Doum sonras nasl kilo verebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi A & F
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Daha çok az bir zaman geçtiği halde çok yol almışsın. Canını sıkma,:1hug::1hug: sabret aynı durumdaymışız ben 55 ten 77 oldum. 4 ay oldu 61 kilodayım. Ben de canımı sıkıyorum ama zaman her şeyin ilacı diyorum..

bursasu
sürekli emziriyorum canım mümkün olmadıkça mama vermemeye çalışıyorum günde 2kez mama veriyorum ama sürekli emzirmeme rağmen sütüm fazla gelmiyor bu konuda anneme çekmişim o da bizi fazla emzirememiş irsi sanırım

Arkadaşlar nasıl boyle kilo verebildiniz ya. Ben ilk cocugumdan sonra dogum kilolarının ustune 4 kilo almıştım. ıkinci cocugumda su anda 2 aylık oldu ve ben vermek bi tarafa 1 kilo daha aldım. Moralim acayip bozuk ust bedenim 50 oldu ve ben uzerime hic bir sey bulamıyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar bende 54le hamile kaldım ve 84le doğum yaptım 40 mız dün çıktı ve heryerim inanılmaz çatlak sezeryanla doğum yaptım ameliyat yerinin üzerinde sarkmış koca bir göbek dışarı bile çıkamıyorum ne yapıcam bilmiyorum önceden ne bir göbek ne bir çatlak vardı oof oof.aynaya bakıp moralim bozulduğu zaman gidip birde bebeğimin yüzüne bakıyorum moralim yerine geliyor:)

bende hamilelikte çok kilo alanlardanım 25 kilo aldım ancak 7 kilo gitti bebeğim 2 aylık ben hala 78deyim dışarı bile çıkasım yok, XL tişörtler bile dar geliyor

Eklentiler

• $as1cEUD0g410010MDAwNzM4OGR8MDAwMTIzNWR8YW5uZXNpbmluIGt1enVzdSBy-HpnYXL9bW0.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 64
Ben de çok az çatlak var kırmızı renkte henüz. Beyaza dönmeden önce çatlak kremiyle tedavi edileceğini duydum. Kremleri düzenli kullanıyordum. Daha sonra süte geçebilir diye bir şey duydum. Şimdi krem kullanmayı bıraktım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

hamılelıgımde 25 kılo aldım eskı kiloma sadece 3 kılo kaldı bebegım su an 11 aylık cok şkr kurtuldum darısı sızın basınıza canlarım

Bende hamileliğimde 10 kilo aldım ve doğumdan 10 gün sonra 10 kilonun hepsi kendiliğinden gitmişti.63 ile hamile kalmıştım 73 ile doğuma gittim tekrar 63 üm.alkisalkisalkis

Hiç kilom kalmamasına rağmen göbekte hafif gevşeme bendede var ve bunun tek çaresi kasları çalıştırmak en iyiside mekik çekmek.Bende sezaryenle doğum yaptım ama mekik çekebiliyorum bir zararıda yokmuş 6.haftadan sonra spora başlanabiliniyormuş.Ama öyle çok fazla değil zaten yoruluyorum üşengecim azıcık günde beş on tane falan oda bazı günler yapamıyorum umarım işe yarar.

kızlar çok üzgünüm bugün tartıya çıktım ve 2 kilo almışım. eski kiloma döndüğüme çok sevinmiştim ama tekrar kilo almaya başladım çok iradesizim iştahlı olduğum için sürekli canım birşeyler istiyor ve özellikle de tatlı türü. dayanamayıp arada kaçamak yaparken farkında olmadan kiloları geri almaya başlamışım. ooooooooffffffffffffff ooooooooofffffffffffff bu kilolar. inşallah tez zamanda hepimizin tekrar eski formumuza dönmemiz dileğiyle.....:Saruboceq:

bu arada şunu da belirteyim soğan suyunu denedim yağ yakıcı özelliği olduğunu duymuştum ama bende pek işe yaramadı fakat soğan suyu içmeye başladıktan sonra sütümün artığını farkettim. şimdi oğlum 5 ayını doldurdu oğluşuma günde 1 kere mama veriyorum ölçüsü de 90cc veya 120cc kadar fazla değil geçende doktorumuz ek gıdaya geçebileceğimizi söyledi öncelikle yoğurt ve meyve suyu ile başlamamızı önerdi günde 3-4 tatlı kaşığı yoğurt ve 30cc taze meyve suyu veriyorum. sütü olmayan arkadaşların soğan suyunu denemelerini tavsiye ederim. ama ben içmeyi bıraktım çünkü acayip gaz yapıyor benim zaten bağırsaklarım sorunlu bu nedenle devam edemedim

arkadaşlar bende 20 nisanda 2,doğumumu yaptım çok kilo ve çatlak sorunum yok.vücudunuz zamanla eski formuna kavuşur.çatlak için bir arkadaşım susam yağı ve buğday yağı kullanmış çokda işe yaradığını söylemişti.

