"Döverim seni rezil olursun"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten dövmüş geçen ay.
eleştri ve öneri de istemiyor konu sahibi... zaten ne önerilebilir ki? yapılması gereken ortada... adamı alıp karşımıza konuşalım karını dövme diye... o da tamam der tahminimce.. sorun tatlı tatlı çözülür. konu sahibi mutlu hayatına geri döner. böyle bişi bekleniyor sanırım bizden.

Ay gercekten konu sahibinden daha cok sizin mesajiniza sasirdim. Esiniz bey ne ise yariyor evde, size is buyurup durmak harici? Siz de dedigi her seyi tamam deyip yapiyor musunuz?

sizin eşinizde tam gavur eziyetiymiş.

Baya karın tokluğuna ve yatacak yer vermenin bedelini misliyle çıkarıyor eşiniz sizden. Köleliğin bedeli kaç tl sizin evde?

ne gocalar var beh
Led_BiR_Vele_DisTiri meşhur yorumunu bekliyorum yine

Hem sanalda kızlarla fingirdemiş hem sizi dövmüş ve evden kovmuş zaten.
Siz neyin rezilliğinden bahsediyorsunuz tam olarak?
Bu hani oyunda kardeşinin arkadaşı olan bir kızla konuşuyordu.. konu sahibi kardesine anlatti kardesi de kizi uyardi hani bu yüzden de esi dövdü konu sahibini evden kovdu, o mu?

Doverse siz değil kendisi rezil olur. Bu adamlar ne sanıyor kendilerini? Yeri doldurulamaz mı sanıyorlar? Sizin tavrınız da normal değil. Keskin değilsiniz. Sizi kaybetmekten de korktuğunu sanmıyorum. Biraz düşünün derim sevilip sevilmediginizi. Karar vermenize yardımcı olur.

Bu hani oyunda kardeşinin arkadaşı olan bir kızla konuşuyordu.. konu sahibi kardesine anlatti kardesi de kizi uyardi hani bu yüzden de esi dövdü konu sahibini evden kovdu, o mu?
Yukarıda alıntılamıştım. Sanırım o.

ben de bunu anlamıyorum kadın seviyorum asla boşanmıcam dese haklılar ama diyor ki boşanıcam ama zamanı var. ben böyle kadınların kendini garantiye almadan, ayakları üzerinde duracak seviyeye gelmeden hemen kavga olur olmaz pat diye hadi boşanıyorum demesini doğru bulmuyorum.

benim gibi düşünmeyenlere saygım sonsuz ama ben böyle düşünüyorum. adamın karakterini gördün mü umudun kalmadı mı o zaman düşüncelerini ona sezdirmeyip kendine yatırım yapacaksın, mesleğin yoksa edineceksin, varsa işe girip tecrübe kazanıp kendini yükselteceksin, para biriktireceksin, seni daha ileriye taşıyan ne varsa yapacaksın, boşanınca kimseye muhtaç olmadan çocuğunu da alıp kendine çok güzel bi hayat kuracak seviyeye geldiğin anda alacaksın karşına ben senden boşanıyorum diyeceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…