Doum yapan ikiz ve z Anneleri :))

anaaa kız siz bu topiği ne zaman açtınız hiç haberimiz yok vallaha insan demezmi bu topikte herkes var canan yokkaydirigubbakcemile neyse benim daha doğuma çok var tarih veremeyeceğim 33 haftadan önce gelirse aralıkta doğuyo vaktini tamamlarsa şubatta geliyo arada gelmeye karar verirse ocakta geliyo çok karışık oldu ama bi kızım bi oğlum oluyo teyzeleriiiikaydirigubbakcemile3

Selam kizlar cuma gunu burdaki ikiz anneleriyle oyun grubum var.Yasadigim yerde cogul bebekleri olanlarin bulustugu ve her yas grubuna gore etkinlik yapildigi bir grupmus 20 senedir varmis bu grup.bakalim nasil gecicek cocuklar icin iyi olucak diye dusunuyorum tabi benim icinde.gelismeleri yazarsim size bir kac ta foto yuklerim.

ayy rüzgarım süperrr bizde buradaki ikiz anaları toplanır çocukların rahat edeceği bizimde tanışabileceğimiz bi yerler buluruz inş...

resimleri albüm bölümüne beklerim kıdemli annem benim

Aaaaa benıde kaydedınnn
ece ve ege bebişlerimin isimleriii
kısmetse 2-5 kasım tarıhlerı arasında dunyaya geleceklerr

dırım teyzemiz kızlarımızın birinin ismi Şare gibi göründü bana,onu bir düzeltebilirsek,
ikincisi de muallimimin ele-ela olcak canım benim,
teşekkürlerrr..

dırım teyzemiz kızlarımızın birinin ismi Şare gibi göründü bana,onu bir düzeltebilirsek,
ikincisi de muallimimin ele-ela olcak canım benim,
teşekkürlerrr..

:roflol::roflol::roflol: tam öğretmensin valla yaaa:roflol::roflol::roflol::tomato::tomato::tomato::tomato:

:roflol::roflol::roflol: tam öğretmensin valla yaaa:roflol::roflol::roflol::tomato::tomato::tomato::tomato:
hööyyytt yavrum çık dışarı Çok üzgünüm çoook
numaran kaç senin bakiyim kaydirigubbakcemile3
öğretmenim oldumuuu vallahhh senin yanında yazdıklarımıza dikkattt edecezzz
kızım sen bakma wavy e bak numarasını alıp kırmızı kart verdim ona kaydirigubbakcemile3
ya isimdir yanlış olmasın diye şeettim şaka bi yana kuşlarımm

wavym alınmıyoun demiii,kalmadı öğretmenlik artık,,
KK da sökmez o işler..

hahaayyy... bn asi öğrenciyim söylemiyom numaramı:roflol:

sıfır vericem sözlüne,
disipline vericem sonra,
kurula bırakıcam senii,
asi öğrenciiiii ,
öğretmen kısmıyla başedemezsin muhahahaha kötükedihüso -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar 6 ekim salı günü doğum yaptım.2 tane kızım oldu.sağlıkları çok iyi biri 2670,diğeri de 2500 doğdular bugün hastaneden çıktım.genel anezteziyle sezeryan oldum.darısı diğer hamilelerin başına.Allah hepinize yardımcı olsun.çok mutluyummm..

Tebrik ederim canım..Maşallah kiloları çok güzel..Darısı bizim başımıza inş.Yavruların ve eşinle sağlıkla huzurlu bir ömür dilerim...

merhaba canııımm,
çok sevindim adına,iki kız annesii:lepi:
hayırlı uğurlu sağlıklı bebeklerin olsun inşallaaahh,
vaktin oldukça takıl bize,benim ikiz kızlarım da 20 günlük oldular,paylaşalım canım..

tebrikler.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
bol sabır ve güç versin allahım. ikiz bakmak çooook zor inan..
değilmi anneler??? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…