"Döverim seni rezil olursun"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin adama tahammülünüz kalmamış adamında sinirleri bozulmuş. Tabiki dövemez öyle bir hakkı yok kadınız diye de körü körüne haklı değiliz yani

Malesef bizim gibi bir kadın bu şekilde yetistirmis, 6 kardeşler 6si da bu huyda
Yemişim huylarını.
Resmen kullanıyor eşiniz sizi. Sessiz sakin bulmuş herhalde sizi herhalde.
Hem elini işe sürmüyor hemde onu yap bunu yap diyor, sizde peki deyip yapıyor musunuz?
Haftalık yardımcı alın bari, 6 gün çalışıp tek tatil gününde tek başına en işi yapmak akıl karı değil z canınıza yazık.

Okuduk ama yorum yapilmayacak kisim burası değil günlük tarzı bölüm var oraya yaz. Ay bu da eleştiri oldu

Bu kocalarla yaşarken bu dediklerinizi yapmak ne kadar mümkün acaba ?!

Boşa demem, tedavi ettir derim. Dengesiz bir kocan var. Ömür geçmez bu tiple. Düzeldiği hali buysa.... Allah kolaylık versin sana.

Valla bence eşinden soğuması gereken kişi sizsiniz. Zaten normali öyle diye memesi. Arkadaşım geldi oturuyoruz cümlesine işin yok mu da oturuyorsun diyen adamın alnını karışlayacaksınız ki bunu söylememesi lütuf olmayacak. Ne münasebet, sizi hizmetçi gibi kullanmasına nasıl müsaade ediyorsunuz? Canınıza yazık değil mi ya, Allaha aşkına kızlar kendinize azıcık değer verip size böyle davranan adam sizi ne seviyor ne de saygı duyuyor demektir. Yani hiç mi dokunmuyor size, vallahi ben üzülüyorum.

Para kokusuna gelirsek bacim bende 7 ay olcak evliyim ama ben esimin 1lirasini bile gormedim yani bana donupde 1 lira bile vermedi benim birazcik devletten gelen bi yardimim var onu alirim evin giderlerini alirim yani o gelenlede evi cekip duzene sokan benim 7 aydir 1 kurusunu dahi gormedim calisdigini nereye gidiyo napiyo hc bir fikrim yk calisdigiyla eve hc bise getirmez hp ben alirim bana sadece yapdigi ilk geldigimde alis veris oda 100 eroydu birde su koronada bi alis veris yapdi toplam baya yuksekdi ama onun cebinden cikan 50eroydu yani anlicagin 7 ayda eve yapdigi alis verisi 150ero tutdu e gel gelelim hergun etli yemek ister et alir getiririm eve bana niye demedin ben alirdim diyo ee ona diyincede acip dolaba bakar et varmi eyer kiyada kosede bi kactane varsa onlari bitir der sonra yani pasif olmamak lazim erkeklere karsi ama oda bizde biraz zor gibi duruyo obur konunuza gelirsek bnm gibi sizden ck pasifsiniz bazen onlar gibi rezil olmak lazimki isin icinden cikila bilsin

Bu kocalarla yaşarken bu dediklerinizi yapmak ne kadar mümkün acaba ?!
bende de var o kocalardan. mümkün olduğunca işte. mesela şuan okula gidicem desem yok demez ki konu sahibi de derse falan gidiyormuş. bu tarz şeylere engel olmuyosa kendimize yatırım yapmamız mümkün bence.

O iş Almanya' da sıkar biraz. Orda '' Beni tahrik etti, delirtti, yok namus belası'' diyene ceza indirimi uygulanmaz.

Eşim normalde her ise yardımcıdır ve dünya iyisi bir insandır gerçekten esi benzeri olduğunu sanmıyorum , haftaici yorulmayayim diye her gun disarda yesek hic sesini cikarmaz ,bir dedigimi iki etmez ayrıca benim evime yardımcı bir ablamız geliyor ,bana pek de bir iş kalmiyor kendimi nankor hissettim
Soylediklerim size yanlış hissettirmiş olabilir , arkadaşım gelince işin yok mu da oturuyorsun diyor demedim
Pazar günü otururken ev isi falan yok mu oturuyosun da diye soruyor dedim aslinda bunu kotu niyetle sormuyor sonra gezmeye giderken isim var deme anlamında söylüyor ama öyle anlamakta haklisiniz
Anlatım biçimim hatalı olmuş

Benim demek istediğim buradaki arkadaşıma eşine karşı fazla dolduğu için her dediginin kötü gelmesiydi , eşi çocuklara ben bakayım sen alışverişe git diyorsa kendi kendine çok gecinilmeyecek biri değildir diye düşündüm
Onu yatıştırmak için her evde bu tip şeyler olabilir demek istedim.

Birine cevap yazdim da canım durum çok yanlış anlaşılmış kendimi nankör hissettim yardımcı alıyorum zaten hafta ici de çoğu dışarda yiyoruz
Eşim birçok şeye el atar benden beklemez demek istediğim başka bir şeydi ama ben de ifade edememisim
mesajimi tekrar okudum öyle anlamakta haklisiniz

Lütfen diğer yorumunuzu ve bu yorumu tekrar okuyun aradaki dağlar kadar tezatlari görün.

Yani anlatım biçimi hatalı değil, komple birbirinden farklı. Garip.

Okudum ama anlatmak istediğinizi anlatamamak değil, sizinki iki farklı yorum olmuş.

6 kardeşler anneleri böyle yetiştirmiş diyende sizsiniz üstelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…