Doum yapan ikiz ve z Anneleri :))

beni de listeye eklermisiniz?
Bir kiz bir oğlan isimleri henüz belli değil. Tahmin doğum tarihi 1 Aralık (36 hafta).

ınşşşşşşş hymary dogum yapacak .....................sonra sırayı kımse bozmasın.....................hımmmmmmmmmmmmmmm ..............kım var sırada

ınşşşşşşş hymary dogum yapacak .....................sonra sırayı kımse bozmasın.....................hımmmmmmmmmmmmmmm ..............kım var sırada
nil var evet canım,haberi geldi,yarın alıyorlar sanırım..
sırada hymarry ama nilcim sorayı alıyor sonra angel baby sonrada pamukşeker var :kedi:
neyse hadi o istisna olsun,ama şurda iki günüm kaldı,sen otur bakiim yerinde en az 6-7.olmalısın sen ona göre :mymeka:
gerçi ben de birinci olucaktım sözde kaydirigubbakcemile3

ınşşş nıl yarın ınş ıyı gecer hymary kız bak herkes kaptı sırayı ya benıde bekleseydın ya

ınşşş nıl yarın ınş ıyı gecer hymary kız bak herkes kaptı sırayı ya benıde bekleseydın ya

kaydirigubbakcemile3 dimi dimi,
Seni de beklesem genç kız olabilirler içerde kanımca zemuszemus

hymary nil 32 hafta 4 gün oldu ...... senden önce doğurcak ama.... sen az daha bekle.hatta istersen benide bekle ....

evettttttttttttttttt cok guzel hayırlı ugurlu olsssssssssssssssss......................hymary senınkıler ne burcu olcek kız basaktan kurtarıyon paçayı................eeeeeee neydı sonrakı burc yaaaaaaa
teşekkür ederimmmmmmmm..darısı başına sağlıklaa

canım yarın senin iinde büyük günnn...sağol canımmmm
:kedi:

sormadım gülüm yaaa. ararsam sorarım.... nasıl olduklarını sordum.bebeklerin sağlığını sordum okadar.....

sezeryandır tabıkı ama gelsın de yazsın epıtralmı oldu acep...........ay ne guzel kurtarsdı darısı bıze ınş..........ya drm hymary nasıl gırdımı dogunma ya

kayra cnm çok oluyorum ama nilin nici doğum tarihi bebeklernin ismi yani tam lazım bize

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım hepinize bu duyguyu yaşattsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…