merhaba arkadaşım!evet hamur işleri süt falan yapmaz anca bizlere kilo yapar.bol su ve yeşil yapraklı besinler tüketmen gerek ayrıca sporda yapabilirsin bende sezeryanla dogum yaptım oglum şuan 6.5 aylık ve dr.40'ın çıktıksan sonra spora başlayabilirsin demişti başladımda kilolar vücüduma yerleşmeden herhangi bi sorun olmadı

Rahatlıkla mekik çekebilirsin. Benim de 6 aylık bir kızım var. Kocaman bir göbeğim kaldı. Belim ağırdığı için mekik çekemiyordum ama yeni yeni kendime gelmeye başladım. Mekik ve sporun her türlüsü müthiş işe yarıyor. Süt olayına gelince, en çok süt yapan besin "SU" ! Tabi bir de süt olabilmesi için gerekli kaloriyi de alman gerekiyor. 2000-3000 kalori bildiğim kadarıyla. Bunu da normal beslenen biri alıyor zaten. 3 litreden az su içilmemeli bence.Ben denedim, tecrübe ettim yerimseniben

sezeyanla doğuranlar egzersiz yapamadıklarını söylüyorlar ama senin 3 ay olmuş benim doktorum öneriyodu 3 aylık olanlara mekik zor gelsede bacaklarla havada sayıları yazrak yapılan hareket iyi topluyor 2 bacak birden kaldırılacak sırtüstü yatar şekilde havada rakamları yazıcan bacaklarınla kocaman kocaman 20 ye kadar ben öyle topladım karnımı

1 seneden önce gıtmez...hıc bekleme...mekık içn cokkk erken 6 hafta demış bı arkadas...benım işm zayflama uzmanlıgı bunu nerden duyup söliyolar bılmıyom ama 6 haftada yara bıle ancak gecer...her kas kesılıo cunku sezaryanda...sabrlı ol...yesıl cay iç yag yakmayı hızlandırır..ama bolllllll bol iç...gunde 1 surahı falan...sıcak olması gerekmez..koy masna gıt gel iç...

benim eşimde hekim bana "kas dokuları 6 aydan önce iyileşmez yalnızca yürüyüş yapabilirsin sakın mekik falan çekme" diyor. ben de sitede arkadaşlara 6 hafta sonra spor verildiğini duydukça tereddüde düşüyorum. kilolarımdan da çok sıkıldım. arada kaçamak mekik çekiyordum. senin yazdıklarını okuyunca korktum şimdi. ben yürüyüşlere devam edeyim en iyisi...:kedi:

arkadaslar zaten emzrdikçe süt gelir.bol bol sıvı gıda hergun ılık duş sutu arttırr.ve emrdikçe rahımde kasıldığı için kılo vermek ve rahım kaslarının toparlanması daha kısa surer.bende bu ay sonunda doğum yapıcam bakalm hayırlısı nasıl olucak

selamlar ben de katılayım aranıza benş 57 kilo ile hamile kaldım 69 kilo ile doğum yaptım 12 kilo almıştım gebelikte

şuan 62 -63 civarındayım çok abartılı bi kilom olmamasına rağmen pantolonların üzerinden göbeğim taşıyor çok gevşek onu toparlamam lazım egzersizlere bakıyorum gerçi çok da üşengecim pcnin başına oturunca çok vaktimi alıyor inşallah başarabilirm

ya korktum bende:1shok: tv de basbas bağırıyorlar ebru şallıya konuk olan doktorlar falan 6 haftadan sonra normal sezaryen fark etmez mekik çekebilir plates yapabilir spor yapabilir doğum yapan anneler diyorlarkafamçokkarıştı zaten üşeniyordum arada bir çekmeye çalışıyordum göbek sıkılaşsın diye artık yapmam 6 ay dolana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…