- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi Ichblumen23
-
Zaten dövmüş geçen ay.döverim diye tehdit etmiş zaten...
bir üstü dövmesi...
onun bir üstünü söylemiyim...
biz ne diyelim ki daha fazla... karar sizin
eleştri ve öneri de istemiyor konu sahibi... zaten ne önerilebilir ki? yapılması gereken ortada... adamı alıp karşımıza konuşalım karını dövme diye... o da tamam der tahminimce.. sorun tatlı tatlı çözülür. konu sahibi mutlu hayatına geri döner. böyle bişi bekleniyor sanırım bizden.Zaten dövmüş geçen ay.
söylediği cümle çok aşağılıkça ama bana eşiniz yazdıklarınızdan yola çıkınca pek kötü biri gibi gelmedi.
gezmeye gitmedin mi diye soran bir adam... ben haftanın 6 günü çalışıyorum eşek gibi eşim de bunu görüyor çünkü aynı iş yerindeyiz buna rağmen pazar günü oturup ayaklarımı uzatmama bile fırsat vermiyor. Gayet yumuşak dille işin yok mu ev işi falan oturuyosun da , kıyafetlerim yıkanmış mıydı , yarın giyeceklerin ütülü mü sabah ütü yapma zor olur , yemek ne yicez bugün , acaba bi de kek mi yapsaydın , bulaşıkları mı yıkıyosun sonra bi çay içelim diyecektim ya , çay olana kadar da karpuz mu yeseydik , benim çoraplarım yıkandı mı ,ev de çok tozlanmış bu şekilde cümlelerle tüm gün bana iş çıkartıyor. Eşim e oturup televizyon izledim dediğim bir günü bile hatırlamıyoru bırakın arkadaş geldi oturduk diyeyim.
herhalde dibine darı eker hangi arkadaşın, ben tanıyo muyum , gelmeden önce hiç demedin , neden gelmiş ne oldu , ne diyodu usandırır.
yani dediklerinde bir şey yok ama gezmeye gitmedin mi diye soran bir adam , arkadaş geldi oturduk cümlesine işin gücün yok otur tabi demiyor , ben çocuklara bakayım sen git hediye al diyor , sizi istediğiniz yere araba ile götürüp getiriyor belli ki kendi başına git demiyor
bence eşinizle karşılıklı birbirinizden soğumuşsunuz her şeyiniz batıyor gibi geldi bana....
çok daha kötü şeylere katlanan insanlar var bence ne uğruna olursa olsun belki çocuklarınızın hatrına kurtarılabilir bir evliliğiniz var gibi geldi bana , kendinizi üzmeyin
söylediği cümle çok aşağılıkça ama bana eşiniz yazdıklarınızdan yola çıkınca pek kötü biri gibi gelmedi.
gezmeye gitmedin mi diye soran bir adam... ben haftanın 6 günü çalışıyorum eşek gibi eşim de bunu görüyor çünkü aynı iş yerindeyiz buna rağmen pazar günü oturup ayaklarımı uzatmama bile fırsat vermiyor. Gayet yumuşak dille işin yok mu ev işi falan oturuyosun da , kıyafetlerim yıkanmış mıydı , yarın giyeceklerin ütülü mü sabah ütü yapma zor olur , yemek ne yicez bugün , acaba bi de kek mi yapsaydın , bulaşıkları mı yıkıyosun sonra bi çay içelim diyecektim ya , çay olana kadar da karpuz mu yeseydik , benim çoraplarım yıkandı mı ,ev de çok tozlanmış bu şekilde cümlelerle tüm gün bana iş çıkartıyor. Eşim e oturup televizyon izledim dediğim bir günü bile hatırlamıyoru bırakın arkadaş geldi oturduk diyeyim.
herhalde dibine darı eker hangi arkadaşın, ben tanıyo muyum , gelmeden önce hiç demedin , neden gelmiş ne oldu , ne diyodu usandırır.
yani dediklerinde bir şey yok ama gezmeye gitmedin mi diye soran bir adam , arkadaş geldi oturduk cümlesine işin gücün yok otur tabi demiyor , ben çocuklara bakayım sen git hediye al diyor , sizi istediğiniz yere araba ile götürüp getiriyor belli ki kendi başına git demiyor
bence eşinizle karşılıklı birbirinizden soğumuşsunuz her şeyiniz batıyor gibi geldi bana....
