A
A & F
Ziyaretçi
- Konu Sahibi A & F
-
evet bu doğru,senin vücüdün yeni hayat vermeye hazırlanıyor yavaş yavaş,yane kalça kısmı hamileyken genişliyor,merak etme belli süre sonra vücüt aynı formları alır,elbette eğer emziryorsan daha çabuk ve kolay olur bu iş,ben ilk hamilelikte 23kg aldım,ve doğumdan 1-2 ay sonra vücüdüm kendine döndü,ben hiç ekzersiz de yapmadım,şimdı ikinci bebişim var 10 aylik,eski kg 3 kg kaldı,yine de bir şey yapmıyorum(ekzersiz felan tembelim),ekzersiz yapan arkadaşlara alkışlıyorum ben çok tembelim bu konuda,ancak yürüşe varı,saatlarca yüriyebilirim of demeden,bana da bu bilgiler çok ilginç geldi arkadaşim dr o anlattı...arkadaşlar 1 ay önce kendi evime geçtim. şu an yediklerime dikkat ediyor ve kendimi fazla yormadan hafif egzersiz hareketler yapıyorum. 1 ayda 3 kilo verdim yani eski kiloma döndüm ama yine de kıyafetlerimi giyerken zorlanıyorum vücudumun enine genişlediğini fark ettim ve bu yüzden kıyafetler dar geliyor. bazı kadınların hamile iken kemiklerinin 2 santim kadar genişlediğini duymuştum yani vücut hamilelik döneminde 2 santim kadar enine genişliyormuş acaba böyle birşey varmı bu duyduklarım doğru mu çok merak ettim doğrusu? bilgisi olan arkadaşlar var mı? :uhm:
kilo versen de göbek toplamıyo yanlız sarkık kalıyo egzersiz yapabilrisin bak doğum sonrası kilolarla aranız nasıl başlığında bi hareket tarif ettim onu yapabilirisn dikişlere zarar vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?