Doum sonras nasl kilo verebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi A & F
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bebeğim 10 aylık ve hiç yapmadım bir kaç kez mekik denediğimde acıdığı için bıraktım hemen

kızlar ben bugün korse aldım 1 beden küçüldüm resmen simitlerim toparlandı

üç aydan sonra pilatese devam ettim. Şuan bebeğim beş aylık,ben mekik çekmenin zararını görmedim.

spora zaman kalmıyorki
her iş kadına bakıyor bebiş uyuyunca ev işi yap yemek yap sonra bebişle ilgilen

jinekoluğuma gittikten sonra kesin ve kes spor merkezine gidecem yüzme bütün vücudu çalıştırıyor

ya iş bizde bitio aslında bende 3 tane spor aleti var evde yapan yok ama tembelim galiba. ama yüzme iyi fikir aslında

bende nisanda dogum yaptım 58 kıloyla hamıle kalmıstım suan 65 e dustum 12 kılo verdım emzırdıgım için rejım yapamıyorum sezeryan oldugu içinde mekık cekemıyorum uzun sure sanırım böle kılolu gezicem birde benim cok catlagım var acaba catlaklar ıcın dogumdan sonra kullanılan catlak kremı bılıyormusunuz? tavsıyelerınıze ıhtıyacım var

Kızlar bende sezeryanla doğum yapalı 47 gün oluyor Eczaneden Mustela'nın doğum sonrası karın bölgesi için sıkılaştırıcısını, göğüs toparlayıcısını ve yerleşmiş çatlaklar için serumunu aldım çok memnun kaldım. Karın sıkılaştırıcısını sürüp korse giyiyorum acayip fark etti.

benim pembe renkteydi çatlaklarım. galenic paris elancyl vergetures diye bir kremle 2 haftada gözle görülür azalma oldu. 3 ay kullanmak gerektiği yazıyor. Ben de işe yaradı. çok hafif kaldı. Umarım tamamen geçecek..

peki bu kremi emziren anneler kullanabiliyor mu canım?

Evet kullanabiliyor. Göğse sürmek yasak :) Vee sonu. mükemmel çatlaklarım tamamen geçti. Zaten pembe renkteydi. Darısı tüm bu sorunla uğraşanların başına...

arkadasim zaten kilonun neredeyse hepsini vermissin ve göbeginin gitmesi icin egzersiz yapmassan gitmeyecegini göstermis. bende 60 kiloyla hamile kaldim 75 kilo dogum yaptim. zaten 10 klo dogumdan sonra gitti.artik yavas yavas egzesizlere basladim benide kilo deil ama göbegim rahatsiz edio, o yüsden sabah aksam mekik cekiyorum.......

Hanimlar benim bir arkadasim 3 tane dogum yapti. her hamileliginde 20 kilo aldi 10 kilosu giti 10 kilosu da kaldi malesef. Toplam 30 kilosu uzerinde kaldi yaklasik iki aydir gunde 45 dk yuruyus ile 9 kilosunu verdi. hiç diyet falan yapmadan. dikkat etse daha fazla vericekti belki ama diyet yapamadigi için yurusle verdi kilolarini. dahada vermeye azimli. bende kalan kilolarimi boyle vermeyi dusunuyorum tabi vaz gecmessem.

bende 1.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım 20 kilo aldım hamilelikte ve 1.5 ayda 17 kilo gitti eski kiloma 3 kilo kaldı fakat basen genişlemiş göbek sarkık bende çok rahatsız oluyorum bu durum dan
spor egzersiz diet hiçbirini yspmadım yapmıyorumda bünye meselesi ya inşallah herkes kilolarından kurtulur :)

bende 6 ay once sezeryanla ddogum yaptım ve 6. ayda bebegım ek gıdaya gectıgındende dolayı artıkdıyete ve ebru sallıyla platese basladım.dah abır hafta oldu ama belım ve karnımda ınanın farkettı.su an uzerımde dogumdan kalan 15 kılo var.yavas yavas vermeye acaıp kararlıyım.ha bıde aksamları yatarken sırkelı ballı su ıcıyrm.o da yag yakıomus.bıde gunde 2 bardak yesıl cay..sıze onemmlı bısey soleyım.yesıl cayın cok ıcılmesı durumunda sutunuz cekılır.doktorlar en fazla 2 bardak ıcın dıyolar.2 bardaktan sonrası sutunuzu azaltırmıs..uyarmak ıstedım.

titretişimli kemer kullanmaya ne zaman başlaya biliriz sizce benim 5 ay oldu sezeryanla doğum yapalı
5 kilo fazlam ve göbeğim var şu an diyet yapamıyorum malesef zaten oldukca düzensiz besleniyorum birde çok acıkıyorum malum 2 bebek bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…