çok daha kötü şeylere katlanan insanlar var bence ne uğruna olursa olsun belki çocuklarınızın hatrına kurtarılabilir bir evliliğiniz var gibi geldi bana , kendinizi üzmeyin
Baya karın tokluğuna ve yatacak yer vermenin bedelini misliyle çıkarıyor eşiniz sizden. Köleliğin bedeli kaç tl sizin evde?ben haftanın 6 günü çalışıyorum eşek gibi eşim de bunu görüyor çünkü aynı iş yerindeyiz buna rağmen pazar günü oturup ayaklarımı uzatmama bile fırsat vermiyor. Gayet yumuşak dille işin yok mu ev işi falan oturuyosun da , kıyafetlerim yıkanmış mıydı , yarın giyeceklerin ütülü mü sabah ütü yapma zor olur , yemek ne yicez bugün , acaba bi de kek mi yapsaydın , bulaşıkları mı yıkıyosun sonra bi çay içelim diyecektim ya , çay olana kadar da karpuz mu yeseydik , benim çoraplarım yıkandı mı ,ev de çok tozlanmış bu şekilde cümlelerle tüm gün bana iş çıkartıyor. Eşim e oturup televizyon izledim dediğim bir günü bile hatırlamıyoru bırakın arkadaş geldi oturduk diyeyim.
O zaman suyuna git.Arkadaşlar ben eşimi elestirmeyin demek istemedim bana kızmayın boşanmion diye
ne gocalar var behsöylediği cümle çok aşağılıkça ama bana eşiniz yazdıklarınızdan yola çıkınca pek kötü biri gibi gelmedi.
Elleriniz dert görmesin.Hem sanalda kızlarla fingirdemiş hem sizi dövmüş ve evden kovmuş zaten.
Siz neyin rezilliğinden bahsediyorsunuz tam olarak?
Bu hani oyunda kardeşinin arkadaşı olan bir kızla konuşuyordu.. konu sahibi kardesine anlatti kardesi de kizi uyardi hani bu yüzden de esi dövdü konu sahibini evden kovdu, o mu?Hem sanalda kızlarla fingirdemiş hem sizi dövmüş ve evden kovmuş zaten.
Siz neyin rezilliğinden bahsediyorsunuz tam olarak?
Dövmüştü zaten oyunda konuştuğu bir kız yüzünden o kisisyse tabi konu sahibidöverim diye tehdit etmiş zaten...
bir üstü dövmesi...
onun bir üstünü söylemiyim...
biz ne diyelim ki daha fazla... karar sizin
Müstehak
ben yazacaktim siz benim yerime de yazmissiniz. MÜSTEHAKMüstehak
Yukarıda alıntılamıştım. Sanırım o.Bu hani oyunda kardeşinin arkadaşı olan bir kızla konuşuyordu.. konu sahibi kardesine anlatti kardesi de kizi uyardi hani bu yüzden de esi dövdü konu sahibini evden kovdu, o mu?
Siz söyleyince aklıma geldi benimde emin olayım diye sorayim dedim.. hâlâ boşanmayı düşünmemesi saçmaYukarıda alıntılamıştım. Sanırım o.
sizin eşinizde tam gavur eziyetiymiş.
konuyla alakası yok da "he he" "yok yok" Elazığ'da biriyle aranız limoni olduğunda kullanılan bir tabir. Ağız ucuyla konuşmak gibi bir neviSizin bu he he yok yok yönteminizi tuttum valla iyiymiş yeni öğrendim ...
kadin derdini paylasmis, asla bosanmam bosanamam demiyor. almanyada yasiyor ve beklemesi gereken durumlar var. biraz anlayisli olun. su anda ipleri tamamen koparmaya mecbur durumda degil. yasadigi seyler elbette güzel degil ama sabredip en azindan kendi islerini yola koyabilir. az sakin olun hanimlar.
konu sahibi, bidaha seni tehtit ettiginde döverim diye, yiyorsa gel vur burasi almanya saniyede hapiste bulursun kendini de. ayrica ev onun adina olsa bile polisler siddet uygulayan tarafi uzaklastiriyor. o evde yasadigin icin orda kalma hakkin var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?