaşlarımıza da biran önce nasip eyler ..

Canım benim inşallah güzel haberler le geleceksin .. Bebeği haberiyle hepimiz çok mutlu olucaz Rabbim gönlüne göre versin ..

hadı bakalım sekerım sabırsızlıkla bekleyecegız :)
Allah senden de razı olsun canım

canımmm bencede oldu bu ıs :) cuma gununun yuzu suyu hurmetıne bebegının haberını alırsın tatlım :)

Canım benim inşallah güzel haberler le geleceksin .. Bebeği haberiyle hepimiz çok mutlu olucaz Rabbim gönlüne göre versin ..

ne gzüel etrafımdaki herkes inanıyo inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir, isteyen herkesin önce göbekleri sonra kucakları dolsun sağlıkla..
içim rahat olumlu olursa bakın taaa şubattan ahtım var halay çekip horon tepicez
olmazsa zaten siz varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…