Doum yapan ikiz ve z Anneleri :))

steril ettikten sonra hiç bişi olmaz fakat aldığında bozulduğu düşün tamir olayı olabilir o durum biraz işi zorlaştırıyor

nil canım bi tane uygun fiyatlı buldum. bakalım belki onu alırım. bozulsada içim acımıyacak bir fiyatı var.:))

ben şubatta doğurcam ..... birinizde bana satın bari...süt sağma makinesini...tanıdığım birinden olunca iyi olur..güvenilir yani...

kayra kıs ikinci elin üçüncü eli nasıl olur acep. hala iyi durumda olursa veririm ben:)) gerçi ben daha alamadım bile o mu bumu derken doğururum kıs ben:))

bacım seninki bana yetişmez heralde sana lazım olur kine..... yoksa sağlamsa nşye olmasın... kaynatır kullanırız...

ben şubatta doğurcam ..... birinizde bana satın bari...süt sağma makinesini...tanıdığım birinden olunca iyi olur..güvenilir yani...
ben o zamana kadar işimi bitrmiş olursam kendim 145 liraya almıştım,sana düz 200e satarım kaydirigubbakcemile3
kayra kıs ikinci elin üçüncü eli nasıl olur acep. hala iyi durumda olursa veririm ben:)) gerçi ben daha alamadım bile o mu bumu derken doğururum kıs ben:))
ikinci el üçüncü el değil,düzeltelim
ikinci meme,üçüncü meme lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

benim 1999 doğumlu 10 yaşında bi tane ufak görümcem var kızlar :))) yani kayınvalidem 10 yıl önce doğum yaptı son çocuğuna..
o tarihlerde chicconun hem otomatik hem manuel süt sağma makinelerini almış ve hala kullanılabilir durumda olduğunu söyledi..ben de bi bakıcam da olmadı onunkileri kullanıcam..zaten ikizler çok uzun süre emmiyolarmış, gerçi inşallah emerler ve yeterli sütümüz olur ama genele bakarsak çok çok 6 ay kullanacağım zaten..
siz de temiz bulursanız ikinci el(pardon ikinci meme:)) ), alın derim ben..
herkese hayırlı ve vakitli doğumlar inşallah..

anaaa kaynanadan ikinci el,yani ikinci meme makine,
vay anasını sayın seyirciler kaydirigubbakcemile3

seni uyanık karuuuuu..... sen ticaret yapmalısın bacım....... kısa zamanda köşeyi dönersin......

seni uyanık karuuuuu..... sen ticaret yapmalısın bacım....... kısa zamanda köşeyi dönersin......

şaka beeeeeh,
bugüne kadar tek parça eşyamıda beş kuruşa satmamışımdır yani:umursamaz:

kızlar bendede var günde 1 kere kullanıyorum işim bitince bende satıcam garanti belgesi hhepsi içinde :)))

hımmmmmmm ama ne kadar olsa sız yedı sekız ay kullanırsınız o durumda ısımıze yaramaz ...........o zamana dek buız doğururuz kayra kız sen bu hatunlara guvenmeeeeeeeeeee..................arkadan gelenlerın ısıne yarar..............ben kısmetse ınş azda olsa bı buçuk yıl emz ıstıyorum .............

abla süt sağma makinesi ek gıdaya geçtikten sonra onlarada yaramaz..... yani en fazla 6 ay kullanırlar...sonra ek gıda başlayınca emme işi azalır biraz... ben bu konuda ciddiyim... süt sağma makinasını bizim siteden alayım...... nil hymarry yada başkası farketmez..

valla öle olursa alırsın..............ama az da olsa ben bı yıl verme taraftarıyım................ama senın zamanına bıterse ışlerı alırsın tabı ıyıde olur

yooook kız sat bana...sağma makinasını..şubatta işin bitecekse......
bakarım canımmyerimseniben
kızlar bendede var günde 1 kere kullanıyorum işim bitince bende satıcam garanti belgesi hhepsi içinde :)))
ay bende garanti maranti bişey kalmadı,hepsini attım,o kalabalıkta bi de kutu mu tutucam ayy,
bunun garantisi bizzat benim abla kaydirigubbakcemile3

açıkçası ek gıdaya geçsem de eğer kızlar bırakmazsa beni emmeyi yada sütümü,kesinlikle ben de uzun süre düşünüyorum,
sonuçta mama da şuan da bir ek gıda bence,anne sütüne yani..

açıkçası ek gıdaya geçsem de eğer kızlar bırakmazsa beni emmeyi yada sütümü,kesinlikle ben de uzun süre düşünüyorum,
sonuçta mama da şuan da bir ek gıda bence,anne sütüne yani..

sütün ikisinede yetiyorsa süper bişiy anne sütü gibi varmı :teytey:

evet kızlaaaarrr bugün itibariyle wavymizin kızları Ceren ile Yaren aramızdaaaaalkisalkisalkis,
doğum yapmış ikiz annesi olarak kendisinin ve eşinin sonsuz heyecenını mutluluğunu burdan yürekten paylaşıyorrr ve tebrik ediyor,
yavruların ailesine,vatanına,milletine,dinine hayırlı uğurlu evlatlar olmasını diliyoruuummmopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyy dogdular mı cok gusel.................ınlş hayırlı ugurlu olsunlar tebrıkler selamımı söleeeeeeeeeeeeeeeeee canımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…