iyiyim canımm..inanınn hamilelikte çektiğim bütün sıkıntıları unuttumm..laelaelaelaelaeamınnnnnnnnnnnnnnnnn...................nasılsın
tamam anacim eklerim vallahi.benkaciyorum hadi size iyi gunler.
dırım teyzemiz kızlarımızın birinin ismi Şare gibi göründü bana,onu bir düzeltebilirsek,
ikincisi de muallimimin ele-ela olcak canım benim,
teşekkürlerrr..
hööyyytt yavrum çık dışarı Çok üzgünüm çoook:roflol::roflol::roflol: tam öğretmensin valla yaaa:roflol::roflol::roflol::tomato::tomato::tomato::tomato:
kızım sen bakma wavy e bak numarasını alıp kırmızı kart verdim ona kaydirigubbakcemile3öğretmenim oldumuuu vallahhh senin yanında yazdıklarımıza dikkattt edecezzz
hahaayyy... bn asi öğrenciyim söylemiyom numaramı:roflol:hööyyytt yavrum çık dışarı Çok üzgünüm çoook
numaran kaç senin bakiyim kaydirigubbakcemile3
kızım sen bakma wavy e bak numarasını alıp kırmızı kart verdim ona kaydirigubbakcemile3
ya isimdir yanlış olmasın diye şeettim şaka bi yana kuşlarımm
wavym alınmıyoun demiii,kalmadı öğretmenlik artık,,
KK da sökmez o işler..
Merhaba arkadaşlar 6 ekim salı günü doğum yaptım.2 tane kızım oldu.sağlıkları çok iyi biri 2670,diğeri de 2500 doğdular bugün hastaneden çıktım.genel anezteziyle sezeryan oldum.darısı diğer hamilelerin başına.Allah hepinize yardımcı olsun.çok mutluyummm..
Merhaba arkadaşlar 6 ekim salı günü doğum yaptım.2 tane kızım oldu.sağlıkları çok iyi biri 2670,diğeri de 2500 doğdular bugün hastaneden çıktım.genel anezteziyle sezeryan oldum.darısı diğer hamilelerin başına.Allah hepinize yardımcı olsun.çok mutluyummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?